فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*گدای کوی رضا شو که این امام رئوف*
*به سینه ی احدی، دست رد نخواهد زد..* 💛
دههکرامت ♥️
🎉میلاد امام رضا علیه السلام مبارک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸تبریک روحانی به رئیس جمهور منتخب مردم
🎥روحانی: تبریک رسمی را به تاخیر می اندازم.
🔸قاضیزاده هاشمی پیروزی رئیسی را تبریک گفت
🔹قاضیزاده هاشمی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری: ضمن حمایت از رای مردم به برگزیده ملت آیتالله سیدابراهیم رئیسی تبریک عرض میکنم.
کانال ܢܚܝ̇ߺܭَــܝ ܫܦ̇ـــߊܦ̇ߺܙ و حـܥܼــߊܥ̣ߺ
#هوش_جنسی ۴ تلاش می کنیم چگونگی تأمین نیازهای اولیه ی کودک و رابطه ی آن با آزارهای جنسی را در حد تو
#هوش_جنسی ۵
عامل اصلی ایجاد امنیت در کودک رابطه ی پدرومادر باهم و با فرزندان است. در هجده ماه اول، نوزاد فقط مادر را می شناسد و همه چیز حتی خود را جزئی از مادر می داند (درک جزء ازکل)، در هجده ماه دوم پدر به عنوان نماد قدرت و قانون بین مادر و فرزند قرار می گیرد (نظریه ی ژاک لکان). از سه سالگی خانواده یعنی پدر و مادر باهم منشأ امنیت فرزند هستند (نظریه اریکسون).
سئوال اصلی: در این سال های حساس رابطه ی پدرومادر باهم چگونه است؟ گرم، توأم با مهربانی، با آرامش و شادی؟ به ایده آل فکر نکنیم، اختلاف نظر و بگو مگو بین همسران امری طبیعی است نکته ی مهم تعداد دفعات، طولانی شدن زمان و چگونگی مدیریت آن ها است.
اگر در این مواقع پدر به سمت خشونت های فیزیکی و کلامی گرایش داشته باشد و مادر با مظلوم نمایی یا خشونت متقابل واکنش نشان دهد، احساس امنیت در فرزند کاهش می یابد. تشنج در رابطه ی والدین یکی از عوامل اصلی ایجاد عدم احساس امنیت در فرزندان است.
• تعلق: احساس تعلق به معنای علاقه و نه مالکیت، نیاز بعدی کودک است. تعلق یعنی دوست داشتن و دوست داشته شدن، علاقمند بودن به کسی و مورد علاقه قرار گرفتن، تبادل مهرومحبت.
• احساس ارزشمندی: احساس ارزشمندی حاصل احترام و تأیید وجود کودک است. بارها این مطلب مهم را مطرح کرده ایم که کار و رفتار کودک از وجود او جدا است. وجود کودک درهرحال باید تأیید شود ولی در مورد کارورفتار او می توانیم واکنش های متفاوت نشان دهیم.
توجه داشته باشید هرگونه لقب دادن به کودک اعم از مثبت مانند قهرمان، نابغه، با استعداد و نظایر آن ها و منفی مانند: تنبل، بی تربیت، زلزله و مانند آن ها موجب شکل گیری خودپنداره ی کاذب مثبت یا منفی در کودک می شود که هردو بر عزت نفس و اعتماد به نفس واقعی کودک تأثیر منفی دارند.
• خودشکوفایی: آخرین نیاز در سلسله نیازهای اولیه، خودشکوفایی است. اگر تأمین نیازهای قبلی به صورت متعادل و صحیح انجام گیرد کودک به مرحله ی شکوفایی استعدادهای نهفته خود می رسد و کودک شکوفا، کودکی متعادل و خودکنترل است و در مواقع ضروری کاملاً قادر است از خود مراقبت کند.
با توضیح مختصر درباره ی نیازهای اولیه، بدون احساس گناه، نگرانی و سرزنش، چگونگی تأمین آن ها را برای فرزندان خود بررسی کنیم.
• نیازهای زیستی: فرزندان ما در چه سطحی قرار دارند؟ آسایش یا رفاه، زیاده خواهی یا قانع بودن، رضایت یا عدم رضایت از داشته ها؛ در نیازهای زیستی به چه میزان از نیازهای ضروری و کارکردی خود اطلاع داریم؟ و تا چه حد تحت تأثیر نیازهای هنجاری و القایی جامعه هستیم؟ تأکید می کنیم هدف از طرح این مطالب به هیچ وجه به منظور تغییر روش زندگی شما نیست، روش و سبک زندگی هر خانواده ای محترم است؛ روش زندگی خود را تغییر ندهید فقط به این مطالب فکر کنید، آن ها را درذهن خود بررسی و تحلیل کنید به هرمیزان که این مطالب در ذهن شما نهادینه شود به همان میزان تبدیل به روش زندگی و رفتار خواهد شد. ادامه دارد...
[مباحث کودک متعادل ]
🌺 تبریک به #رهبر عزیزتر از جانم
🌺 تبریک به #ملت نجیب و فهیم ایران
🌺 تبریک به کسانی که با مشارکتشان کشور را بیمه کردند
🌺 تبریک به آقای #سیدابراهیم_رئیسی
🌺 تبریک به همه آنهاکه ۸ سال دردو رنج کشیدند ولی تلاش کردند و روشنگری و امید داشتند به آینده
🎊خجسته باد این پیروزی 🇮🇷🌺🇮🇷
✨خادم امام هشتم
✨ روز هشتم دهه کرامت
✨رئیس جمهور هشتم ایران شد
✨پیشاپیش ولادت امام هشتم مبارک🎊
✌️پیروز این میدان،مردم غیور ایران
Hello_to_the_future-husseinhaqiqi.mp3
9.31M
نگاه کن به خورشــــــــــ🌞ـــــــــــید
ڪـــــھ داره میخــــــــــ😁ــــــــــنده
ســـــلام ڪن به فـــــــــ✌️ـــــــــــردا
ســـــلام به آینـــــــــــــــ💪ـــــــــــدھ
🎵حسین حقیقے
#کانال_سنگر_عفاف_و_تربیت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
🌴 @dadhbcx 🌴