eitaa logo
💰بازار ارزدیجیتال 💰
9.1هزار دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
484 ویدیو
5 فایل
تحلیل و اطلاعات به صورت روزانه و ساعتی ✅🕰 سیگنال ارز های دیجیتال به صورت علمی و تحلیلی 🔰✔ آموزش های کاربردی و اطلاعات انچین➕📶 برای ارتباط با ادمین و پشتیبان اصلی 🧑‍💻 @Vhahehejej
مشاهده در ایتا
دانلود
قیمت دلار و یورو در صرافی بانک ملی ایران 1399-04-17 10:13:02 قیمت خرید دلار آمریکا: 21,500 تومان (-,250) قیمت فروش دلار آمریکا: 21,650 تومان (-,200) قیمت خرید یورو: 24,000 تومان (-,100) قیمت فروش یورو: 24,150 تومان (-50)
آخرین خبرها از های پیش رو در بازار سرمایه: ‏افسانه اروجی، معاون بازار فرابورس ایران: با درج نماد شرکت توسعه مسیر برق گیلان با سرمایه ۴۳۰ میلیارد تومانی ، " بگیلان" یکی از گزینه های عرضه در هفته آینده یا دو هفته بعد است. همچنین انتظار می رود بیمه تجارت نو با درج نماد ، یکی دیگر از گزینه‌های عرضه اولیه باشد ‏پتروشیمی ارومیه هم دیگر شرکتی است که در حال طی آخرین مراحل درج نماد است. شرکت رایان هم افزا هم در نوبت درج نماد قرار دارد. بنابراین بسته به اینکه ارزش گذاری کدام از این شرکت‌ها زودتر آماده می‌شود، برای چهارشنبه هفته آینده و دو هفته دیگر ، سهام این شرکت ها عرضه اولیه خواهد شد.
مروری بر پیشنهادات تعدادی از اقتصاددانان در 12 بهمن 98 به روحانی این اقتصاددانان به تشریح ۹ دلیل برای لزوم ارتباط با دیگر کشور‌ها در این نامه می‌پردازند. اولین دلیل نگارندگان نامه تأثیر ارتباط خارجی بر سطح رفاه و استاندارد زندگی مردم است. به اعتقاد آن‌ها سطح رفاه و استاندارد زندگی هر کشوری به توانایی آن کشور در تولید انواع کالا‌ها و خدمات بستگی دارد. در اقتصاد‌های بسته و منزوی نمی‌توان به افزایش پایدار تولید دست یافت. مرز امکانات تولید، حد مشخص و محدودی دارد. در اقتصاد بسته و خودبسنده، تولید و رفاه، حداکثر روی آن مرز شکل می‌گیرد؛ اما با بازبودن اقتصاد و استفاده از صرفه‌های ناشی از مقیاس، به سطح رفاهی بسیار فراتر از آن مرز اولیه دست خواهیم یافت و طبق اصول مبرهن اقتصاد، تجارت باعث ثروت‌آفرینی و بهبود وضع مادی جامعه می‌شود. به‌همین‌علت حتی کشور‌هایی مثل چین و روسیه که از نظر سیاسی با کشور‌های غربی تفاوت‌های ساختاری ماهوی دارند، نیز به افزایش تجارت و روابط بین‌المللی با دیگر کشور‌ها بر‌اساس منافع ملی خود تمایل دارند. دومین دلیل این اقتصاددانان برای توسعه روابط خارجی این است که روابط تجاری با دنیای خارج، تقاضا و بازار را بر تولیدات داخلی می‌گشاید. تقاضا‌هایی که در داخل کشور اشباع شده‌اند، به بیرون سرریز می‌کند و باعث رشد و توسعه می‌شود. به‌این‌ترتیب تخصیص بهینه منابع با توجه به شرایط جمعیتی و اقلیمی کشور تحقق می‌یابد. کاهش انحصار مزیت ارتباط با دنیای بیرون : این کارشناسان اقتصادی بر این باورند که روابط تجاری به صورت پویا می‌تواند موجب بهبود رقابت، کاهش انحصارات، ارتقای کیفیت تولیدات و کاهش بهای تمام‌شده کالا‌ها و اثرات جانبی مثبت به شکل افزایش قدرت خرید مردم شود. در نبود تجارت خارجی، قدرت انحصاری صنایعی مثل خودرو افزون‌تر می‌شود و هیچ امیدی به بهبود کیفیت، ارتقای فناوری و نوآوری و در نتیجه متعادل‌شدن قیمت‌ها نیست؛ کما‌اینکه تشدید انحصارات ناشی از کاهش روابط بین‌المللی تنها روی فعالیت‌های اقتصادی تأثیرگذار نیست؛ بلکه در امور رسانه‌ای، اجتماعی، قضایی، سیاسی و مردم‌سالاری نیز اثر منفی خواهد گذاشت. به اعتقاد آنها، لازمه شتاب‌دهی به پیشرفت فناورانه و نوآوری، ارتباط با دنیای خارج است. سرمایه‌گذاری در آموزش و پژوهش برای شتاب در توسعه لازم است؛ اما کافی نیست. در نبود خلق مداوم نوآوری، بخش‌های اقتصادی امکان ایجاد سود‌های اضافی نخواهند داشت و اقتصاد را از مسیر توسعه بلندمدت باز‌می‌دارد و به حالت ایستایی می‌کشاند که انتظار پیشرفت از بین می‌رود. در بخش دیگری از نامه این ۲۵ اقتصاددان ذکر شده است که استفاده از پتانسیل موقعیت عالی ژئوپلیتیکی ایران در کریدور‌های تجاری، دریایی، زمینی و هوایی نیز با ایجاد روابط خارجی خوب و دوستانه امکان‌پذیر است. همچنین با تنش‌زدایی در روابط بین‌المللی، فرار سرمایه‌های مادی و فکری با روابط بین‌المللی متوقف و حتی موجب برگشت آن‌ها می‌شود که می‌تواند یکی از راهکار‌های اشتغال‌زایی و کاهش فقر باشد. پ ن 1: ای کاش اقتصاد دانانی که نامه دیروز را امضا و منتشر کردند حداقل در یک بندی از نامه اشاره ای به لزوم های سیاسی با اقتصاد بین الملل هم می کردند / البته سخن گفتن در این باب سخت است و شاید تبعاتی داشته باشد. پ ن 2: اگر می خواهیم را بسازیم، اقتصادش را بسازیم باید در باره همه مسائل و مشکلات و راهکارهای حل آنها بنویسیم نه اینکه بخواهیم بازار سرمایه را فدای انگیزه های کوتاه مدت نماییم.
به روز رسانی هر سهم در حال حاضر نسبت P/NAV سهم در محدوده 78 درصد است./کانال تحلیلی پارسیس
فرض کنیم شما نفر اول تصمیم گیری در اقتصاد کشور بودید؛ با در نظر داشتن شرایط کنونی بورس ؛چه تدبیری را پیش رو می گرفتید ؛ آیا اجازه می‌دادید که این روند رو به رشد ادامه پیدا کند و یا اینکه تدابیر دیگری برای آن در نظر می‌گرفتید؟ دکتر «محمدرضا صادقی مقدم عضو هیات مدیره شرکت بورس تهران با در نظر داشتن این نکته که فرض محال ،محال نیست اگر در چنین جایگاهی بودم ؛من هدفم را روی توسعه پایدار بازار قرار می دادم . بازاری که در طی چند سال رشد مستمر داشته باشد تا رشد شارپی. در واقع این کار را انجام می دادم تا بتوانم پول های جذب شده در این بازار را ماندگار کنم . به عبارت دیگرشاخص‌های موفقیت را بر مبنای عدم خروج پول از بازار سرمایه تعریف می‌کردم تا رشد شاخص بازار سرمایه. برای تحقق این مسئله راهکارهای متعددی وجود دارد: ۱.توسعه صنایع موجود در بازار که به شدت به آن اعتقاد دارم و باید رخ دهد. ۲.افزایش سهم شناوری بنگاه‌ها. در حال حاضر تعداد زیادی از این بنگاه ها به تعهدات شناوری سهم خود پایبند نیستند و هنوز این درصد را رعایت نکرده و نمی کنند. این بنگاه ها باید درصد شناوری خود را در بازار عرضه کنند تا شاهد این روند در بازار نباشیم. ۳.اگر در دولت حضور داشتم و تصمیم به فروش سهم در بازار داشتم به جای آنکه با کَسر و تخفیف به مردم سهام بفروشم، دارایی ها را به شکل نقد و اقساط به مردم می فروختم و سپس دارایی‌های آنها را تا مدت زمان زیادی در وثیقه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی نگه می‌داشتم تا افراد بتوانند از محل سود حاصل از آن ،اقساط خود را پرداخت کنند. این اتفاق سبب می‌شد تا افراد مدت زمان بیشتری در بازار بمانند. ۴.اجازه پذیره‌نویسی عام برای شرکت ها و پروژه های بزرگ را صادر می کردم تا از طریق پذیره‌نویسی عام رقم های قابل توجهی برای پروژه های بزرگ کشور مهیا شود. ۵. اجازه توسعه و بزرگ‌شدن کارگزاری ها، تامین سرمایه ها ،شرکت های مشاوره سرمایه گذاری را صادر می کردم تا به واسطه بزرگ شدن آنها و ایجاد فضای رقابتی صحیح میان آنها دانش دانش مالی مردم نیز بالا رود و دیگر مردم بر روی هر سهمی در بورس و یا هر بازاری سرمایه‌گذاری نکنند . با این اقدام سرمایه‌گذاری‌ها هوشمندتر و از حجم پول ترسو کاسته شده و به حجم پول هوشمند افزوده می شد. در حال حاضر داده های بسیاری در بازارسرمایه متولد شده اند اما ما از آن استفاده نمی کنیم در حالیکه با ارزیابی و تجزیه و تحلیل این داده ها ، می توانیم جهت گیری و سمت و سوی جریانات مختلف را که قصد دستکاری در بازار دارند را شناسایی و مانع از این کار شویم. معتقدم یکی ازاصلی ترین وظایف دولت‌ها، حفاظت و حراست از ثروت مردم است و از آنجایی که این پول وارد شده به بازار وارد بازار سرمایه؛ ثروت مردم است باید از آن حفاظت و حراست کرد. منبع: کانال دکتر خواجه نصیری
رویترز: تمام مخازن نفت ایران پر شده است میزان تولید نفت خام ایران به کمترین میزان چهار دهه گذشته رسیده و شیوع کرونا هم بر کاهش صادرات به شدت تأثیرگذار بوده است. تمام تانکرهای ذخیره نفت ایران کاملاً پر شده است و میزان صادرات ایران در ماه ژوئن به ۲۷۳ هزار بشکه در روز می‌رسد.
صعود در بازار بدهی نرخ سود اوراق دولتی برای دومین هفته پیاپی، با افزایش همراه شد. براساس اعلام بانک مرکزی، در ششمین حراج اوراق دولتی در بازار بین بانکی، وزارت اقتصاد با افزایش ۷/ ۰ واحد درصدی بازدهی اوراق با سررسید ۴ ساله و افزایش ۵/ ۰ واحد درصدی اوراق با سررسید ۲ ساله موافقت کرد. بنابراین نرخ سود اوراق ۴ساله به ۲/ ۱۸ درصد رسید. افزایش نرخ، این پیام را به اقتصاد ایران می‌رساند که وزارت اقتصاد تصمیم گرفته است تا راه تامین مالی دولت از بازار بدهی بگذرد و به چاپخانه بانک‌مرکزی نرسد
0.92%+↖️ 1809$ سرمایه گذاران بازار طلا در انتظار قیمتهای بالاتر باشند! شاخص قیمت جهانی طلا به روند صعودی خود ادامه میدهد و در اوج قیمت از سال 2011 قرار دارد جدا از موضوع تضعیف به 96.82 (کمترین سطح 2 هفته اخیر)، موضوع تداوم گسترش در آمریکا و تنش در روابط آمریکا-چین عامل علاقمندی سرمایه گذاران به سوی است آمار صندوقهای ETF طلا : موجودی هفتگی طلا با رشد هفتگی 11.77 تن به 3091.89 تن رسیده که بالاترین سطح تاریخ است
فوری روحانی: ۳۰ درصد دیگر سهام عدالت در عید غدیر و ۳۰ درصد در ۲۲ بهمن آزاد خواهد شد
شاهد افزایش عرضه ها در بازار در این لحظات هستیم
قیمت دلار و یورو در صرافی بانک ملی ایران 1399-04-18 10:57:02 قیمت خرید دلار آمریکا: 21,850 تومان (150) قیمت فروش دلار آمریکا: 22,050 تومان (150) قیمت خرید یورو: 24,100 تومان (0) قیمت فروش یورو: 24,250 تومان (0)
ضمن تشکر با توجه به عرضه و صف فروش شدن بازار، از فردا شاهد دلار و افت تورم و از بین رفتن انتظارات تورمی خواهیم بود هر چقدر فشار بر بورس بیشتر و ریزش بیشتر، تورم تر و اگر نرخ بهره بانکی رو هم افزایش دهید که دیگه زدین به سیبلِ بورس.