اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ اَعْدائُهُمْ اَجْمَعینْ
⛔️ بعضی جاها نباید تشکر کرد
«فَتَبَسَّمَ ضَاحِكًا مِّن قَوْلِهَا وَقَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَىٰ وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ» (نمل/۱۹)
ﭘﺲ (ﺳﻠﻴﻤﺎﻥ) ﺍﺯ ﺳﺨﻦ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺭﭼﻪ، خندید ﻭ ﮔﻔﺖ: ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ! ﺑﻪ ﻣﻦ ﺍﻟﻬﺎم ﻛﻦ ﺗﺎ نعمتی ﺭﺍ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ، ﻭ ﺑﻪ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭم ﺑﺨﺸﻴﺪﻩای، ﺷﻜﺮ ﮔﺰﺍﺭم. ﻭ ﻛﺎﺭ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪای ﻛﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ میﭘﺴﻨﺪی، ﺍﻧﺠﺎم ﺩﻫﻢ. ﻭ ﺑﻪ ﺭﺣﻤﺘﺖ ﻣﺮﺍ، ﺩﺭ ﺯﻣﺮﻩ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺍﺕ ﺩﺭﺁﻭﺭ!»
❌ تشكر توفیق الهی لازم دارد. قرآن میفرماید «أَوْزِعْنی أَنْ أَشْكُرَ» خدایا به من توفیق بده كه شكر كنم.
ولذا باید خدا لطف كند تا یاد نعمت افتاده و شكر كنیم...
❌ یعنی اگر توفیق الهی نباشد و خدا تو را به یاد نعمتها نیندازد تو شکر نخواهی کرد.
🔸 تشكر هم آدابی دارد، تشکر باید از خوبیها باشد، از کارهای نیک باشد، از روی تملق و چاپلوسی نباشد و بعضیها متملقاند و نسبت به هر كاری چه خوب و چه بد تشکر میکنند.
❌ کارهایی مثل ولخرجی و اسراف را نباید تشكر كرد. بعضی جاها نباید تشکر کرد. اگر کسی حق دیگران را ضایع کرد که به شما نفعی برساند نباید تشکر کرد، نباید قبول کرد، که اگر قبول کردید شما هم گناهکار محسوب میشوید...
❌ حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام میفرمایند تشكر باید به اندازه باشد، چون از حد كه بگذرد، تملق میشود، كمتر از حد باشد حسادت است، تشکر باید به اندازه باشد، در این صورت انصاف است...
❌ اگر مهمانی دعوت شدید و دیدید صاحبخانه برای ۵ نفر به اندازه ۲۰ نفر انواع غذا تهیه کرده، در پذیرائی خیلی اسراف کرده، تذکر بدید «وَكُلُوا وَاشْرَبُوا وَلَا تُسْرِفُوا ۚ إِنَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ» (اعراف/۳۱) خداوند اسراف کنندگان را دوست ندارد...
❌ بعضیها هم بالعکس عمل میکنند، مهمانی که میروند با اینکه صاحبخانه از آنها با احترام و مناسب پذیرایی میکند، چون حسادت دارد یک ایرادی میگیرد برای اینکه تشکر نکند، این اخلاق خیلی ناپسندی است...
❌ در عمل به منکرات هم نباید تشکر کرد، مثلاً شما در صف نانوائی ایستادهاید، نانوا چون با شما آشنا است بدون توجه به بقیه، خارج از نوبت به شما نان میدهد، اینجا نباید تشکر کرد، باید تذکر داد که نوبت من نیست...
❌ از واسطههای نیکی هم باید تشکر شود، حضرت امام رضا علیه السلام میفرمایند کسی که نعمت دهنده از مخلوقات را شکرگزار نباشد، شکرگزار خداوند نیز نخواهد بود (عیون اخبار الرضا، جلد ۲، صفحه ۲۴)
گرچه تشكر از خدا میكنیم مخلوق خدا را هم نباید فراموش كنیم...
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
✍️ حبیبالله یوسفی
13.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همجنسبازی از کجا وارد کارتونهای بچهها شد؟
✍🏾متاسفانه مفاهیم همجنسبازی کمکم وارد تمام کارتونهای محبوب بچهها میشود.بعد از «دنیای اسباببازیها»، حالا نوبت به یک انیمیشن رده خردسالان رسیده که با مفاهیم همجنسبازی آلوده شود
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🍃🧕🌸🍃━━━┓
@dadhbcx
┗━━━🍃🌸🧕🍃━━━┛
بهترین روش برای برخورد با لجبازی کودکان چیست؟
🔸 هماهنگ بودن پدر و مادر
🔸 داشتن برنامه ریزی روزانه غذا خوردنش بازی کردنش و خوابیدنش
🔸 خواسته موجه کودک را حتما پاسخگو باشیم یعنی به او یاد بدهیم که قصد ما لجبازی کردن نیست
🔸 یه جاهایی بهش حق انتخاب بدهیم
🔸 جایگزین کردن مثلا بگیم اگه جیغ نزنی میریم و اینکارو میکنیم
🔸جملات خبری باشه تا دستوری مثلا بگیم وقته ناهاره نگیم الان باید ناهار بخوری
🔸 گوش دادن فعالانه موثرترین روش است باید با بچه ها همدلی کنیم مثلا جیغ زد بهش بگیم چی میخوای عزیزم گرسنه ای؟ خوابت میاد؟ میخوای بازی کنیم؟
🔸 با کودکان بالای ۴ سال میتوان در مورد رفتارش صحبت کرد اول باید تذکر داد مثلا در جمع توی گوشش بگیم،در مرحله دوم تنبیه متناسب با عملش و حال و هوای کودک تنبیه کودک باید محروم کردن از چیز دلخواهش باشد.
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🍃🧕🌸🍃━━━┓
@dadhbcx
┗━━━🍃🌸🧕🍃━━━┛
کودکان زیر شش سال در دنیای حسی هستند و بعد از این سن تازه شروع به تفکر می کنند. قبل از آن با احساسات خود با دنیا در تماس هستند، مخصوصا قبل از سه سالگی تنها با تقلید از بزرگترها شکل می گیرند. هر چه ما بگوییم باور می کنند پس چیزی بگویید و عمل کنید که حس خوبی به آنها بدهد و عزت نفس آنها را بالا ببرید .
مثلا وقتی با کسی تلفنی صحبت می کنید یکی از خوبی های فرزند خود را با لحنی زیبا بیان کنید، فکر نکنید او حواسش جای دیگری است، کودک شما تمام مدت با ذره بین گفتار و اعمال شما را زیر نظر دارد !
این بیان غیر مستقیم به کودک حس خوبی می دهد باور می کند مهم است و شما دائم در فکر او هستید حتی موقع صحبت با دیگری باز هم حرف اوست.
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🍃🧕🌸🍃━━━┓
@dadhbcx
┗━━━🍃🌸🧕🍃━━━┛
فرزندان بی نهایت به لحن صدای شما حساس هستند و احساس امنیت ویا عدم امنیت را از لحن صدای شما دریافت می کنند.
وقتی بافرزندتان صحبت میکنید لحن صدای شما بسیار مهم است، زیراعلامتی همراه داردکه نشان میدهد
احساس طعنه آمیز،
عصبانی،
ملایم
یا دلگرم کننده دارید.
حتی باهمسرتان هم همینطور است
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🍃🧕🌸🍃━━━┓
@dadhbcx
┗━━━🍃🌸🧕🍃━━━┛
کانال ܢܚܝ̇ߺܭَــܝ ܫܦ̇ـــߊܦ̇ߺܙ و حـܥܼــߊܥ̣ߺ
🔻ادامه بحث سادگی درمصرف بچه ها باید با اسباب بازیشان بازی کنند و آنهارا مستهلک کنند وعوض کنند تا یا
سؤال: مگر شما نگفتید که به بچه ها تفکر وفور بدهید و مثلاً گفتید که لگو برای بچه ها باید خیلی زیاد باشه؟
پاسخ: بله من گفتم اما منظور من در مکان های عمومی بوده نه با تفکر مال من! بازی باید برود به سمت اماکن عمومی و باید به سمت طبیعت برود. ما باید بازی کردن را یاد بگیریم مثل زندگی کردن. ابزار بازی یک جاهایی به ما کمک می کند در حالی که الآن ما در زندگی هایمان داشتن را اساس زندگی قرار داده ایم به همین دلیل یک بخشی از ذهن ما همیشه دنبال خریدن اثاث زندگی است یا می خریم یا تعویض می کنیم. حتی نو هم که می خریم کهنه شده را دور نمی اندازیم. ذهنیت انباشت باعث می شود که عوض نکنیم و تغییر ندهیم و فقط انباشت کنیم. ذهنیت انباشت را باید در بازی ها برای کودک تغییر داد و تفکر وفور هم در بازی به کودک انتقال داده می شود.
بچه ها باید اسباب بازی ساده داشته باشند و ما باید بازی را تعمیم بدهیم، با هم بازی کردن و بازی در طبیعت و از بازی لذت بردن را تمرین و تعمیم بدهیم.
بازی لذت و حظ دارد، خرید اسباب بازی هیچ چیز ندارد. والدین امروز گرفتار هستند و فکر می کنند که با خرید اسباب بازی به نیاز کودک پاسخ می دهند. درک تولید این جا به ما کمک می کند، اسباب بازی تولید کنیم با هر چیزی که ممکن است حتی با دورریختنی ها. (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت36}
[مباحث کودک متعادل ]
26.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰تاثیر موبایل بر کودکان‼️
🔸این انیمیشن مفهومی، به تأثیر رسانه ها بر کودکان می پردازد.
برخی فکر میکنند با آموزش می توان فرزندان را از خطر موبایل در امان بدارند؛ غافل از اینکه کودک و نوجوان از هرچه لذت ببرد استفاده میکند؛ حتی اگر برایش ضرر داشته باشد.
🔸 #حجتالاسلامبهنامحشمدار
#دشمن_ترین_دشمن_کودکان
#تربیت_فرزند
#تربیت_اسلامی
#مبتنی_بر_منابع_دینی
#مبتنی_برتجربیات_یقینی
#ڪانال_ما_را_بہ_اشتراڪ_بگذارید👇👇
┏━━━🍃🧕🌸🍃━━━┓
@dadhbcx
┗━━━🍃🌸🧕🍃━━━┛