13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید | تشکر صمیمانه رهبر انقلاب از زحمات پزشکان و پرستاران در مبارزه با کرونا
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پیشگیری و درمان قطعی ویروس کرونا
◀️ آیت الله ضیایی، متخصص طب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماهنگ|حرم جمهوری اسلامی
🔹بخشی از وصیتنامه سپهبد قاسم سلیمانی
@danesh_amoz_bist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#فیلم | کرامت حضرت زینب(س) برای رزمنده فاطمیون
🔸گلوله اسلحه تروریستها به آرپیجی (RPG) رزمنده فاطمیون اصابت کرده اما منفجر نشده
@danesh_amoz_bist
🔻 آنفولانزای امریکایی خطرناکتر از کرونای چینی!
صادق امامی نوشت:
🔸 محققان پزشکی میگویند ویروس #کرونا مشابهتهای زیادی با #آنفلوآنزا و سرماخوردگی دارد. یکی از اساتید دانشگاه هاروارد به نشریه «آتلانتیک» گفته است: «کرونا از این پس جزء بیماریهای همیشگی فصل سرما خواهد بود و بسیاری از مردم بدون مراقبت پزشکی هم بهبود پیدا میکنند.»
🔸 اگر ویروس کرونا شبیه آنفلوآنزا است، چرا افکار عمومی دنیا از این ویروس تا این حد واهمه دارند؟ یکی از دلایل ترس از این ویروس، به جنگ تجاری #آمریکا با سایر کشورهای جهان و بهویژه #چین بازمیگردد. دولت آمریکا از فرصت این بیماری برای مهار اقتصاد چین به بهترین شکل استفاده کرد. تا به امروز اقتصاد چین نزدیک به 200 میلیارد دلار از این ویروس ضربه خورده است.
🔸 اگر اخبار رسانههای غربی را کنار بگذاریم و براساس دادههای پزشکی قضاوت کنیم، در چند سال گذشته هیچ ویروسی به اندازه آنفلوآنزای آمریکایی در آمریکا و جهان قربانی نداشته است. ویروسی که از آوریل ۲۰۰۹ موارد مرگومیر ناشی از آن در مکزیک و آمریکا ثبت شد
🔸 براساس ارزیابیهای CDC در سالهای 2019-2018 حدود 35.5 میلیون نفر به آنفلوآنزا مبتلا شدند و 16.5 میلیون نفر برای بیماری خود به یک ارائهدهنده خدمات درمانی مراجعه کردند. از این تعداد نزدیک به 500 هزار نفر در بیمارستان بستری شدند و 34 هزار و 200 نفر نیز جانشان را از دست دادند. بررسیها نشان میدهد از اکتبر 2019 تا فوریه 2020 بین 29 تا 41 میلیون آمریکایی آنفلوآنزا گرفتند و بین 13 تا 19 میلیون نفر به پزشک مراجعه کردند. از این تعداد بیمار، بین 280 تا 500 هزار نفر در بیمارستان بستری شدند و جمعیتی حدود 16 تا 41 هزار نفر نیز جان خود را از دست دادند. با وجود اینکه سازمان بهداشت جهانی این بیماری را اپیدمی جهانی میداند و به سایر کشورها ازجمله ایران سرایت کرده و در سال 2009 حدود 60 نفر را کشت، اما تدابیری که در مرزهای کشورها علیه کرونا اتخاذ شد، هیچگاه علیه آنفلوآنزای آمریکایی عملیاتی نشد.
🔸 کمتر از یک ماه پیش دکتر اندرو پِکاش، استاد میکروبیولوژی در دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه جانز هاپکیز بلومبرگ، در پاسخ به خبرنگار صدای آمریکا درمورد فرق بین ویروس آنفلوآنزا و ویروس کرونا گفته بود: «در حال حاضر خطر آن کمتر از آنفلوآنزا است، چراکه همین امسال تلفات شیوع بیماری آنفلوآنزا در آمریکا و جهان بسیار بیشتر بوده است.»
@danesh_amoz_bist