ارتش اوکراین در حال انجام حملات در سطح لشکر در خط زاپارویا است. درگیری ها شدید و با خشونت بالا در حال وقوع است.
روستاهای نسکوچنه و بلاهوداتنه در شب دوباره تحت کنترل نیروهای اوکراینی قرار گرفتند.
این دو روستا امروز دوبار بین روس ها و اوکراینی ها دست به دست شده اند.
آنها می خواهند با حمله به خط ماکیئیفکا، در خط اول دفاعی بتوانند جبهه ساحلی را به دست آورند.
در خارج از روستاهای ماکیئیفکا، Urozhnoye و Starumlinyukka، درگیری بزرگی در جریان است .
اگر کنترل در این خطوط حاصل شود، آنها می توانند نیروهای روسی را از خط مقدم که به پشت خط اول دفاعی متصل است مجبور به عقب نشینی کنند.
بعد از آن، دونتسک مهم است که آیا این جبهه می تواند سقوط کند و بعد از آن اوکراینی ها می توانند از غرب و شمال به خطوط Starumlinyukka و مایورسک که از مناطق مهم که استحکامات دفاعی دوم روسیه در آنجا قرار دارد فشار وارد کنند و جبهه درگیری را گسترش دهند.
تقریبا با پایان یافتن هفته اول ضد حمله بزرگ، اوکراین وارد فاز جدیدی از حمله شده است. پرسنل و نیروی آتش بسیار بیشتری در حال اعزام به این خطوط هستند.
پشت Starumlinyukka اولین خط اصلی از 2 خط اصلی دفاعی روسیه است .
کنترل این مکان قدرت زیادی به اوکراینی ها می دهد به عنوان یک سکوی پرش تعیین کننده در حمله های آتی باشد.
@iran_cityofsun
این روزا به همت مردم خیلی تعریف از فیروز نادری شنیدید حالا کمی اطلاعات واقعی تر از ایشان ببینید.
@iran_cityofsun
انهدام لئوپارد آمریکا را از ارسال تانک های آبرامز به کیف باز داشت
ناظر نظامی، سرهنگ بازنشسته ویکتور لیتوفکین به رسانه ها گفت که انهدام تانک های لئوپارد در اوکراین به واشنگتن نشان داد که ارسال تانک های آبرامز به کیف بیهوده است.
به گفته این کارشناس، ایالات متحده می دانست که تانک های لئوپارد در اوکراین منهدم خواهند شد بنابراین آبرامز را به منطقه عملیات ویژه راه ندادند. واشنگتن نمی خواست که انهدام تانک های آمریکایی توسط سربازان روسیه ضربه ای به تصویر تجهیزات نظامی آنها وارد کند.
@iran_cityofsun
کشتیهای اطلاعاتی مانند ترکیش استریم و بلو استریم، که از خطوط لوله نفت ارسالی به ترکیه و اروپا محافظت میکنند، ابتدا در شمال بسفر و سپس در منطقهای نزدیک به منطقه مرکزی دریای سیاه، مورد هدف قایقهای انتحاری ناتو قرار میگیرند.
همه این اتفاقات در منطقه ای نزدیک به ترکیه به وقوع می پیوندد.
اگر آمریکا بتواند این خطوط نفت را مانند خطوط لوله نورد استریم منهدم هدف کند تا یک ضربه بزرگ به تجارت نفت اتحادیه اروپا وارد کند،آنگاه دیگر هم اتحاديه اروپا و هم ترکیه بیچاره خواهند شد.
در حال حاضر این خطوط منبع درآمد اصلی دولت ترکیه در بخش انرژی محسوب میشوند
فعلا گویی هیچ کس از جدیت این موضوع آگاه نیست و در صورت انهدام این خطوط انرژی ترکیه به معنای واقعی فلج کامل میشود و تنها شاهراه انرژی آن از ایران خواهد بود و و اگر قطع شود آنگاه رجب طیب اردوغان برای ایران تا زانو خم میشود.
از ابتدای جنگ اوکراین بارها به دوستان عزیز عرض کردم که در این جنگ منافع ما در بیشتر مواقع با منافع آمریکا هم سو است.
حال شاید لازم باشد برای تنبیه ترکیه و ایجاد یک توافق برد برد با آمریکا درباره این موضوعات کمی صحبت کنیم.
@iran_cityofsun
آلمان: بزرگترین رزمایش هوایی در تاریخ ناتو آغاز شده است.
@iran_cityofsun
در کالیفرنیا لایحهای در حال تدوین است که مردان ترنسی را که نمیتوانند بچه دار شوند به عنوان نابارور تعریف میکند و ارائهدهندگان بیمه سلامت را ملزم میکند که هزینه رحم جایگزین آنها را پوشش دهند.
این باعث می شود که ارائه دهندگان بیمه، نرخ های طبقه کارگر را برای پوشش این هزینه ها افزایش دهند.
@iran_cityofsun
گفته میشود آمریکا برنامه ای جهت تخلیه همه شهروندان خود از تایوان تدوین کرده است و حتی پرسنل و مستشاران حیاتی خود جهت سیستم های اطلاعاتی را پس از کارمندان TSMC از تایوان تخلیه میکند .
به گفته مقامات آمریکایی، این نشانه درگیری نیست، بلکه یک اقدام احتیاطی ساده است.
البته باید خیلی ساده باشیم که باور کنیم که تخلیه کارکنان از حیاتی ترین کارخانه فناوری جهان یک اتفاق نسبتاً ساده است، آمریکا به شدت نگران موضوعی شده است.
@iran_cityofsun
درکنار اخبار تخلیه شهروندان و نظامیان آمریکایی از تایوان، اعلام شده که آمریکا برای انتقال فناوری های حساس از تایوان به چین چراغ سبز نشان داده است
وال استریت ژورنال:
مقامات آمریکایی اعلام کردند که تصمیم گرفتیم به شرکتهای تراشههای کره جنوبی و تایوان اجازه دهیم در چین فعالیت کنند.»
این اتفاق فقط یک معنی دارد و آن این است که چین توانسته از خط قرمز این تکنولوژی عبور کرده و دیگر سطح دانش تولید چین حداقل به سطح تایوان رسیده است
این واقعیت که چین در تولید تراشه بیش از حد پیش رفته است و آمریکا مدام تهدید می کند و تحریم می کند، باعث می شود کشوری مانند چین که خود غول فناوری است با سرمایه گذاری بیشتر تلاش کند در یک جنگ تکنولوژی با غرب آنها را عقب بیاندازد
توجه داشته باشید که قبل از شروع تحریم ها، چین به فناوری تولید تراشه های 30 نانومتری مجهز بود ولی آمریکا تراشه های 7 نانومتری را تولید میکرد
امروز آمریکا در سطح 5 نانومتر است و چین به تکنولوژی تولید تراشه های 7 نانومتری است.
این اتفاق یک چراغ قرمز را برای آمریکا به صدا درآورده است و آمریکا نگران است در آینده نزدیک معنای تحریم چین کاملا برعکس شود
@iran_cityofsun
عربستان با چین یک قراداد سرمایه گذاری معادل 10 میلیارد دلار امضا کرده است.
قرار است منابع این سرمایه گذاری از ارز های غیر دلاری تامین گردد.
@iran_cityofsun