🔺 جورج فلوید بدبخت به چه جرمی کشته شد؟ 👆
یک نگهبان رستوران که گرسنه بود.. دولت آمریکا پول 45 میلیون گرسنه خود را (آمار خود ترامپ) میده به مزدورها و وطنفروش های ایرانی و .. تا علیه ملت خودشون مزدوری کنن..
کاش مردم امریکا میدونستن پول مالیات و منابع کشورشون کجا میره؟👆
#آمریکا #امیرکا_تنتفض #ترامپ #بی_بی_سی #منوتو #رادیوفردا #ماهواره #رضاپهلوی #مسیح_علینژاد #صدای_آمریکا #کرونا #مرگ_بر_آمریکا #DethToAmerica #حقوق_بشر #اعتراضات_آمریکا #اعتراضات_سراسری_آمریکا #وطنفروش #فقر #سلبریتی #بازیگران #هنرمندان #رسانه #جنگ_رسانه_ای #جورج_فلوید #دونالدترامپ #پمپئو #تظاهرات_آمریکا #BLACK_LIVES_MATTER
@cyberi20
🔴مذاکره، بازی در زمین نجات ترامپ!
🔰 #ترامپ در توییتی ضمن تشکر از ایران بابت همکاری در تبادل دو زندانی ایرانی و آمریکایی، پیشنهاد داده پیش از انتخابات، ایران و آمریکا به #توافق بهتری دست پیدا کنند.
🔰بگذریم که منظور ترامپ از توافق بهتر همان چیزی است که #دموکرات_ها و #جمهوری_خواهان آمریکایی بر آن متفقند و آن توافق روی کاهش مولفه های قدرت جمهوری اسلامی ست و همین برای نفی هرگونه مذاکره کافیست.
🔰اما از این گذشته، در حال حاضر ترامپ در چنان وضعیت اسفباری از نظر موقعیت سیاسی قرار دارد که اتفاق کوچکی مثل #تبادل دو زندانی بین ایران و آمریکا را برای خودش به صورت یک دستاورد بزرگ دیپلماتیک، رسانه ای می کند و آن را مقدمه ای برای توافق بزرگ تر عنوان می کند.
🔰کسانی که احمقانه باز هم از مساعد بودن شرایط برای مذاکره دم می زنند، متوجه نیستند پیشنهاد #توافق_بهتر ترامپ فقط و فقط یک نیاز تبلیغاتی برای نجات او از باتلاق است نه یک تصمیم برای #تغییر_رفتار؛ برای او فقط آغاز روند مذاکرات مهم است تا خود را حداقل در #مهار_ایران و سیاست شکست خورده #فشار_حداکثری پیروز نشان داده و از شدت فشارهای داخلی کم کند.
🔰وقتی ما با اقتدار دیوار تحریم ها را شکستیم، رفتن پای میز مذاکره یعنی بهم زدن تمامی دستاورد های #اقتدار و #مقاومت_حداکثری ملت ایران!
@cyberi20
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مبارزه با فساد درونی اولویت قوه قضائیه
🔹برخورد با متهمی که در بدنه قوه جا خوش کرده بود!
🎥 #اکبر_طبری متهم جنجالی قوه قضائیه را بشناسید 👆
@cyberi20
🔺چرا محاکمهی اکبر طبری کار بسیار بزرگی محسوب میشود؟
این فرد ۲۰ سال تو قوهقضائیه ریشه کرده و با ایجاد شبکهی فساد تیشه به ریشهی قوه و نظام میزده...
حالا ببینید رئیسی چه کار بزرگی کرده؛ نه تنها دستگیر شده بلکه به سرعت هم وارد جریان دادرسی شده تا بابت ۲۰ سال فسادش جواب پس بده 👌
و مهمتر اینکه وقتی دم از شفافیت و عدالت میزنی باید از مجموعه خودت هم حساب بکشی که این کارو آقای #رئیسی به خوبی انجام داد 👏
#اکبر_طبری #قوه_قضائیه #رئیسی_مچکریم
@cyberi20
✍️تنها ٢٠ دلار
برای به آتش كشاندن آمريكا كافی بود
افول قدرت آمریکا نزدیک است . امریکا در حال غرق شدن است .
🔹٢٠ دلاری كه
جورج فلويد آمريكايی سیاهپوست
به صاحب مغازه پرداخت كرد . فروشنده احتمال داد كه برگه ٢٠ دلاری جعلی است و با پليس تماس ميگيرد .
🔸او فلويد را متهم به استفاده از
اسكناسهای جعلی نمود بلافاصله پليس حاضر شد و فاجعه اتفاق افتاد . حادثه ای كه كل آمريكا را فرا گرفت و به آتش و نا امنی كشاند .
🔹جورج فلويد زير زانوی پليس
سفيد پوست جان داد در حالی كه فريادمی زد . خواهش ميكنم رهايم كن ، نميتوانم نفس بكشم
🔸امريكا آتش گرفت
و مغازه در آتش سوخت و در جريان تحقيقات بعدی مشخص شد كه ورقه ٢٠ دلاری اصل بود و بر خلاف ادعای صاحب مغازه جعلی نبود !
🔹٢٠ دلاری برای پايان دادن
به بزرگترين قدرت اقتصادی و نظامی البته پوشالی جهان كافی بود تريليونها و ملياردها دلاری که از مردم ستمديده جهان سوم و مسلمانان مصادره كردند در مقابل يك برگ ٢٠ دلاری دوام نياورد .
🔸تاريخ
روزی اين حادثه را در خاطره ها زنده خواهد كرد .
خونهای بيگناهان و خون سليمانی ها هدر نخواهد رفت و موتور محركه اين حركت عظيم است .
🔹آمريكا بايد تاوان احراق و تخريب
و قتل و جور و فساد و اعمال تروریستی و ضد بشری خود و نقض حقوق بشر و گسترش سلاحهای کشتار جمعی در كشورهای مظلوم اسلامی را بدهد . عدل خداوندی جز اين نيست .
▫️سبحان الله يمهل و لا يهمل ....
جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل كان زهوقا
@cyberi20