دانش حیاتی
پیام #مخاطبین در مورد این پست یکی از نزدیکان که اتفاقا کارخانه دار هستند چند سالی است که کارگران ز
بسم الرب الجبار
این شاهدی است بر تحلیل مفصلی که پیشتر نوشتم که چرا جدا شدن محل کار از محل زندگی در #تمدن_مدرن، یا حداقل، فاصله زیاد بین آنها اشتباه است، و محل کار باید در ساختار جمعزیستی (زندگی عشیرهای) ادغام شود، تا هم عواطف جمعی خانوادگی به انگیزش و بازدهی کار کمک کند و هم امر اشتغال باعث تضعیف #خانواده نشود.
حالا ماهیت شیطانی ساختار اجتماعی مدرن خوب آشکار میشود که چه طور اول با منفک کردن محل کار مرد از محل زندگی و بعد فرستادن زن به محل کار مردان نامحرم، خانواده را تضعیف و نهایتاً از هم فروپاشیده و زنا و فحشا را گسترش میدهد، و این چنین تمام حقخواهیهای فمینیستی از جمله حق کار و تحصیل برای زنان در جهت فروپاشی خانواده به جریان میافتد.
متأسفانه جمهوری اسلامی نیز به دلیل اصرار مشترک رهبران انقلابی و جریا #فمینیسم بر حق اشتغال و تحصیل زنان در متن ساختارهای مختلط و گسترش زندگی تکخانواری مدرن، منجر به تضعیف نهاد خانواده و سرایت #انقلاب_جنسی به ایران نیز شد!
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
هدایت شده از ابوقاسم
در ماجرای امام جمعه تهران عرض کنم، بحث کاملا تسویه حساب میان امنیتی ها است که عملا سر از توییتر در آورده است و علی رغم اینکه ماجرا را می دانستند و خود امام جمعه با آن ها در میان گذاشت که رسیدگی کنند اما این موضوع توسط برخی امنیتی های پروژه ای وابسته به رجال سیاسی و برخی ارگان های فرهنگی به یکی از بی اعتمادساز ترین رویدادهای خبری در چند سال اخیر تبدیل شده است.
متضرر اصلی این داستان نه امام جمعه محترم تهران است و نه امنیتی های پروژه ای،متضرر این داستان ها حاکمیت است که به راحتی و با حرکات عجیب سیاسی اعتماد عمومی را دست می دهد.
ماجرای امام جمعه تهران باید شفاف برای افکار عمومی روشن شود تا ببینیم نقش ایشان در این ماجرای مشکوک به چه شکلی بوده است.
ابوقاسم
هدایت شده از اخبار سوریه
منابع رسمی میگویند که نیروهای مسلح کشورمان در شمال به حال آمادهباش کامل درآمدهاند. جنگافروزی احتمالی علیف در قفقاز جنوبی این بار قرار است با پاسخ سنگین مواجه گردد. باوجود رفت و آمدهای دیپلماتیک و برخی کنشهای سیاسی اما نابخردی علیف و سوءاستفادهاش از شرایط منطقهای و جهانی که به شدت برای منافع ملی ایران مضر و مهلک است باعث شده تا نیروهای مسلح ماموریت «دفاع از منافع ایران» را که طرح آن مدتهاست موجود بوده، به شکل عملیاتی وارد کنند.
شاید قرار باشد مزدوران علیف قدرت کوبنده فرزندان ایران را برای یک بار احساس کنند تا بعد از این سراغ یک ارتش تنها، ضعیف و کوچک که توسط نخستوزیری وابسته، بیعرضه و بیوجود هدایت میشود، نروند. این نبرد میتواند درسهای جدی برای علیف داشته باشد.
فاصله بین صلح و جنگ به اندازه یک تا مو است... هر لحظه ممکن است جنگ شعلهور شود. پاشینیان گفته بود که یک هفته دیگر، اما برخی معتقد هستند بسیار کمتر از یک هفته ممکن است شاهد نبردی خونین باشیم....
@syriankhabar
رمضان_تجلی_و بتسمی.mp3
4.14M
🎵 سرود عربی زیبای «رمضان تجلیٰ--رمضان آشکار شد» ✨
(ترجیع بند)
رمضان آشکار شد و لبخند زد
خوشا بنده اگر غنیمت داند
خیر زیادی در آن آزاد شده
که گناهکار را از آتش نجات دهد (ترجیع بند)
رمضان در جهان تابش کرد
و در ساحت چشمم درخشش کرد
او دست کمک را به سوی ما دراز کرد
تا با دوست داشتنِ بخشاینده پیروز شویم
آن ماه خدا و میهمانی او است
که با پاداش فراوان زیبایش کرد
آه، شگفت است که چه قدر پربارش کرد
خدایی که با رزقْ فراوانش کرد
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻افزایش ١٧٠ درصدی حداقل حقوق کارگران در دولت سیزدهم
🔹در ابتدای دولت حداقل دستمزد ماهانه کارگران تنها ٢ میلیون و ۶۵۶ هزار تومان بود که پس از گذشت حدود دو و نیم سال به ٧ میلیون و ١۶۶ هزار تومان و حداقل دریافتی کارگران به ١١ میلیون و ١٠٧ هزار تومان رسیده است.
✅ @Rajanews_com
دانش حیاتی
🔻افزایش ١٧٠ درصدی حداقل حقوق کارگران در دولت سیزدهم 🔹در ابتدای دولت حداقل دستمزد ماهانه کارگران تنه
با احتساب تورم ۳۰۰ درصدی در سه سال، دستمزد واقعی (قدرت خرید) ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است!!
افزایش ۵۷ درصدی سال ۱۴۰۱ هم با لعن و نفرین و اخراج وزیر کار مواجه شد!
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
اقتصاد و کنشگری زنان
دهم ماه عزیز رمضان، سالروز رحلت زنی است که اگرچه در روایات بهعنوان یکی از چهار زن بهشتی بهعنوان الگو معرفی شده است، اما گویا همچنان عزمی بر بازگوکردن نوع کنشگری ایشان و تلاش برای بازسازی و ساختارسازی طبق این الگو به خصوص برای بانوان وجود ندارد.
ماجرای تعریف زن در تمدن غرب که ذیل رویکرد سودمحور، زن نیز در اقتصاد سرمایهداری هضم میشود و این اقتصاد فرهنگ و سیاست خودش را به صورت کلی و به صورت خاص درمورد زنان نیز میسازد با کنشگری زن مسلمان در این عرصه بسیار متفاوت است. البته گاهی مشاهده میشود که با حربه طرد اقتصاد سودمحور یا لذتمحور(که البته به بهانه لذت، با ترویج مصرفگرایی نهایتا همان سودمداری حاکم است) کل کنشگری اقتصادی زنان و ظرفیت آن نادیده گرفته میشود که این نیز خطری بزرگ است. چرا که به هرحال، اگر ما در این زمینه تصمیم به نظرورزی و عمل برطبق آن نداشته باشیم، رویکرد بدیل همچنان عرض اندام میکند.
امسال که رهبر معظم انقلاب، با تکیه بر مردمیشدن اقتصاد از جهش تولید سخن به میان آوردند، جا دارد که بیش از پیش، از نحوه کنشگری زنان_بعنوان نیمی از جامعه_ و مسائل فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در این حوزه و با رویکردی مبتنی بر کنشگری زن مسلمان_که حضرت خدیجه سلاماللهعلیها نمونهی موفقی از آن بودند_سخن به میان آوریم، چرا که همهی ما، بخشی از مسلمانیمان را مرهون این زن جلیلالقدر و فعالیت و سرمایه عظیم وی، در سالهای ابتدایی شکلگیری اسلامیم و شاید بتوان یکی از دلایل اصلی غصب فدک را همین هوش سرشار اقتصادی دانست که حضرت صدیقهی فاطمه از مادرشان(سلام اللهعلیهما) به ارث برده بودند و بنیامیه به خوبی دریافته بود که بر کدام مساله برای بستن شریان اقتصادی شیعه دست بگذارد.
https://eitaa.com/azmanegasht
پینوشت: در تکمیل یادداشت فوق مجددا تاکید میشود که توسعه کسب و کارهای خُرد، مهمترین شرط جهش تولید با مشارکت مردم است که با فرهنگ ما نیز سازگار است. روشهای دیگر (نظیر اتکا به صنایع بزرگ و مگاکارخانهها و ...) همان راهی است که تمدن معاصر غرب با محوریت نظام سرمایهداری و با راهبرد تمرکز و انباشت سرمایه، سالها پیش آزموده است که نتیجهاش شد نابودی بنیاد و بنیان خانواده به دلیل کشاندن زن از خانه به کارخانه و خالی شدن بیت از ربّالبیت. اگر میخواهیم ظرفیت زنان (به عنوان نیمی از نیروی جامعه) را متناسب با سبک زندگی و فرهنگ بومی خودمان در خدمت جهش تولید قرار دهیم بایستی بتوانیم با الگوبرداری از حضرت خدیجه سلام الله علیها، بستر کنشگریِ خدیجهگونهی بانوان را متناسب با الگوی سوم زن (نه زن متحجّر و نه زن متجدّد) فراهم کنیم و این بستر، چیزی نیست جز توسعه کسب و کارهای خُرد متناسب با حفظ شأن زنانه و مادرانهی بانوان. در چنین صورتی با آزاد شدن ظرفیت بالقوه نیمی از جامعه، انشاالله به معنای واقعی میتوانیم شاهد تحقّق جهش تولید با مشارکت مردم در بستر فرهنگ بومی خودمان باشیم.
#جهش_تولید
#مشارکت_مردم
#الگوی_سوم_زن
🔹بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران
🔹چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازهای مرجعیت اجتماعی یافتهاند که در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضا تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
🔹پیش از پاسخ به این سوال، باید در شخصیت بازیگران دقیق شویم. بازیگر کیست؟ بازیگر در واقع هنرمندی است که میتواند ذهن خود را در اختیار نویسنده و جوارح خود را در اختیار کارگردان بگذارد تا به دستور آنها بگوید و بجنبد. بازیگر به اختیار خود نه سخنی میتواند بگوید و نه حرکتی میتواند بکند.
اواخر سال ۱۳۹۷ اتفاقی افتاد که اشاره به آن، در لمس بیشتر این معنی به ما کمک میکند. وقتی خشایار الوند، نویسنده سریال پایختت چهره در نقاب خاک کشید، دیدیم که کل پروژه متوقف شد؛ نقی معمولی با رفتن خشایار الوند دچار مرگ مغزی شد و از سیروس مقدم که مسئول تنظیم حرکات جوارح او بود نیز، کاری برای احیایش برنیامد. آقای مقدم حرف جالبی در تلویزیون زد و گفت من تجربه از دست دادن عوامل را در میانه کار دارم و پس از فوت خانم پوپک گلدره، بازیگر دیگری را جایگزین کردم. اما نویسنده را نمیتوان جایگزین کرد و آقای مقدم هم نتوانست. نویسنده خالق همه شخصیتهای فیلم و داستان فیلم است و جایگزین ندارد.
🔹حال پرسش اینجاست که چرا علاقه مردم به شخصیت نقی معمولی-که مخلوق ذهن خشایار الوند است- آقای محسن تنابنده را تبدیل به سلبریتی میکند و او در مسائل گوناگون از موضع و جایگاه نقی معمولی اظهار نظر میکند؟ آیا او این حق را دارد؟ آیا تبدیل شدن بازیگران به صاحبنظران اجتماعی، سوء استفاده و سرقت شخصیت محبوبی نیست که نویسنده خلق کرده است؟
🔹پاسخ این سوالات البته روشن است. اما چه چیزی باعث شده است که بازیگران، به چنین جایگاهی در اجتماع برسند؟ به نظر میرسد مقصر اصلی در این سرقت شخصیتی، سیاستگذاران و تصمیمگیران سازمان صدا و سیما هستند. سازمان صدا و سیما به جای اینکه بیینده را از این وهم در بیاورد که آنچه دیده است، فیلم است و آنکه بازی میکند، در حال اجرای دستورات نویسنده و کارگردان است، در فضای خارج از فیلم بیشتر به وهم اینهمانی معمولی-تنابنده دامن میزند.
وقتی گاه و بیگاه، در برنامههای مناسبتی، بازیگر میهمان است و مجری از علائق و سلایقش تا نظراتش درباره مسائل گوناگون از او سوال میکند، روشن است که این بازیگر دچار توهم صاحبنظر بودن در امور گوناگون جامعه خواهد شد. درباره خوانندگان محترم نیز مسئله همین است. حنجره خوبی دارند و توانستهاند مفهومی که شاعر میسراید و با وزنی که او ساخته، صدایی بسازند، اما گاه شخصیت شاعر را به سرقت میبرند و چنان رفتار میکنند که گویی آنچه خواندهاند، سخن خود آنهاست.
🔹وقتی این توهم، هم در بازیگر و هم در مردم، ایجاد شد، بازیگران یا به استخدام سیاسی درمیآیند و در بزنگاههای سیاسی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، یا اینکه دوز این توهم در جامعه چنان بالا میزند که بازیگران سیاستمدار میشوند.
🔹این وضعیت متوهمانه، حاصل نگاه تفرجگاهی به جای نگاه دانشگاهی به صدا و سیماست. هدف صدا و سیما نباید سرگرم کردن مردم و گذراندن وقت آنها باشد، بلکه هدف باید اعتلای سواد و فهم و درک و آگاهی مردم باشد. سلبریتیپروری و مرجعیتبخشی به آنها، با این اهداف متعالی در تضاد و تناقض است.
🔹خوب است دوستان تصمیمگیر در صدا و سیما، اگر هم بنا دارند به جای دانشمندان و صاحبنظران، عوامل فیلم و سریال را به برنامهها دعوت کرده و از علایق و سلایقشان سوال کنند، به جای بازیگران نویسندگان فیلمنامهها، و به جای خوانندگان، شاعران را دعوت کنند تا درباره آنچه خلق کردهاند با مردم سخن بگویند.
@syjebraily
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🚨گفتگو با روح الله مدبر کارشناس مسائل اوراسیا پیرامون انتخابات روسیه و انتخاب مجدد پوتین
🔻افزایش رأی پوتین، پیام صریح مردم روسیه به ناتو و امریکا بود/ یک جریان پر نفوذ غربگرا با نگاه به دهان باکینگهام و کاخ سفید، نمیخواهد رابطه ما با روسیه مثبت شود
سوال:
🔹در مورد فرآیند انتخابات در روسیه، ابتدا قرار بود این انتخابات در یک روز برگزار شود، ولی مجدداً در سه روز برگزار شد، در شرایط جنگیای که روسیه با آن در گیر است، این انتخابات چگونه برگزار شد؟
دکتر روح الله مدبر:
🔹️ابتکاری که روسها برای اولین بار در طول تاریخ انتخابات ریاست جمهوری بعد از انتخابات پارلمان و موارد دیگر در این دوره به خرج دادند، به خاطر شرایط خاص کشور بود و انتخابات را در سه روز برگزار کردند. روسیه خصوصاً در دو سال اخیر تحت یک جنگ ترکیبی است. یعنی علاوه بر درگیریهای نظامی در جبهه اوکراین، در بخش تبلیغاتی و جنگ نرم، طرف غربی بهشدت در حال فضاسازی و تبلیغات علیه روسهاست.
🔹️سفارت امریکا چند روز قبل از انتخابات خبر دروغی را پخش کرد مبنی بر اینکه در ظرف ۴۸ ساعت آینده شورشهای بزرگی در مسکو رخ خواهند داد. من اولین کس در ایران بودم که همان روز توئیت کردم و گفتم این دروغ محض است و در روسیه هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و دیدیم که هیچ اتفاقی هم رخ نداد.
🔹️اما روسها پیشگیری کردند. تمام فضای عمومی و سایتهایی کانالهایی که غربیها به زبان روسی تدارک دیده بودند که شهروندان روسی را بترسانند و نگران کنند که ممکن است اتفاقاتی پیش بیایند. لذا روسها این انتخابات را بسیار هوشمندانه در سه روز برگزار کردند و مردم متوجه شدند که تبلیغات و فضاسازیهایی که غربیها در مورد ناامنیها به راه انداختهاند، کاملاً دروغاست.
🔹️روسیه در زمینه ۱۸۷۰۰ قلم کالا تحریم شده است که بالاترین رقم در کل نظام بینالملل است. پوتین توانست در این شرایط اقتصاد روسیه را مدیریت کند. تمام حرف غربیها این بود که اقتصاد روسیه فرو میپاشد، اما پوتین توانست موضوع را مدیریت کند و افکار عمومی این را دیدند.
🔹️من صراحتاً اعلام میکنم و همواره هم اعلام کردهایم که غرب نمیخواهد داخل کشور روسیه و وضعیت مردم آنجا را ببیند و فقط میخواهد اپوزیسیون را ببیند و تصور میکند که ملت روسیه همان اپوزیسیون است. امریکا حیثیتش را بر سر قضیه ناوالنی گذاشت و گمان کرد از طریق او میتواند به منافعی برسد. من همان موقع هم گفتم که ناوالنی چه در زمان حیاتش و چه در زمان مرگش نتوانست برای غربیها منافع مورد نظرشان را تأمین کند.
🔹️امروز اتحادیه اروپا در مقابل ملتی قرار گرفته که نزدیک به ۹۰% به رئیس جمهورشان رأی داده و او را انتخاب کردهاند و اروپا دارد علیه این ملت از ادبیات تندی استفاده میکند.
🔹️ما باید در حوزه روابط با روسیه به مطلب مهمی توجه کنیم. ما در داخل کشور دو بحران بسیار بزرگ داریم و به خاطر این دو مشکل تا کنون نتوانستهایم روابطمان را با روسیه به روابط راهبردی برسانیم و حفظ روابط ما با روسیه شخص محور و نخبه محور بوده است. اگر در روسیه پوتین رئیس جمهور نبود و در ایران مقاممعظم رهبری نبود، قطعاً همین روابط نیمبند را هم با روسیه نداشتیم.
🔹️پوتین معتقد است که دولتهای ما هیچ وقت هیچ راهبردی نداشتهاند. چرا؟ چون ما در داخل کشور یک جریان پر نفوذ غربگرا داریم که منافع ملی ایران برایش هیچ اهمیت و ارزشی ندارد و به دهان باکینگهام و کاخ سفید نگاه میکند و هر چه را که از دهان آنها بیرون میآید، با پسوند رسانه ایرانی منتشر میکند.
⬅️ادامه این گفتوگو را در سایت رجانیوز بخوانید:
http://rajanews.com/node/377532
✅️ @Rajanews_com
هدایت شده از بیداری ملت
🔴روایت مسعود نیلی از آغاز پروژه آزادسازی نرخ ارز و بیارزشسازی ریال
✍حسین زمانی میقان
⏪مسعود نیلی، از سردمداران جریان فکری نئولیبرال، که یا خودش یا شاگردانش، در همه دولتها سیاستهای اقتصادی را در دست داشتهاند، در کتاب اقتصادسیاسی جمهوری اسلامی، تلاشهای جریان فکری خود برای آزادسازی نرخ ارز را روایت کرده. اقدامی که باعث کاهش ۶۰۰ هزاردرصدی ارزش ریال در برابر دلار شده
▪️او میگوید: از سال ۶۱گزارشهایی در خصوص نادرست بودن سیاست ثابت نگه داشتن نرخ ارز در سازمان برنامه تهیه و به جاهای مختلف فرستاده شد.در سال ۶۰ تا ۶۱ آقای دکترطبیبیان مدیر کل دفتر اقتصادکلان سازمان برنامه گزارشهایی تهیه میکردند که به ثابت نگه داشتن نرخ ارز اعتراض داشتند.
▪️یک طرح اولیه در اردیبهشت ۶۵به شورای اقتصاد ارایه کردیم.درنهایت تبدیل به سندی شد که در سازمان برنامه جمعبندی نهایی روی آن صورت گرفت و به عنوان برنامه شرایط نوین اقتصادی کشور برای یک افق زمانی۲ساله(۶۵ و۶۶) طراحی و مورد تایید قرار گرفت...برای اولین بار اجازه داده شد که صادر کنندگان درآمدهای ارزی حاصل از صادرات را با مقداری انعطاف بیشتر به قیمتی بالاتر از ۷ تومان که در آن زمان مرسوم بود بفروشند. در نتیجه این امکان به وجود آمد که صادرات غیر نفتی از نرخ رسمی ۷ تومان به ازای هر دلار جدا شده و رشد کند و در جهت منافع صادرکننده قرار گیرد
اگر به گزارشهای اقتصاد سازمان برنامه در سالهای ۶۰ و ۶۱ و از سال ۶۵ به این طرف مراجعه کنید نشانههای شکلگیری تفکر اقتصادمدرن را ملاحظه خواهید کرد نمود بسیار بارز این مطلب در نرخ ارز بود
🔴 #بیداری_ملت👇
@bidariymelat