حمیدرضا نعمتی فرمانده لشکر سایبری سپاه 9 اردیبهشت از مسکو بازدید کرد.
گفته می شود که او قراردادی را با افراد مرتبط با FSB (سازمان امنیت داخلی روسیه) امضا کرده است که هدف آن گسترش قابلیت های آنها برای انجام عملیات سایبری علیه زیرساخت های اسرائیل از ژوئن به بعد است.
نیروهای ایرانی که با گذرنامه های دیپلماتیک سفر می کردند، در 8 مه وارد مسکو شدند.
این اطلاعات میافزاید که حملات سایبری اخیر گروه های هکری "عصا موسی" و"سودان ناشناس" (همون هکر های سودانی) را به تیم حمید رضا نعمتی نسبت می دهد.
بر اساس گزارشها، منشأ اکثر این حملات سایبری از نجف، و چندین مکان در جنوب لبنان است.
@iran_cityofsun
رویترز می نویسد: نشست بریکس ممکن است به درخواست مقامات آفریقای جنوبی از آفریقای جنوبی به چین منتقل شود، زیرا هنوز در مورد استراتژی خود برای انطباق با درخواست دادگاه بین المللی کیفری در لاهه برای دستگیری ولادیمیر پوتین تصمیم نگرفته اند.
اجلاس بریکس از 22 تا 24 آگوست در کیپ تاون برگزار می شود.
@iran_cityofsun
نگرانی تلآویو از فروش «اژدهای نیرومند» چین به عربستان و مصر
رژیم صهیونیستی با نگرانی در حال رصد اخبار مربوط به احتمال معامله تسلیحاتی میان عربستان و مصر با چین است که در صورت امضای قرارداد، شامل فروش جنگندههای درجه یک چینی به این دو کشور خواهد بود. امری که ممکن است توازن نیروهای هوایی در منطقه را بر هم بزند.
روزنامه «رأی الیوم» با انتشار این مقدمه نوشت که وبگاه صهیونیستی «والا» با انتشار گزارشی در این خصوص نوشت: مصر احتمالا جنگنده چینی J۱۰C ملقب به «اژدهای چینی» را خریداری میکند که به گفته نشریات خارجی مشابه جنگنده اسرائیلی «لاوی» ساخته شده است که در سال ۱۹۸۷ تولید آن متوقف شد.
چین تاکنون جتهای جنگنده «جِی-۱۰ سی» خود را فقط به پاکستان فروخته است.
جِی-۱۰ سی اولین جنگنده بومی چین است و در سال ۲۰۰۶ در نیروی هوایی این کشور عملیاتی شده است. این جنگنده چینی دارای رادار پیشرفته، سیستم کنترل پرواز و دارای حداکثر سرعت ۱.۸ ماخ است و میتواند علاوه بر وظایف رهگیر که هدف اصلی آن است، ماموریتهای حمله زمینی را هم انجام دهد.
به ادعای این رسانه صهیونیستی، فروش این جنگنده در چارچوب یک معامله بزرگ تسلیحاتی صورت میگیرد که پادشاهی عربستان سعودی را نیز در بر میگیرد و موجب میشود که وابستگی آن به تسلیحات آمریکایی کاهش یابد و جای پای چین را در منطقه محکم کند.
بنا بر این گزارش، «مصر مذاکرات خود را با چین بر سر یک سری قراردادهای مهم تسلیحاتی آغاز کرده است. این معاملات شامل خرید جنگندههای پیشرفته، سامانههای پدافندی و پهپادهای انتحاری خواهد بود».
این در حالی است که مصر در گذشته نیز عملا از چین جنگنده و هواپیماهای آموزشی قدیمی را خریداری کرده است و عربستان سعودی نیز از آن موشک خریده است. اما به نوشته «روسیا الیوم»، این بار موضوع بر سر یک سری معاملات برای سامانههای تسلیحاتی پیشرفته است که خرید آن، وابستگی فنی و سیاسی این دو کشور به تسلیحات آمریکایی را کاهش میدهد و جای پای چین را محکم میکند.
بر اساس این گزارش، «صنایع نظامی عربستان سعودی» در حال مذاکره با شرکت گروه صنایع شمالی چین برای خرید جتهای جنگنده، پهپادهای شناسایی و سامانه پدافند هوایی است.
طبق این گزارش، نیروی هوایی مصر نیز در حال مذاکره با «گروه صنایع هوایی چنگدو» چین است و دوطرف اخیرا در حاشیه نمایشگاه بینالمللی دریایی و هوافضای لانگکاوی در مالزی دیدار داشتند.
@iran_cityofsun
در یک مصاحبه با ایلان ماسک، زمانی که مجری به خرید 44 میلیارد دلاری توییتر توسط ایلان ماسک اشاره میکنه، ماسک میگه:
"به زودی، 44 میلیارد به هر حال ارزش چندانی نخواهد داشت."
این حرف ایلان ماسک به خاطر تصمیماتی هست که این چند وقته در خصوص افزایش سقف بدهی های آمریکا و همچنین دیگر تحولات دنیا در ارتباط با دلار گرفته شده...
@ir_cityofsun
🔺کاهش ۴۶۰ هزار بشکهای تولید نفت کشورهای عضو اوپک
🔹تولید نفت کشورهای عضو اوپک در مقایسه با ماه آوریل (فروردین، اردیبهشت)، ۴۶۰ هزار بشکه در روز و در مقایسه با ماه سپتامبر سال گذشته (شهریور، مهر) بیش از ۱.۵ میلیون بشکه در روز کاهش یافته است.
🔹شش کشور عضو اوپک در ماه مه به طور داوطلبانه موافقت کردند که تولید نفت خود را ۱.۰۴ میلیون بشکه در روز کاهش دهند./ایرنا
کشورهای عضو اوپک همچنان برخلاف خواسته آمریکا در حال کاهش تولید نفت خود هستند.
@iran_cityofsun
تصویر ماهوارهای از آثار و نتیجه حمله ویرانگر پهپاد انتحاری گل شمعدانی به یکی از انبارهای بزرگ مهمات نیروهای مسلح اوکراین که ۳ روز پیش به وقوع پیوست و باعث انفجار بزرگ و خرابی زیادی شد که ماحصل نابودی حجم انبوهی از تسلیحات و تجهیزات نظامی اهدایی ناتو به اوکراینه...
@iran_cityofsun
آفریقای جنوبی به پوتین مصونیت دیپلماتیک اعطا کرد
آفریقای جنوبی میگوید به ولاديمير پوتین برای شرکت در نشست ماه اوت سران بریکس مصونیت دیپلماتیک اعطا کرده است.
این اقدام آفریقای جنوبی بدان معناست که پوتین میتواند بدون مشکل برای حضور در نشست سران گروه بریکس به این کشور سفر کند.
این اقدام کیپتاون در حالی رخ میدهد که حکم بازداشت پوتین در ماه مارس توسط دیوان کیفری بینالمللی (ICC) صادر شده است.
@iran_cityofsun
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدئویی که کاربران آمریکایی از مقایسه اوضاع امروز سانفرانسیسکو و دهه پنجاه میلادی این شهر منتشر کردن...
@iran_cityofsun
📣 امضا سند افزایش تبادلات تجاری ایران و ازبکستان
🔺پانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی فیمابین ایران و ازبکستان در تاریخ ۱۰ خردادماه سال جاری در شهر تاشکند برگزار شد.
🔺در جریان این اجلاس علاوه بر سند نهایی اجلاس کمیسیون مشترک، دو سند در حوزه نقشه راه افزایش تبادلات تجاری به ۱ میلیارد دلار تا افق ۱۴۰۴ و برنامه اجرایی در حوزه ورزش به امضا رسید.
@iran_cityofsun
ابراز امیدواری نسبت به سفر رئیسی به آفریقای جنوبی در آینده نزدیک
🔹 «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در نشست دوستان گروه بریکس به کیپ تاون آفریقای جنوبی سفر کرده است، با خانم «نالدی پاندور» وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی به صورت دوجانبه دیدار و گفتوگو کرد.
🔹 امیرعبداللهیان ضمن تشکر از خانم پاندور به خاطر دعوت به عمل آمده جهت حضور و مشارکت جمهوری اسلامی ایران در نشست مشترک با گروه بریکس، ابراز امیدواری کرد که سازوکار عضویت ایران و دیگر کشورهای علاقهمند به عضویت در بریکس هر چه زودتر توسط اعضای اصلی مشخص شود.
@iran_cityofsun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران، عربستان، امارات و عمان نیروی دریاییِ مشترک تشکیل میدهند
پایگاه اینترنتی خبری الجدید قطر نوشته: رایزنیهای این کشورها با هماهنگیِ چین و با هدف تضمین امنیتِ دریانوردی در خلیج فارس آغاز شده است.
@iran_cityofsun
♦️ایران نائب رئیس مجمع عمومی سازمان ملل شد 🇺🇳
اعضای سازمان ملل متحد رئیس جدید هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل را برگزیدند و ایران بعنوان یکی از ۲۱ نواب رئیس این مجمع انتخاب شد.
همچنین ایران بعنوان گزارشگر کمیته خلع سلاح و عدم اشاعه مجمع عمومی و عضو هیات رئیسه این کمیته برگزیده شود.
@iran_cityofsun