تأکید بر حضور فعّال در انتخابات / باید به فکر استقلال، امنیت، عظمت و جلال کشور باشیم
🔸
پایگاه اطلاع رسانی اسراء:حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار اخیر خود با جمعی از مسئولین شهرستان آمل، در خصوص انتخابات اظهار داشتند: باید در همه مناسبت ها و عناوینی که در استقلال مملکت، امنیت مملکت و بزرگی این مملکت دخیل هستند مانند #انتخابات و غیر انتخابات، حضور فعال داشته باشیم. 🔸 امروز همه ما موظفیم #وحدت خود را حفظ کنیم، نه بیراهه برویم و نه راه کسی را ببندیم. 1️⃣ ما هم امیدواریم ذات اقدس الهی، شهدای ما را با شهدای صدر اسلام محشور بکند، یک. 2️⃣ و ما را حق شناس و قدردان خون های پاک شهداء قرار بدهد، دو. 3️⃣ در همه مناسبت ها و عناوینی که در استقلال مملکت، امنیت مملکت، بزرگی این ممکلت دخیل اند مثل #انتخابات و غیر انتخابات حضور فعال داشته باشیم، سه. 🔸 و این نکته را بدانیم که ما مردان ایران، مردان بزرگی هستیم، شناسنامه داریم، تاریخ داریم، جغرافیا داریم؛ این وکلای ما، این مسئولین ما، باید بدانند که این گونه اداره کردن ها با گرانی و امثال ذلک، در #شأن_ملت ما نیست و نباید ملت این قدر رنج بکشند، ما آن قدرت داریم که بتوانیم خودمان را خوب اداره کنیم. 🔸 در همه #مسائل_اجتماعی ما باید به فکر #استقلال کشور، #امنیت کشور، عظمت کشور و جلال و شکوه کشور باشیم و نبینیم که خدای ناکرده یک جهانی نسبت به دین و امثال ذلک بی مِهر است، برای اینکه شرف ما به وسیله همین ها است؛ حالا یکی از نمونه ها مسئله #انتخابات است. 🔸 اگر همه #مانند_شهداء فکر بکنند، نه بیراهه می روند و نه راه کسی را می بندند و نه کاری را که از آنها بر نمی آید قبول می کنند و نه خدای ناکرده دست شان به جیب کسی می رود و نه به فکر اختلاس و اینها خواهند بود! ↙️ لینک خبر: https://esra.ir/fa/web/news/w/2439536 #انتخابات #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی 🌐 https://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
رسول خدا(صلي الله عليه و آله و سلم) فرمودند:
«إنّ حلقة باب الجنّة من ياقوتةٍ حمراء علی صفائح الذهب فإذا دقّت الحلقة علی الصفحة، طنّت وقالت: يا علی»[۱]
وقتی بهشتيان وارد بهشت می شوند، كوبه در را می كوبند و به اصطلاح دقّ الباب می كنند، زيرا در زدن خود نوعی رعايت ادب برای مهمان است، كسی كه به جايی وارد می شود، گرچه در بسته نباشد، بهتر است در بزند.
در بهشت باز است، ولی مؤمنان اهل بهشت كه وارد می شوند، در می زنند. وقتی بهشتی كوبه در را می كوبد، اين صدا شنيده می شود: يا علی يا علی! طنين كوبه «يا علی» است.
مرحوم علاّمه طباطبايی(رضوان الله عليه) در شرح اين حديث و اين كه چرا صدای كوبه در بهشت يا علی است، می فرمودند:
مهمان وقتی به خانه ای می رود، صاحب خانه را صدا می زند. اگر صاحب خانه نام معينی داشته باشد، مهمان همان نام معيّن را می برد. صاحب بهشت و مهماندار بهشت علی بن ابی طالب(سلام الله عليه) است. از اين رو، صدای كوبه در بهشت هم «يا علی» است. چون هر كس به بهشت می رود، در سايه هدايت و رهبری اين خاندان و مهمان اين خاندان است. اگر اين انوار طيّبه نبودند، كسی راه بهشت را طی نمی كرد. ما به خوبی می توانيم احساس كنيم كه الآن در بهشت هستيم يا نه! درِ بهشت به روی ما باز است يا نه.
[۱]الامالی و المجالس شیخ صدوق ص۴۷۱
شمیم ولایت ص۲۲۶
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«اين درودهای خاص كه هنگام نماز ظهر، هنگام زوال شمس وارد شده است از اينها غفلت نكنيد،اينها ارتباطمان را با اهل بيت عصمت و طهارت سلام الله علیهم تقويت میکند، دعا را به ما می آموزاند ،میفهمیم كه مسائلمان را با چه كسی درميان بگذاريم و مشكلمان را با چه كسی حل كنيم. اين برای هر روزِ ماه پر بركت شعبان كه عند الزوال است.»
۸۶/۵/٢۶
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«مطلب مهمی كه در پيش داريم جريان انتخابات است كه هرگز غفلت نخواهيد كرد. مسئله انتخابات را شما برای اينكه بيش از پيش حضوری داشته باشيد، مروری به قانون اساسی بكنيد تا روشن بشود جايگاه مجلس چقدر رفيع و عظيم است. فصل ششم قانون اساسی مربوط به قوه مقننه است. اولاً يك نماينده در برابر تمام مردم ايران مسئول است و در قيامت بايد جواب همه مردم را بدهد نبايد بگويد من نماينده فلان منطقه ام و مسئوليتم در حوزه انتخاباتی خود من است...»
۷۴/۱۲/۴
#انتخابات
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
شرکت حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته) در انتخابات
🔹
پایگاه اطلاع رسانی اسراء:حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته) صبح امروز در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری شرکت کردند. #انتخابات #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی 🌐 https://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
شرکت حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته) در انتخابات
🔹
پایگاه اطلاع رسانی اسراء:حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته) پیش از ظهر امروز در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری شرکت کردند. #انتخابات #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #گزارش_تصویری 📚 شرکت در انتخابات تاریخ: 1402/12/11 🌐 https://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شرکت آیت الله العظمی جوادی آملی در انتخابات
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«کسی که علاقهمند به طهارت است، نه تنها گناه نمی کند، فکر گناه هم نیست.»
٩۵/۶/٢٢
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
تحلیل توسل
توسل مسلمانان به معصومين (سلام الله علیهم) كه برای جلب نعمت های اِلهی صورت می گيرد، با توحيد عبادی منافات ندارد، چنان كه انسان تشنه برای رفع عطش به طرف چشمه سار می رود و اگر بنشيند و عمداً به طرف آب نرود و دعا كند كه تشنگی او برطرف گردد، سيراب نمی شود، زيرا تنها وسيله دفع تشنگی آب زلال است. پيامبر اكرم (صلی الله عليه و آله و سلم) و امير المؤمنين و ساير معصومين(سلام الله علیهم) در رفع حوايج انسان، مجرای نعمت و فيض اِلهی هستند و رجوع به آنان مانند رجوع به آب زلال برای رفع عطش است.
از اين رو، اميرالمؤمنين(سلام الله علیه) می فرمايد: هنگام دعا ابتدا بر اهل بيت(سلام الله علیهم) صلوات بفرستيد تا در اثر ريزش نعمت و رحمت اِلهی بر آنان به شما نيز نعمت برسد؛ «إذا كانت لك إلی اللّه سبحانه حاجةٌ فابْدأ بمسألة الصّلوة علی رسوله (صلی الله عليه و آله و سلم) ثم سل حاجتك فإنّ اللّه أكرم مِن أن يُسأل حاجتين فيقضی أحداهما ويمنع الاُخری»[نهج البلاغه حکمت ۳۶۱]
اگر توسل درست تحليل شود، نه با توحيد ناب مخالف است و نه مستلزم شرك يا محظور ديگر، چون خواستن از اهل بيت سلام الله علیهم يعنی درخواست از خدا از مسير كسانی كه مجرا و مظهر فيض اويند.
شمیم ولایت ص۴۵۱
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
امیر مؤمنان علی(سلام الله علیه) می فرمايد: «العلمُ مقرونٌ بالعمل فَمن علِم عَمِل؛ والعلم يَهتف بالعمل فإن أجابه وإلاّ ارتحل عنه»[۱]
علم بايد با عمل همراه باشد، پس آن كس كه دانست، بايد عمل كند و علم عَمل را می خواند، پس اگر عمل پاسخ داد، علم می ماند، وگرنه از او رخت بر می بندد.
اگر انسان طبق علم عملی وظايف خود را انجام داد، آن علم باقی می ماند، وگرنه فراموشش می شود. برای مثال خطاط ماهری كه تكرار و تمرين نكند، هنر خطاطی از او گرفته می شود، بافنده ماهری كه مدتی كار را رها كند، بافندگی فراموشش می شود، سازنده ماهر پس از آن كه مدتی از ساختمان سازی صرف نظر كرد، آن فن و هنر به تدريج از يادش می رود.
[۱]نهج البلاغه حکمت ۳۶۶
شمیم ولایت ص۶۰۲
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«جريان چهارشنبه سوری يك كار لغوِ عاطلِ باطل كه صدر و ساقه اش زشت و تلخ و غمبار و بی معنا و بی مغز است...خطرات فراوانی دارد، اعصاب عدهای را تخدير میکند، خطرات جانی دارد، خطرات مالی دارد؛ اين خطر جزء سيّئات به جا مانده از جاهليت است كه اين را بايد بردارند.»
۸۶/۱۲/٢۴
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«كام انسان وقتی شيرين میشود كه بيفتد در بحث عبادت ؛آن سجده و ناله ای كه میکند،آن اشكی كه میریزد، كام او شيرين میشود.»
درس اخلاق ۹۳/۶/١٣
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
پیام تسلیت حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی به مناسبت درگذشت آیت الله محمد امامى كاشانى
▫️
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در پیامی، درگذشت آیت الله محمد امامى كاشانى را تسلیت گفتند. ◀️ متن پیام معظم له بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون فقدان أسف بار درگذشت عالم بزرگوار حضرت آیت الله محمد امامى كاشانى مایه تألم عموم علاقه مندان به علوم الهى شد. این سانحه سنگین را به همه بهره مندان از مآثر آن روحانى راحل تسلیت و صبر جمیل براى بیت مكرم از خداى سبحان مسئلت مى شود. 14 اسفند 1402 جوادی آملی #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #پیام 📚 پیام تسلیت تاریخ: 1402/12/14 🌐 http://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«این خطر بخل دم دروازه است؛ یعنی انسان که میخواهد درِ دل را باز کند وارد صحنه دل بشود کار خیر را انجام بدهد این جلوگیری میکند.اینکه فرمود:«أُحْضِرَتِ الأنْفُسُ الشُّحَّ»[۱] یعنی این بخل همان جا دم درتان حاضر است. هر کاری که آدم میخواهد بکند میگوید به تو چه! دیگری بکند. میخواهد به دیگری سلام بکند، میگوید او باید سلام بکند. این همه فضیلتی که برای سلام ذکر شده است شما ببینید خیلیها رد میشوند اصلاً سلام نمیکنند به هم. میگوید او باید سلام بکند. فرمود این مشکل دم در است، این ﴿أُحْضِرَتِ الأنْفُسُ الشُّحَّ﴾؛ یعنی شُح و بخل را همین جا دم در گذاشتند. این دم در دربان است و نمیگذارد آدم وارد بشود.
آدم وقتی او را کنار بزند به سخا میرسد. شما در روایات سخا میبینید فرمودند سخاوت درختی است در بهشت، شاخههای فراوانی دارد که به خانه افرادی در دنیا وصل است هر کسی که سهمی از سخاوت دارد معلوم میشود شاخه ای از درخت سخاوت بهشت در خانه او سبز شده است به خانه او رسیده است. سخاوت اصلاً محبوب خدا است.»
[۱]نساء آیه ۱۲۸
درس تفسیر ۹۷/٢/١٩
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«خواندن شرح حال علمای بزرگ به نوبه خودش يك درس اخلاق است؛ هر كدام از اینها كه به جايی رسيدند و اسمشان ماند در اثر ناله هايشان است...شما می بينيد روزی هزارها بار گفته میشود «قال الشهيد(رحمه الله) » «قال الشيخ الانصاری(رحمه الله)»؛ كم است اين فخر؟! هزارها بار در روز در مراكز حوزه های علمیه ايران و غير ايران میگویند:شهيد(رحمه الله) چنين گفت، شيخ انصاری(رحمه الله) چنين گفت. اين فخرها نصيب هر كس نيست.»
۷۹/٧/٢٩
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«وجود مبارک حضرت امیر مؤمنان (سلام الله علیه) در نهج البلاغه فرمود: «فَلَمْ یَسْتَنْصِرْکُمْ مِنْ ذُلٍّ وَ لَمْ یَسْتَقْرِضْکُمْ مِنْ قُل»؛شما باید بدانید مخازن آسمان و زمین در دست اوست، نظام سپهری هم در اختیار اوست، اگر فرمود یاری کنید! معنایش این نیست که من را یاری کنید، این مکتب را یاری کنید که به درد شما میخورد، نه به من قرض بدهید که من از قرض شما طرفی ببندم، این عمل را احیا کنید...»
۹۵/١١/٩
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی