✅ توصیه های عرفانی عالمان دینی
✍️ اى عزيز! غيبت مكن، تهمت مزن و بخل مورز و زبان را در ميدان بيان، سرگردان مدار كه از زيان تا زبان يك نقطه مسافت بيش نبود و محرم به نقطه اى مجرم مى شود.
👈 از توصیه های اخلاقی عارف جلیل القدر آقا محمد بن محمد رفيع جيلانى بيدآبادى، متوفی 1197 ق🌱
https://eitaa.com/daftaremarefat
14000501_41600_1281k.mp3
8.69M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب پس از دریافت نوبت دوم واکسن ایرانی کرونا. ۱۴۰۰/۰۵/۰۱
💻 @Khamenei_ir
حضرت امام_خمینی (ره):
«منزل اول انسانیت «يقظه» است و آن بیدار شدن از خواب غفلت و هوشیار شدن از سُکر طبیعت است و فهمیدن اینکه انسان مسافر است و هر مسافر، زاد و راحله می خواهد».
📚شرح چهل حدیث؛ ص۹۸ https://eitaa.com/daftaremarefat
🖊#آیت_الله_سعادت_پرور (ره):
⚠️ اگر نفس را آزاد گذاشتید و مراقـب آن نبودید و محاسبه اعمال نکردید و دوش به دوش غفلت عمر را گذراندید از سوء خاتمه بترسید. https://eitaa.com/daftaremarefat
☀️ حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای عزیز(حفظ الله تعالی):
📚👈قرآن را هم باید با خشوع خواند.
⛔️ قرآن را اگر چنانچه بدون خشوع و با غفلت انسان بخواند، خیلی چیزی گیرش نمیآید، گاهی هیچ چیزی گیرش نمیآید، گاهی هم خدای نکرده اثرات عکس میبخشد.
✅ انسان قرآن را با توجّه، با خشوع، با اعتماد به بیان الهی -خدای متعال به وسیلهی قرآن دارد با شما حرف میزند- به این کیفیّت تلاوت بکند، آن وقت لذّت قرآن بر جان انسان مینشیند.
✅ما اگر کشف کنیم لذّت تلاوت قرآن را، واقعاً دست برنمیداریم از تلاوت قرآن.
📚👈 مهم این است که تلاوت قرآن خودش را به ما نشان بدهد و آن لذّاتی را که در خواندن آیات و تدبّر در آیات الهی و در کلمات قرآن وجود دارد، انسان در جان خودش احساس کند.
✅ اگر بخواهیم این حاصل بشود، با خشوع باید قرآن را خواند.
۱۳۹۲/۰۱/۱۹🔊
https://eitaa.com/daftaremarefat
🖊 مرحوم آیت_الله_بهجت ره:
باب رسیدن به کمالات و لقاءالله مفتوح است. حیف نیست این مراحل را که از راه بندگی حاصل می شود، نداشته و از آنها محروم باشیم؟!
📚در محضر بهجت، ج 2، ص 190
https://eitaa.com/daftaremarefat
🔹امام هادی علیه السلام:
✅خيْرٌ مِنَ الْخَيْرِ فَاعِلُهُ وَ أَجْمَلُ مِنَ الْجَمِيلِ قَائِلُهُ وَ أَرْجَحُ مِنَ الْعِلْمِ حَامِلُهُ وَ شَرٌّ مِنَ الشَّرِّ جَالِبُهُ وَ أَهْوَلُ مِنَ الْهَوْلِ رَاكِبُهُ.
✍️انجام دهنده كار نيك، از خود نيكى بهتر و گوينده سخن زيبا، از سخنش زيباتر و حمل كننده دانش، از دانش برتر و كشنده بدى و شرّ به سوى خود از بدى و شر بدتر و اقدام كننده به كار ترسناك، از آن كار ترسناك تر است.
📚 بحارالانوار، ج 75، ص 370، حديث 4🌱
https://eitaa.com/daftaremarefat