معرفی کتاب کوثر اربعین تألیف آیت الله العظمی جوادی آملی:
این کتاب در سه بخش تهیه و تنظیم شده است: ۱. کلیات ، شامل مباحثی مانند چیستی، اهمیت، حکمت، آداب و آثار زیارت. ۲. زیارت امام حسین علیه السلام شامل مباحثی چون زیارت و عزاداری امام حسین علیه السلام، فلسفه زیارت و نقش زیارت در جاودانگی حماسه حسینی. ۳. زیارت اربعین، شامل مباحثی مانند ویژگی عدد اربعین، اهمیت اربعین، تاریخچه زیارت اربعین، تبیین آموزههای برجسته در زیارت اربعین و در نهایت ذکر برخی از آثار و ظرفیتهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی پیادهروی اربعین. در بخشی از این کتاب آمده است که هر حقیقت علامت و نشانهای دارد. ایمان نیز شاخصی دارد و یکی از نشانههای روشن آن زیارت اربعین است که زیارت اربعین در میان زیارتها جایگاه بس ویژهای، به گونه ای که همردیف با نماز واجب و مستحبّی روزانه از نشانههای ایمان و مؤمنین معرفی شده است.
http://nashresra.ir
#اربعین
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«كسی نامهای برای حسين بن علی(سلام الله عليه) نوشت، عرض كرد:«عِظْنِی بِحَرْفَيْن»، موعظه بكن! ولي مختصر دو حرف، حضرت هم يك سطر مرقوم فرمودند: «مَنْ حَاوَلَ أَمْراً بِمَعْصِيَةِ اللَّهِ كَانَ أَفْوَتَ لِمَا يَرْجُو وَ أَسْرَعَ لِمَجِيءِ مَا يَحْذَر»[۱] فرمود:تو كه موعظه خواستی بدان! هرگز هدف وسيله را توجيه نمی كند، از راه حرام نمی شود به مقصد رسيد، از راه باطل نمی شود به مقصد صحيح رسيد: «مَنْ حَاوَلَ أَمْراً بِمَعْصِيَةِ اللَّهِ كَانَ أَفْوَتَ لِمَا يَرْجُو وَ أَسْرَعَ لِمَجِيءِ مَا يَحْذَر» آن فكر كه می گويد: هدف وسيله را توجيه می كند، حسين بن علی آن را باطل ميكند، می گويد:هرگز از راه بد به مقصد نمی شود رسيد، راه بد خاكی است، بیراهه است، راه نيست، بد راه نيست، خلاف راه نيست، نه اينكه راه هست و باريك. اين بيان حسين بن علی است.»
[۱] الكافی(ط ـ الإسلامية)، ج۲، ص۳۷۳
درس اخلاق ۹۸/۶/٧
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«اگر مستعدّی به سخن امام خمینی (رضوان الله تعالی عليه) گوش میداد يا به نوشتهاش نگاه میکرد، سهم خود را از رزق معنوی ارتزاق میکرد و اگر صاحب دلی با نيايشهای وی مأنوس میشد ، راه نزديك نجوا با خدا را مشاهده مینمود.»
سرچشمه اندیشه ج۲ ص۴۷۸
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله جوادی آملی .mp3
1.49M
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
همين ايام 33 روز، عدهای با اشك در نماز و غير نماز اين عزيزان حزبالله را دعا ميكردند؛ اين دعا اثرش اين است، اثر نقدش اين است. همين اسرائيل تا دندان مسلح پليد كه غده سرطانی خاورميانه است آنها فكر ميكردند خاورميانه بزرگ درست ميكنند نشد، خاورميانه جديد درست ميكنند نشد، اين [اسرائيل] ششروزه مصر را اردن را سوريه را بسياری از كشورهايی كه ارتش مجهز داشتند؛ نيروی هوايی داشتند نيروی دريايی داشتند نيروی زمينی داشتند، (ششروزه) همه را خفه كرد و خيلی از زمينها را گرفت؛ اما 33 روز نتوانست.
تصادف است ـ معاذالله ـ ؛ يا اين نالههای بسياری از متدينينی است كه ما خبر داريم با گريه در نماز و غير نماز ميگفتند خدايا! اينها را ياری كن؟ اين تأثير دعاست...
#روز_مقاومت_اسلامی
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
پیام تسلیت آیت الله العظمی جوادی آملی به آیت الله العظمی شبیری زنجانی
▫️
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: در پی رحلت همسر مکرمه آیت الله العظمی شبیری زنجانی، حضرت آیتالله العظمی جوادی آملی پیام تسلیتی صادر نمودند. ◀️ متن کامل پیام معظم له بدین شرح است: انا لله و انا الیه راجعون ارتحال كریمه بیت مرجع عالیقدر حضرت آیة الله العظمی آقاى شبیری زنجانی را به معظم له و فرزندان محقق و دانشمند ایشان تسلیت، علوّ درجه آن مكرمه و صبر جمیل بازماندگان از خدای سبحان مسئلت می شود. هشتم صفر 1446 23 مرداد 1403 #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #پیام 📚 پیام تسلیت تاریخ: 1403/05/23 🌐 http://esra.ir 👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
امیر مؤمنان سلام الله علیه فرمودند:
از گفت و گوی بی حاصل و دشمنی برحذر باشید که آن دو قلب را بیمار میکنند.
الکافی ج٢ ص۳۰۰
مفاتیح الحیاة ص ١٣۴
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
حسين بن علی علیهما السلام ؛ يعنی معيار حق و يزيد؛ يعنی معيار باطل، امروز باطل مشخص است كه استكبار و صهيونيسم است.
اين شعار «الی يوم القيامة» زنده است، ما میگوییم خدا ما را توفيق جهاد عطا كند كه خونبها بگيريم: «وَ جَعَلَنَا اللَّهُ وَ إِيَّاكُمْ مِنَ الطَّالِبِينَ بِثَارِه» معلوم میشود، الآن عدهای هستند كه خونبها بدهكار هستند.پس كربلا درس جهاد و شهادت میدهد «الی يوم القيامة» از اين شعار معلوم است،اگر ما فقط اجر مصيبتديده مسئلت میکردیم ، همان جمله اول كافی بود ميگفتيم: «أَعْظَمُ اللَّهُ أُجُورَنَا بِمُصَابِنَا بِالْحُسَيْنِ»؛ اما بگوييم: «وَ جَعَلَنَا اللَّهُ وَ إِيَّاكُمْ مِنَ الطَّالِبِينَ بِثَارِه»؛ «ثار»؛ يعنی خونبها، ما آمادهايم كه خونبهای حسينبنعلی علیهما السلام را بگيريم، خونبهای حسين بن علی علیهما السلام را امروز «حزب الله» دارد از اسرائيل میگیرد.
درس اخلاق ۹۴/٧/٢٣
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«عبرت تاریخی از کودتای ننگین ٢٨مرداد»
٩٣/١/٢٠
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«اگر پدران و مادران، همواره نماز را در اوّل وقت بخوانند و به آن اهميت دهند، فرزندان نيز به نماز گرايش مییابند و آن را ارج مینهند. نوجوانان، فطرتی سالم و پاك دارند و دل های بی غبار آنان برای ارتباط با پروردگار آماده است.»
کتاب شکوفايی عقل در پرتو نهضت حسينی ص۲۲۱
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
اهمیت امر به معروف و نهی از منکر
آیت الله العظمی جوادی آملی:
انسان، هم حيثيّت فردی و هم حيثيّت اجتماعی دارد و چون حيثيّت جمعی دارد، به ديگران وابسته است.
رسول اكرم (صلی الله عليه و آله و سلم) از باب تشبيه معقول به محسوس، جريان فرمان دهی امر به معروف و نهی از منكر را چنين تبيين كردند: افراد جامعه مانند سرنشينان يك كشتي اند كه با آب و خطر مرگ و غرق شدن روبه روست. اگر يكی از مسافران اين كشتی به همراه خود تيشه يا ارّه ای ببرد و بر اثر غفلت با آن تيشه زير صندلی خود را سوراخ كند و در برابر اعتراض ديگران به وی كه چه می كنی، بگويد: زير صندلی خود را سوراخ می كنم و به شما ارتباطی ندارد و افراد ساده لوح هم كاری به او نداشته، بگويند: زير صندلی خود را با تيشه خود سوراخ می كند و كاری با ما ندارد و او را رها كردند، زير صندلی او شكاف برمی دارد و از شكاف آن، آب دريا وارد كشتی می شود و تعادل آن را به هم می زند؛ آنگاه كشتی به همراه همه مسافران خود به كام دريا فرو خواهد رفت و همگان می ميرند.
اما اگر تيشه را از دست او گرفتند، همگان نجات می يابند؛ وگرنه همه می ميرند.
شکوفايی عقل در پرتو نهضت حسينی ص۱۱۱،۱۱۲
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
در بخشی از زيارتهای اهل بيت عصمت و طهارت علیهم السلام مخصوصاً زيارت «وارث» و ساير زيارتهايی كه مربوط به شهداست ميخوانيم: «طِبتُم وَ طَابَتِ الأَرضُ الَّتِي فِيِها دُفِنتُم»به شهدا خطاب ميكنيم ما معتقديم، شهادت ميدهيم که شما خودتان طيّب و طاهر هستيد، سرزمينی كه شما دفن شديد آن سرزمين پاك شده است: «طِبتُم وَ طَابَتِ الأَرضُ الَّتِي فِيِها دُفِنتُم». اگر در مملكتی چند هزار شهيد آرميدهاند و مكتب ما هم اين است كه درباره شهدا بگوييم كشوری كه شهيد داده است پاك است و پاك ميشود؛ يعنی چه؟ يعنی اين جملهها، جملههای خبريه است؛ ولی به داعی انشا القا شده به قول اهل اصوليين؛ يعنی ما موظفيم اين را از اختلاس و كمكاری و بيكاری و اعتياد و بی حجابی تطهير كنيم.
درس اخلاق ۹۴/٧/٢٣
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
51.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«امان از دل زینب...»
📹روضه خوانی آيت الله العظمی جوادی آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli