💠 جهاد اکبر ⬅️ جهاد با نفس
🌀پیامبر لشکری را برای مبارزه با دشمنان بیرونی فرستاده اند وقتی که پیروز و فاتح برمیگردند به استقبال آنها میرود. (موقع شناسی را ببینید در چه جایی پیامبر چه سخنی می گویند).
هنگامی که می خواهد به آنها مرحبا آفرین بگوید، می فرمایند :《مرحبا بقوم قضوا الجهاد الاصغر و بقی علیهم الجهاد اکبر》آفرین بر جمعیتی که از مبارزه کوچک پیروز برگشته اند ،ولی هنوز مبارزه بزرگ باقی مانده است .تعجب میکنند ،میگویند یا رسول الله آیا ما جنگی بزرگتر از این در پیش داریم؟فرمودند :
🔸بله مبارزه بزرگتر #جهاد_با_نفس است، انسان شدن خود شماست.
📚کتاب مهدویت
#جهاد_با_نفس
#جهاد_اکبر
@daneshgahevelyat
#حفظ_بنیان_خانواده
🔴عوارض استفاده کنترل نشده شبکه های اجتماعی و آسیب آنها بر زندگی مشترک
📛شبکههای اجتماعی مجازی به عنوان ابزاری ارتباطی که می تواند جنبههای مثبت و مؤثری در توسعه فرهنگی و روابط انسانی ایفا کند، به دلیل #مدیریت ناصحیح و استفاده #افراطی و بدون تعقل و تعمق از سوی کاربران، این روزها برای بسیاری از خانواده ها به #تهدیدی جدی تبدیل شده تا جایی که جنبه های آسیب شناسانه آن بیش از کارکردهای مثبتش جلب توجه می کند.
⚠️شواهد پژوهشی و نظرات کارشناسان حاکی از آن است که این موضوع، به ویژه #سلامت و بقای خانوادهها را در ابعاد مختلف به #خطر انداخته است.
♨️امروزه در بسیاری از #طلاقها و نابسامانی ها وخیانتها در روابط زوجین، #شبکه_های_اجتماعی مجازی به عنوان یکی از مهمترین عوامل نقش آفرینی می کند
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⚡ «شاه» مالِ آمریکا بود ولی مسجد میساخت، حج میرفت، خودش را کمر بستهٔ امام رضا (ع) میدانست، حتی نماز جمعه هم برگزار میکرد و... میگفت:
1⃣ مفسدها فسادشان را بکنند؛
2⃣ مسجدیها نمازشان را بخوانند؛
3⃣ مفسدها کاری به مساجد نداشته باشند؛
4⃣ مسجدیها کاری به مفسدها نداشته باشند؛
5⃣ هر دو هم کاری به من نداشته باشند؛
6⃣ من هم کاری به هیچکدام ندارم...!
👊 «ما» علیه این تفکر «انقلاب اسلامی» کردیم...
و اما «امروز» عدهای حرف آن روز شاه را تَکرار میکنند و معتقدند در فضای مجازی:
1⃣ مفسدها مردم را فاسد کنند؛
2⃣ مؤمنها در کانالها و گروههایشان کار مذهبی کنند؛
3⃣ مفسدها و مؤمنها در کنار هم
4⃣ در زمین دشمنان ایران فعالیت کنند؛
5⃣ هر دو در کانالهای خودشان! علیه هم متن پست کنند؛
6⃣ هر دو به زمینِ دشمن و مالکان و منافعشان کاری نداشته باشند؛
7⃣ دشمن هم بر روی هر دو هرکاری خواست میکند! و تا از آنها احساس خطر نکرد، کاری با هیچکدام ندارد...
💣 آری! «شاه» هنوز هست و بوی گندِ «آمریکا» هنوز هم آزارمان میدهد؛ پس «انقلاب ادامه دارد»...
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔴 تلنگری مهم به دوستان انقلابی؛
🔸بیخود وقت خود را صرف تبلیغ فلان کاندیدا نکنیم؛ بهتر است آن را صرفِ «تبـیین گفتمـان انقـلابی» کنیم.
تقریبا همه چیز در مناظرات شبهای آخر انتخابات مشخص میشود...
احمدینژاد یا روحانی را عوام نمیشناختن، حتی خواص هم انتظار رسیدن آنها به قدرت اول اجرایی کشور را نداشتند.
الان نبینید که یک عدّه زیادی میگن جلیلی و یه عدّه هم میگن محمد؛ نزدیک انتخابات جیرهخوران اصلاحطلب سرشون رو از زیر برف در میارن و عملیاتهای گسترده روانی علیه ذهن مخاطب میرن!
الان وقتشه ما #تفکـرِ اصیل انقـلابی رو جوری معرفی کنیم، که لیبرالها زمین و زمان رو هم گاز گرفتن، نتونن دوباره #مــردم رو گــول بـزنن...
یادمون نره کانالهای زرد و عامّهپسند با پول بیتالمال خریداری شده و در چند ثانیه میتونن با اقسام دروغ و تهمت با شخصیت افراد بازی کنن؛ پس الان باید تمام توانمون رو وقف معرفی تفکّر اصیل انقلابی کنیم.
خواهشاً بحث و دعوا بر سر اینکه قالیباف باشه یا جلیلی یا سعیدمحمد یا هر بزرگوار دیگری رو جمع کنیم.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💥 در تاریخ تشیع، معرفت شیعه نسبت به امامت، بهتدریج بسط یافته و موانعش بهتدریج برداشته شده است؛ بهخصوص در دوران امام رضا(ع)، درک شیعیان از مقامات امامان رشد کرد و شکوفا شد و آماده شدند که به امام خردسال (امام جواد علیهالسلام) امتحان شوند.
💥 امام جواد(ع) در همان سن نُهسالگی مثل امیرالمؤمنین(ع) و مثل پدرشان امام رضا(ع) امامت کردند و در سرپرستی جامعۀ شیعه هیچ کم نگذاشتند و به دوست و دشمن اثبات کردند که امامت، سلطنت و پادشاهی نیست، بلکه یک مقام حقیقیِ الهی است (إِنَّ الْإِمَامَةَ خِلَافَةُ اللَّهِ وَ خِلَافَةُ الرَّسُولِ...).
🔵 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
🔶 معارف شیعه نسبت به امامت بهتدریج رشد کرده است. یک موقعی خیلی از اصحاب، امام صادق(ع) را هم در مقام امامت بهخوبی نمیشناختند و شاید آن حضرت را در حد یک امامزاده میشناختند. ما الان امامزادههای خودمان را از درکی که بعضی از اصحاب نسبت به ائمه(ع) داشتند بهتر میشناسیم و برایشان بیشتر مقام قائل هستیم. یعنی مقامی که الان دوستان اهلبیت(ع) برای حضرت معصومه (سلام الله علیها) قائل هستند، خیلی از محبین در آن دوران، برای حضرت زهرا (سلام الله علیها) قائل نبودند!
معارف امامت بهتدریج رشد کرده و بهتدریج موانع برداشته شده و این باب معرفت باز شده است. بهخصوص در دوران امام رضا علیه السلام، یکی از کارهای مهمی که آن حضرت کردند این است که معارف امامت را بسط دادند و گسترش پیدا کرد.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
💥 در تاریخ تشیع، معرفت شیعه نسبت به امامت، بهتدریج بسط یافته و موانعش بهتدریج برداشته شده است؛ به
در همین چند سالی که در خراسان و مرو بودند، مباحث امامت خیلی رشد کرده و شکوفا شده و درک شیعیان نسبت به مقامات امام رشد کرده است و آماده شدند که به امام خردسال امتحان بشوند
🔶 خدای متعال امام جواد(ع) را در سنین بالا به امام رضا(ع) عطا کردند. وقتی امام رضا(ع) به شهادت رسیدند، تقریباً پنجاهوپنج سال داشتند و امام جواد(ع) نُه سالشان بود.
در آن زمان، اولاً شیعیان در اطراف و اکناف دنیای اسلام بسیار گسترده بودند و ثانیاً علما و محدثین بسیار بزرگی از دوره امام صادق(ع) حضور داشتند.
در چنین شرایطی، امام جواد(ع) در خردسالی به امامت رسیدند و دو اتفاق افتاد: یکی اینکه امام جواد(ع) در همان سن نُهسالگی مثل امیرالمؤمنین علیهالسلام و مثل پدرشان امام رضا ارواحنافداه امامت کردند و در سرپرستی جامعه شیعه هیچ کم نگذاشتند و به دوست و دشمن اثبات کردند که امامت، سلطنت و پادشاهی نیست و یک مقام حقیقی است («إِنَّ الْإِمَامَةَ خِلَافَةُ اللَّهِ وَ خِلَافَةُ الرَّسُولِ...»).
از طرف دیگر، جامعه شیعه در دوران امام رضا(ع) آنقدر رشد کرده که از عهده این امتحان بزرگ الهی برآمدند. برای مثال، جناب علیبنجعفر عموی امام رضا(ع) بود و کسی بود که محضر امام صادق(ع) تا امام جواد(ع) را درک کرد؛ نقل شده است که در مسجدالنبی در حلقۀ شاگردانشان نشسته بودند و تدریس می کردند. امام جواد(ع) که بهحسبِ ظاهر خردسال هستند، وارد مسجد شدند و ایشان از جا برخاستند و به استقبال امام جواد(ع) رفتند و با تحتالحَنَکِ عمامۀ خودشان، نعلین حضرت را پاک کردند و خم شدند و دست حضرت را بوسیدند. شاگردان اعتراض کردند که آقا زشت است، شما عمویِ پدر ایشان هستید و عالم و محدث هستید! علیبنجعفر فرمودند: چه کنم که خدای متعال محاسن سپید من را لایق امامت ندانسته و این طفل را لایق دانسته و به او امامت داده و او امام من است.
این امتحان را بزرگان شیعه پس دادند. در دوران ائمه اطهار(ع) انشعاباتی وجود داشته است و یک گروههایی مسیرشان را جدا میکردند، ولی از بعد از امام رضا(ع)، در دوران امام جواد(ع) که در طفولیت به امامت رسیدند و امام هادی(ع) و امام زمان(عج) هم همینطور، تقریباً انشعاب جدیای در جامعه شیعه نداریم. یعنی شیعه رشد کرده و بالغ شده بود.
شاید معنی روایت امام رضا(ع) که فرمودند «خدا فرزندی بابرکتتر از فرزند من برای شیعه قرار نداده است» همین است که با وجود مقدس امام جواد(ع)، شیعه در معرفت به امام و در گام گذاشتن در وادی ولایت امام، یک قدمِ مهم جلو رفته و به بلوغ خودش رسیده است.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
💠 امام جواد(علیه السلام):
قائم ما همان مَهدی است.
او كسی است كه در زمان غیبتش، واجب است انتظار كشیده شود(دقت کنیم انتظار فرج به فرموده ی امام امر مستحبی و یک عمل فردی نیست بلکه یک واجب شرعیست که شرط پذیرش تمام اعمال انتظار فرج است) و هنگامیكه ظهور كرد، اطاعتش كنند.
او سومین فرزند از فرزندان من است.
🔵قسم به آن خدایی كه محمد صلوات الله علیه را به نبوت مبعوث گردانید و ما را به امامت انتخاب نمود، اگر از عمر دنیا فقط یك روز باقی مانده باشد، خداوند آن روز را چنان طولانی گرداند تا اینكه قائم ما در آن روز خارج شده و ظهور نماید.
پس با ظهورش جهان را از عدل و داد پر كند، چنانكه از ظلم و ستم پر شده است.
كمال الدين. ج۲. باب۳۶
#میلاد_امام_جواد
#جواد_الائمه
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
بــــــصــــیـــــرت در کــلامِ رهــــبــــری
مــقــام مــعــظّــم رهـــبــری فــرمــودنــد :
منظومهی معرفتی و ارزشی اسلام یک مجموعهی مفاهیمی است که آوردن این مفاهیم به میان مردم و آنها را به مرحله و منصّهی عمل درآوردن، یک کار بسیار بزرگ و مهمّی است که ما هر جا این کار را نسبت به هر یک از این مفاهیمی که حالا بعد اجمالاً عرض خواهم کرد انجام دادیم، برای ملّت و کشور و برای آبروی اسلام و جمهوری اسلامی ارزشمند بود؛ و هر جا غفلت کردیم، محروم ماندیم.
@tabyinchannel
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد