هر روز یک بند ازاستغفار هفتاد بندی مولا امیرالمومنین علی علیه السلام!
#بند_چهاردهم
🪴این استغفار توسط امام علی علیه السلام به یک مرد عرب جهت افزایش رزق و روزی آموزش داده شده!
۱۴- اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ ذَنْبٍ یَصْرِفُ عَنِّی رَحْمَتَکَ أَوْ یُحِلُّ بِی نَقِمَتَکَ أَوْ یَحْرِمُنِی کَرَامَتَکَ أَوْ یُزِیلُ عَنِّی نِعْمَتَکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِی یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ.
بند ۱۴: با خدایا از تو آمرزش میطلبم از هر گناهی که رحمتت را از من باز میدارد، یا عذابت را بر من فرود میآورد، یا مرا از کرامتت محروم میسازد، یا نعمتت را از من زایل میسازد؛ پس بر محمد آل محمد درود فرست و این گونه گناهانم را بر من بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
💠 #تکبر
🔹 امام هادی (علیه السلام):
هر که از مکر خدا و مواخذه دردناک او آسوده خاطر باشد، دچار تکبر می شود تا اینکه قضاى الهى و امر نافذ خداوند بر او جارى شود و هر که خدا را از روى دلیل روشن بشناسد، مصائب دنیا بر او سبک می شود، هر چند با قیچى قطعه قطعه گردد و پراکنده شود.
⚜️ مَنْ أَمِنَ مَكْرَ اَللَّهِ وَ أَلِيمَ أَخْذِهِ تَكَبَّرَ حَتَّى يَحُلَّ بِهِ قَضَاؤُهُ وَ نَافِذُ أَمْرِهِ وَ مَنْ كَانَ عَلَى بَيِّنَةٍ مِنْ رَبِّهِ هَانَتْ عَلَيْهِ مَصَائِبُ اَلدُّنْيَا وَ لَوْ قُرِّضَ وَ نُشِرَ
📚 ترجمه تحف العقول/ص887
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه بگویم سحرت خیر؟ تو خودت صبح جهانی
من شیدا چه بگویم؟ که تو، هم این و هم آنی
صبح بخیر مهربونم❤️
🍃الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْـــــــــــــفَرَج🍃
🔴از عوامل اختلاف به شدت بپرهيزید
#نهج_البلاغه
▫️وَ اجْتَنِبُوا کُلَّ أَمْر کَسَرَ فِقْرَتَهُمْ وَ أَوْهَنَ مُنَّتَهُمْ مِنْ تَضَاغُنِ الْقُلُوبِ، وَ تَشَاحُنِ الصُّدُورِ، وَ تَدَابُرِ النُّفُوسِ، وَ تَخَاذُلِ الاَْيْدِي
💠«از هر کارى که ستون فقرات آنها(اقوام گذشته) را در هم شکست و قدرتشان را سست کرد اجتناب کنيد(عوامل اختلاف آنها) از کينه هاى درونى، بدخواهى، پشت به هم کردن و دست از يارى هم برداشتن بود
✍اين چهار عامل، عوامل اصلى اختلافند که بعضى جنبه باطنى دارد; مانند کينه هايى که در سينه ها پنهان است و حسادت و بخل، و بعضى جنبه ظاهرى دارد; مانند پشت به يکديگر کردن و در برابر حوادث برادران و دوستان و مؤمنان را تنها گذاشتن. آرى! اين امور در هر قوم و ملتى پيدا شود پشتشان را مى شکند و قدرتشان را مى گيرد.
📘#خطبه_192
هر روز یک بند ازاستغفار هفتاد بندی مولا امیرالمومنین علی علیه السلام!
#بند_شانزدهم
🪴این استغفار توسط امام علی علیه السلام به یک مرد عرب جهت افزایش رزق و روزی آموزش داده شده!
۱۶- اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ ذَنْبٍ عَیَّرْتُ بِهِ أَحَداً مِنْ خَلْقِکَ أَوْ قَبَّحْتُهُ مِنْ فِعْلِ أَحَدٍ مِنْ بَرِیَّتِکَ ثُمَّ تَقَحَّمْتُ عَلَیْهِ وَ انْتَهَکْتُهُ جُرْأَهً مِنِّی عَلَى مَعْصِیَتِکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِی یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ.
بند ۱۶: بار خدایا ، از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که کسی از بندگانت را به آن سرزنش کردم؛ یا در فعل کسی از مخلوقاتت آن گناه را تقبیح کردم، اما پس از آن خودم وارد آن گناه شدم و مرتکب گشتم به خاطر جرأتی که از من بر عصیانت سر زد؛ پس بر محمد و آل محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بر بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
امام صادق (علیه السلام):
🔹منْ تَعَلَّقَ قَلْبُهُ بِالدُّنْيَا تَعَلَّقَ مِنْهَا بِثَلاَثِ خِصَالٍ هَمٍّ لاَ يَفْنَى وَ أَمَلٍ لاَ يُدْرَكُ وَ رَجَاءٍ لاَ يُنَالُ .
🔸كسى كه دلش علاقمند دنيا شد به سه خصلت گرفتار شود: اندوهی که پایان ندارد، آرزویى که به دست نمیآورد و امیدی که به آن نمیرسد.
📚 الخصال (باب الثلاثة )
جلد ۱ صفحه ۸۸
🌷آیت الله بهـجت قـدس سـره:
یڪ دست شـــما قــــــرآن و دست
دیگر عـــترت باشد عترت معارفش
در مثل «#نهج_البلاغه» است اعمالش
در مثل «صحــیفه ســـجادیه» است
تڪلیفش در مثل همــین رساله های
عــملیه است.
🌺💫💐
🌺معارفی از جزء چهارم قرآن کریم🌺
✅روز قیامت چهرههایى نورانى و چهرههایى تاریك خواهد بود.
به آنان كه چهرههایشان تاریك است گفته مىشود: چرا بعد از اینکه ایمان آوردید كافر شدید؟! پس اكنون به خاطر آن كافری که ورزیدید طعم عذاب را بچشید و به آنان هم كه چهرههایشان نورانى است در رحمت الهى مقیم می شوند و براى همیشه در آن مىمانند.
این یک اصل قرآنی است که حالت و نوع زندگى انسان و نیز پاداش و كیفرهاى او در جهان دیگر در حقیقت تجسمى از اعمال و روحیات و افكار او در این جهان است.
🔻چند وصف ممتاز برای متقین🔻
قرآن کریم در این آیات، پنج ویژگی برتر متقین را بیان می کند که عبارتند از:
🔹آنها در همه حال انفاق مىكنند چه موقعى كه در راحتى و وسعتند و چه زمانى كه در پریشانى و محرومیتند که در این حال به مقدار ممکن دست نیازمندی را می گیرند.
🔸آنها بر خشم خود مسلطند و آن را کنترل می کنند.
🔹آنها از خطاى مردم مىگذرند و در دل کینه به دل نمی گیرند؛ البته این گذشت و عفو از كسانى است كه شایسته آنند نه کسانی كه گذشت و عفو باعث جرأت و جسارت بیشتر آنها مىشود.
🔸آنها نیكوكارند. که این مرحله عالی ترین درجه مراتب تکاملی گذشته است؛ مراتبی که از فروبردن خشم شروع می شود و به نیکی کردن در برابر بدى (البته آنجا كه شایسته است) ختم می شود.
🔹آنها اصرار بر گناه نمىكنند. پرهیزگاران علاوه بر اوصاف مثبت گذشته اگر مرتكب گناهى شوند بزودى به یاد خدا مىافتند و توبه مىكنند و هرگز با علم و آگاهى بر گناه خویش اصرار نمىورزند و آن را تكرار نمىكنند
✅خوشبخت کیست؟
فَمَن زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَ أُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ (185- آل عمران)
✨از نظر قرآن کسی سعادتمند است و عاقبت به خیر که بتواند خود را از جاذبه های گناه و معصیت که حقیقتی جز آتش ندارند رهانده و قدم در بهشت گذارد.
◀️نکته:
جاذبه عجیبی که در هوسهاى زودگذر، لذات جنسى نامشروع، مقامها و ثروتهاى غیر مباح وجود دارد همان جذبه آتش دوزخ است که هر انسانی را به سوی خود می کشاند.
✅وضع خوب بی دین ها شما را فریب ندهد!
لَا یَغُرَّنَّكَ تَقَلُّبُ الَّذِینَ كَفَرُواْ فىِ الْبِلَادِ(196) مَتَاعٌ قَلِیلٌ ثُمَّ مَأْوَئهُمْ جَهَنَّمُ وَ بِئْسَ المِْهَادُ(197- آل عمران)
🔻یکی از رایج ترین سوالاتی که مومنین پس از مقایسه وضع به ظاهر خوب بی دینان با وضع ضعیفتر دینداران می کنند (که البته همیشگی هم نیست) این است که اگر دینداری باعث نزول خیرات و برکات دنیایی می شود پس چرا وضع بی دینان بهتر از ماست؟
🔹قرآن می فرماید: فریب این زندگی مرفه و پر زرق و برق بی خدایان را نخورید و وضع به ظاهر خوب آنها را دلیل بر عنایت خدا به آنها قلمداد نکنید. آنچه در دست آنهاست مال ناچیز و زودگذر دنیاست که خداوند به دلیلی در اختیار آنها قرار داده است؛ یا خواسته در همین دنیا با آنها تسویه حساب کند تا در آخرت بهره ای از بهشت نبرند و یا قانون مهلت که در فراز پنجم گذشت را در مورد آنها اجرا کرده است. در هر صورت اینها در قیامت جایگاهی جز جهنم نخواهند داشت.
🌷 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) :
🖌 مِنَ الخُرقِ المُعاجَلَةُ قَبلَ الإِمكانِ ، وَالأَناةُ بَعدَ الفُرصَةِ.
✍ از ابلهى است ، شتاب كردنِ پيش از توان يافتن ، و درنگ كردنِ پس از فرصت.
📜 نهج البلاغه ، #حکمت_363
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠پیامبر خدا صلي الله عليه و آله والسلم:
🔹هرکس به فرزندش قرآن بیاموزد آن فرزند در روز قیامت پدر و مادرش فرا خوانده میشود تا دو جامه بر تن آن دو بپوشند
به گونه ای که چهره های بهشتیان از فروغشان بدرخشد.
📚منبع: "تحف العقول
🔰«اخْفِضْ لِلرَّعِیَّةِ جَنَاحَکَ وَ ابْسُطْ لَهُمْ وَجْهَکَ وَ أَلِنْ لَهُمْ جَانِبَکَ وَ آسِ بَیْنَهُمْ فِی اللَّحْظَةِ وَ النَّظْرَةِ وَ الْإِشَارَةِ وَ التَّحِیَّةِ حَتَّی لَا یَطْمَعَ الْعُظَمَاءُ فِی حَیْفِکَ وَ لَا یَیْأَسَ الضُّعَفَاءُ مِنْ عَدْلِکَ وَ السَّلَامُ».
🌴حضرت علی علیه السلام خطاب به مالک اشتر:
✍پر و بالت را برابر رعیت بگستران و با مردم گشاده روی و فروتن باش و در نگاه و اشاره چشم، در سلام کردن و اشاره کردن، با همگان، یکسان باش، تا زورمندان در ستم تو طمع نکنند و ناتوانان از عدالت تو مأیوس نگردند.»
📚نهج البلاغه، #نامه_53
#حدیث روز
🌷 امیرالمومنین(عليه السّلام) فرمودند :
✍ اَلسَّعيدُ مَن سَعِدَتْ بِهِ رَعيَّتُهُ وَالشَّقىُّ مَن شَقيَتْ بِهِ رَعيَّتُهُ.
👌 خوشبخت كسى است كه زير دستانش به واسطه او خوشبخت شوند و بدبخت كسى است كه زيردستانش به واسطه او بدبخت شوند.
📚 مناقب آل ابي طالب (عليه السّلام) ج۱ ، ص۳۷۰
از حضرت علی علیه السلام به خفیف انصاری فرماندار بصره.
چگونه مرا امیرالمومنین بخوانند و در تلخی روزگار با مردم شریک نباشم؟
من سیر بخوابم و پیرامونم شکمهایی گرسنه باشند...؟
هیهات که هوای نفس بر من چیره شود و حرص و طمع مرا وادارد که غذای لذیذ برگزینم در حالی که در سرزمینم کسی باشد که به قرص نانی نرسد و یا هرگز شکمی سیر نخورد.
📙 نهج البلاغه #نامه_41
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارک آرم اماده نصب(گرودوروپ)✌🇮🇷
یه کم هیجان ببینیم
هر روز یک بند ازاستغفار هفتاد بندی مولا امیرالمومنین علی علیه السلام!
#بند_پانزدهم
🪴این استغفار توسط امام علی علیه السلام به یک مرد عرب جهت افزایش رزق و روزی آموزش داده شده!
۱۵- اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ ذَنْبٍ یُورِثُ الْفَنَاءَ أَوْ یُحِلُّ الْبَلَاءَ أَوْ یَشْمَتُ الْأَعْدَاءَ أَوْ یَکْشِفُ الْغِطَاءَ أَوْ یَحْبِسُ قَطْرَ السَّمَاءِ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِی یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ
بند ۱۵: با خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که هلاک را به دنبال می آورد، یا بلا را فرود می آورد، یا شماتت دشمنان را در پی می آورد، یا پرده را میدرد، یا قطرات آسمان را حبس میکند؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و اینگونه گناهانم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
💠 #دیوانه
مردی از کنار رسول خدا و اصحابش گذشت. بعضی که او را میشناختند گفتند: دیوانه است.
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود:
این مرد دیوانه نیست، بلکه مبتلا به مرضی است. دیوانه حقیقی آن زن و مردی هستند که جوانی خود را در غیر طاعت الهی صرف کرده باشند.
📚 مشکات الانوار/ص153
عمر گرانمایه در این صرف شد
تا چه خورم صیف و چه پوشم شتا
شرح#حکمت_252
❣امیرالمومنین علیهالسلام مى فرماید:
▫️وَالاَْمْرَ بِالْمَعْرُوفِ مَصْلَحَةً لِلْعَوَامِّ، وَالنَّهْيَ عَنِ آلْمُنْكَرِ رَدْعاً لِلسُّفَهَاءِ
💠و امر به معروف را براى اصلاح توده مردم و نهى از منكر را براى باز داشتن بىخردان قرار داد
✍اين امتياز مهم را قانون اسلام بر بسيارى از قوانين جهان دارد كه همه افراد جامعه را در برابر آنچه در جامعه مىگذرد مسئول مىداند، هرگاه كسى از انجام وظيفه خود عدول كند، همه به عنوان واجب كفايى مأمورند او را نصيحت كرده وبه انجام وظيفه فرا خوانند و هرگاه كسى آشكارا منكرى را انجام دهد و كارى برخلاف موازين اسلامى مرتكب شود، همه مسئولند او را اندرز دهند و از آن كار بازدارند.
💎 پرسشی که از مسئولان پرسیده خواهد شد
🏳 پيامبر صليالله عليه و آله و سلم:
إنَّ اللّه تعالی لَیَسْألُ العَبدَ فی جاهِهِ کَما یَسألُ فی مالِهِ، فیقولُ: یا عَبدی، رَزَقتُکَ جاها فهلْ أعَنْتَ بهِ مَظلوما، أوْ أغَثْتَ بهِ مَلْهوفا؟
❇️ همانگونه که خداوند درباره دارایی بنده از او سؤال میکند، درباره مقام و موقعیت او نیز میپرسد و میفرماید: بنده من!
من، مقام و موقعیت، روزی تو کردم.
آیا به وسیله آن ستمدیدهای را یاری رساندی؟
یا به فریاد غمزده ای رسیدی؟
📚 مستدرک الوسائل، ج 12، ص 429
#نهج_البلاغه
💠و امر به معروف را براى اصلاح توده مردم و نهى از منكر را براى باز داشتن بىخردان قرار داد
📘#حکمت_252
💠پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :
لَمّا خَلَقَ اللّه ُ الدنيا ، أمَرَها بطاعتِهِ فأطاعَتْ رَبَّها .
فقالَ لَها :
خالِفِي مَن طَلَبَكِ و وافِقِي مَن خالَفَكِ .
فهِي على ما عَهِدَ إلَيها اللّه ُ و طَبعَها علَيهِ .
💠 چون خداوند دنيا را بيافريد، او را به اطاعت خود فرمان داد و دنيا پروردگارش را اطاعت كرد .
پس خداوند به دنيا فرمود :
با هر كه تو را بجويد، سرِ ناسازگارى نشان ده و به هر كه با تو مخالفت ورزد، روى خوش و سازگارى نشان بده .
پس دنيا بر اين سفارشى كه خدا به آن كرد مى چرخد و همان سرشت اوست .
📚بحار الأنوار : ۷۰/۳۱۵/۲۰
💐💫🌺
🌺معارفی از جزء پنجم قرآن کریم🌺
✅ آسان خدا را سخت کردهایم
«یُرِیدُ اللَّهُ أَن یخَُفِّفَ عَنکُمْ وَ خُلِقَ الْانسَنُ ضَعِیفًا» (28- نساء)
🔻در اسلام پس از رضایت طرفین؛ فقط چند جمله کوتاه لازم است تا دو جنس مخالف به هم محرم شوند و ازدواج صورت گیرد؛ ولی ما چنان کار را بر خود سخت کردهایم که آسانی ازدواج گم شد و به یکی از دشوارترین و طاقتفرساترین اقداماتی تبدیل شد که میتوان تصور کرد.
✅ توسل به اولیای دین در همه حال چاره ساز است
«وَ لَوْ أَنَّهُمْ إِذ ظَّلَمُواْ أَنفُسَهُمْ جَاءُوکَ فَاسْتَغْفَرُواْ اللَّهَ وَ اسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُواْ اللَّهَ تَوَّابًا رَّحِیمًا» (64- نساء)
🔸در این اشاره میکند. که اگر گنهکار نادمی به رسول خدا ص پناهنده شده و در پیشگاه او از خداوند بخشنده طلب عفو و بخشش نماید رسول الله نیز دست به دعا برداشته و برای او درخواست آمرزش نماید خداوند خواسته او را اجابت کرده و گنهکار را میبخشد.
◀️دو نکته:
1. از این آیه پاسخ کوبندهای است به کسانی که توسل جستن به پیامبر صلی الله علیه و آ له و یا امام علیه السلام را یک نوع شرک میپندارند؛ زیرا این آیه به وضوح میگوید که آمدن به سراغ پیامبر صلی الله علیه و آ له و او را در پیشگاه الهی شفیع قرار دادن و وساطت و استغفار او برای گنهکاران مؤثر است و موجب پذیرش توبه و نزول رحمت الهی است.
2. همانگونه که از آیه بدست میآید و ما به آن معتقدیم؛ پیامبر صلی الله علیه وآله آمرزنده گناه نیست؛ او تنها میتواند از خدا طلب آمرزش کند. این آیه پاسخ دندان شکنی است به آنها که منکر این گونه وساطت هستن.
✅هیچگاه کفار بر مؤمنین مسلط نخواهند شد
وَ لَن یجَْعَلَ اللَّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلیَ المُْؤْمِنِینَ سَبِیلاً(141- نساء)
🔻قرآن میگوید: خدا هرگز هیچ راه سلطهای به سود کافران بر ضد مؤمنان قرار نداده است. از آیه استفاده میشود که کافران نه تنها از نظر منطق بلکه از نظر نظامی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و خلاصه از هیچ نظر بر افراد با ایمان، چیره نخواهند شد و اگر پیروزی آنها را بر مسلمانان در میدانهای مختلف با چشم خود میبینیم به خاطر آن است که بسیاری از مسلمانان مؤمنان واقعی نیستند و راه و رسم ایمان و وظائف و مسئولیتها و رسالتهای خویش را به کلی فراموش کردهاند؛ نه خبری از اتحاد و اخوت اسلامی در میان آنان است و نه اینکه جهاد را به معنی واقعی کلمه انجام میدهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ_مهدوی
🎙استاد دولتی
آدم شدم میرم!!!
اگر فکر میکنی گناهکاری و خجالت میکشی بری سمت امام زمانت، اشتباه میکنی...
امام زمانت منتظرته بری سمتش👌
🔷 جَآء جَبْرَئِيلُ علیه السلام إلَی النَّبِيِّ صَلَّی اللَهُ عَلَيْهِ وَ ءَالِهِ وَسَلَّمَ فَقَالَ:
يَا مُحَمَّدُ عِشْ مَا شِئْتَ فَإنَّكَ مَيِّتُ! وَ أَحْبِبْ مَنْ شِئْتِ فَإنَّكَ مُفَارِقُهُ! وَاعْمَلْ مَا شِئْتَ فَإنَّكَ مَجْزِيُّ بِهِ! وَاعْلَمْ أَنَّ شَرَفَ الْمُؤْمِنِ قِيَامُهُ بِالْلَيْلِ، وَ عِزَّهُ اسْتَغْنآئُهُ عَنِ الناس
🔶 علامه مجلسي رضوانُ الله عليه از "معاني الاخبار" و " أمالي" صدوق و "خصال" شيخ صدوق با سند متّصل آنها از سهل بن سعد روايت مي كند:
💠جبرئيل به خدمت رسول اكرم صلّی الله عليه و آله آمد و گفت:
اي محمّد هر چه ميخواهي زندگي كن كه بالاخره مرده خواهي بود! و هر كه را كه خواهي دوست بدار كه بالاخره از او جدا خواهي شد! و هر كاري را كه بخواهي انجام ده كه بالاخره به آن پاداش داده خواهي شد! و بدان كه شرف مؤمن در قيام او به نماز در شبهاست و عزّت او در بينياز ديدن نفسش است از مردم!
📚بحار الانوار، جلد هفدهم، صفحه 5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡حسرت روز قیامت💡
💠 استاد حامد کاشانی
✍️ بیان حدیثی شگفت انگیز درباره یکی از حسرت های همه ما در روز قیامت
💢↶ در ماه رمضان
سی روز میخواهیم روزه بگیریم
روزهای که قرار است حالمان را خوب کند
بیائید سی کار خوب را هم کنارش تمرین کنیم
هر روز یک کار ↯
◽️یک روز دروغ نگوئیم
به خدا به خودمان به دیگران
◽️یک روز مهربان باشیم با خودمان با دیگران
◽️یک روز ببخشیم خودمان را و دیگران را
◽️یک روز آرام باشیم از عصبانیت دوری کنیم
◽️یک روز لبخند بزنیم و متبسم باشیم
چه در آینه چه در برابر نگاه دیگران
◽️یک روز بد هیچ کس را نخواهیم
حتی دشمنمان
◽️یک روز بد هیچ کس را نگوئیم
حتی بدخواهمان
◽️یک روز با انصاف باشیم به خودمان
حق بدهیم به همان اندازه به دیگران هم
◽️یک روز افتاده باشیم هر چه که هستیم
زمین بگذاریم انسان خالی باشیم
◽️یک روز به دیگری کمک کنیم
حتی در کاری که به ما مربوط نیست
◽️یک روز قانون را رعایت کنیم قانون
رانندگی یا عبور و مرور را یا حتی نوبت را
◽️یک روز کسی را با زبان نرنجانیم
هیچ کس را حتی اگر لبریز بودیم
◽️یک روز پیش قدم باشیم در مهربانی
بی توقع بی انتظار پاسخ
◽️یک روز به جسم خود احترام بگذاریم
و به ذره ذرههای تواناییهای خود فکر کنیم
◽️یک روز به دیگران احترام بگذاریم
و فکر کنیم نزدیک ترین آدم زندگی ما
چه نیازی دارد
◽️یک روز تمرین کنیم سکوت کنیم
تا دیگران بگویند
◽️یک روز به گیاهان یا حیوانات برسیم
حتی اگر شده برای چند لحظه
◽️یک روز یک کتاب خوب بخوانیم
و به دیگری بگوئیم چه یاد گرفتهایم
◽️یک روز با خدا خلوت کنیم و از تمام
اشتباهاتمان عذرخواهی کنیم
و بخواهیم که دستمان را بگیرد
◽️یک روز جایی را مرتب کنیم نظم بدهیم
و از پاکیزگی لذت ببریم و بگذاریم
دیگران هم لذت ببرند
◽️یک روز صدایمان را کنترل کنیم
چه در خنده چه در خشم
◽️یک روز نگاهمان را کنترل کنیم
چه در شهر چه در فضای مجازی چه در خلوت
◽️یک روز گوشمان را کنترل کنیم
شده با یک کلام ساده ببخشید گوشم روزه است
◽️یک روز به کسی توجه کنیم کودک یا
فردی کهنسال یا ناتوان یا خانوادهای محروم
یا فردی که مدیون او هستیم مثل یک جانباز
◽️یک روز به خاک کسی سر بزنیم که جانش
را برای ما داد و کنارش طلب آرامش کنیم
◽️یک روز به پدرو مادرمان نیکی کنیم
هر طور که آنها میخواهند
◽️یک روز از خوراکمان ببخشیم
هر چند اندک به نیازمندی کنار خیابان
◽️یک روز چیزی را هدر ندهیم آب و برق
و ... و چیزی را آلوده نکنیم
◽️یک روز پیش قدم باشیم در سلام
و کار و طاعت
◽️یک روز شاکر باشیم
برای تمام نعمتهای مادی و معنوی
✍ شاید همه اینها کنار روزه ماه رمضان
از ما انسانهای بهتری بسازد
✧✾════✾✰✾════✾✧
کـانـال آرامـش بـا خــدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙نشانه عجیب از ظهور
🔸استاد مسعود عالی
امام صادق (علیه السلام):
🔹اُنْظُرْ لَى كُلِّ مَا لاَ يَعْنِيكَ مَنْفَعَةً فِي دِينِكَ فَلاَ تَعْتَدَّنَّ بِهِ وَ لاَ تَرْغَبَنَّ فِي صُحْبَتِهِ فَإِنَّ كُلَّ مَا سِوَى اَللَّهِ مُضْمَحِلٌّ وَخِيمٌ عَاقِبَتُهُ.
🔸به كسى كه منفعت دينى تو را در نظر نمىگيرد نزديك مشو، و علاقهاى به همنشينى با او نشان مده، زيرا هر چيزى بجز خداوند از بين رفتنى و پايانش بس خطرناك است.
📚 وسائل الشیعه (باب استحباب صحبة خیار الناس)
جلد ۱۲ صفحه ۲۴