دانشگاهمدافعانحریمولایت
🔻 آقای روحانی! اشکالش این است که "دونرخی شدن قیمت بنزین فساد میآورد"...
👈 رییس دولت امید: "چه اشکالی دارد سوخت را دو نرخی کنیم"! | نماینده لیست امید مجلس : "حدس میزنم، مردم هم موافق افزایش قیمت بنزین هستند"!
🔹 ۱۹ آذر ۹٧ | روحانی: چه اشکالی دارد سوخت را دو نرخی کنیم؛ معمولا در سایر کشورها بنزین چند نرخی است و در روزهای تعطیل و یا روزهای شلوغ قیمت بنزین متفاوت است، اما ما به قیمت ثابت بنزین عادت کردهایم | ایسنا
🔹 ۱۸ آذر ۹٧ | علی مطهری، نماینده لیست امید مجلس و نایب رییس مجلس : احتمالاً بهسمت بنزین چندنرخی خواهیم رفت؛ حدس میزنم، مردم هم موافق افزایش قیمت بنزین هستند! | تسنیم
🔸 ۱۳ مهر ۹۵ | کارت سوخت با دستور روحانی حذف شد | ایسنا
🔸 ۷ تیر ۹۵ | ژنرال زنگنه، وزیر نفت دولت تدبیر در مصاحبه با ایسنا : کارت سوخت هیچ گونه تاثیری در کنترل مصرف سوخت ندارد؛ چرا ما میخواهیم مردم را اذیت کنیم؟ بهتر است یک چیز به شما بگویم، کاری که هیچ کس در دنیا انجام نمی دهد و تنها ما انجام می دهیم را باید به آن شک کنیم!
🔸 ۵ اردیبهشت ۹۵ | ژنرال زنگنه، وزیر نفت دولت تدبیر: "دونرخی شدن قیمت بنزین فساد میآورد" | ایسنا
🔸 ۶ خرداد ۹۴ | نوبخت، سخنگوی دولت تدبیر : آقای روحانی به هیچ وجه موافق افزایش قیمت نبوده و نیست؛ این تصمیم بر اساس نظرات کارشناسی گرفته شده است؛ قرار بود قیمت بنزین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان شود که رئیس جمهور با آن مخالفت کرد؛ تصمیم گرفتیم با تکنرخی کردن قیمت بنزین از عوارض قبلی آن که در اینجا صحیح نیست که به آنها اشاره کنم جلوگیری کنیم؛ پیشنهادهای مختلفی درباره بنزین از جمله افزایش آن به ۱۵۰۰ تومان نیز به دولت ارائه شد اما با بررسی همه ابعاد تصمیم گرفتیم تا سهمیه بندی را حذف کنیم؛ مجموعه دولت افراد تازهکاری نیستند و با مطالعه مراکز اطلاعاتی و همچنین بررسی کارشناسان به این تصمیم رسیدیم
🔸 ۵ تیر ۹۲ | زنگنه : باید گروهبانهایی که الان سر کار هستند، بروند کار گروهبانی کنند تا ژنرالها بیایند کارها را انجام دهند | ایسنا
🔸 ۶ خرداد ۹۲ | روحانی در ایام تحریمها و جنگ اقتصادی و در آستانه انتخابات در سیما: میخواهم کاری کنم که به جای اینکه مردم دستشان را به سوی دولت دراز کنند، دولت دستش را به سوی مردم دراز کند؛ آنچنان مردم را از درآمد سرشار کنم که...
✔️وجه تسمیهء امام دوازدهم عليه السلام به لقب ✨" مضطّر"
مولانا جعفر بن محمد الصادق عليهما السلام در تأويل آيهء شريفهء 📖
-
🔻"اَمَّن يُجيبُ المُضطَرَّ اذا دَعاهُ و يَكشِفِ للسّوءَ و يَجعَلُكُم خُلفاءَ الاَرضِ " (نمل/٦٣)
-
🔺"آیا چه کسی اجابت می کند مضطر را , زمانیکه او را بخواند و هم و غم را از او برطرف می کند و شما را خلفای زمین قرار می دهد."
-
فرمودند:
-
🌟 نَزَلت فِي القائمِ عليه السّلام ، هُو وَاللّهِ المُضطَرُّ اذا صَلّي فِي المَقامِ رَكعَتين و دَعا اللّهَ فَاَجابَ و يَكشِفُ السّوء و يَجعَله خَليفَةً فِي الاَرضِ .
-
🌟 این آیه درباره قائم عليه السلام نازل شده است ؛
به خدا قسم !
اوست مضطر در آن هنگام که در مقام ابراهیم دو رکعت نماز بجا آورد و خدا را بخواند و خدا او را پاسخ دهد ،
و ناراحتی و هم و غم از او برطرف می کند و او را خلیفهء زمین قرار می دهد (اذن ظهور به او می دهد) .
-
-
تفسیر قمی،جلد 2، صفحه 129
غیبة نعمانی،صفحه 182
🔴 بی خاصیتی!!
🔸سخنگوی وزارت امور خارجه ایران: موضوع تظاهرات و درگیری ها در فرانسه، یک موضوع داخلی است و ما علاقه ای نداریم که درباره موضوعات داخلی کشورها صحبت کنیم!
💠صرفا جهت اطلاع ایشان و دولت محترم :
🔻۱. در فتنه ۸۸ سفیر ایران دوبار به وزارت خارجه فرانسه احضار شد و دو فرانسوی هم در تجمعات تهران بازداشت شدند.
🔻۲. وزیر خارجه فرانسه در فتنه دی ماه ۹۶ هم سفرش به تهران را لغو کرد!!!
#وادادگی و انفعال
💢 منشا #دین چیست؟
در مطالعات دین شناسی سوال محوری این است که #منشا بوجود آمدن #دین چیست؟ عموما اندیشمندان دنیای مدرن، علت گرایش انسان به #دین و گسترش #دینداری را در #ترس، #جهل_مردم و خرافات جستجو میکنند.
در واقع اساس حرف این است که انسانِ ناآگاه از سَر ترسِ ناشی از وقایع طبیعی و بلایا خود را با #دین تسکین میدهد!
کارل مارکس میگفت: دین در جهان افیون(تسکین) توده هاست و آنها را در برابر مصایب زندگی آرام می سازد.
اما #شهید_مطهری با نگاهی متفاوت به موضوع منشا دین، تصویر دیگری را برای محققان ترسیم میکند.
او منشا و علت گرایش به دین را #فطری میداند. نظریه فطری بودن دین مهمترین اصل مورد تاکید در آرای شهید مطهری بشمار می آید.
«طرح این بحث به این #کیفیت که علل #گرایش مادی چیست، طبعا نمودار این است که ما مدعی هستیم انسان بالطبع نمی بایست گرایش مادی پیدا کند. مادیگری یک جریان مخالف طبیعت و #فطرت انسان است و چون برخلاف #اصل است باید به جستجوی علت آن پرداخت و از سببی که آن را برخلاف اصل و قاعده به وجود آورده کاوش نمود ... این نظریه، درست برخلاف آن است که در کتب » تاریخ ادیان« معمولا اظهارنظر می کنند. نویسندگان آن کتب غالبا به دنبال این می گردند که چرا بشر گرایش دینی پیدا کرد؟ از نظر ما گرایش دینی نیازی به پرسش ندارد. آن کشش فطرت است، بلکه باید کاوش کرد که چرا #بشر گرایش به بی دینی پیدا کرد؟»
📚علل گرایش به مادیگری، 47-46
این پاراگراف در واقع بیان مهمترین نظر شهید مطهری است که از آنجایی که او دین را #فطری میداند در نتیجه ذاتی انسان می باشد، گرایش به آن #مستغنی از دلیل دانسته و لذا به جای اینکه مانند دیگران به بررسی علل گرایش به دین و منشا دین بپردازند، با مسلم گرفتن اصل دینداری به بررسی علل گرایش به #مادیگری می پردازند.
http://eitaa.com/joinchat/385548302Ca1d19c22ab
🌀 هدف 👈 معرفی یکی دیگر از پیشرفت های حاصل شده در سایه انقلاب اسلامی
💢جامعه هدف👈 گروه های مختلف
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻رهبر انقلاب:
انقلاب و نظام اسلامی، کشوری را که حدود هفتاد و چند درصد بیسواد داشته، تحویل گرفته؛ اما امروز ما به کشوری با درصد بسیار بالای سواد تبدیل شدهایم که من درصد آن را تعیین نمیکنم، چون نمیخواهم یکی دو درصد بالا و پایین گفته شود؛ اما درصدش مشخّص است.
موج مورد نظر 👇
❗️آنچه انقلاب بر سر نشر کتاب آورد
آیا میدانستید⁉️
💯در دوران پنجاه ساله حکومت پهلوی مجموعا حدود ۱۱۰۰۰ عنوان کتاب در ایران به چاپ رسیده بود.
♨️اما
☀️در این چهل سال بعد از انقلاب، مجموعا بیش از یک میلیون و دویست هزار عنوان کتاب تا به امروز به چاپ رسیده که نشان از رشد ۱۱۷ برابری چاپ کتاب و کتابخوانی در کشور نسبت به قبل از انقلاب است.
❗️البته در کشور هنوز در زمینه نشر کتاب و کتابخوانی مشکلات مختلفی وجود دارد و از نظر سرانه مطالعه نیز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله قابل توجهی داریم اما در این چهل سال پیشرفت بسیار زیادی کرده ایم بنحوی که حتی برای گروه سنی زیر یک سال هم کتب مختلفی در بازار وجود دارد و بسیاری از مردم برخلاف دوران قدیم، برای کودکان خودشان در کنار اسباب بازی، کتاب های مختلف هم میخرند.
♻️ شاید این هم برایتان جالب باشد که بدانید درسالهای اول انقلاب عمده ی مولفان کتاب مردان بودند و زنان کم تر دست به قلم می شدند بطوریکه به ازای هر ۳۰ نفر مولف مرد، یک مولف زن وجود داشت اما امروز این به ازای هر دو مولف مرد یک مولف زن وجود دارد که نشان از رشد چشمگیر احساس توانایی زنان برای ورود در امر نویسندگی کتاب است.
👌همانطور که مصطلح است «کتاب غذای روح است» و انقلاب اسلامی باعث شده سفره غذای روح مردم بسیار رنگارنگ و پر برکت تر از گذشته شود.
📚منبع:
▫️http://yon.ir/hm5bI
جناب #سعید_حجاریان امروز در دانشگاه تربیت مدرس بیان کرده: «مصدق کار خوبی کرد که مجلس را منحل کرد. #انتخابات همه چیز نیست.»
این سخنان عریان عقیده جریانی دیکتاتور است که رأی مردم را تا زمان همسویی با خودش میپذیرد و هرگاه همچون سال ۸۸ به مذاقش نبود، خوی دیکتاتوریاش را عیان میکند.
⚠️سرطان_اصلاحات
http://eitaa.com/joinchat/385548302Ca1d19c22ab
⛔️ از قضیه #فیلترینگ_تلگرام پرده برداشته شد، پردەای به رنگ بنفش!
📣 ضرغامی عضو شورای عالی فضای مجازی:
⛔️تلگرام با دستور #روحانی فیلتر شد!!
📣 عزت الله ضرغامی، رئیس اسبق سازمان صدا و سیما، عصر امروز در مراسم بزرگداشت روز دانشجو که در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد گفت؛ در جریان اغتشاشات دی ماه ۹۶ در جلسه شورای عالی امنیت ملی رئیسجمهور دستور فیلترینگ تلگرام را صادر کرد.
➖➖➖➖
http://eitaa.com/joinchat/385548302Ca1d19c22ab
#نفوذ
⭕️دستاورد مهم دولت درسالهای اخیر
❌به لطف دولت تدبیر وامید درتولید کاشت داشت وبرداشت #جاسوس به خودکفایی رسیدیم 😝
#تلخند_سیاسی
http://eitaa.com/joinchat/385548302Ca1d19c22ab
♦️از "#زنو_ناوین" تا استندآپ کمدی در روز دانشجو
1. فردای انتخابات 96 و در اوج تحلیلهای مختلف درباره شکست جریان انقلابی در انتخابات، تحلیلی از وحید جلیلی منتشر شد که ریشه های این شکست را خوب تببین کرده بود. خلاصه آن تحلیل این بود که ما فقط در انتخابات ریاست جمهوری که یک رقابت سیاسی است شکست نخوردیم، قبل از آن در بسیاری از رقابت های فرهنگی، هنری، رسانه ای و... دیگر نیز شکست خوردیم و اتفاقا مقدمه شکست سیاسی ما در انتخابات نیز شکست در همان رقابت های قبلی بود.
یکی از مثالهای او نیز این بود که وقتی فیلمهای پوچ و مبتذلی مثل "فروشنده" یا "50 کیلو آلبالو" و... بالای 10 میلیارد فروش می کنند اما همزمان فیلم های خوب و قابل دفاع جریان انقلاب مثل "یتیمخانه ایران" یا "ماجرای نیمروز" نهایت فروششان 3 تا 4 میلیارد است، یعنی ما در یک پدیده مهم و اثرگذار شکست خورده ایم و آن «#ذائقه_سازی_مخاطب» است.
2. اما "ذائقه مخاطب" دقیقا کجا شکل می گیرد و ما به عنوان فعالین جریان انقلاب در عرصه های مختلف، چه نقشی در ساختن این ذائقه داریم؟ این روزها حتما شما نیز اخبار زیادی از دانشگاه ها به مناسبت روز دانشجو شنیده اید. حتما هم یکی از اخباری که شنیده اید برگزاری انواع و اقسام مراسم های استندآپ کمدی، تقلید صدا و... به مناسبت روز دانشجو بوده است! اسفبار تر آنکه بخش قابل توجهی از این برنامه ها توسط تشکل های انقلابی مثل بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی و ... برگزار شده و در پایان هم اینطور استدلال می شود که اگر این مراسم ها را برگزار نکنیم دانشجویان از مراسم های دیگری که در آنها حرف مهم و جدی زده شود استقبال نخواهند کرد!
3. متوجه ارتباط بند اول با بند دوم شدید؟ اهمیت «ذائقه سازی مخاطب» دقیقا همینجا خودش را نشان می دهد. وقتی در اوج مشکلات کشور، فشارهای دشمن، ناکارآمدی های داخلی و ده ها بحث جدی و مهمی که کشور با آنها درگیر است اولویت دانشجویان ما سرگرمی به این مباحث است، دیگر چه انتظاری باید از توده مردم داشت؟ دانشجویی که باید پیشقدم تولید فکر، مطالبه از مسئولین، تبیین واقعیات برای مردم، ابتکار عمل برای حل مشکلات و... باشد، در مهم ترین مناسبتی که باید این وظایفش را عملیاتی کند درگیر این است که از کمدینی دعوت کند که تقلید صدایش بهتر است یا جوک تعریف کردنش!
http://eitaa.com/joinchat/385548302Ca1d19c22ab