6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صحيفه_فاطمیه
📹آيت الله العظمی جوادی آملی:
«و خشيتك فی الرّضاء والغضب» چه در حال غضب چه در حال رضا، خشيت و هراسِ تو را در نظر داشته باشيم. چنين انسانی غضبش ميشود غضبِ الهی و رضای او ميشود رضای الهی و آنچه از وجود مبارك پيغمبر(صلّي الله عليه و آله و سلّم) درباره حضرت زهرا(سلام الله عليها) آمده است كه خدای سبحان به غضب او غضب ميكند به رضای او راضی ميشود، كه نشانه عصمتِ كبرای آن حضرت است، برای آن است كه آن حضرت در رضا و غضب، خشيت الهی را در نظر داشت يعنی به هيچ چيزی راضی نبود مگر اينكه خدا راضی باشد، از چيزی غضبان نبود مگر اينكه خدا خشم داشته باشد.
درس تفسیر سوره مؤمنون جلسه۹
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
سفارش حضرت زهرا سلام الله علیها به فرزندش پیرامون بندگی و اطاعت خدا
آنگاه كه در مقام تربيت فرزند قرار می گيرد و مي خواهد همانند باغبانی دلسوز، لاله های باغ هستی را آن سان بپروراند كه شميم عطر وجودشان جامعه بشری را در اوج عبوديت و نيز معيار عدالت را در ميان اجتماع گسترده سازد، آنها را امر به اطاعت الهی و بندگی ربوبی نموده و توصيه مي كند همانند پدرشان علی (سلام الله علیه) بوده كه تنها در مقابل پروردگاری كه مبدأ قدرت و منشأ عزّت است، سر فرود آورده و هر قدرت غير الهی را به هيچ انگاشته و با انسانهای كينه توز و دشمن، هرگز طرح دوستی و زمينه رفاقت در نياندازد:
أشبه أباك يا حسن! واخْلع عن الحقّ الرسن
و اعبد إلها ذا منن و لا توال ذا الإحن
مقاومت حضرت زهرا سلام الله علیها در برابر مشکلات
چهره تابناك زهرا در تحمّل مشكلات و پذيرش مصائب، به حدّی پرصلابت است كه گويا كوه وجودش را با بنيانی سُربی پی ريزی نموده و هيچ مصيبتی نمی تواند آن را متزلزل و دگرگون سازد؛ بلكه هرچه اين مصائب بر او ببارد، آن ممتحنه الهی شكوفاتر و درجات قرب الهی او افزونتر می گردد:
«يا ممتحنة امتحنك الله الذي خلقك قبل أن يخلقك فوجدك لما امتحنك صابرة».
سرچشمه اندیشه ج۲ ص۱۰۵،۱۰۶
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
قضات «تحریرالوسیله امام(ره)» را مطالعه کنند.
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«آگاهی از شرایط روز و تقویت دانش قضایی، از طریق مطالعه لوایح قضایی و منابع فقهی مانند تحریر امام می تواند مسیر ارتقای قضات و دستگاه قضا را هموار کند، آیت الله بهشتی اصرار داشت که ما باید تحریر امام رو بگیریم چون هم کتاب فقهی است هم کاربردی.»
۱۴۰۳/٩/۵
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
#درس_اخلاق
برگزاری درس اخلاق آیت الله العظمی جوادی آملی ساعت 9 صبح در محل #مسجد_اعظم قم.
🔹 درس اخلاق چهارشنبه ها ـ ساعت 9 صبح
#پخش_زنده دروس معظم له:
سایت تلویزیون اینترنتی اسراء به آدرس tv.esra.ir
↙️ درس اخلاق:
https://el.esra.ir/ch/darseakhlagh-ayatollah-javadiamoli
برادران: شبستان حضرت بقیة الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
خواهران: شبستان حضرت زینب (سلام الله علیها)
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
امام خمینی(ره) و ادعیه خالصانه و آرزوی شهادت
آیت الله العظمی جوادی آملی:
آنچه در گفتهها يا نوشته های عارفان سالف و آنف، به متأخران ارث رسيده است كه دعا قرآن مرفوع و صاعد است، در ادعيه خالصانه او هنگام غربت اسلام و مظلوميت ميهن اسلامی و مردم مسلمان مشهود بوده است و آنچه از حضرت اميرالمؤمنين علی بن ابی طالب(سلام الله علیه) رسيده است كه سعادت و شهادت را برای خود و فرمانده لشكرش، جناب مالك اشتر درخواست كرد،در زمزمه های دوران مبارزه اش به گوش ميرسيد.
سرچشمه اندیشه ج۲ ص۴۷۹
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«مجتهد کیست؟»
📹آيت الله العظمی جوادی آملی
درس خارج فقه قضا و شهادت جلسه ۱۱۵
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«مال حرام اگر خدای ناکرده به جايی راه پيدا کرد، اين پوست شما را می کَنَد: ﴿فَيُسْحِتَكُم﴾[۱] «اَسحت الشجرة»؛ يعنی پوستش را کَند.
حرام اگر به خانواده ای راه پيدا کند، پوست اين آدم را می کَنَد.اين #نهالی که پوستش را کَندی، از چه راهی نفس بکشد؟ زود هم خشک می شود.»
[۱]سوره طه آیه ۶١
درس اخلاق ۹۷/٧/١٢
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
معرفی کتاب" فاطمه سلام الله علیها اسوه بشر" برگرفته از آثار حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی:
«از جمله نوادر هستی و یگانه بانوی عالم هستی، حقیقت والای زهرای مرضیه (سلام الله علیها) است. تا جایی که خداوند او را با عنوان کوثر ستود و وجود او را همراه با خیر فراوان دانست. همچنین به پدر گرامیاش صلی الله علیه و آله و سلم خطاب کرد که به شکرانه این نعمت نماز به جای آورد و قربانی نماید. بنابراین در عظمت و عصمت این بانوی بزرگوار هیچ شکی وجود ندارد، از همین رو سخن گفتن از شخصیت و ابعاد مختلف زندگانی آن حضرت، امری به غایت سترگ است. حضرت آیت الله جوادی آملی در مقاطع مختلفی از آثار بیانی و بنانی خویش، به تبیین برخی از ویژگیهای شخصیتی و اخلاقی این بانوی گرانقدر پرداخته اند. این بیانات اکنون در کتابی با عنوان «فاطمه (سلام الله علیها ) اسوه بشر» جمع آوری و تدوین شده است.»
🌐 http://nashresra.ir
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آیت الله العظمی جوادی آملی
«ما چه وقت رفتيم مطالعه كرديم دقت كرديم و به جايی نرسيديم؟هم شيخ انصاری شدن آسان است، هم مبتكر و به دست آوردن فناوری آسان است. اين عزيزان دانشمند ما مانند همين شهيد شهرياری(رضوان الله عليه) ايشان سالها مرتب مسئلهای داشت فوراً از دانشگاه می آمد دماوند مسئله خود را سؤال ميكرد و ميرفت،ما كه نميدانستيم ايشان در مسئله هسته ای اينقدر فعال است، اصرار هم داشت كه در همين حسينيه بيايد و نماز عيد فطر خود را بخواند و هر مسئله ای داشت مرتب از تهران ميآمد و اينجا مسئله را سؤال ميكرد و ميرفت، پس ميشود آدم اينطور باشد که هم خوی، خوی شهادت باشد و هم آدم باسوادی باشد، الآن راه باز است.»
درس اخلاق ۹۳/۵/٢۳
#بازنشر
#سالروز_شهادت_شهید_شهریاری
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: «من كنس المسجد يوم الخميس و ليلة الجمعة فاخرج منه مِن التُّراب ما يُذَرُّ في العين غَفَرَ الله تعالي له» ؛ هميشه بالأخره جارو كردن مسجد خوب است اما فرمود روز پنج شنبه و شب جمعه خيلی فضيلت دارد. ميبينيد رُفت و روب مسجد در شب جمعه در حد يك دعای «كميل» فضيلت دارد برای اينكه روز جمعه مردم ميخواهند بيايند نماز جمعه بخوانند (يك روز قبل يا شب قبل)؛ «مَن كنس المسجد يوم الخميس و ليلة الجمعه فاخرج منه من التُّراب ما يُذَرُّ في العين»؛فرمود به اندازه داروی چشم اگر كسی خاك از مسجد بيرون ببرد آمرزيده است و به همان اندازه البته خدا از او ميپذيرد
خطبه های نماز جمعه ۱۳۷۵/۱۰/۱۴
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
#هدایت_پاداشی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
برخيها اصلاً بیتابی ميكنند، #مواظباند ، ساعت را نگاه ميكنند كه چه وقت اول وقت ميشود نمازشان را بخوانند.اين برای چيست؟ با چه كسی ميخواهند حرف بزنند؟ چرا اين قدر بیتابی ميكنند؟ اين گرايش از كجا پيدا شده؟ اين برای نجات از سوختن جهنم كه نيست برای اينكه تا آخر وقت هم فرصت هست. اين چرا دلش شور ميزند كه با محبوبش گفتگو بكند اين «يَهْدِي مَن يَشَاءُ» از همين قبيل است. گرايشها كششها تلاشها علاقهها به دست كسی است كه «مقلّبَ القلوب»است، فرمود اينها اگر مقداری راه بيفتند من اينها را كمك ميكنم «وَاللَّهُ يَهْدِي مَن يَشَاءُ إِلَي صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ» اين #هدايت_پاداشی است وگرنه هدايت عمومی كه فرمود: «هُديً لِلنَّاس»
اميدواريم همه از اين فيض برخوردار باشيم!
درس تفسیر سوره نور جلسه ۲۹
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
j-4234 1403-09-07 akhlagh SS.mp3
8.19M
🎙درس اخلاق آیت الله العظمی جوادی آملی
تاریخ: 1403/09/07
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli