💰بازار ارزدیجیتال 💰
هفته نامه راپورت هفتگی شماره ۱۳ تهیه شده توسط آقای رضا ترابی تحلیلگر بازار سرمایه
در بازار داخلی، همچنان شاهد اوج گرفتن قیمت دلار و به تبع آن قیمت طلا هستیم. به طوریکه نرخ دلار سنایی با رشد بیش از 4درصدی نسبت به هفته قبل، در آستانه ورود به کانال 18 هزار تومان می باشد و در کنار تداوم رشد نقدینگی، هرچند با شیب کمتر از سال گذشته، آب رفتن درآمدهای ارزی حاصل از صادرات نفت و مشتقات آن، نقش به سزای در افزایشی بودن نرخ ارز دارد. که فشارهای اخیر سه کشور اروپایی، آلمان، فرانسه و انگلستان به شورای حکام انرژی هسته ای، که امروز منجر به تصویب قطعنامه ای از طرف این شورا علیه کشورمان، مبنی بر توقف عدم ایجاد دسترسی به دو محل، گردید، بر اقزایش رشد نرخ ارز تاثیرگذار است، که در مجموع این اتفاق هرچند می تواند ریسک سیستماتیک را در بازار سرمایه افزایش دهد اما با تیره تر شدن فضای تبادلات بین المللی، که باعث شعله ورتر شدن آتش تنور تورم انتظاری می گردد، می تواند باعث تشدید حجیم شدن درآمد ها و هزینه ها در صورت سود و زیان و نیز قیمت اسمی دارایی های ثبت شده در ترازنامه شرکتها گردد و تا حدی باعث افزایش احتمال تکرار رفتار یک سال و نیم گذشته بازار شود. که در پی رشد قیمتها در سطح جامعه، بازار بورس نیز هم در حجم معاملات روزانه و هم در میزان بازدهی، با رشدهای خیره کننده ای همراه گردید.
#بیانیه مشترک وزرای خارجه بریتانیا، فرانسه و آلمان: «قویا معتقدیم هر گونه تلاش یکجانبه برای استفاده از مکانیزم ماشه برای بازگرداندن تحریمها [از سوی آمریکا] تاثیر منفی جدی بر شورای امنیت خواهد گذاشت. ما از چنین گامی حمایت نخواهیم کرد چون با تعهداتمان به برجام تناسب ندارد.»
بازی برد-برد
بخشی از مصاحبه دکتر رنانی تحت عنوان “سوزن بان،مذاکره و زلزله”
ایران امروز در وضعیت فتح خرمشهر است. همه دهن کجی ها را به آمریکا کرده است و آمریکا با تمام قوا ایران را تحریم کرده است ولی هیچ کدام از پیش بینیهای آمریکا در مورد ایران محقق نشده است و ایران همچنان سرافراز و پرقدرت ایستاده است. این البته یک پیروزی است اما «دیر نمیپاید». تا در اوج این پیروزی هستیم و تا آمریکای ترامپ درگیر مشکلات کرونا و اعتراضات رنگین پوستان است، و اکنون که ترامپ از هر نظر تحت فشار است، بهترین فرصت برای مذاکره است. مبادا گمان کنیم ترامپ در انتخابات بعدی شکست خواهد خورد و مذاکره را به بعد از انتخابات آمریکا موکول کنیم و سرنوشت یک جامعه را به یک احتمال موهوم گره بزنیم. شک نکنیم که مذاکره با ترامپ تضعیف شده امروز، بهتر از مذاکره با جو بایدن پیروز خواهد بود. دموکراتها، اگر بیایند، در بهترین حالت به برجام برخواهند گشت و البته با تاخیر چند ماهه یا بیشتر. اما در این فاصله ایران فرصتهای زیادی را از دست خواهد داد؛ تازه اگر ثبات سیاسی و اقتصادی داخلی از دست نرود. با تجربه فتح خرمشهر و با تجربه قبلی با اوباما، این بزرگترین خطای نظام سیاسی و بزرگترین فرصت سوزی برای ملت ایران خواهد بود که در شرایط بحرانی کنونی که اقتصاد ما با آن روبهروست و با جمعیت عظیم جوان بیکاری که هر لحظه آماده انفجار است، مذاکراتی که امروز میتوانیم با عزت انجام بدهیم را به امید شکست ترامپ، به تعویق بیندازیم. دقت کنیم، امروز بزرگترین برگ بازی ما «خود مذاکره کردن» است. در حالی که فردا مذاکره باید روی موضوعات مورد مناقشه باشد. امروز نقطه طلایی است که هر دو طرف از مذاکره، منفعت سنگین میبرند و بنابراین میتوان یک مذاکره برد-برد را رقم زد. ولی تفاوتش این است که منفعت آمریکا یک «منفعت روانی» است در حالی که منفعت ما واقعی است و با نان مردم و آینده جوانان سروکار دارد. و برعکس، هزینه پذیرش مذاکره برای ما، فقط چند شب فشار روانی است که بر مقامات ما میآید.
کانال تحلیلی پارسیس
#اختصاصی
در بازار 27 خرداد 1399، بیشترین ورود نقدینگی حقیقی به سمت شرکتهای فوق است. (مبالغ به میلیارد تومان است)/کانال تحلیلی پارسیس