📝 #مقاله
🔘 امام کاظم (عليه السلام) در بينش اهل سنت
در اين نوشتار بر آنيم تا به صورت مختصر در ضمن چهار بخش زير به شخصيت با کرامت آن حضرت را از منظر کتابها و نظرات علماي اهل سنت بپردازيم.
1️⃣ نظرات علماي اهل سنت پيرامون شخصيت امام کاظم سلام الله عليه
2️⃣ توسل علماي اهل سنت به موسي بن جعفر عليهماالسلام
3️⃣ معجزات امام عليه السلام
4️⃣ برخورد امام كاظم عليه السلام با دشمنان
بخش اول:
نظرات علماي اهل سنت پيرامون شخصيت امام کاظم عليه السلام
⬅️ ابن تيميه حراني نيز پيرامون شخصيت آن حضرت مي نويسد:
✍🏻 وموسى بن جعفر مشهور بالعبادة والنسك...
و موسي بن جعفر عليهماالسلام مشهور به عبادت و پرهيزگاري بود...
📚 ابن تيميه الحراني الحنبلي، ابوالعباس أحمد عبد الحليم (متوفاى 728 هـ)، منهاج السنة النبوية، ج 4 ص 57 ، تحقيق: د. محمد رشاد سالم، ناشر: مؤسسة قرطبة، الطبعة: الأولى، 1406هـ..
📌 مشاهده متن کامل مقاله :
🌐 http://valiasr-aj.com/5940.cgi
@conferanceamariyon
هدایت شده از آرشیو کنفرانس عماریون
🍃🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺🍃
📢 گروه
"تریبون آزاد اتحادیه عماریون"
برگزار میکند:
📡 موضوع: کنترل ذهن
👤 ارائه دهنده: آقای حمیدرضا حق طلب
🗓روزهای فرد
🕰 ساعت: ۲۳
دوستانتان را به گروه دعوت فرمایید.
در ساعت اجرای برنامه ارسال پست و پیام⛔️
http://eitaa.com/joinchat/344784914Ca828a90dbb
#مطالبی_در_مورد_۱۳_فرودرین
آیا عدد سیزده (سیزده به در) واقعاً نحس است یا ریشه در خرافات ایران باستان دارد؟ پس چرا غربیها نیز آن را نحس میدانند⁉️
#همراه_با_بهار
#همسفر_با_طبیعت
@conferanceamariyon
«ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِلِيُذيقَهُمْ بَعْضَ الَّذي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ» (الروم -41)
ترجمه: فساد [تباهی] در خشكى و دريا به علت كارهائى كه مردم انجام داده (و مىدهند) ظاهر شده (و مىشود) (چون اينطور است لذا) خداى عليم كيفر قسمتى از اعمالشان را به آنان مىچشاند، تا شايد آنان به سوى (خدا) باز گردند.
منتهی بشر گناهکار نیز مثل ابلیس سعی دارد همیشه گناهش را به گردن اشخاص یا عوامل دیگر بیاندازد. دقت کنیم که معمولاً هیچ گناهکاری، خود را مسئول گناه خود ندانسته و سعی دارد که گناه را به گردن دیگری بیاندازد. لذا شاهدیم که ابلیس و انسان گناهکار، گاهی حتی خدا را مسئول ارتکاب معصیت خود بر میشمرد و گاهی نیز به سراغ حروف یا اعداد رفته است و به قول استاد شهید مرتضی مطهری (ره)، در این میان عدد 13 از همه بدبختتر و تو سری خورتر بوده است!
ما راجع به ریشههای نحس دانستن عدد 13 به نکات ذیل اشاره میشود:
الف – اگر چه در فرهنگ همهی اقوام گذشته و حال (از جمله ایرانیها) خرافات بسیاری وجود دارد، اما نحس دانستن عدد 13، ریشه در خرافات اسلاف یهود و نیز فراماسون دارد و هیچ ربطی به فرهنگ ایران باستان و به ویژه فرهنگ و سنت قدیمی و ملی «عید باستانی نوروز» ندارد.
خرافات وارد شده به دین و فرهنگ یهود نیز، همان خرافات بتپرستان و فرعون پرستان مصر باستان است که هیچ گاه به خدا و حضرت موسی (ع) ایمان نیاوردند، بلکه منافق گونه وارد امت او شدند و سپس زمام امور را به دست گرفتند. به همین دلیل کلیهی باورها و اندیشههای خرافی و انحرافی و حتی نمادهای فراماسون نیز از فرهنگ مصر باستان اخذ شده است.
ب – در فرهنگ شیطان پرستان یهودی شکل، به دلیل حوادث خوبی که برای آنان در روز 13 اتفاق افتاده بود، عدد 13 از جایگاه خوب و مبارکی برخوردار شد و به همین دلیل در نماد فرماسونی که ساختهی همان قوم و فرهنگ است، بر روی عدد 13 تکیه شده است. چنان چه در سمبل اصلی و سیاسی فراماسون، یعنی همان تصویر عقابی که در نمادهای حکومتی اغلب کشورها (مانند آمریکا، آلمان و ...) دیده میشود، در چنگال چپ عقاب 13 برگ و 13 دانه روی شاخهی زیتون (سمبل منطقه فلسطین و بیتالمقدس) که در قرار دادند، و در چنگال راست 13 تیر قرار دادند و بالای سر عقاب نیز 13 ستاره وجود دارد و از همه مهمتر آن که راههای سفید و قرمز سپر (پرچم امریکا) نیز 13 راه میباشد و نهایت آن که طبقهی سیزدهم هرم شیاطی [که امروزه به عنوان سمبل حکومت واحد جهانی مطرح شده و روی یک دلاری نیز درج شده است] همان چشم شیطانی (دجال) قرار دارد.