25.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استاد_علی_تقوی
آیامحدودکردن امربه معروف ونهی ازمنکربه حجاب صحیحه؟؟
آیااین ازراحت طلبی نیست؟؟
مانسبت به چه گناهانی مسئولیم؟؟؟
#سنگر_عفاف_وتربیت
@dadhbcx
manaye amre be maroof va nahy az monkar1.mp3
3.54M
🔴آیامعنای امربهمعروف ونهی از محدودمیشه به خیابانهای تهران؛ آنهم نسبت به چندنفرزنی که وضع حجابشان مثلاًدرست نیست!؟؟
این است معنای امربهمعروف!؟
قضیه، بالاترازاین حرفهاست.
(مقام معظم رهبری)
#شهید_مطهری
#مقام_معظم_رهبری
#ارزش_امر_به_معروف
#حتما_چندبار_گوش_کنید⚠️
🌹🌹🌹🌹🌹
#سنگر_عفاف_وتربیت
@dadhbcx
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استاد_تقوی
آقا فرمودند: نهی ازمنکرحوزه های مختلفی دارد ومهمترینش حوزه ی مسئولان است!
اگر ملوک وعلما درست بشن، جامعه درست میشه...
#سنگر_عفاف_وتربیت
@dadhbcx
💠ارزشمندترین امرونهی
کارنیکی که مخاطب خودرابه آن امرمیکنیم ورفتارزشتی که وی راازآن برحذرمیداریم، هرچه بزرگتروتاثیر اجتماعی ویافردی آن ژرف تر و ماندگارتر باشد، امربه معروف ونهی ازمنکرما ارزشمندتراست وچنین است که عمل به این وظیفه، تضمین کننده دوام و استحکام حکومت صالحان است و رها کردن وبه فراموشی سپردن آن، زمینه سازسلطه اشرارونابکاران.
🌹امام خامنه ای (۱۳۷۹/۰۸/۲۳)🌹
#سنگر_عفاف_وتربیت
@dadhbcx
#ازدواج که کردین
اینا رو قانون زندگیتون کنین 👇
_ تحت هیچ شرایطی صداتون روی هم بلند نکنید
_ به نظر هم احترام بذارید
_ حرف منطقی رو بپذیرید
_ هر دو باهم حرف بزنید
_ جلوی دیگران پشت هم باشید
_ هر روز بگید دوستت دارم
_ گاهی برای همدیگر هدیه بخرید
_ در سختترین شرایط یار وهمدم یکدیگر باشید
_ همدیگرو درک کنید
_ دنیای هم باشید
@dadhbcx
زندگینامه حضرت زینب سلام الله علیها
💐ولادت
زینب (س) سومین فرزند مهد ولایت است که در سال پنجم یا ششم هجرے ( ۲ یا ۳ سال پس از ولادت امام حسین (ع) ) در مدینه چشم به جهان گشــود.
🌹نام گذارے
هنگامیکه پیامبر (ص) از سفر بازگشته و خبر ولادت فرزند حضرت زهرا (س) را از حضرت علی (ع) شنیدند، فرمودند: « فرزندان فاطمه (س)، فرزندان منند ولی خداوند درباره آنان تصمیم می گیرد.» در همین هنگام جبرئیل نازل شد و پیام آورد که خداوند میفرماید: « نام این دختر را زینب بگذارید که این نام را در لوح محفوظ نوشتهام.» آنگاه رسول خدا زینب را گرفت و بوسید و گفت: « توصیه میڪنم که همه، این دختر را احتــرام کنند، که مانند خدیجه ڪبـری است. »
نقل شده ڪه وقتی حضرت زینب را نزد رسول خدا حاضر ڪردند رسول خدا (ص) او را گرفت و به سینه ی شریفش چسبانید و صورت مبارڪ خود را به صورتش نهاد و بلند گریست (چنان ڪه) اشڪ از محاسن شریف ایشان جــــاری شد،حضرت فاطمه علیهاالسلام پرسید: (ای پدر گرامی) گریهات برای چیست؟
خدا نگریاند دو چشم شما را!، فرمـــود: ای دختر من، ای فاطمه! بدان ڪه بعد از تو و بعد از من این دختر، گرفتار_بلاها خواهد شد و مصیبتهای گوناگون بر وی وارد خواهد شد، در این لحظه حضرت فاطمه علیهاالسلام به شدت گریست و پرسید: ای پدر! ثواب کسی که بر او و مصیبت هایش گریه کند، چیست؟ فرمود: ای پاره تن من و روشنی چشمم! هر ڪس بر او و مصیبتهایش گریه کند، ثواب گریهاش مانند ثواب کسی است ڪه بر دو برادر او (حسن و حسین) گریه کند.
زینب (س) بیش از ۵ ســــال وجود رسول اکرم (ص) را درڪ نڪـــرد و در سال یازدهم هجرت، غم هجران جدّ بزرگوار خود، محمد مصطفی (ص) را بر جان نشاند. گویی پرواز رسول اڪرم آغاز محنتهای زینب بود. چند ماه بعد غم فقدان مادرے که فخر زنــان عالم بود نیز بر جان خستهاش نشست و دل ڪوچڪش را در این مصیبت عظیم غصهدار ساخت. او که از وجود پیامبر اڪرم بهــرهها برده و در دامان مهر و عطوفت زهرای اطهر از جرعههای معرفت سیراب گشته بود، حدیث صبر و استقامت را در دفتر وجودش نگاشت؛ چرا که خبر مصائب و محنتهایی را ڪه در مسیر عمرش با آنها روبهرو میگشت از رسول خدا(ص) شنیده بود.
🌷زندگی مشترڪ زینب ڪبــری(س)
آن هنگام ڪه زینب به سالهای تشڪیل زندگی مشترڪــ نزدیڪ شده بود میدانست ڪهازدواج برای هر زنی حق طبیعی و شرعی است و روے گردانی از این سنت، خارج شدن از آئین پیامبر اسلام است.
زینب با ازدواج که عمل به سنت پیامبر خداست، رسالت بزرگی را که بر دوش دارد فراموش نمیکند. او میداند ڪه باید در تمام صحنه ها و لحظه ها در ڪنـــار برادرش باشد. او میداند که به ثمر نشستن قیام حسین و شهادت عزیزانش، نیازمند آزادگے در اسارت، صبر و پایدارے، و پیام رسای او به گوش تاریخ بشریت است.
از این رو زینب در قرارداد ازدواجش شــــرط همراهی با برادرش حسین را قید میڪند تا از وظیفه مهم خود باز نماند. از شخصیتی متعهد به اسلام و دوستدار اهلبیت، چون عبدالله بن جعفر که به خواستگاری دختر علی آمده است، انتظارے جز پذیرش این شرط نیست. به هر صورت مراسم خواستگاری پایان مییابد و عبدالله بن جعفر به افتخار همسرے زینب ڪبری نائل میگردد.
🔻وفات
حضرت زینب سلام الله علیها، شیر زن دشت ڪربلا سرانجام پس از عمری دفاع از طریق حقه ولایت و امامت در [۱۵ رجب سال ۶۳ هجرى قمرى] و در سن ۵۶ سالگی در ضمن سفرى ڪه به همراه همسر گرامیشان عبداللّه بن جعفر به شام رفته بودند، به شهادت رسیده و بدن مطهر آن بانوى بزرگوار در همانجا دفن گردید.
مزار ملڪوتى آن حضرت (دمشق/سوریه)، اینڪ زیارتگاه عاشقان و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السّلام مى باشد.
14873-fa-zan-angoneh-ke-bayed-bashad.pdf
2.51M
📚 پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
"زن آن گونه که باید باشد"
✍مؤلف: استاد اصغر طاهر زاده
📘 مؤلف کتاب موضوع زن و خانواده را در آينهي جهان معاصر بررسي كرده و معتقد است در شرايط جديد نمي توان با تعريفي كه در گذشته از زن و خانواده داشتيم با آنها برخورد كرد و اساساً بايد این موضوع باز خواني شود، وگرنه بحران خانواده همچنان باقي مي ماند.
لازم است عزيزان با دقت كامل مطالب را دنبال بفرمايند تا تصور نکنند بايد تسليم وضع موجود شد و يا اصرار داشته باشند همسرانشان بايد مثل مادر و مادر بزرگانشان عمل كنند.
📘 با اینکه بیشتر موضوعات مطرح شده در کتاب؛ مربوط به زنان است ولی گویا به همان اندازه که زنان باید در شرایط جدید تعریف درستی از خود داشته باشند تا تعریف فرهنگ مدرنیته از زن بر روح و روان آن ها غالب نشود، مردان نیز باید متوجه باشند در شرایط جدید ضروری است موقعیت زنان را درست ارزیابی کنند وگرنه یا هنوز چشم در گذشتهای دارند که قابل برگشت نیست و یا چیزی را دربارهی زنان میپذیرند که فرهنگ ظلمانیِ مدرنیته بر آنها تحمیل کرده است و لذا پیشنهاد میکنیم آقایان نیز مباحث کتاب را با حساسیت کامل دنبال فرمایید
📘 اگر بدانيم که زنان در تعيين شخصيت و سرنوشت جامعه نقش اساسي دارند و هرگونه اخلاق و منش و شخصيتي که پيدا کنند، تأثير مستقيم و ماندگار بر فرزندان و همسرانشان ميگذارند، همگی تمام تلاشمان را می کنیم تا براي رسيدنِ جامعه به افقهاي متعالي، نسبت به جايگاه زنان نهايت هوشياري را به صحنه آوريم. إنشاءالله اين کتاب قدمي در راستاي فهم جايگاه زن و خانواده باشد
🌹
🔰 #حضرت_زینب (س) سرور و رهبر و اسوۀ زندگی شماست و اوست که حق را به شما میآموزد...
✍ #امام_موسی_صدر
🔸 ما باید آماده باشیم، چه در گذشته و چه اکنون و چه در آینده ممکن نیست که زنان وظیفه ای نداشته باشند و اگر زنان در ادای وظایفشان مشارکت نکنند، نمیتوانیم این وظایف را ادا کنیم. خواهران، افزون بر مواضع عمومی و تأیید، بر شماست که خود آماده باشید. اکنون و در این اوضاع بر ماست که از جنبۀ شخصی و معنوی آماده شویم و به آنچه برای ما گفته میشود، گوش فرا دهیم. ما باید مواضعی استوار و نیرومند داشته باشیم و امروز نباید غیر از این باشد.
🔸 شما زنان باید دائماً زینب را در پیش چشم داشته باشید. او سرور و رهبر و اسوۀ زندگی شماست و اوست که حق را به شما میآموزد. آنکه به شما میگوید اسلام گوشه گیری و فرار است، حرف نادرست میزند. اسلام راستین در زینب مجسم میشود: زینب را در دارالاماره ببینید، در برابر یزید ببینید، در جنگ ببینید. این است زن مؤمن، این است زن مسلمان. باب ایمان در برابر شما مفتوح است. هر کدام از شما میتواند زنی مؤمن و صالح باشد.
🔸 اما چگونه میتوانیم مؤمن شویم؟ آن هنگام که گناهان کوچک را ترک میکنیم و آن هنگام که وقتمان را عملاً در راه تقویت ایمان به کار میگیریم. اکنون ما در ۲۴ ساعت چه میکنیم؟ آیا برنامۀ روزانۀ خود را ملاحظه کرده اید؟ چگونه آن را سپری میکنیم؟ چند ساعت را صرف شکممان و خودمان میکنیم؟ چند ساعت را در راه تقویت ایمانمان صرف میکنیم؟ مشکل اینجاست. ما باید آماده شویم.
📚 گام به گام با امام، ص ۱۴٨؛ سخنان امام موسی صدر در جمع بانوان شهر صور لبنان
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا اجازه دارم خانم شما را ببینم
+انتشار