🔴 رهبر و راهبرد تربیت جامعه
🔹آیت الله حائری شیرازی (ره) :
☘ تربیت، گرفتن و رهاکردن دارد؛ یعنی باید فرد را از آنکه به راه خطا برود بگیری و به راه صحیح بیاوری و طبق یک برنامۀ زمانبندی شده رهایش کنی. دورۀ رهاکردن خیلی ظریفتر از دورۀ گرفتن است؛ یعنی کسی را نخست تحت تأثیر خود قرار دادن ساده است. کسی را از تأثیر خود خارجکردن و او را روی پای خودش واداشتن دشوار است؛ یعنی چنان دستت را از اطراف او کنار ببری که راه خودش را ادامه بدهد و خرد نشود. وقتی به کسی تعلیم دوچرخه سواری میدهید چه میکنید؟ او که وارد نیست؛ او را میگیرید، اما همینکه او دو تا پا زد، رهایش میکنید. همین که توانست تعادلش را حفظ کند، دست از پشتش برمیدارید. گرفتنش آسان است؛ اما این گرفتن بهضرر اوست. اگر رهایش کنید که زمین بخورد خوب است! چرا؟ چون «سلامت در وابستگی»، برای انسان «هلاکت» است. در حالی که زخمیشدن در حفظ تعادل، سعادت است.
☘ رهبر جامعه هم، هنگام «گرفتن» و قبضه کردن جامعه، کار سادهای دارد؛ کار دشوار او در «رهاکردن» جامعه است. وابسته شدن جامعه به رهبرِ خودش ساده است. روی پای خود ایستادنِ جامعه، بهطوریکه خود بفهمد، خود بداند و خود درک کند، دشوار است. برای گذشتن از این مرحله، جامعه «زخمهایی» را باید تحمل کند و آسیب هایی را باید قبول کند تا بتواند روی پای خود بایستد، بفهمد و حرکت کند.
#رهبری
#تربیت و 👈 #برجام!!!!
ـ ----- ─═इई 🍃🌸🍃 ईइ═─ ----- ـ
🔔 #پویش_حجاب_فاطمے 🔔
هدایت شده از افتخارات جمهوری اسلامی
🔺برچسب های #پویش_حجاب_فاطمے در دو قالب طراحی شده اند.
#⃣یکی قالب شعر و با اشعاری خاص مربوط به موضوع حجاب و دیگری در قالب لوگو
🔶در مرحله اول پویش که از دو ماه پیش آغاز شد، فقط برچسب های با قالب شعر ارائه شد و البته با استقبال بسیار خوبی مواجه شد. در مرحله جدید علاوه بر برچسب های قبلی، لوگوی پویش هم ارائه می شود که هر دو نمونه را در تصویر بالا مشاهده می کنید.
👌با نصب این برچسب ها پشت خودروها، ان شا الله به مرور یک موج اجتماعی قدرتمند در جامعه شکل خواهد گرفت که بر رعایت حجاب تاکید دارد و با این موج اجتماعی فضای کشور متحول خواهد شد (ان شا الله).
✅این برچسب ها با هزینه ای کم به آدرس متقاضیان در سراسر کشور در حال ارسال است.
ادامه توضیحات فردا...
✂️ برشی از یک کتاب
#دیدن_فیلم_یا_تربیت_فرزند
چگونه است که یک مادر یا پدر ، برای دیدن « سریال یا فیلم » در هر روز وقت دارد ، اما برای « مطالعه کتاب » در زمینه اصلی ترین وظیفه خود یعنی « تربیت فرزند » وقت ندارد ؟
چرا برای چیزی که سال ها نتوانسته تغییر مثبتی در زندگی مان ایجاد کند ، وقت داریم اما برای مسأله ای که می تواند در تربیت نسل ما مؤثر باشد ، وقت نداریم ؟
📚 من دیگر ما ، محسن عباسی ولدی ، ص 47
✂️ برشی از یک کتاب
#برای_فرزندانمان_کاری_کنیم
محبت به این نیست که هر چه زن و فرزند خواستند ، انجام دهم و یا اینکه بخواهم تا برایم چای بیاورند و غذا درست کنند ، خیر ، به این است که من آن ها را《متحوّل》سازم حتی اگر از من فارغ شوند و مشغول کار دیگری گردند ، تا وقتی که فریاد غربت اولیای خدا را شنیدند و یا مظلومیت مسلمانی را دیدند ، بی تفاوت نگذرند و حتی متوقع نباشم که به من بپردازند و برایم چای و قند بیاورند . کاری کنیم که فرزندانمان تمام《لحظه ها و روزهایشان》برای آن چه به خاطر آن آفریده شده اند و فردا از آن مورد ( سؤال ) قرار می گیرند ، نه به خاطر تمایلات و خواسته های ما ، پُر شود .
📚 دعاهای روزانه ، علی صفایی حائری ، ص 113
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترين خوبترين خواهر دنيا آمد
حضرت فاطمه ي ديگر دنيا آمد
زینت خانه ی مهتاب به دنیا آمد
زینب حضرت ارباب به دنیا آمد