#نامه_اساتید
ضمن تشکر
با توجه به عرضه و صف فروش شدن بازار،
از فردا شاهد #ریزش دلار و افت تورم و از بین رفتن انتظارات تورمی خواهیم بود هر چقدر فشار بر بورس بیشتر و ریزش بیشتر، تورم #منفی تر و اگر نرخ بهره بانکی رو هم افزایش دهید که دیگه زدین به سیبلِ بورس.
آقایون #اقتصادخوان کجایید که باز یک حباب دیگه بوجود داره می یاد.
#شمش فولاد در بورس کالا تا سقف 8 میلیون تومان رقابت شد. واقعا با تورم ایجاد شده، نباید در بورس را تخته کرد؟؟ (بورس بورس هستش، چه اوراق ، چه کالا😂😂)
#پی نوشت: نوسانات جزیی از ذات بازار است و باعث نفس گیری و حرکت مجدد سهم ها می شود ولی نگرانی دوستان با تمرکز به حوزه #بورس، حسن نیت آقایان را زیر سوال می برد.
کانال تحلیلی پارسیس
بانک مرکزی خطاب به شبکه بانکی ابلاغ کرد:
مجوز افزایش انتشار گواهی سپرده عام 18 درصدی به بانکها
بانک مرکزی ضمن موافقت با افزایش انتشار گواهی سپرده عام 18 درصدی توسط بانکها، اعلام می کند: سقف انتشار «گواهی سپرده عام بانک ها» در سال جاری تا تاریخ 31 شهریور ماه 1399، حداکثر به میزان 20 درصد سپرده های بلندمدت آنها در پایان اسفند ماه 1398 خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، پیرو مکاتبات پیشین این بانک با شبکه بانکی درخصوص سقف انتشار اوراق گواهی سپرده مدت دار، ویژه سرمایه گذاری (عام) بانکها در سال جاری براساس تصمیمات متخذه در این بانک، با افزایش سقف انتشار اوراق یاد شده ،علاوه بر سقف تعیین شده قبلی موافقت به عمل آمده است.
برهمین اساس، سقف انتشار گواهی سپرده عام بانکها در سال جاری تا تاریخ 31 شهریور ماه 1399، حداکثر به میزان 20 درصد سپرده های بلندمدت خواهد بود.
#صنعتی #بورس_کالا
آیا رکورد ماهانه ارزش معاملات در رینگ صنعتی بورس کالا شکسته می شود؟
در 18 روز ابتدایی تیر 1399، آمار معاملات رینگ صنعتی بورس کالا 8291 میلیارد تومان بوده است. ارزش معاملات در این رینگ تنها در 18 روز نسبت به کل تیر 1398 رشد 136 درصدی را نشان میدهد. /کانال تحلیلی پارسیس
#فخاس #بورس_کالا
در 18 روز ابتدایی تیر 1399، آمار معاملات فولاد خراسان در رینگ صنعتی بورس کالا 261 میلیارد تومان بوده است.
در نمودار فوق روند ارزش معاملات از ابتدای سال 1398 قابل مشاهده است. /کانال تحلیلی پارسیس
#صنعتی #بورس_کالا
شرکتهای برتر از لحاظ ارزش معاملات در رینگ صنعتی بورس کالا در 18 روز ابتدایی تیر 1399 /کانال تحلیلی پارسیس
راپورت هفتگی-هفته16.pdf
1.8M
هفته نامه راپورت هفتگی شماره ۱۶ تهیه شده توسط آقای رضا ترابی تحلیلگر بازار سرمایه
در بازار داخلی با اینکه رشد بیش از 8 درصدی شاخص کل در بازار سرمایه نسبت به رشد 13 درصدی آن در هفته قبل نشان از پر زورتر شدن سمبه عرضه در تابلو معاملات دارد، اما نکته قابل توجه اینکه سمت تقاضا هم تمام قد ایستادگی کرده که در نتیجه شاهد ثبت رکورد جدید 30 هزار میلیارد تومانی ارزش معاملات خرد سهام، در بورس و فرابورس بودیم که این یعنی ارزش دلاری مبادلات روزانه بورس برای نخستین بار به ۵/ ۱ میلیارد دلار رسید. و در کنار حجم بالای عرضه ها، در شرکتهای بزرگ پالایشی و خودرویی همچنان شاهد تداوم صفهای طولانی خرید بودیم و عواملی مانند رشد روز افزون نرخ تورم، کاهش نرخ سود سپردههای بانکی، کسری بودجه دولت، تعطیلی موقتی برخی از کسبوکارها در اثر انتشار ویروس کرونا، و افزایش نگرانی مردم برای فرار از تورم، باعث در مرکز توجه قرار گرفتن بازار سرمایه شده است.
هرچند در روزهای اخیر شاهد افزایش انتقادات کارشناسان از تدوام رشد شاخص بورس بودیم و بارزترین آن نامه ای بود که توسط بیست نفر از اقتصاد دانان و کارشناسان خطاب به دولت منتشر گردید. که به نامتقارن بودن رشد شاخص بورس و مولفه های اقتصادی کشور و تبعات تورمی حاصل از آن پرداخته شده بود. اما از طرف دیگر بودند کارشناسانی که خیلی با چارچوب ارائه شده در این نوع از انتقادات موافق نبوده و دلایلی هم بر گفته خود داشتند. از جمله اینکه وقتی در ۸ سال گذشته، به اذعان مرکز پژوهشهای مجلس، میانگین رشد اقتصادی تنها ۲/ ۰ درصد بوده، ولی در طول همین مدت نقدینگی ۶ برابر و پایه پولی ۴ برابر شده است، طبیعی است که سطح عمومی قیمتها بهطور پیوسته در حال افزایش باشد.
از طرف دیگر در کنار تورم افسار گسیخته با شرایط کسری بودجه شدید دولت مواجه هستیم و به گزارش دنیای اقتصاد مرکز پژوهشهای مجلس، در دی ماه سال ۹۸، وقتی هنوز بازار نفت در ثبات نسبی قرار داشت و آثار زیانبار کووید – ۱۹ به اقتصاد ایران ضربه نزده بود، عنوان کرده بود که در سال ۹۹ دولت حداقل با یک کسری بودجه ۱۳۱ هزار میلیارد تومانی روبهرو خواهد بود. اما حالا که کرونا شرایط جهان و کشور ما را تحت تاثیر قرار داده و کسبوکارهای زیادی ورشکست شدهاند و در شرایطی که بازار نفت شرایط بدی را سپری میکند، برخی پیشبینیها کسری بودجه در سال جاری را بالغ بر ۱۸۰ هزار میلیارد میدانند. این روزها و در روزگاری که صادرات نفت به زیر ۱۰۰ هزار بشکه در روز رسیده و نرخ رشد اقتصادی نیز منفی است، تامین بودجه به یکی از دغدغههای اصلی دولتمردان تبدیل شده است. و یکی از راه هایی که دولت در جهت تامین بخشی از بودجه خود به آن چشم امید دارد، بازار سرمایه و ساز و کار تامین منابع از آن است که همین مساله هم باعث شده دولت به حمایت از این بازار بپردازد.
حباب،متاستاز
این رسم دنیاست .همیشه تصمیم سازان و تصمیم گیران از میان گروهی از افراد انتخاب می شوند که دانششان را از کتاب ها دریافت می کنند.بلندگو همیشه دست این افراد است و حرفهایشان نقل محافل و تیتر روزنامه هاست.انعطاف ناپذیرند و مرغ شان یک پا دارد.
برخلاف آنها گروهی دیگری نیز هستند که گروه تاثیر گذاران نام دارند.آن ها بلندگو ندارند.کمتر کسی نظرشان را جویا می شود.کت و شلوار نمی پوشند.سمینار برگزار نمی کنند .حرفهای قلمبه سلمبه نمی زنند (بلد نیستند که بزنند).این ها دانششان را نه از کتاب ها که از زندگی واقعی و محیط کسب و کار به دست می آورند.
همان قدر که تصمیم سازان حرف می زنند ،تاثیرگذاران عمل می کنند.آن ها مردان نظرند و این ها مردان عمل.
بورس جان ما،سودای فتح قله دو میلیون واحدی در سر دارد(البته من هم قبول دارم سرعتش خیلی خیلی غیر عادی است).بلندگو دارها اما باورشان نمی شود.سواد کتابی شان می گوید این رشد با جی دی پی،سی دی پی.دی دی پی،پی بر ای،پی بر بی،و هزار متغییر دیگر هم خوانی ندارد.تاثیر گذاران اما معتقدند که سلول های سرطانی از یک عضو به عضو دیگر در حال حمله است.بیمار (اقتصاد)متاستاز شده .نرخ بهره منفی کاری کرده کارستان.بازارهای رقیب به حالت تسلیم دستانشان را بالا برده اند.تاثیر گذاران مثل ناخدای کشتی که انگشت اشاره خود را با آب دهان تر می کند و در عرشه کشتي دستش را بالا می گیرد تا مسیر باد را متوجه بشود تا بادبان ها را جابجا کند،کف بازار ایستاده اند و حرکت نقدینگی را دنبال می کنند.آن ها خوب می فهمند که این کشتی به سمت ونزوئلا در حال حرکت است و تا رسیدن به مقصد راه زیادی مانده.
#محمد_مشاری
منبع: کانال تحلیلک
بازارهای جهانی یکپارچه سبز شدند.
به خدا این دیگه تقصیر #بازارسرمایه نیست.
کانال تحلیلی پارسیس