📸 #گزارش_تصویری
5⃣ بخش پایانی
🗒 چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۰۹
🕌 مسجد جامع دامغان
🇮🇷 @damghan_enghelabi 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر فرزانه انقلاب اسلامی آرای خود را به صندوق رای انداختند.
🇮🇷 @damghan_enghelabi 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز حضرت آیتالله خامنهای پس از انداختن رای به صندوق
رهبر معظم انقلاب:
توصیه میکنم مردم در اولین ساعات ممکن رای خود را در صندوقها بیندازند
امروز چشم دوستان و بدخواهان به ملت است و میخواهند ببینید نتیجه چه میشود. دوستان را خوشحال کنید و بدخواهان را ناامید.
توصیه میکنم مردم در هر حوزه به اندازۀ لازم رای بدهند نه کمتر. مثلا در تهران ۳۰ نماینده مجلس وجود دارد و مردم به ۳۰ نفر رای بدهند و نه کمتر.
آخرین حرف من خطاب به مرددین انتخابات این است که در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست.
🖼 #بسته_خبری | #انتخاب_قوی، #مجلس_قوی، #ایران_قوی
✌️🏻 @damghan_enghelabi ✌️🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات_۱۴۰۲ #مشاهده_نمایید
🗳فرآیند تحویل صندوقهای اخذ رأی به نمایندگان فرماندار و اعزام به محل شعب اخذ رأی با حضور مهدی بندرآبادی؛ فرماندار شهرستان دامغان و حجتالاسلام والمسلمین رستمیان ، امام جمعه دامغان
🗓جمعه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۱
🔴کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان دامغان
🇮🇷 @damghan_enghelabi 🇮🇷
مدینه فاضله دامغان
🔔 #اطلاع_رسانی 🎤 سخنرانی کاندیدای محترم مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان سمنان؛ 💠 آیت الله
📷 #گزارش_تصویری
سخنرانی های دو داوطلب مجلس خبرگان رهبری در استان سمنان آقایان ((محسن فقیهی سرشکی)) و ((سید محمد مهدی میرباقری)) در مسجد جامع و حسینیه حضرت ابوالفضل علیهالسلام دامغان
🇮🇷 @damghan_enghelabi 🇮🇷
37.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 روایتی کوتاه از زندگی و فعالیتهای علمی و اجتماعی آیتالله میرباقری
🗳 کاندیدای ششمین دورۀ انتخابات مجلس خبرگان رهبری از استان سمنان
🇮🇷 دامغان انقلابی 🇮🇷
مدینه فاضله دامغان
📽 روایتی کوتاه از زندگی و فعالیتهای علمی و اجتماعی آیتالله میرباقری 🗳 کاندیدای ششمین دورۀ انتخاب
آشنایی با زندگینامه داوطلب ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در استان سمنان
آیت الله سید محمدمهدی میرباقری در سال ۱۳۴۰ در قم و در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود و از آنجایی که علاقه وافری به علوم دینی داشتند وارد حوزه گردیدند.
الف- سوابق تحصیلی و مدارج علمی
استاد میرباقری پس از گذراندن مقطع دبیرستان، دروس حوزوی را از سال ۱۳۵۴ آغاز کرد و دوره مقدمات و سطح را در محضر اساتید برجسته و بنام حوزه علمیه قم همچون حضرات آیات سید علی محقق، اعتمادی و پایانی فراگرفتند.
ایشان از سال ۱۳۶۰ با جدیت در درس خارج فقه و اصول آیات عظام: شبیری زنجانی، سیدکاظم حائری و وحیدخراسانی کسب فیض نمودند.
پس از مدتی، تحصیل دروس خارج اصول و خارج فقه را به شکل متمرکز و مستمر در محضر مرحوم آیتاللهالعظمی میرزا جواد تبریزی ادامه داده و به تکمیل و تحکیم مبانی اجتهاد پرداختند تا اینکه به حلقه شاگردان خصوصی و هیئت استفتائات ایشان راه یافتند که این فرآیند ۲۰ سال به طول انجامید.
وی در کنار تحصیلات فقهی و اصولی، از شرکت در دروس فلسفی و منطقی هم بازنمانده و «نهایه الحکمه» را نزد آیتالله مصباح یزدی، «اشارات» و «شرح منظومه» را نزد آیتالله انصاری شیرازی، «منطق شفاء» و بخشی «اسفار» را نزد آیتالله جوادی آملی و بخشی از «طبیعیات شفا و علم هیئت» را نزد علامه حسن زاده آملی آموخت.
استاد همچنین در دروس حجتالاسلام و المسلمین علامه سیدمنیرالدین حسینی (ره) حضور یافته و سال ها از نظریات بنیادی ایشان در زمینه «کاربردی شدن فلسفه (فلسفه شدن)»، «روش شناسی علم دینی» و «فلسفه اصول فقه حکومتی» بهره برد.
ب- سوابق پژوهش
ایشان تاکنون در پایان نامه های متعدد «سطح چهار حوزه» یا «دکترای دانشگاه» بهعنوان استاد راهنما یا استاد مشاور مشارکت داشتهاند.
از استاد میرباقری کتب و آثار مختلفی منتشر شده یا در دست انتشار است که برخی از آنها عبارت اند از:
۱. «تقریرات درس خارج اصول فقه»
۲. «حجیت قواعد عام علم اصول»
۳. «درآمدی بر مبادی اصول فقه حکومتی»
۴. «مبانی فقه حکومتی»
۵. «گفتارهایی در فلسفه و حکمت»
۶. «جستاری در مبانی نظری ولایت فقیه»
۷. «مراقبه های عاشورایی»
۸. «توحید و ولایت الهیه»
۹. «اما شناسی»
۱۰. «در شناخت غرب»
۱۱. «ضیافت بلا»
۱۲. «علم دینی»
۱۳. «کالبدشکافی فرهنگی فتنه ۸۸»
۱۴. «هنر، دین، تجدد»
۱۵. «نگاهی بنیادین به نسبت اخلاق و فناوری اطلاعات» و … .
ج- سوابق تدریس
آیتالله میرباقری همزمان با فراگیری دانش های حوزوی، به تعلیم این علوم نیز پرداخته و در فاصله سالهای ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۹ دروس مقدمات و سطح حوزه را تدریس نمود.
سپس از سال ۱۳۷۲ تدریس دروس خارج اصول و خارج فقه را در حوزه علمیه قم آغاز کرد که با گذشت بیش از ۲۰ سال، همچنان به تدریس این دروس ادامه می دهد.
یکی از مباحث مهم درس خارج فقه ایشان در سالهای اخیر بحث «ولایت فقیه» بود. از دیگر تدریس های مهم استاد میرباقری می توان به تدریس دوره های مختلف «اصول فلسفه برنامه ریزی» و «فلسفه تطبیقی» و دوره های متعدد «الهیات و امام شناسی» اشاره کرد.
د_ سوابق تبلیغ
استاد میرباقری بهعنوان یکی از نخبگان تبلیغی کشور شناخته میشود. ایشان در ۲۵ سال گذشته سخنرانیهای متعددی در موضوعات مختلف مذهبی ایراد کردهاند؛ از جمله این موضوعات میتوان به «رابطه الوهیت، ولایت، شریعت»، «فلسفه تاریخ شیعی»، «شرح ادعیه و زیارات، به¬ویژه زیارت عاشورا و جامعه کبیره»، «مهدویت و انتظار» «عرفان ولایی و تربیت ولایی» و… اشاره کرد.
ایشان در سالهای اخیر نیز با حضور در برنامه تلویزیونی اثرگذار «سمت خدا» پاسخگوی دغدغههای دینی مخاطبین فرهیخته رسانه ملی بودهاند.
ه_ سوابق شغلی و اجرایی
استاد میرباقری در دوران نوجوانی در مبارزات مردمی علیه رژیم منحوس پهلوی به فعالیت پرداخته و در دوره جوانی هم در جبهه¬های جنگ تحمیلی حاضر شدند؛ ایشان در حوادث مهم سیاسی پس از انقلاب اسلامی نیز همواره در صحنه حاضر بوده و علیه جریانهای سکولار و غیرانقلابی و بهنفع جریانهای ارزشی و ولایی به روشنگری پرداختهاست. همچنین از سال ۱۳۷۹ تاکنون مسئولیت فرهنگستان علوم اسلامی (از مؤسسات انقلابیِ فعال در تأمین نیازمندی¬های فرهنگی انقلاب اسلامی) را برعهده داشته و علاوه برآن عضو هیئت امنای برخی از مؤسسات و مدارس علمیه میباشد.
و_ سوابق اجتماعی و فرهنگی
آیتالله میرباقری در تبیین نظریه «تمدن نوین اسلامی» و موضوعاتی همچون: رسالت انقلاب اسلامی، نهضت تولید علم دینی، الگوی پیشرفت، روشنفکری بیمار، مبانی دینی هنر و سینما، آسیب شناسی هیئات، مسئله جمعیت، زن منتظر، بیداری اسلامی، فتنه ۸۸، اقتصاد مقاومتی، سبک زندگی، پروژه نفوذ ارائه افکار نمودهاست.
🇮🇷 @damghan_enghelabi 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشنایی با زندگی دومین نامزد مجلس خبرگان استان سمنان
آیت الله محسن فقیهی در سال ۱۳۵۳ در خانواده ای روحانی دیده به جهان گشود. پدر ایشان، آیت الله حاج شیخ احمد فقیهی، از علمای شناخته شده در کشور می باشند.
محسن فقیهی از دروس خارج فقه و اصول حضرات آیات: مظاهری، صافی اصفهانی، نوری همدانی و فقیه امامی سالها بهره گرفت و در سن ۳۲ سالگی به درجه اجتهاد رسید. افزون بر آن، موفق به گذراندن سطح ۴ رشته تخصصی تفسیر و علوم قرآنی گردید.
ایشان هم اکنون در سن ۴۹ سالگی از استادان مشهور فقه و فلسفه و دروس سطح عالی حوزه بوده و در کارنامه علمی ایشان حدود ۳۰ سال تدریس در شاخه های گوناگون علوم اسلامی همچون تفسیر قرآن، فقه و اصول، کلام، منطق، فلسفه، ادبیات عرب، رجال و درایه الحدیث درون حوزه، دانشگاه و مراکز تخصصی به چشم می خورد.
از جمله آثار علمی ایشان، می توان به شرح بخش استصحاب کتاب رسائل مرحوم شیخ انصاری و همچنین شرح کتاب بدایه الحکمه و نهایه الحکمه مرحوم علامه طباطبائی و یک دوره کامل از تقریرات درس اسفار اربعه آیت الله العظمی جوادی آملی اشاره نمود.
یکی از دغدغه هایِ ایشان بنابر سفارش رهبر انقلاب، ترویج فلسفه اسلامی و علوم عقلی بعنوان فقه اکبر و پاسخ به شبهات بخشی از جوانان بوده و در همین راستا ایشان هم اکنون عضو منتخب شورایِ اجرایی مجمع عالی حکمت اسلامی هستند و در دهه اخیر یکدوره ی کامل از اسفار اربعه را که در حوزه علمیه به ندرت ارائه می گردد، تدریس نموده است.
پانزده سال عضویت در شورای عالی آموزش حوزه و هشت سال مدیریت حوزه از سوابق ایشان میباشد.
🇮🇷 @damghan_enghelabi 🇮🇷