🕊 یک عمر دور و تنها،
تنها به جرم اینکه
او سر سپرده میخواست،
من دل سپرده بودم...
در آن هوای دلگیر.
وقتی غروب میشد
گویی به جای خورشید
من زخم خورده بودم..
وقتی غروب میشد،
وقتی غروب میشد
کاش آن غروبها را از یاد برده بودم.......
#شبتون_سرشار_از_آرامش
⚠️در دنیا کور باشی ، در آخرت هم کوری!
وَمَنْ كَانَ فِي هَذِهِ أَعْمَى فَهُوَ فِي الْآخِرَةِ أَعْمَى وَأَضَلُّ سَبِيلًا [72] و هر كه در اين دنيا نابينا باشد، در آخرت نيز نابينا و گمراهتر است.(72)
سوره مبارکه اسراء
به طور کلی شخصیت روحی و معنوی انسان در همین دنیا ساخته می شود...این دنیا از نظر روحی به منزله ی رحم روح است..یعنی انسان می تواند خودش سازنده ی خودش باشد..که مثلا برای خودت عضو بساز، نقش خودت را بکش و طرح خودت را خودت بریز..کسی که در این دنیا #چشم_بصیرت ندارد و چشم بصیرتش باز نشده ، در آن دنیا هم کور محشور می شود..
چشم بصیرت چیزی است که در همین دنیا باید ساخته شود.
🌹استاد شهید مطهری👆👆
#چشم_بصیرت
#شناخت_حق_از_باطل
#دنبال_هوی_و_هوس_نرفتن
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💢🔥💢🔥💢🔥💢🔥💢
💥هیچ چیز به اندازه حق الناس، انسان را در عالم برزخ و قیامت گرفتار نمیکند و این امر یکی از نخستین و مهمترین عوامل گرفتاری انسان در عالم برزخ و قیامت به شمار میرود.
💢حق الناس در عالم برزخ قابل گذشت نیست و حتی افراد نیکوکار را هم معذب خواهد کرد.
💥 خداوند متعال، از حق الناس، ولو کم باشد،نمی گذرد. در روایات می خوانیم که خداوند متعال ممکن است ازحق الله بگذرد، اما به عزت و جلال خود سوگند خورده است که از حق الناس نخواهد گذشت.
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
👇👇👇
1_17851594.mp3
3.07M
🎙گرفتاری های حق الناس در روز قیامت...
شهیدی که پرونده اعمالش تاریک بود
@tabyinchannel
⚡🔥⚡🔥⚡🔥⚡🔥⚡🔥
⚡حق الناس شامل تمام حقوقی می شود که انسان ها بر یکدیگر دارند و به دو قسم مالی و آبرویی تقسیم می شود. حق الناس مالی به معنای از بین بردن اموال مردم، تصرف عدوانی در اموال ایشان، غصب و امثال آن است. حق الناس آبرویی نیز نظیر غیبت، تهمت، شایعه پراکنی و نقل قول بی اساس است که موجب آبروریزی دیگران می شود.
⚡قرآن کریم در آیات متعددی هشدار می دهد که آنچه بندگان در برزخ یا قیامت می بینند، خودشان از پیش برای خود فرستاده اند: «ذلک بما قدمتْ أیْدیکمْ». آل عمران / 182
⚡خداوند متعال، چرکی و خونی خلق نکرده است، بلکه تهمت ها و سایر اعمال ناشایست انسان، این گونه بروز و ظهور می یابد.
⚡هر کار زشتی که انسان در دنیا انجام می دهد، غل و زنجیری بر گردن او خواهد بود و هرچه گناه بزرگ تر باشد، بر این غل و زنجیر افزوده می شود. به تعبیر قرآن کریم، گاهی به هفتاد زراع می رسد و هرچه گناهان بیشتر شود، آتشین تر و سوزنده تر می گردد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#مدعی هستند که #حجاب آنان را به عهد حجر میبرد یا #تاریخ نخوانده اند یا خود رابه نادانی زده اند.... کیست که نداند این انسانهای #اولیه بودند که پوشش و حجابی نداشتند و همواره به دنبال #حجاب بودند تا به مرور زمان خود را به هر نحوی که میشد میپوشانیدند، آیا شما ها که دم از #آزادی و #برهنگی میزنید از انسانهای اولیه حجری تر هستید.....؟؟؟
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
13584-fa-shebhe-moderniteh-dar-iran.pdf
1.68M
📚 پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
"شبه مدرنیته در ایران"
✍مؤلف: شهریار زرشناس
📘 ايران با تاريخي كهن، حوادث تلخ و شيرين بسياري براي عبرت آموزي دارد. از جمله اين حوادث، تاريخ روشنفكري است؛ تاريخ مولودي كه از ابتدا بيمار به دنيا آمد، ولي ضربه ها و صدمه هاي آن تا كنون نيز انديشه و فرهنگ ايران اسلامي را مي آزارد.
📘 اين روشنفكري كه در دوران قاجار شكل گرفت، شيفته و فريفته غرب بود و ايراني را از نوك پا تا فرق سر غربي مي پسنديد و به دنبال آن بود كه مناسبات فرهنگ غرب را بر خُرد و كلان كشور حاكم گرداند. با اين حال، از آن جا كه سردمداران اين روشنفكري عمدتا در دربار همين پادشاهان کم خرد و متکبر قاجار؛ لانه گزيده بودند و با آنها حشر و نشر داشتند؛ حتي نتوانستند يك الگوي كامل از غرب را در اين كشور پياده كنند.
📘 تنها اندوخته اين روشن فكري از غرب، حذف دين از زندگي مردم بود و مبارزه با هر آنچه به عنوان فرهنگ ديني در بين مردم رواج داشت. البته با وجود كوشش فراوان خودباختگان داخلي و پشتيبانان خارجي آنها، فرهنگ اسلامي ايران مستحكم تر از آن بود كه در مقابل اين هجمه ها فرو ريزد.
📘 مطالعه تاريخ اين برهه بايد در پي اين باشد كه ريشه اين استحكام كجاست؟ چرا در كشورهاي ديگر و حتي در بعضي از كشورهاي اسلامي، مدرنيته به راحتي فرهنگ بومي را مي روبد و در آن جا لانه مي گستراند، ولي در ايران ناكام مي ماند، چرا مدرنيته در يك كشور كاملاً حاكم مي شود و در كشور ديگر شبه آن مجال بروز مي يابد؟ نقاط ضعف و قوت فرهنگ ها كجاست؟ روش ها و ابزارهاي مدرنيته براي نفوذ در يك ملت كدامند؟ راه مقابله چيست؟