📈زمان ما زمان توسعه است
📊زمان ما زمان #توسعه است. زمان جهانی شدن است. زمان به وجود آمدن امکانات فنی و اجتماعیِ توسعه باز.
📚انجیل و تورات و صحف ابراهیم علیه السلام موسی علیه السلام و نوح علیه السلام قطعا بریدگی (تاریخی) دارد؛ اما یک واقعیت عینی تاریخی است و اصلا جنبهی مذهبی ندارد.
🖇این که عرض میکنم، این یک مسئلهی تحلیلی تاریخی عینی است.
📖قرآن در عصری آمده که پیوستگی تاریخیاش با عنصر توسعه و گسترش جهانی محفوظ مانده است.
📻شهید بهشتی| #شماره_38
#معارف
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
✍ضررهای گوشت گاو:
📗از پیامبر گرامی اسلام(ص) روایت شده است:
عَلَیکُم بِأَلبانِ البَقَرِ و سُمنانها و إیّاکُم و لُحومَها فَإِنَّ ألبانها و سُمنانها دَواءٌ و شِفاءٌ و لُحومُها داءٌ؛[کنزالعمال،ج۱۰،ص۳۱] بر شما باد شیر و روغن گاو، اما از گوشت آن، حذر کنید، چراکه شیر و روغنش دارو و درمان، و گوشتش بیمارى است.
📗امام على(ع) نیز فرمودند:
لُحومُ البَقَرِ داءٌ و ألبانها دَواءٌ و أسمانها شِفاءٌ؛[الکافی،ج۶،ص۳۱۱] گوشتِ گاو، درد و بیمارى، شیرش دارو، و روغنش درمان است.
📗وَلَقَدْ جَاءَتْ رُسُلُنَا إِبْرَاهِيمَ بِالْبُشْرَىٰ قَالُوا سَلَامًا قَالَ سَلَامٌ فَمَا لَبِثَ أَن جَاءَ بِعِجْلٍ حَنِيذٍ
ﻭ ﺑﻪ ﺭﺍﺳﺘﻲ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﮔﺎﻥ ﻣﺎ ﺍﺑﺮﺍﻫﻴﻢ ﺭﺍ ﻣﮋﺩﻩ ﺁﻭﺭﺩﻩ ، ﺳﻠﺎم ﮔﻔﺘﻨﺪ ، ﺍﻭ ﻫﻢ ﮔﻔﺖ : ﺳﻠﺎم ( ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ) . ﻭ ﺩﺭﻧﮓ ﻧﻜﺮﺩ ﺗﺎ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﺍﻱ ﺑﺮﻳﺎﻥ ( ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻧﺎﻥ ) ﺁﻭﺭﺩ .[سوره هود،آیه ۶۹]
🔷بین احادیث بیماری بودن گوشت گاو واین آیه نورانی می توان به اینصورت جمع کرد که:
1⃣بین گوشت گاو و گوساله فرق است ودر احادیث از گوشت گاو ذکر شده است ودر آیه قرآن گوشت گوساله آمده است
2⃣واژه حَنیذ که در آیه آمده است، به معنای کباب شده میان دو سنگ است، این کار را به این علت می کنند که از آن مایع چسبنده سرازیر شود. بنابراین می توان گفت کبابی درست کردن آن، کراهت آن را کم یا از بین می برد
#حدیث
⭕️ #ﻛﺸﺘﻪ_ﺷﺪﻥ #ﺷﻴﻄﺎﻥ
ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺣﻀﺮﺕ صاحب الزمان عج ⭕️
ﺍﺯ ﻭﻫﺐ ﺑﻦ ﺟﻤﻴﻊ ﻧﻘﻞ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ:
«ﺍﺯ ﺣﻀﺮﺕ ﺻﺎﺩﻕ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺍﻳﻦ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺑﻠﻴﺲ ﻛﻪ «ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ! ﭘﺲ ﻣﺮﺍ ﺗﺎ ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﺧﻠﺎﻳﻖ ﺑﺮﺍﻧﮕﻴﺨﺘﻪ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ، ﻣﻬﻠﺖ ﺩﻩ؛
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺗﻮ ﺍﺯ ﻣﻬﻠﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﮔﺎﻧﻲ ﺗﺎ #ﻭﻗﺖ_ﻣﻌﻴّﻦ_ﻭ_ﻣﻌﻠﻮﻡ» ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ: ﺍﻳﻦ ﻛﺪﺍﻡ ﺭﻭﺯ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ؟
🔶ﻓﺮﻣﻮﺩ: «ﻳﺎ ﻭَﻫْﺐُ ﺃَ ﺗَﺤْﺴَﺐُ ﺃَﻧﱠﱠﻪُ ﻳﻮْﻡُ ﻳﺒْﻌَﺚُ ﺍﻟﻠﱠﱠﻪُ ﺍﻟﻨﱠﱠﺎﺱَ ﻟﺎ ﻭَ ﻟَﻜِﻦﱠﱠ ﺍﻟﻠﱠﱠﻪَ ﻋَﺰﱠﱠ ﻭَ ﺟَﻞﱠﱠ ﺃَﻧْﻈَﺮَﻩُ ﺇِﻟَﻲ ﻳﻮْﻡِ ﻳﺒْﻌَﺚُ ﺍﻟﻠﱠﱠﻪُ ﻗَﺎﺋِﻤَﻨَﺎ ﻓَﻴﺄْﺧُﺬُ ﺑِﻨَﺎﺻِﻴﺘِﻪِ ﻓَﻴﻀْﺮِﺏُ ﻋُﻨُﻘَﻪُ ﻓَﺬَﻟِﻚَ ﺍﻟْﻴﻮْﻡُ ﻫُﻮَ ﺍﻟْﻮَﻗْﺖُ ﺍﻟْﻤَﻌْﻠُﻮﻡُ »؛
💠«ﺁﻳﺎ ﮔﻤﺎﻥ ﻣﻲﻛﻨﻲ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ، ﺭﺳﺘﺎﺧﻴﺰ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺳﺖ؟ ﻫﺮگز! ﺑﻠﻜﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﺎ ﻗﻴﺎﻡ ﻣﻲﻛﻨﺪ، ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺁﻥ ﮔﺎﻩ [ﻗﺎﺋﻢ ﻣﺎ] ﺍﺯ ﭘﻴﺸﺎﻧﻲ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ، ﮔﺮﺩﻧﺶ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺯﺩ.
ﺁﻥ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻭﻗﺖ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺍﺳﺖ». ﺑﻌﻴﺪ ﻧﻴﺴﺖ ﻣﻘﺼﻮﺩ ﺍﺯ ﺭﻭﺍﻳﺖ، ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪﻥ ﺣﻘﺎﻳﻖ ﺩﺭ ﻋﺼﺮ ﻇﻬﻮﺭ ﻭ ﺭﺷﺪ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺎﻟﺎﻱ ﻋﻘﻠﺎﻧﻲ ﺍﻧﺴﺎﻥﻫﺎ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻋﺼﺮ، ﺩﻳﮕﺮ ﻣﺠﺎﻟﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻏﻮﺍﻱ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺑﺎﻗﻲ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﻣﺎﻧﺪ ﻭ ﺍﻭ ﺧﻠﻊ ﺳﻠﺎﺡ ﻭ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﻣﻲﮔﺮﺩﺩ ﻭ ﺍﻳﻦ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻣﻬﻠﺖ ﺍﻭ ﺍﺳﺖ.
📚منبع:ﺟﻠﺪ 1، ﺻﻔﺤﻪ 220-درس نامه مهدویت
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
✅پیش بینی ائمه از انحراف در مهدویت!
✍معصومین می دانستند به لحاظ اهمیت موضوع مهدویت افراد شیّادی پیدا شده و ادعاهای باطلی می کنند! لذا می بینیم صدها روایت نورانی به عنوان میراثی گران بها، از ایشان به ما رسیده؛ که او خواهد آمد، مردی از اهل بیت و از عترت پیامبر، از نسل فاطمه و از فرزندان حسین بن علی... برای نمونه:
قتاده بن سعید پرسید: «آیا مهدی حق است؟ گفت: آری حق است. گفتم: او از کدام تیره است؟ گفت: از قریش. گفتم: از کدام شاخه ی قریش؟ گفت: از گروه بنی هاشم. گفتم: از کدام گروه بنی هاشم؟ گفت: از فرزندان عبدالمطلب. گفتم: از کدام فرزند عبدالمطلب؟ گفت: از فرزندان فاطمه»
💥ولی در این میان دست های ناپاکی - به عناوین مختلف - کار را دشوار کردند؛ از جعل روایاتی بر انکار اصل مهدویت گرفته تا او را از نسل عباس عموی پیامبر معرفی کردن!! یا او را فرزند عبدالله نامی دانستن!! یا آن حضرت را از نسل امام حسن مجتبی معرفی کردن...!
📚 الفتن، نعیم بن حماد، ج۱، ح۱۰۸۲
📚 درسنامه مهدویت، ج۱، درس۸
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب: جامعه نخستین اسلامی که پیامبر ایجاد کرد در مدینه با تعداد کمی آغاز شد ولی به برکت ارشاد ، احکام و معارف پیامبر روز به روز افزایش یافت و قویتر شد
🔸در قرن ۴ هجری جامعه اسلامی از لحاظ سیاسی وسیع ترین جامعه در دنیا بود.
🔹حرکت و طبیعت اسلام پیشرفت و حرکت کردن است.
🔹اگر صادقانه حرکت کنیم ، تنبلی نکنیم، ساده نگری نکنیم میتوانیم ایران را به قله برسانیم.
🔹هدف نزدیک ما رسیدن به قلههای اجتماعی ، فرهنگی ، علمی و .. است ولی هدف دور هدف تمدن اسلامی است.
🔹از دشمنیها نباید تعجب کرد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
🌹 عید مبعث عید برانگیختگی برای زدودن رنجهای بشر است. جبههی مقابل بعثت، #جبهه_جاهلیت است. جاهلیت، امروز ادامه دارد همچنانکه بعثت ادامه دارد (امام خامنهای)
♨️ و #بعثت_انبیاء از حلالزادگی آغاز شد
شورش علیه حرامزادگی، گناه ربا، زنای ذهنی، همجنسبازی و... ، مسیر بعثت پیامبر (ص) در جهان امروز است...
🎊 عید سعید مبعث بر حلالزادههای جهان مبارک
🎉 #حلال_زادگی را مدیون دین تو هستم یا محمد (ص)
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
🌹 عید مبعث عید برانگیختگی برای زدودن رنجهای بشر است. جبههی مقابل بعثت، #جبهه_جاهلیت است. جاهلیت، ا
🔺کیفیت #لقمه در کیفیت #نطفه و در عاقبت تاثیرگذار است.
✅برای ساختن تمدنی نو، نیاز به ساخت نسلی داریم که ظرفیت پذیرش احکامی از اسلام را داشته باشند که هماکنون موجود نیست، و استقامتی از خود نشان دهند که بیش از استقامت امرزو جامعه ما باشد.
#تفاوت پارادایم اسلام و مدرنیسم یعنی حرفهایی که متن اصلی یکی از پارادایمها را شکل میدهد، در پاردایم مقابل حتی در حاشیه جریان علمی اصلی هم قابل پذیرش و تحیل نباشد.
✅اگر در الگوی معیشت از نظر اسلام بحث حلال و حرام بودن پول، اصلیترین موضوعات است در الگوی غربی (اکانامی) اساسا این موضوع قابل فهم نیست، چه رسد به تحلیل و تبیین.
👈نسلی نیاز داریم که تصمیمسازیهایش قدرتمند و عزتمندانه باشد، و تنها راه افزایش کیفیت تصمیم سازیهای نسل آتی، لقمه حلال امروز آنهاست.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
🔸 بعثت، برانگیختگیست و انگیختگی، عامل قیام و خیزش است. از نشانههای زنده بودن انسان برانگیختگی اوست. آنچه که ارادهی انسان را به حرکت درآورده و به او میگوید عمر خویش در چه راهی صرف کند، #انگیزه است.
🔸پیامبر عظیمالشأن اسلام(ص) فرمود: «انی بُعثت لاُتمم مَکارم الاخلاق» او که با مبعوث شدن خود، مردم را برانگیخت و از آنان اینگونه امتی پدید آورد، خود فرمود برانگیخته نشده و به حرکت درنیامدم مگر برای تتمیم مکارم اخلاق.
❓انگیزهی پیروان چنین پیامبر و اسوهی حسنهای که برای خود انگیزه و سرلوحه داشته است، چیست؟
✅ انگیزه، ارادهی انسان را غلیان میدهد؛ و اراده او را به حرکت وامیدارد. زمانی که موتور محرک انسان، شهوت باشد، دیگر رضایت خدا برایش مطرح نیست. انگیزههای ورزشی و هنری او، شهوتِ شُهرت است؛ انگیزهی تحصیلیاش، شهوتِ علم میشود؛ انگیزهی عاطفیاش، شهوت جنسی؛ انگیزههای مادی او، شهوت تکاثر ثروت میشود؛ و انگیزههای سیاسیاش، شهوت تسخیر قدرت به هر قیمت است.
✅ آری حاصل عمر، حاصل ارادههاست؛ و اراده، حاصل جهتدهی انگیزههاست. برای روزی که از ما خواهند پرسید: «عمرت را در چه راهی صرف کردی!» انگیزههای خود را سامان دهیم تا نخست خودمان و آن گاه پیامبرگونه جامعهی خود را از یک یک انگیزههای مذموم به انگیزههای ممدوح جهت دهیم. #مهندسی_فرهنگی یعنی هجرت دادن جامعه از انگیزههای غلط به انگیزههای ممدوح.
🔸عبور از هر انگیزه به انگیزهی دیگر، هجرت است؛ و جامعهای مهاجر است که افراد آن به انگیزههای ممدوح هدایت شده و مهاجرت داده میشوند.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#مبعث_چه_روزی_است👌
در تقويم هجري قمري، 27 رجب روز مبعث است. روز مَبْعَث، روزي است که حضرت محمد(ص)، پيامبر گرانقدر اسلام، به درجه پيامبري برگزيده شد.
روز مبعث، روز ميلاد ارزش هاست؛ ارزش هايي که زنده به گور مي شد و اصالت هايي که در بستر احتضار رو به خاموشي مي رفت. روز مبعث، روز مرگ قساوت ها و شرارت ها بود؛ روز مرگ کرامت هايي که به پاي بت ها قرباني مي شد؛ روز مرگ جهل و شرک و پرستش هاي ناروا بود.
برانگيخته شدن آن حضرت به مقام رسالت، مهمترين فراز از تاريخ اسلام بوده و نزول قرآن کريم نيز از اين زمان آغاز مي گردد. کلمه بعثت به معناي «برانگيخته شدن» بوده و در اصطلاح به مفهوم فرستاده شدن انساني از سوي خداوند متعال براي هدايت ديگران مي باشد.
فلسفه و اهداف بعثت
بعثت بزرگ ترين نعمت خداوند بر بشر است و جا دارد كه خداوند بر اين نعمت منت گذارد و اين احسان و نيكويى را به رخ آنان بكشد، چنان كه مى فرمايد:
«لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلىَ الْمُومِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِّنْ أَنفُسِهِمْ يَتْلُواْ عَلَيهِْمْ ءَايَاتِهِ وَ يُزَكِّيهِمْ وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَ الْحِكْمَةَ وَ إِن كاَنُواْ مِن قَبْلُ لَفِى ضَلَالٍ مُّبِينٍ »
#خداوند_برمومنان_منت_نهاد (نعمت بزرگى بخشيد)، هنگامى كه درميان آن ها پيامبرى از خودشان برانگيخت كه آيات او را بر آن ها بخواند و آن ها را پاك كند و كتاب و حكمت بياموزد و البته پيش از آن در گمراهى آشكار بودند.
(آل عمران/ 164)
به به ، #محمد_رسول_الله
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد