eitaa logo
👨‍👩‍👧‍👧کانال سبک زندگی 🪴
770 دنبال‌کننده
19.7هزار عکس
9.8هزار ویدیو
336 فایل
کانال سبک زندگی👇 https://eitaa.com/dadhbcx ادمین @GAFKTH @Sydmusaviمدیر ⠀ 🌴 قرارگاه بسوی ظهور https://eitaa.com/dadhbcx/50553
مشاهده در ایتا
دانلود
سوال 2 در ایران که ذبح مرغ به صورت کاملا ماشینی در آمده است تکلیف چیست ؟ آیاصرف اینکه ان شا الله ذبح شرعی است کفایت می کند؟ مهدی: ناظر شرعی وجود دارد و ذبح ها شرعی انجام میشوند.
سوال 3 غیبت کردن تا چه حد مجاز است؟ مهدی: تا هیچ‌حدی غیبت حرام است و گناه کبیره
سوال 4 درمورد عواقب وپیامدهای ترک نماز توضیح بفرمایید؟ مهدی: نماز ستون دین است و اگر قبول واقع شود اعمال ما بررسی میشوند. ترک نماز نزدیک ترین حالت به خارج شدن از دین است. و موجب میشود توفیق کم شود، هدایت ها مفید واقع نشوند، شفاعت به انسان نرسد و عذاب قبر زیاد شود.
سوال 5 چه فرقی بین تهمت وبهتان هست؟ مهدی: بهتان در لغت به معنای متحیر شدن یا متحیر کردن است و نزد عرف به معنای دروغ بستن به افراد به گونه ای که مایه تحیر شود به کار می رود. تهمت از ریشه وهم، به معنای اظهار گمان بدی است که به دل انسان راه یافته است. در عمل نزدیک به هم هستند ولی کمی تفاوت دارند. در بهتان انسان می داند کسی که به او نسبت ناروا می دهد، کار نادرستی انجام نداده است؛ ولی از روی اغراض و خواسته های نفسانی، همانند دشمنی، کینه و حسد، صفت یا رفتار ناشایستی را به او نسبت می دهد؛ اما در تهمت، انسان برداشت خویش از رفتار دیگری را مدنظر قرار می دهد و او را متهم می سازد؛ در حالی که نمی داند این رفتار از او سر نزده است؛ برای نمونه اگر انسان، شخصی را با سلاح گرم در کنار مقتولی مشاهده کند و به او نسبت قتل بدهد؛ در حالی که می داند قاتل نیست، رفتارش بهتان نامیده می شود و اگر نداند او قاتل نیست، به رفتار او تهمت گفته می شود. سرچشمه تهمت، سوءظن است. بدگمانی به کردار، گفتار یا حالات دیگران ممکن است موجب شود شخص چه در حضور و چه در غیاب ایشان تهمت بزند؛ پس سوءظن می تواند به تهمت بینجامد؛ به این گونه که در سوءظن، برداشت انسان از عمل، سخن یا حالت دیگری، برداشتی بد در درون خود او است و ممکن است به سبب عواملی از درون انسان به بیرون تراوش کند؛ یعنی به دیگران اظهار شود که در این صورت به تهمت تبدیل می شود.
سوال 6 اگر ذبح حیوان توسط مسلمان غیر شیعه انجام شود خوردن آن گوشت حلال است؟ مهدی: ذبح غیر مسلمان حلال نیست، هر چند سایر شرایط تذکیه شرعیه را مراعات کرده باشند.
سوال 7 چرا خداوند گناهان رامی بخشد مگر شرک ؟ مهدی: گناهکار با صراط مستقیم زاویه دارد. مشرک نهایت زاویه را دارد و مقابل خدا واقع میشود. گناهی کرده که بدترین و سخت ترین گناه است و جزای آن خلود در عذاب جهنم می باشد.
سوال 8 چطور میشود دیگر اصرار بر گناه نکرد؟ مهدی: توبه، تقویت ایمان، آشنایی بیشتر با اثرات و تبعات آن گناه، استعانت از حق تعالی و توسل به اهل بیت علیهم السلام اینها راههای اصلی هستند. در کنار آنها مشغول نگه داشتن و حتی شده موقتاً آن گناه را انجام دهد جلوی خود را بگیرد، در ترک آن‌گناه مفید است ان شاءالله
سوال 9 چه کنیم که در دل بدی برای دیگران نخواهیم و همیشه خیرخواه برای دیگران باشیم؟ مهدی: مثبت اندیش باشیم، فقط خود و خدا را ببینیم، ایمانمان را تقویت کنیم، یاد معاد باشیم.
سوال 10 چه کسانی نماز را ضایع می کنند؟ مهدی: کسانی که نماز را سبک‌میشمارند و به قول معروف یا اهمیت نمیدهند یا یه خط در میان میخوانند، نمازشان قضا میشود و قدر نماز را نمیدانند و به جا نمی آورند.
سوال 11 مال حرام به چه چیزهایی گفته میشود؟ مهدی: هر گونه روزی که از راه غیر حلال کسب شده باشد. و با حق الله یا حق الناسی بدست آمده باشند.
سوال 12 به چه دلیل بعضی ها بد زبان می شوند؟ مهدی: عدم سعه صدر، عدم کنترل ذهن و زبان، افزایش صفرای مذموم، فراموشی یاد خدا و معاد
سوال 13 زکات مال چگونه حساب میشود ؟ ذکات به چه چیزهایی تعلق میگیرد ؟ و چه کسانی باید ذکات بدهند ؟ مقدار آن چه قدر است؟ مهدی: این سوال در محدوده علم احکام است، اجازه بفرمایید این جلسه حول محور اخلاق پیش برود. زکات پرداخت یک دهم برخی از روزی هاست مثل دام و طلا و نقره و غلات...