جنگ نیابتی رژیم کودک کش عربستان سعودی بر علیه ملت ایران از سال گذشته که مسعود بارزانی رئیس سابق حکومت اقلیم کردستان عراق به عربستان سفر کرد و با پادشاه و رئیس اطلاعات و امنیت آل سعود، دیدارهایی پشت درهای بسته داشت، رسما کلید خورد و با اعزام تیم های تروریستی موسوم به حزب دمکرات کردستان ایران برای عملیات بر علیه مردم ایران، به مرحله اجراء رسید.
اجرایی شدن این پروژه با انتقال دستورات ویژه عربستان به مسعود بارزانی، به گروهکهای تروریست دمکرات و کومله، عملی شد.
دولت های متخاصم برای انتقام از مردم ایران و انتقام شکست های پی در پی شان در جبهه های سوریه، عراق، لبنان، یمن و بحرین، از مزدوران خود استفاده میکنند.
رژیم جنایتکار عربستان سعودی با علم بر اینکه، گروه هایی همچون تروریستهای جیش العدل در بلوچستان، کومله و حزب دمکرات کردستان ایران و حزب آزادی کردستان، خلق عرب و... هر یک زمینه ایجاد چنین بی ثباتی را دارند، با استفاده از نفوذش در کردستان عراق، هر یک از سران این گروهکها را در طول سال ۹۴ بارها به کنسولگری خود در اربیل دعوت کرده و امکانات لازم را در اختیار آنها برای انجام عملیات مسلحانه در مناطق کردنشین کشور و همچنین بلوچستان، گذاشت.
۵
#هجری که مسئول پیاده کردن فرامین ارباب سعودی خود بود و رسما با صدور فرمانی آغاز عملیات مسلحانه را اعلام کرده بود دست به کار گردید.
عصر جمعه چهارم تیر ماه ۹۵ تعدادی از اعضای گروهک دمکرات کردستان ایران که با هدف اقدامات تروریستی و تبلیغاتی و باج گیری از عشایر و روستاییان به حوالی روستای #بنگوین، یکی از روستاهای ییلاقی مهاباد آمده بودند، توسط نیروهای مردمی و اهالی روستا شناسایی شده و بین آنان و نیروهای سپاه درگیری صورت گرفت.
درگیری از ظهر روز جمعه ۴ تیرماه، تا پاسی از شب در این منطقه بین اعضای گروهک دمکرات و رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران ادامه داشت و پس از ساعتها درگیری، اعضای این گروهک تروریستی، متلاشی شدند.
چند روز قبل از آن نیز به علت حضور عوامل گروهک حزب منحله دمکرات کردستان ایران شاخه مصطفی #هجری در روستایی بین شهرهای نقده و اشنویه میان نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و این افراد درگیری رخ داده بود که بر اساس آمار رسمی ۱۲ تن از اعضای این گروهک به هلاکت رسیدند.
۶
مسعود #بارزانی بعد از بازگشت از عربستان و همچنین ترکیه، از هر دو جناح گروه حزب دمکرات کُردستان ایران (جناح #مصطفی_هجری و جناح انشعابیون به ریاست #خالد_عزیزی) خواست برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران، بهتر است تا هرچه زودتر این دو شاخه دمکرات با هم متحد شوند!!
این درخواست در شرایطی بود که هر دو جناح حزب دمکرات پیش از آن خود را به بارزانی نزدیک و از اتحادیه میهنی فاصله گرفته بودند.
مسعود بارزانی در این میان چند هدف را دنبال می کرد.
اولین هدف بازپس گیری مناطق مهم و استراتژیک کوهستان قندیل از پ ک ک و پژاک و تحویل این مناطق به هر دو شاخه ی دمکرات ها بود، چرا که وجود پ.ک.ک بعنوان یک رقیب پرقدرت و با نفوذ در بین کردها، برای بارزانی و جایگاهش یک خطر بزرگ محسوب می شود و بهترین گزینه برای او حضور دمکرات که تابع بی چون و چرای او بودند، در منطقه تحت نفوذش بود.
هدف دوم بارزانی نیز ایجاد یک اهرم فشار بر علیه جمهوری اسلامی و به درخواست عربستان سعودی بود.
زیرا عربستان سعودی با وجود صرف هزینه های میلیاردی در سوریه و حمایت از تروریست های داعش برای سرنگونی حکومت بشار اسد، به هیچ یک از اهداف خود نرسیده بود و در پی انتقام از جمهوری اسلامی ایران بود.
۷
بنا بر اخباری که در اواخر خرداد ماه ۹۶ از حزب حسین یزدان پناه منتشر شده است، از این تاریخ به بعد رهبری “پاک” به #حسین_یزدان_پناه سپرده خواهد شد.
سازماندهی تشکیلاتی در حزب “پارت آزادی کردستان” به گونه ای است که رهبری و جانشین رهبری آن را اداره می کنند. رهبری فرمالیته این سازمان “علی قاضی محمد” فرزند قاضی محمد است که عملا هیچ نقشی در اجرائیات این سازمان ندارد، حسین یزدان پناه به همین بسنده نکرد تا اینکه روز ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ علی قاضی رسما استعفای خود را از رهبری پاک اعلام کرد و بنا بر قوانین داخلی این سازمان، جانشین ایشان یعنی حسین یزدان پناه به عنوان رهبر “پارت آزادی کردستان” اعلام شد و طی مراسمی این پست را از علی قاضی دریافت کرد و تنها فرزند قاضی محمد نیز عملا از دایره بازی اخراج شد.
این سازمان که هم اکنون مقر آن در شهر اربیل قرار دارد، هیچ پایگاه و جایگاهی در کردستان ایران ندارد و برای کسی شناخته شده نیست و به عنوان نوچه های بارزانی شناخته شده هستند.
خبر منتشره روز ۱۷ مرداد ۹۷ : یک تیم از گروهک پارت ئازادی کردستان موسوم به “پاک” که برای انجام اقدامات تروریستی با هدایت حسین یزدان پناه وارد کشور شده بود به دام نیروهای امنیتی ایران افتاده و دو نفر از کادرهای اصلی آنها با اسامی هوشمند علیپور مشهور به “سمکو” اهل سردشت و محمد استاد قادر مشهور به “ئاواره” اهل سقز دستگیر شدند. از این تیم ۳ قبضه سلاح جنگی، ۲ کلت کمری، ۸ عدد نارنجک، دوربین دید در شب و …. کشف و ضبط گردید. فیلم کامل این خبر و اعترافات دستگیر شدگان،شب ۱۶ مرداد در بخش خبری ۲۰:۳۰، ساعت ۸:۳۰ شب به وقت تهران از شبکه ۲ سیما پخش شد.
۸
#یزدان_پناه در میان کردها، به انسانی فاسد و هرزه مشهور است. وی به خاطر به دست آوردن همسر برادرش ، سعید یزدان پناه را ترور کرد، و این ترور را نادر نقشبندی و علی کژ انجام دادند و فردای ترور هم جمهوری اسلامی ایران را مسئول این ترور نامید!
علی قاضی و یزدان پناه، هیچ گونه شهرت و نفوذ و عملکردی در کردستان نداشته و ندارند و صرفا با مداحی و ریا برای حزب دمکرات کردستان عراق، ارتزاق می کنند و در مراسم های مختلف، یزدان پناه پشت تریبون قرار می گیرد و با گفتن سخنان تخیلی و متوهم، خود را ناجی کل کرد و کردستان می داند.
چندی پیش تلویزیون نوروز وابسته به گروهک پژاک، اعلام کرد که حسین یزدان پناه، دستور قتل عام پیشمرگان ایلامی حزب آزادی کردستان را صادر کرده و تنها موفق به کشتن ۳ تن از آنها شده است. جرم این پیشمرگان ایلامی این بوده که این افراد قصد داشتند، صفوف حزب آزادی کردستان را ترک و به پژاک ملحق شوند و این نشانه دیگری از درگیری های درون گروهی این تروریستها میباشد.
۹
بر اساس اطلاعات بهدست آمده، عوامل تروریستی حوادث تروریستی خرداد ۹۶ در مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی همه از اقلیم کردستان عراق به ایران آمده بودند. اما سوال جدی این است که چگونه در منطقهای که خود با داعش درگیر است؛ عوامل تکفیری داعش پناه داده شده و به سمت ایران فرستاده میشوند؟
ماجرا به یک توافق شوم در اربیل عراق بازمیگردد. توافقی که در آن چگونگی «کشاندن جنگ به داخل ایران» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اینکه حکومت بارزانی و منطقه کردستان عراق پناهگاه تروریستها برای مخدوش کردن امنیت ایران است، واقعیتی است که طی سالهای اخیر حتی مورد اعتراض گروههای کُرد در ایران و خارج از ایران قرار گرفته است. اما نکته مهمتر این است که تروریستها از طریق چه کریدورهایی به پایتخت کشور منتقل شده و با اطلاعات چه کسانی دست به عملیاتهای تروریستی زدهاند؟
سوال مهم دیگر که پیش از این نیز به آن اشاره شد این است که در حالی که کوچکترین تحرکات نیروهای تروریستی در غرب ایران مورد رصد قرار گرفته و با برخورد سخت مواجه میشود، تروریستهای داعشی چگونه توانستند وارد کشور شده و از آنجا تا پایتخت بیایند؟ چه کسانی مختصات دقیق وضعیت حفاظتی در مجلس شورای اسلامی را در اختیار تروریستها قرار داده بودند؟
۱۰
بازتاب نسبتا گسترده درگیریهای این اواخر افراد مسلح (پشمرگه) «حزب دمکرات کردستان»، و «حزب حیات آزاد کردستان» (پژاک) با نیروهای سپاه در مناطق کوهستانی آذربایجان غربی و کردستان، در نشریات عربی حاشیه جنوبی خلیج فارس، نشانه حمایت سیاسی غیر مستقیم و به احتمال قوی افزایش کمکهای مالی مستقیم عربستان و امارات به برخی از گروههای جداییطلب کردستان ایران است.
عربستان سعودی در مورد سیاست حمایت از تغییر نظام جمهوری اسلامی ایران هرگز پروایی نداشته است. با این وجود پشتیبانی از گروههای جداییطلب در درون ایران (جدا از کمک مالی به شورشیان مسلح در بلوچستان (جندالله از سال ۲۰۰۵ به این سو) سیاست نسبتا تازهای است.
حمایت از گروههای کرد مسلح و آماده دریافت کمک مالی از عربستان، گام دیگریست که ریاض در ادامه و تشدید مقابله با دولت ایران برداشته است.
طی ماههای اخیر آرامش نسبی ۲۰ ساله در مناطق کردنشین ایران تغییر کرده است و در پس این تغییرات دستهای ظاهرا پنهان خارجی را میتوان رصد کرد.
علاوه بر دولتهای قویتر منطقه، دست حکومت اقلیم خودمختار کردستان نیز در تحریک و یا کمکرسانی به بعضی از گروههای کرد درون ایران دیده میشود.
۱۱
در جریان جنگ داخلی عراق و شرارتهای داعش، جمهوری اسلامی ایران اگر چه با نیت پیشگیری از فروپاشی دولت در بغداد، نخستین دولتی بود که با ارسال سلاحهای نیمه سنگین و مهمات به کمک دولت اقلیم خودگردان کردستان عراق در مقابله با داعش شتافت.
روابط کاری دولت تهران با حکومت اربیل نیز از زمان شکل گرفتن دولت خودگردان رو به توسعه بوده است. با این وجود، دولت بارزانیها در کردستان عراق، تقریبا به تمام گروههای تندرو مسلح کرد مانند پژاک، و احزاب سابقهدار مانند حزب دمکرات کردستان در تقابل با دولت تهران یاری میدهد.
موضوع قرار دادن صدها هکتار اراضی کردستان عراق در اختیار پژاک برای تدارک شبیخون نظامی در درون ایران مطرح بود و اینک اسناد کمکهای مالی اقلیم خودگردان به بعضی از گروههای کرد، از جمله حزب دمکرات شاخه عبدالله حسنزاده و همچنین شاخه مصطفی هجری، سه شاخه از حزب کومله (عبدالله مهتدی، عمر ایلخانی و ابراهیم علیزاده) و دو گروه کوچک دیگر کرد منتشر شده است.
اقدامات گروههای مسلح کرد برای شروع درگیریهای مسلحانه با سپاه درون مرزهای ایران، اگر چه فاقد اهمیت نظامی تعیین کننده در میدان است، میتواند به عنوان گشودن جبهه تازهای از «جنگهای نیابتی در منطقه» تلقی شود.
۱۲
ان شا الله در فرصتهای بعدی از زوایای دیگر، این موضوع را بررسی کرده و اطلاعات مهمی را در اختیار شما بزرگواران قرار خواهیم داد.
والسلام علیکم و رحمت الله برکاته
🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎧
جنـــــاب
"استـــاد رضــــا"
استفــاده کردیـم
مفید وبسیار عالی
اجــرتــون بـــا
صاحب الزمان عج ا....
از همـراهی همـه
کاربــران وادمین ها
ومدیران ارجمنــد
گروهــهای ولایــی
که در اجرا وبرنامه ریزی
کنفـرانـس مارا همراهی
نمودندصمیمــانه
سپاسـگزاریـــم
التماس دعای فرج
یا علــــــی
پـایـان کنفـرانــس
🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎧
هدایت شده از گروه عقیدتی وسیاسی
🇮🇷 اتحادیه عماریون در پیام رسان ایتا 🇮🇷️
با سلام و احترام خدمت مدیران و ادمین های ارجمند گروها وکانال های هم پیمان اتحادیه عماریون ⚡️
احتراما به استحضار خوهران و برادران ولایی میرسانم
که به حول و قوه ی الهی مجددا تبادلات لیستی کانال ها وگروهای مذهبی
در پیام رسان ایتا راه اندازی گردید .
لذا از کلیه شما بزرگواران خواهشمندم تا با در اختیار گذاشتن لینک جدید کانالها و گروهای خود در برنامه سروش (ارسال به ایدی بنده) گامهای موثری در جهت تحقق فرامین و منویات امام مسلمین رهبر معظم انفلاب و روشنگری و مبارزه به دشمنان انقلاب در فضای مجازی برداریم .
انشاالله
با تشکر و سپاس
◀ایدی درج نام گروه در لیست تبادلات 🔽
🆔@Masomebh
🆔@Masomebh
◀لینک گروه تبادلات عماریون🔽
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/56033293Cc8a0e858dd
http://eitaa.com/joinchat/56033293Cc8a0e858dd
🇮🇷اتحادیه عماریون در پیام رسان ایتا🇮🇷
بسم الله الرحمن الرحیم
مهدویت
موعود باوری به معنای اعتقاد به یک نجات بخش است که در آخرالزمان برای نجات و رهایی انسانها و برقراری صلح و عدالت خواهد آمد. منجی موعود و نجاتبخش در نزد اقوام و ملل مختلف با آیینها و فرهنگهای کاملاً متفاوت، به اَشکال و صور گوناگون و متنوعی مطرح شده است؛ اما جملگی تقریباً در یک نکته متفقالقولاند که نجات بخشی خواهد آمد و آنان را از یوغ بندگی ستمکاران و حاکمان زورگو رهانیده، جامعهای پر از عدل و داد به وجود خواهد آورد. هندوها انتظارِ دهمین تجلی ویشنو یا کالکی را دارند؛ بوداییها ظهور بودای پنجم را منتظرند؛ یهودیان مسیح (ماشیح) را نجات دهنده میدانند؛ مسیحیان، فارقلیط را میطلبند که عیسی مسیح مژدة آمدنش را داده است؛ و بالاخره مسلمانان که قائل به ظهور حضرت مهدی(عج) هستند.
ترویج فرهنگ مهدویت راهکار مقابله با جنگ نرم است
در جامعه اسلامی همه تلاش ها باید زمینه سازی برای ظهور امام زمان (عج) باشد و بر این اساس نیز اقدام شود چرا که اندیشه مهدویت به سبب داشتن ویژگی منحصر به فرد یکی از توانمندترین عوامل رشد جامعه دینی است و گسترش این فرهنگ نورانی سبب رشد و بالندگی هرچه بیشتر جامعه می شود.
توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت راهکار مقابله با جنگ نرم است و آشناسازی آحاد مردم به ویژه نسل جوان با آرمان ها، ارزش ها و باور های بنیادین فرهنگ والای مهدوی زمینه ساز استقرار و برپایی حکومت سراسر عدل منجی موعود است.
امروز چشم همه مردم دنیا به دنبال منجی است که در این راستا باید برای معرفی هرچه بیشتر امام زمان به جهانیان قدم های جدی تری برداریم.
متولیان فرهنگی باید با ارائه برنامه های غنی فرهنگی، فرهنگ انتظار را برای مردم تبیین کنند چرا که شناخت حضرت امام زمان (عج) برای تقویت معرفت دینی و باورهای مذهبی در جامعه بسیار مهم است.
حضرت امام زمان(عج) هدایت کننده کشتی بشریت است و با ظهور حضرت مهدی (عج) عدالت در تمام جهان به صورت گسترده برقرار می شود و برپایی جشن های اعیاد شعبانیه در آن ماه عزیز سنت نیکویی است که باید از آن برای آشنایی با سیره و فرهنگ زندگی اولیای خدا بهره برد.
۱
مهدویت اعتقادی حرکت آفرین، امید بخش، نشاط آور و باعث تلاش مضاعف در زندگی است و از این رو یاس و نومیدی، خستگی و پوچ گرایی در این مکتب راه ندارد و باید دانست فرهنگ مهدویت چیزی جز صلح و رفاه و آسایش نیست و ترویج این فرهنگ پویا کاری بسیار موثر و فرهنگی است.
مهدویت از اصلی ترین شعارهای انقلاب اسلامی ایران است و باید این فرهنگ در تمام نقاط جهان گسترش و رونق یابد و از سویی هدف غایی همه انبیا و اوصیای الهی استقرار حکومت مهدوی در جهان است و باید به مقوله ای با این عظمت که نتیجه تلاش ها و رنج های مردان خداست، توجه بیشتری شود.
اندیشه مهدویت رویکردی امید بخش و لذت بخش برای بشریت است. رمز بقا و پیشرفت حیات و هویت فردی و اجتماعی بشریت در گرو بهرهگیری از فرهنگ مهدویت است و باید این فرهنگ غنی را همانطور که هست بفهمیم و بشناسیم.
انتظار فرج از اعتقادات شیعیان است که اگر بتوانیم به وظیفه و رسالت خود عمل کنیم و موضوع مهدویت را بر اساس منابع صحیح و حقیقی شیعی و دیگر فرق اسلامی به صورت متوازن در جامعه معرفی کنیم گامی به جلو برداشته ایم.
باید بتوانیم به وظایف منتظران واقعی آن حضرت عمل کنیم و با شناسایی آسیب های این حوزه در مسیر انتظار حرکت کنیم.
۲
یکی از مهمترین مسائل برای زمینه سازی ظهور امام عصر(عج) برقراری عدالت است و یکی از شخاصه های عدالت نیز احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.
اگر بخواهیم صادقانه بگوییم، باید عنوان کنیم بر اساس اصول فوق، ما هنوز با جامعه مهدویت و آرمانی فاصله بسیار زیادی داریم.
اختلافات سیاسی نمی تواند تاثیر زیادی در فاصله گرفتن ما با جامعه مهدوی داشته باشد، زیرا همه احزاب سیاسی با هر نوع تفکری دغدغه تحقق عدالت را دارند.
همه ما ادعا می کنیم که علاقه مند به امام عصر(عج) هستیم، پس یک علاقه مند واقعی برای تشکیل جامعه مهدوی تلاش می کند و عدالت را در جامعه رقم می زند که عدالت نیز با خودسازی به وجود می آید.
تا زمانی که ما خودمان برای تحقق جامعه مهدوی و زمینه سازی ظهور تلاش نکنیم از دیگران نمی توانیم انتظار داشته باشیم که در این راه تلاش کنند.
مهمترین تلاش برای زمینه سازی ظهور امام عصر(عج) تلاش برای اشاعه فرهنگ غنی اسلامی در جامعه است.
۳
یکی از مهمترین توطئه های دشمن برای دور کردن مسلمانان از فرهنگ غنی اسلام هجمه های فرهنگی است که دین، آیین و فرهنگ ما را نشانه گرفته است و بر اساس آن سعی دارند که ما را از فرهنگ اصیل مهدوی دور کنند.
امام راحل در زمان حیات خود در دیدار با رهبر معظم انقلاب که در آن زمان ریاست جمهوری کشور را عهده دار بودند با اشاره به مسائل سیاسی و تهدیدها فرمودند، من در طول انقلاب نیروی ماورایی را دیده ام که این انقلاب را محافظت می کند.
امام عصر(عج) در طول این سال ها با عنایتی که به انقلاب اسلامی ما داشته اند از این انقلاب و آرمان هایش محافظت کرده اند، بنابراین ما باید به گونه ای برای تحقق جامعه مهدوی تلاش کنیم که شرمنده امام زمان(عج) نشویم.
۴
مهدویت، راهکار قطعی افزایش امید به زندگی
تنها چیزی که می تواند امید واقعی را به زندگی انسان تزریق کند امید به خداوند متعال و ظهور حضرت بقیه الله الاعظم(عج) است. این که امید داشته باشیم عدالت گستری خواهد آمد و ظلم را از بین می برد، آن هم ظلمی که بر جهان سیطره یافته است.
اگر بخواهیم از نگاه قرآنی صحبت کنیم در جای جای قرآن آمده که باید به رحمت خدا امید داشته باشیم و به هیچ وجه مایوس نشویم. چنان که در آیه ۵۳ سوره مبارکه زمر آمده است: «بگو اى بندگانم که زیاده بر خویشتن ستم روا داشته اید، از رحمت الهى نومید مباشید، چرا که خداوند همه گناهان را مى بخشد، که او آمرزگار مهربان است».
در اینجا اشاره آیه به ناامیدی مطلق است که از یاس هم فراتر می رود و فرد هیچ راهی ندارد. می فرماید حتی در چنین شرایطی از رحمت خداوند ناامید نباشید. بنابراین، در آیات قرآن همواره روزنه امید برای بندگان مطرح شده است و قرآن مثال های مختلفی می زند که انسان ناامید نشود.
حتی آیاتی هست که انسان را به توکل دعوت می کند، توکل یعنی شخصی را به عنوان وکیل مورد اعتماد گرفتن و به آن وکیل اعتماد کردن و کارها را به او سپردن. کسی وکیل می گیرد که نتواند کار خود را انجام دهد و خیالش از آن وکیل جمع است و می داند که او همه جزئیات را در نظر می گیرد و کارها را انجام می دهد. قرآن بسیار به توکل تکیه می کند و می فرماید: در زندگی تان ناامید نباشید چون کسی که به خدا توکل کند حضرت حق برایش کافی است.
۵
اگر انسان این امید را نداشته باشد که قدرت دست خداوند است و او است که کارها را جلو می برد در این صورت زندگی حالت ایستا پیدا می کند و در آن پیشرفتی وجود ندارد؛ بنابراین، امید در آیات قرآن و سبک زندگی اسلامی موج می زند. از این منظر می توانیم این امید را جهت دهی کنیم و بگوییم که در اینجا امید از یک جهت به امدادهای الهی بر می گردد و به هیچ وجه قدرتِ دشمنان نباید سبب ترس انسان شود. این مساله در قرآن بارها مطرح شده است چنان که می فرماید: فقر از شیطان است و از فقر نترسید که خدا وعده فضل داده است.
برای مثال بحث رزق برای انسان ها بسیار مهم و دغدغه آنها است تا جایی که حتی انسان به مسافت های دور برای طلب روزی می رود. قرآن در این باره می گوید: «و اینچنین به بندگان آرامش می دهد و امید را در زندگی فرد تزریق می کند.»
این رویه نوعی بهداشت روان است و می خواهد خیال فرد را راحت کند تا مثلا اگر کارگری کار خود را از دست داد زندگی را تیره و تار ببیند و بلکه حرکت کند و بداند روزی دهنده خداست و زمانی که قرار است روزی از آسمان مشخص شود و با تلاش زمینی میسر شود، پس این خود یک امیدواری است.
این مباحث در بخش های مختلفی از سوره های قرآن مطرح شده است. این امید آینده روشن را نوید می دهد. خداوند می فرماید: عاقبت برای کسانی است که زندگی شان رنگ خدایی دارد: «وَالعاقِبَهُ لِلمُتَّقینَ».
۶
تمام حکومت ها و تمام افرادی که ادعا می کنند می توانند قسمتی از عدالت را اجرا کنند قبل از ظهور امام زمان(عج) می آیند و هرچه در چنته دارند روی صفحه روزگار رها می کنند، اما در واقع هر چه که زمان پیش می رود رنج ها در جوامع افزایش می یابد. در چنین شرایطی تنها چیزی که می تواند امید واقعی را به زندگی انسان تزریق کند امید به خداوند متعال و ظهور حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف است. این که امید داشته باشند که عدالت گستری خواهد آمد که ظلم را از بین ببرد، ظلمی که در یک زمان به طرق مختلف بر مردم جهان سیطره پیدا می کند.
از سوی دیگر در زمانه فعلی امید به ظهور حضرت حجت(عج) و همین که بدانیم امام(ع) حاضر و ناظر بر اعمال است خود می تواند احساس تکیه گاه و پشتیبان در زندگی را برای افراد تامین کند. هرچه قدر که توکل بر خداوند و استعانت از اهل بیت(ع) بیشتر باشد افراد سبک زندگی شان بیشتر و بیشتر به سبک زندگی مهدوی نزدیک می شود.
۷
راهکارهای ترویج فرهنگ مهدویت
در مقابل روحیه استكباری كه هم در دوران غیبت و هم در دوران ظهور، مهمترین عامل دشمنی و ستیز با امام است، میبایست به كارهایی مانند: شناسایی اهداف و راهكارهای دشمن، آگاهیسازی افراد و جوامع نسبت به این امر، مقاومت و مقابله در مقابل توطئهها و تحركات دشمن پرداخت. با ترمیم و تبیین و ایجاد اعتمادسازی باید حربه تخریب دشمن را خنثی نمود و با روشنگری و خرافهزدایی برای تعمیق ایمان و اعتقادات مردم گام برداشت و توطئه تحریف را ریشهكن نماییم. در همین رابطه مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای مرکز تخصصی مهدویت میفرمایند: «اثبات اصل مهدویت در یك محفل علمی با مخاطبانی كه اهل علم و اهل تفكّر و استدلالاند، جزو آسانترین كارها است. در این، هیچ تردیدی نیست. ایمان و اعتقاد مردم هم خوب است، منتها تعمیق این ایمانی كه مردم به امام زمان-ارواحنا فداه و علیه الصلاه و السلام- دارند، كار بسیار ظریفی است. باید در این قضیه، با شیوههای هنرمندانهِ تبلیغی وارد شد. به نظر من، بخش مهم كار شما، این است. اگر این كار با موفقیت انجام بگیرد و اگر شما بتوانید این عشق و محبت و سوز و گدازی را كه مردم ما به طور طبیعی نسبت به حضرت دارند، در سطح عموم مردم، به خصوص جوانان، با یك نگاه عالمانه و آگاهانه همراه كنید، بركات این كار، لاتُعدّ و لاتُحصی خواهد شد».
۸
از جمله راهكارهای مهم در ترویج و تفهیم فرهنگ مهدوی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱-نظریهپردازی درباره مهدویت
آموزههای دینی مهدویت دارای دامنه و پیشینه تاریخی است و جزء بنیادیترین اعتقادات مسلمانان شمرده میشود و در میان دیگر ادیان نیز با عنوان مصلح جهانی مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به اهمیت موضوع مصلح جهانی در میان ادیان، لازم است اندیشمندان با تئوریپردازی و گفتمانها، نقد و نظرها و نكتهسنجیها و اظهارنظرهای ژرف درباره آموزه مهدویت، به قوّت عملی این موضوع بین ادیانی بیفزایند. خارج ساختن بحث مهدویت از عرضههای سنتی و مهجور، و واردكردن آن در محیطهای پژوهشی علمی موجب میشود كه مساله مهدویت بر زندگی انسانها اثر گذارد و آنان را با امام عصر(عج) مرتبط سازد.
۲-شفاف ساختن جنبههای شخصیت و حكومت امام مهدی(عج)
نوشتن دایرهالمعارف، دانشنامه، پایاننامه و رساله تحصیلی، ایجاد سایتهای قوی، انتشار مجلههای تخصصی، فیلمسازی، و آثار ادبی و هنری در این رابطه چارهساز است. دكترین مهدویت سزاوار آن است كه در قالب رمان، فیلم، نمایشنامه، و آثار هنری، در سطح جهان ترویج شود.
۹
۳-رشد و اعتلای فرهنگ مهدویت و مفهوم انتظار
در این رابطه بررسی و تبیین روایات و سخنان تاریخی موجود در کتابهای اعتقادی و منابع مهم اسلامی مثمر ثمر خواهد بود. بدیهی است عدم ارائه درست موضوع مهدویت یكی از عوامل مؤثر در گریز اشخاص از مسأله مهدویت، یا نداشتن باور عمیق به امام عصر(عج) هست. وجود پارهای از سخنان نادرست و بیاساس پیرامون شخصیت آسمانی امام مهدی(عج)، موجب شده است كه چهرهای غیر واقعی و اسطورهای از ایشان ترسیم گردد. پس باید كوشش شود كه با بررسی تطبیقی روایات و دقت نظر در آنها، چهرهای معقول و مهربان و روزآمد از امام عصر(عج) ترسیم شود.
۴-توسعه فرهنگ مهدویت
در این راستا ایجاد كرسی مهدیشناسی در حوزه و دانشگاه راهگشا است. در تمامی دانشگاههای جهان، برای شناخت افكار اندیشمندان بزرگ كرسیهای تدریس و پژوهش وجود دارد و تخصص پارهای از اساتید، تنها تدریس افكار یك اندیشمند است، به عنوان مثال، برخی استادان در زمینه تدریس اندیشههای ارسطو، تبحر دارند، در كشور عزیز اسلامی ما نیز باید برای هر یك از ائمه اطهار علیه السلام از جمله امام مهدی علیه السلام، كرسی درس امامشناسی و مهدیشناسی گذارده شود و افرادی پرورش یابند كه در زمینه بزرگان هدایت و وحی صاحبنظر باشند.
آموزه مهدویت در طول تاریخ فرهنگ اسلامی همواره مورد توجّه اندیشمندان اسلامی بوده و هیچ آموزه دیگری به اندازه آن از اهمیت برخوردار نبوده است؛ امّا به رغم این اهمیت، به مثابه یك نظریه و راهكار مهم مورد توجّه و دقّت نظر قرار نگرفته است، از این بر اندیشمندان و فرهیختگان است كه در این مورد به ژرفاندیشی و فرهنگسازی بپردازند تا مهدویت آن چنان كه شایسته است و در متون دینی سفارش شده، مورد توجه قرار گیرد.
۱۰