اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
♦️ رهبر معظم انقلاب، امام خامنهای
🔴 رمضان و جبران اعمال ناپسند
❌ كسانى هستند كه در علم اخلاق تخصّص دارند، مىگويند: من و شما حتى مىتوانيم خلقيّات ارثى را نيز تغيير دهيم و عوض كنيم. مثلاً تنبلى ذاتى، حرص ذاتى، بخل ارثى، حسد ارثى و لجبازى ارثى را مىتوان تغيير داد.
بعضىاشخاص لجبازند و هر چه انسان حقيقت را در مقابلشان قرار مىدهد، روى موضع لجوجانه خود اصرار مىكنند. چنين رويّهاى، انسان را از حقيقت دور مىكند.
♦️ فرد لجوج، در ابتداى لجبازى، هنوز اندكى نور حقيقت را مىفهمد و احساس مىكند كه كارش براساس لجبازى است.
امّا وقتى لجاجت وى تكرار شد، ديگر آن اندک نورِ حقيقت را هم نمىفهمد.
♦️ در او، باطن و اعتقاد و عقيدهاى دروغين به وجود مىآيد كه اگر به خود برگردد و تعمق كند، مىبيند اينكه در ذهن اوست، عقيده نيست.
امّا لجاجت نمىگذارد كه او سروش حقيقت و پيام معنويّت و حق را به گوشِ جان بشنود. ديديد كسانى كه در مقابل اسلام و انقلاب اسلامى و فرمايشات امام و حقّانيّت واضح و مظلومانه ملّت ايران ايستادند و لجاجت كردند، چگونه اين لجاجت به گمراهىشان انجاميد!
♦️ ماه رمضان، ماهى است كه مىشود با تذكّر و توجّه در آن، به جبرانِ كردههاى ناپسند پرداخت. در دعاى ابوحمزه، عبارتى بسيار تكاندهنده وجود دارد؛ كه آن عبارت، اين است:
«اى خداى من!
من اميد به تو را بر اميد به غير تو ترجيح دادم. پناه آوردن به تو را جايگزينِ پناه بردن به ديگران كردم و مىدانم اگر كسى به سوى تو بيايد، راه نزديک است...»
🔸 هر جا هستيد، هر كه هستيد، در هر لباسى هستيد، در هر سنّى هستيد؛ اى جوان! اى پسر و دختر جوان! اى مرد و زن ميانسال! اى پيرمردان و پيرزنان! اى فقرا! اى اغنيا! اى علما! اى متوسّط السوادها! هر كه هستيد، اگر احساس نياز به خدا مىكنيد، كه هر انسانِ سالمى اين احساس را مىكند، بدانيد كه خدا نزديک است! يک لحظه دلتان را به خدا متوجّه كنيد؛ جواب را خواهيد شنيد. ممكن نيست كسى با خدا از روى دل حرف بزند، ولى جواب الهى را نشنود! خدا به ما جواب مىدهد. وقتى ديديد دلِ شما ناگهان منقلب شد، اين همان جوابِ خداست. وقتى ديديد اشكِ شما جارى شد، وقتى ديديد روح شما به اهتزاز در آمد، وقتى ديديد طلب، با همه وجود از سر تا پاى شما جارى شد، بدانيد اين همان پاسخ الهى است؛ اين همان جواب خداست و جواب بعدى هم اجابت است؛ اجابت اين خواستهها انشاءالله، كه در قرآن فرمود: و اسئلوا الله مِن فَضله.
(نساء، آيه۳۲)
از خدا بخواهيد. بگوييد، سؤال كنيد، بخواهيد و مگر مىشود كه بخواهيد و ندهد؟!
البتّه اقتضائات زمان و مكان و خصوصيات و نظاير آن هم در خواستن از خدا مؤثّر است.
🌐 بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبههای نماز جمعه سال ۱۳۷۳
#کانال_سنگر_عفاف_و_تربیت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
🌴 @dadhbcx 🌴
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
♦️سبك شمردن روزه
⭕️ آسیب شناسی روزه ماه رمضان
🔻روزه را نیز همانند نماز نبايد استخفاف كرد و سبک شمرد.
بعضى روزه را به شكلى مى گيرند (حالا اين شوخى است) كه العياذ باللَّه اگر من به جاى خدا بودم اصلًا روزه اينها را قبول نمى كردم.
🔻من افرادى را سراغ دارم كه اينها در ماه رمضان شب تا صبح را نمى خوابند اما نه براى اينكه عبادت كنند، بلكه براى اينكه مدت خوابشان پر نشود؛ تا صبح هى چاى مى خورند و سيگار مى كشند، اول طلوع صبح كه شد نمازشان را مىخوانند و مىخوابند تا عصر، چنان بيدار مىشوند كه نماز ظهر و عصر را با عجله بخوانند و بعد بنشينند سر سفره افطار.
🔻 آخر اين چه روزه اى شد؟! آدم شب تا صبح را نخوابد براى اينكه در حال روزه حتماً خواب باشد و رنج روزه را احساس نكند. آيا اين استخفاف به روزه نيست؟! به عقيده من مثل فحش دادن به روزه است، يعنى اى روزه! من اينقدر از تو تنفر دارم كه مى خواهم رويت را نبينم!
🔻ما حج بجا میآوریم ولى به آن استخفاف مى كنيم، روزه مىگيريم و به آن استخفاف مىكنيم، نماز مىخوانيم و به آن استخفاف مىكنيم، اذان مىگوييم و به آن استخفاف مىكنيم.
🔻حالا چطور به اذان استخفاف مىكنيم؟
خيلى افراد خوش صدا هستند و مىتوانند خوب اذان بگويند اما اگر به آنها بگويى آقا برو يک اذان بلند بگو، نمىگويد.
چرا؟!
چون خيال مىكنند اين كسر شأن او است؛ من اينقدر پايين هستم كه مؤذّن باشم؟! من اذان بگویم؟!
🔻آقا! بايد افتخار كنى كه يک مؤذّن باشى
حضرت امیرالمؤمنین امام على بن ابى طالب علیه السلام مؤذّن بود، در همان وقتى كه خليفه بود هم مؤذّن بود.
اين استخفاف به اذان است كه يک نفر ننگش بكند كه مؤذّن باشد يا مؤذّن بودن را بسته به شأن اشخاص بداند و بگويد من كه از اعيان و اشراف هستم، از رجال و شخصيتها هستم، من ديگر چرا مؤذّن باشم؟ اينها همه استخفاف است.
📚 مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (آزادى معنوى) ، جلد ۲۳، صفحه ۵۱۳ - ۵۱۴ با تلخیص و ویرایش جزئی
#کانال_سنگر_عفاف_و_تربیت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
🌴 @dadhbcx 🌴
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔴 حق پدر و مادر با خداست
✍️ حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد
❌ ما که حق پدر و مادر را نمیتوانیم ادا کنیم
حضرت امام زینالعابدین سجاد علیه السلام میفرماید خدایا تو سپاسگزاری برای پدر و مادرم داشته باش و حق آنها را ادا کن بهخاطر تربیتی که به من داشتند و ثواب بده به آنها برای کرامتی که به من قائل شدند.
🔸 مخصوصاً در کودکی، بچه نیاز زیادی به پدر و مادر دارد.
آنها در طفولیت من زحمات فراوانی کشیدند من را حفظ کردند خدا تو هم آنها را حفظ کن.
🔸 خیلیها میگویند پدر و مادر ما، ما را اذیتی، آزاری رساندند، ما را ناراحت کردند، حالا ما چه کار کنیم؟
❌ پاسخ آنها را حضرت دارد میدهد.
خدایا اگر از طرف پدر و مادر به من اذیت و آزاری رسیده، امر مکروهی که ناگوار بوده است به من رسیده است یا حقی از من از طرف آنها ضایع شده است، خدایا این را باعث آمرزش گناهان آنها قرار بده.
🔸قطعاً هیچکس نمیتواند ادعا کند من حق کامل فرزندان را ادا کردم ولی اگر هم کوتاهیهایی از پدر و مادر شده است ما از خدا میخواهیم که باعث پاک شدن گناههای آنها و علو درجات آنها و حسنات آنها زیاد بشود.
#کانال_سنگر_عفاف_و_تربیت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
🌴 @dadhbcx 🌴
#سبک_زندگی
#زندگی_مشترک
#مهارتهای_زندگی_مشترک
#با_هم_تا_بهشت
#کلام_ولی
🌷 شرط مهم فعالیت اجتماعی خانم ها
💠 مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی):
🌿 بعضی ها از ما می پرسند: شما موافقید زن ها بروند کار کنند؟ ما می گوییم: البته، ما با بیکاری خانم ها مخالفیم؛ زن اصلاً باید کار کند. البته کار دو جور است: یکی کارِ داخل خانه و یکی کار بیرون خانه، هر دو کار است؛ اگر کسی استعداد دارد در کارهای مربوط به بیرون منزل، باید انجام بدهد، خیلی هم خوب است. منتها یک شرط دارد، باید جوری باشد که این اشتغال ـ حتی در داخل خانه ـ به پیوند زن و شوهر لطمه ای نزند.
بعضی از خانم ها هستند که خودشان را از صبح تا شب می کشند بعد که مرد به خانه می آید، حوصله یک لبخند زدن به او را هم ندارد. این هم بد است. کار خانه را باید کرد اما نه آنقدری که این کار خانه به انهدام خانواده منتهی بشود.
#ضیافت_الهی_1400
#عترت
#اخلاق
✍️ده خصلت آدمای موفق:
۱- درگیر آدم های منفی نمیشوند
۲- در مورد دیگران غیبت نمیکنند
۳- وقت شناس هستند
۴- بدون انتظار میبخشند
۵- مثبت می اندیشند
۶- خود بزرگ بینی ندارند
۷- قدردان هستند
۸- مودب هستند
۹- بهانه تراشی نمیکنند
۱۰- بدون هیچ قصد و غرضی باهمه مهربانند،
نه فقط با اشخاصی که برایشان نفع دارند.
هدایت شده از مهدی
اللهم صل علی محمـد و آل محمـدٍ و عجّل فرجهم
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسـم الله الرحمن الرحیم
و الحمدلله رب العالمین
سلام علیکم وقت به خیر
طاعات و عباداتتان مقبول حق تعالی
با استعانت از حضرت حق تعالی جلسه را آغاز میکنیم.
مطالبی را که بصورت صوتی خدمتتان ارسال شده را لطفاً ملاحظه کنید سپس در ادامه جلسه بصورت پرسش و پاسخ در خدمتتان خواهیم بود.
سوال 1
لواط چه معناومفهومی داره؟
مهدی:
رابطه جنسی کامل بین دو انسان مذکر
سوال 2
عواقب عاق والدین دردنیاواخرت چی هستش؟
مهدی:
در فایل صوتی کاملاً توضیح داده شد؛ برکت و روزی کم میشود، مرگ بد را پیش می آورد و مشکلات متعدد و متنوع سد راه پیشبرد زندگی میشوند.
سوال 3
درقانون مجازات اسلامی برای لواط چه مجازاتی تعیین شده؟
مهدی:
اگر فاعل و مفعول عاقل و بالغ و مختار باشند، مجازاتشان اعدام است.