7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نشست شورای عالی مسکن با حضور رئیس جمهور؛ به زودی روند ساخت ۲ ملیون مسکن آغاز میشود و قیمتهای کاذب میشکند!
💬 قاسمی، وزیر راه و شهرسازی:
🔹 برای اجرای طرح ساخت ۴ میلیون مسکن در ۴ سال، مجبوریم که روند ساخت را با تعداد بیشتری (بیش از یک میلیون مسکن) آغاز کنیم.
🔹 بزودی روند ساخت ۲ میلیون واحد مسکونی آغاز می شود.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 رئیسی: پس از موفقیت اولیه در واکسیناسیون گسترده، اولویت بعدی تنظیم بازار است
رئیس جمهور در جلسه هیات دولت:
🔹 همه بخشهای دولت، تنظیم بازار را اولویت اول خود بدانند. همه باید تلاش کنیم تا همانگونه که در واکسیناسیون به موفقیت نسبی رسیدهایم، در ایجاد ثبات در بازار هم موفق شویم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
⭕️ به بهانه آغاز نقش فتنه ۸۸ در ایجاد جنگ اقتصادی علیه ایران
🏷 #تقویم_جنبش
📸 ydac.ir/8fm1c
⚠️ بعد از فتنه ۸۸ بود که دولت اوباما به این نتیجه رسید که اولاً بسترهای بینالمللی برای اعمال #تحریم شدید اقتصادی علیه ایران مهیا است و ثانیاً اینکه پس از وضع چنین تحریمهایی، به این نتیجه رسید که میتواند از مدل «تحریم و اغتشاش» استفاده کند تا هر زمان که میخواهد از آن برای ایجاد شکاف میان حاکمیت و مردم، تشدید اختلافات داخلی و ایجاد نارضایتی در مردم استفاده کند.
♨️ اولین اخبار درباره تحرکات جدید دولت اوباما را والاستریت ژورنال افشا کرد. این روزنامه از تشکیل جلسهای محرمانه در روز ۹ اکتبر ۲۰۰۹ -برابر با ۱۷ مهر ۱۳۸۸- در مقر #وزارت_خزانهداری_امریکا خبر میداد که به «اجلاس کشورهای همفکر» علیه ایران معروف شد.
🔻 این جلسه به رهبری #استوارت_لیوی، مقام ارشد وقت خزانهداری امریکا که یکی از #فرماندهان_جنگ_اقتصادی علیه ایران است، برگزار شد و هدف از آن بررسی راهکارهای ایجاد اجماع جهانی جهت وضع #تحریم شدید اقتصادی علیه ایران، در بستر فتنه ۸۸ بود.
▪️در حقیقت دشمنان از فتنه ۸۸ استفاده کردند و شدیدترین تحریمها را علیه ایران در ۱۹ خرداد ۱۳۸۹ اعمال کردند. در این راستا مردم و خصوصا مسئولین باید توجه داشته باشند که دشمن از تجربههای قبلی خود استفاده می کند.
#جنگ_اقتصادی
#نفوذ_اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔰 آگاهی درمورد تولید و مصرف انرژی
📸 ydac.ir/0pcsq
🔴 روزانه ٤ ميليون و ٤٧ هزار بشكه انرژی در ایران به محصول تبدیل میشود و به قیمت بازار جهانی صادر یا به قیمت بازار جهانی در داخل به فروش میرسد.
🔸 پرسش این است که این ۴ میلیون و ۴٧ هزار بشکه در چه مواردی است؟
توزیع به شکل ذیل است:
۱. صادرات گاز معادل ۴۶٢ هزار بشکه ارزش حرارتی نفت
۲. مصرف مستقیم گاز در صنعت معادل ارزش حرارتی یک میلیون و ٢۶٩ هزار بشکه ارزش حرارتی نفت
۳. مصرف برق صنعت معادل ارزش حرارتی ۴٧١ هزار بشکه نفت
۴. مصرف گازوئیل بخش کشاورزی معادل ارزش حرارتی ٩١ هزار بشکه نفت خام
۵. گازوئیل مصرفی در صنعت معادل ارزش حرارتی ٢۵ هزار بشکه نفت خام
۶. فروش فرآورده نفتی به غیر از پنج فرآورده سوبسیدی به قیمت جهانی معادل ارزش حرارتی ١٩۴ هزار بشکه
۷. فروش بنزین غیر سوبسبدی معادل ارزش حرارتی ٧٧ هزار بشکه نفت خام
۸. صادرات فرآوردههای نفتی معادل ۵١۶ هزار بشکه
۹. صادرات نفت خام معادل ٢٩٢ هزار بشکه
۱۰ تولید میعانات گازی معادل ۶۵٠ هزار بشکه در روز
۱۱. جمع موارد ده گانه بالا معادل چهار میلیون و ۴٧ هزار بشکه
🔻 حالا چند نکته:
1⃣ موارد فوق نه یا قیمت یارانهای بلکه به قیمت جهانی یا صادر میشود یا در حدود قیمتهای جهانی در داخل به فروش میرسد.
2⃣ ٨٠ درصد ارزش افزوده در صد شرکت در بخش کشاورزی گازی برندی ایجاد میشود.
3⃣ بقیه مردم برای ٢٠ درصد سود تولید شده در سر و کله هم میزنند.
#جنگ_منابع
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
جنبش مقاومت در جنگ ارزی
🔰 جالب است بدانید اخیرا نیز اقای درخشانی، رئیس اتحادیه سوپرمارکتداران، گفته است: «حضور پر تعداد فروشگاههای زنجیرهای خارجی پدر ما را درآورده است. به رئیس اتاق اصناف نامه زدیم، گفت به وزیر نامه بزنید! مدتی قبل هم نمایندگان فروشگاه جانبو به اینجا آمده بود. جالب است که مدیرعامل این فروشگاه حتی نمیتوانست با ما با زبان فارسی صحبت کند و میبایست با او یا به انگلیسی یا زبان ترکیهای صحبت میکردیم!»
#توئیت_نگار
#نفوذ_اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
⭕️ هیولا یا گرداب!؟
🏷 #مبانی_نظری_جنبش
📸 b2n.ir/951783
◀️ در افسانههای یونان باستان، دو اسطورهی خطرناک وجود دارد به نامهای
«سیلا» و «کرایبدیس»!!
سیلا هیولایی شش سر و دوازده پا است که صدای سگ دارد و کرایبدیس، گردابی بزرگ، خطرناک و عمیق است.
کشتی که در دریا مواجه با یکی از آنها میشود شروع به گریختن میکند اما همزمان که از یکی دور میشود، دیگری در برابر او پدید میآید.
در واقع راه فراری از این دو وجود ندارد و خلاصی از یکی، مستلزم گرفتار شدن در دام دیگر است.
💠 #میلتون_فریدمن تئورسین شاخص اقتصاد غرب در فصل سوم کتاب سرمایهداری فردا تحت عنوان «نظارت بر پول»، هیولا و گرداب را وضعیت وخیم لیبرال سرمایهگرایی زمان خود برمیشمرد که البته معضل امروز ما نیز میباشد.
او «سیلا» را نماد یک سیستم ارزی خودکار و شناور میداند که ارزش آن با نرخ برابری سایر ارزها توسط «بازار» سنجیده میشود؛ حال اینکه بازار میتواند بهوسائل مختلفی دستخوش تغییر و نوسان قرار گیرد.
🌊 در سوی دیگر، «کرایبدیس» سیستم ارزی متمرکزی است که بهوسیلهی آن ارزش ارز ملی یک کشور توسط بانک مرکزی همان کشور تعیین میشود؛ به صورت سرمایهگذاری در داراییهای مالی و اوراق بهادار کشور و اجرای تصمیمات جمعی ـ برای مثال با خارج کردن یکبارهی مبالغ سرمایهگذاریشده از بازارهای مالی یا وارد کردن یکبارهی سرمایه، میتوان نوساناتی جدی در ارزش پول آن کشور ایجاد کرد.
🔺این دو حالت یک دو قطبی در زمینهی سیاستهای پولی ایجاد میکند که در این سالها نام آنها آنقدر به گوش رسیده که آشناست. دو قطبیای تحت عنوان حباب-رکود که برای گریز از یکی باید خطر افتادن در دام دیگری را بر جان خرید.
🔹 فریدمن در این فصل از کتاب خود با نقدی تمسخر آمیز از این دو پدیده که سیاستهای پولی انبساطی و انقباضی را به دنبال دارد، با نقل جملهی معروف ژرژ کلمانسو سیاستمدار فرانسوی که میگفت «جنگ خطیرتر از آن است که به دست ژنرالها سپرده شود»، مینویسد: «مدیریت پول خطیرتر از آن است که به دست رؤسای بانک مرکزی - #فدرال_رزرو- سپرده شود.»
🔻 او در این فصل از کتاب خود سعی دارد نظریهی سومی مطرح کند. با آنکه حدود ۵۰ سال از اجرای نظریهی سوم او نیز میگذرد، اما همچنان بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران گرفتار این سیلا و کرایبدیس هستند.
گذشت این سالها نیز نشان داد که علیرغم آنکه فریدمن بخشی از درد را متوجه شده بود، اما با لیبرالیسم نمیتوان لیبرالیسم را درمان کرد.
📎 برای آشنایی با این سه نظریه و دلایل بحرانهایی که ایجاد میکند، میتوانید به جلسه ۳۵۱ کلبه کرامت به آدرس ذیل مراجعه فرمایید:
📎 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/388
#هژمونی_دلار
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔹 دکتر سید ابوالحسن بنیصدر دکتری #علم_اقتصاد از سوربن فرانسه داشت این قدر باسواد بود که در سوربن کرسی تدریس بهش داده بودن. به حدی مدعی اسلام بود که کتاب با عنوان اقتصاد توحیدی نوشت! این یعنی دیگه ته سواد و ادعا و جایگاه. اقتصادخواندهها حواسشون باشه تکرار بنیصدر نشن!
✍ حسامالدین حائریزاده
🔸 ادعا داشت اقتصاد توحیدی را فهمیده و همان را در ایران پیاده خواهد کرد؛ اما فقط ادعا بود.
رو به روی نظام توحیدی اسلام ناب ایستادگی کرد؛ در جنگ تا توانست خیانت کرد،امثال صیاد را از ارتش بیرون کرد،با پست ترین افراد از ایران فرار کرد،با حقیرترین افراد علیه ایران یک کاسه شد و حالا مُرد.
✍ پوریا فاضل
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
✅ دولت روحانی رکورد استقراض از بانکمرکزی را شکست
🔸 حجم پایه پولی در پایان مرداد ماه ۵۱۵ هزار و ۹۴۰ میلیارد تومان محاسبه شده که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۴۲.۱ درصد و در پنج ماه ابتدایی امسال ۱۲.۴ درصد رشد داشته.
🔸 بیشترین رشد مربوط به خالص مطالبات بانکمرکزی از بخش دولتی بوده به طوری که تنها در پنج ماه ابتدایی امسال بدهی بخش دولتی به بانکمرکزی ۲۵۶.۳ درصد افزایش داشته.
🔸 بدهی دولت به بانکمرکزی در ابتدای روی کار آمدن دولت تدبیر در شهریور۹۲ حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان بود، اما در مرداد امسال و در زمانی که دولت تدبیر به کار خود پایان داد، بدهی دولت به بانکمرکزی به رقم ۱۶۵ هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان رسید.
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
🔻 اهمیت بریکس
📸 ydac.ir/25qj3
🔰 فارنپالیسی در یادداشتی به بیتوجهی سیاستمداران و پژوهشگران غربی بهویژه آمریکایی به مجموعه بریکس -پنج قدرت اقتصادی برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی- انتقاد کرده و اهمیت آن را یادآور شده است:
🔸 در ابتدا گمان سیاستورزان غربی این بود که تنشهای چین و هند مانع پویایی و تحرک پیشرونده این مجموعه خواهد شد. علاوه بر اینکه ایدئولوژی مشترکی میان این پنج بازیگر وجود ندارد. اما با وجود این دلایل و عدم همسانی و توازن میان توان اقتصادی آنها، چرا هنوز پابرجاست؟
🔸 پاسخ این پرسش در سه مسأله است. اول اینکه این بازیگران از تشکیل چنین مجموعهای در پی پیشبرد دیپلماسی و مدیریت اختلافات برآمدهاند، ثانیاً درصدد اشتراکگذاری اطلاعات و کاهش ابهام نسبت به یکدیگر هستند و ثالثاً خواستار تعریف منافع مشترک و تسهیل اجماع و توافق بر سر قراردادهای احتمالی میباشند.
▪️نمونه موفق دیگر در این زمینه آسهآن است که اعضایش چالشهای مشترک را از طریق یک فرآیند مشورتی مبتنی بر اجماع شناسایی کرده و با پیگیری اصل عدم مداخله، منافع بازیگران خود را به رسمیت شناختهاند.
▫️بریکس نوظهورتر از «آسهآن» است ولی باید آن را جدی گرفت. در گام اول دلیل پویایی بریکس را باید پذیرش احترام به استقلال و عدم مداخله در سیاست داخلی یکدیگر، حتی درباره چین و هند دانست. بریکس سپس تمرکز خود را بر اقتصاد و نه تنشهای سیاسی و امنیتی گذاشت و نهایتاً اینکه سعی کردند بلوکی مجزا از غرب باشند.
🔻 عبور از بحران مالی ۲۰۰۸، گفتگوی مشترک درباره قاچاق مواد مخدر، تروریسم، دارکوب و حملات سایبری و همچنین تشکیل «بانک توسعه جدید» و اعطای وام با ارزهای داخلی اعضا، از مهمترین نمونههای توفیق این بلوک است.
✅ به نظر میرسد ظرفیتهای پیشروی مجموعهای مانند بریکس نمونهای از موفقیت سیاستهای چندجانبهگرایانه در برابر فشارهای غرب است و میتواند مورد توجه دیگر بازیگران تجدیدنظرطلب و رقیب آمریکا و اروپا نیز قرار بگیرد.
📎 اندیشکده راهبردی تبیین
#جنگ_تجاری
#باشگاه_تحریمی_ها
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔰 ویتالیک بوترین، طرفداران بیتکوین را بهدلیل ستایش غیرمنطقی رئیسجمهور السالوادور مورد انتقاد قرار داد. او در شبکه اجتماعی ردیت با انتقاد از رویکرد بوکله برای پذیرش بیتکوین، این تصمیم را بیپروایانه و عاری از مسئولیتپذیری دانست.
▫️بوترین معتقد است که اجبار مشاغل برای پذیرش رمزارزها، با ارزشهای فضای #رمزارز مغایر است و مردم السالوادور بهدلیل عدم آموزش کافی، در معرض هک و کلاهبرداری قرار دارند.
▪️او همچنین با تمسخر طرفداران بیتکوین، آنان را جامعهای خواند که بهراحتی توسط قدرتمندان تحت تاثیر قرار میگیرند و گفت: «طرفداران بیتکوین، جامعهای هستند که بهراحتی میتوانند شما را تحسین کنند. تنها کافی است که در موضع قدرت باشید و چیزهای قشنگی درباره آنها و بیتکوین بگویید یا انجام دهید تا شما را ستایش کنند.»
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war