💠ناپسندی زینت در هنگام مصیبت
🔹 وَ قِيلَ لَهُ عليهالسلام لَوْ غَيَّرْتَ شَيْبَكَ يَا أَمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ فَقَالَ عليهالسلام اَلْخِضَابُ زِينَةٌ وَ نَحْنُ قَوْمٌ فِي مُصِيبَةٍ
و درود خدا بر او، فرمود: (به امام گفتند چه مىشد موى خود را رنگ مىكردى؟ فرمود) رنگ كردن مو، آرايش است، امّا ما، در عزاى پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم به سر مىبريم
📙#حکمت_437
ا❤️🌺🌸💕⚜✨
ا🌺💛🌿🕊
ا🌸🌿🕊
ا🌿🕊
ا💕
ا✨
⬅️ تفاوت اعتقاد به ظهور با انتظار ظهور
🔺 "نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که:
👈میان "انتظار ظهور"
👈 و "اعتقاد به ظهور" تفاوت بسیاری وجود دارد.
👈زیرا همه شیعیان بلکه بسیاری از ملت های دیگر جهان به ظهور مُصلحی که سرانجام سراسر جهان را پر از عدل و داد کند اعتقاد دارند،
👈ولی همه آنانی که اعتقاد به این حقیقت دارند در انتظار تحقّق آن نیستند!
♻️ کسی منتظر ظهور امام زمان میباشد که علاوه بر اعتقاد، امید و انتظار درک آن زمان را نیز داشته باشد و بر اساس انتظار و امید، عمل نماید.
👈تمام روایاتی که مسأله انتظار در آنها ستوده شده است بر لزوم امیدواری و امکان وقوع و درک ظهور امام عصر دلالت میکند"
📚 ؛ مقدمه کتاب "صحیفه مهدیه"
🔺 یعنی این تفکر که در دوران زندگی ما آن محبوب دلها ظهور نخواهد کرد، ممنوع!
✨
💕
🌿🕊
🌸🌿🕊
🌺💛🌿🕊
❤️🌺🌸💕⚜✨
🔰 امام علی علیه السلام فرمودند:
🔻لا تَكُنْ عَبْدَ غَيْرِكَ وَ قَدْ جَعَلَكَ اللَّهُ حُرّاً 🔺
📌بنده دیگران نباش، در حالی که خدا تو را آزاد قرار داده است
📝حضرت آقا در سخنرانی ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ (قبل از انتخابات ریاستجمهوری آن سال) در مورد حدیث فرمودند: «لا تَکُن عَبدَ غَیرِکَ لَقَد خَلَقَکَ اللهُ حُرّا؛ فرمایش امیرالمؤمنین است؛ تو برده و دنبالهرو دیگران نباش، خدا تو را آزاد آفریده، خودت انتخاب کن، خودت تعیین کن سرنوشت خودت را.» این حدیث یکی از بهترین دلایل جهت حضور در انتخابات می باشد؛ انسانی که تعیین سرنوشت چهار سال کشورش را به دیگران بسپارد و شرکت نکند، بنده دیگران شده است!
📚 نهج البلاغه، #نامه_31
🍃🌺معارفی از جزء سوم قرآن کریم:🍃🌺
لَا إِکْرَاهَ فیِ الدِّینِ قَد تَّبَینََ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ (256- بقره)
✳️در دین، هیچ اجباری نیست. همانا راه هدایت از گمراهی، کاملاً مشخص و آشکار شده است.
✅بسیاری با استناد به همین آیه، خود را مجاز به پذیرش و یا عدم پذیرش اصل دین و فروعات آن میدانند به این معنا که گمان میکنند اجازه دارند اصل دین را بپذیرند یا نپذیرند و یا هر کدام از فروعات دین که مایل به انجامش نبودند را به راحتی کنار گذاشته و از آن بگذرند و جالبتر اینکه خیال میکنند دیگران هم حق اعتراض به آنها را ندارند؛ نه حق دارند آنها را امر کنند و نه مجازند ایشان را نهی کنند.
به راستی اگر چنین تفسیر و برداشتی از آیه صحیح بود دیگر چه دلیلی داشت خداوند کسانی که دین را نپذیرفتند و یا به آن عمل نکردند را با آیات عذاب، تهدید کند؟
نکتهای که این عده از آن غفلت کردهاند این است که پیام آیه نفی جبر و اشاره به اصل اراده در خلقت انسان است. خداوند متعال انسانها را به گونهای خلق کرده است که در مقام عمل، توان انتخاب گزینههای مختلف و گاه مخالف را داراست. او هم میتواند عدالت بورزد و هم ظلم کند؛ هم عبادت کند و هم عصیان نماید؛ اما اینکه کدام گزینه برای او مجاز است و کدام برای او ممنوع، بحث دیگری است. یقیناً انسان اجازه ندارد گزینهای را برگزیند که به ضرر دنیا و آخرت اوست.
اگر انسان مختار آفریده شده؛ نه برای آن است که هر کاری که دلش خواست بکند؛ بلکه او آزاد آفریده شد تا آزادانه بین درست و نادرست یکی را انتخاب کند درست و نادرستی را که خدا از طریق دین (عقل سالم و نقل معتبر) بیان کرده است. اگر درست را انتخاب کرد کمال است و بهشت و اگر نادرست را برگزید سقوط است و عذاب.
✳️اسلام، تنها دینی که خدا میپذیرد
منظور از اسلام در این آیه، دینی است الهی که احکام و معارف آن بر سه پایه توحید، معاد و نبوت استوار است. بر این اساس تمام ادیان آسمانی در زمان پیامبر همان عصر، مصداق اسلام است و تبعیت کنندگان آن نیز مسلمان و رستگار خواهند بود.
این آیه خط بطلانی است بر ادیانی که یا الهی نیستند یا اگر در دسته ادیان الهی هستند با آمدن آخرین فرستاده الهی، دیگر منسوخ شدهاند.
سنگ ها را نمی دانم.
اما گنجشک ها مفت نیستند!
قلبشان می تپد.🍃🌸
نگویید سنگ مفت، گنجشک مفت
بعضی آدمها ؛
ناخواسته ؛ همیشه متهم اند!
همیشه مقصرند...
بخاطر سکوتشان.
مهربانیشان.🍃🌸
گذشتشان.
بی کینه بودنشان.
کمک نخواستنشان.
بی آزار بودنشان!
گویی جان می دهند برای اتهام بستن.
و از همه بدتر اینکه ؛🍃🌸
خوبی هایشان زود فراموش می شود
🌺 امام علی (علیهالسلام):
💠 اُمّت اسلام، پس از من، به وسيله ثروت، دچار لغزش مىشوند و با دين خود، بر پروردگارشان منّت مىگذارند و با اين حال، باز هم رحمت خداوند را آرزو مىكنند و خود را از عذاب او در اَمان مىدانند. این در حالى است كه حرامِ خدا را با توسّل به توجيههاى ناصحيح، حلال مىشمارند؛ آنها به نام آب انگور، شراب مینوشند؛ و به نام هديه، رِشوه میگیرند و به نام خريد و فروش، رِبا را جايز مىدانند.
📚منبع: شرح نهج البلاغه ،ج۹، ص۲۰۵
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️🦋🌸
برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید
که خود فرج و نجات شما است.
🪴
👤حضرت مهدی (عج)
🍀
📚کمال الدین، ج۲، ص۴۸۵
🌿
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
#جمعه_های_مهدوی
#امام_زمان
🍃
هر روز یک بند ازاستغفار هفتاد بندی مولا امیرالمومنین علی علیه السلام!
#بند_چهاردهم
🪴این استغفار توسط امام علی علیه السلام به یک مرد عرب جهت افزایش رزق و روزی آموزش داده شده!
۱۴- اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ ذَنْبٍ یَصْرِفُ عَنِّی رَحْمَتَکَ أَوْ یُحِلُّ بِی نَقِمَتَکَ أَوْ یَحْرِمُنِی کَرَامَتَکَ أَوْ یُزِیلُ عَنِّی نِعْمَتَکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِی یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ.
بند ۱۴: با خدایا از تو آمرزش میطلبم از هر گناهی که رحمتت را از من باز میدارد، یا عذابت را بر من فرود میآورد، یا مرا از کرامتت محروم میسازد، یا نعمتت را از من زایل میسازد؛ پس بر محمد آل محمد درود فرست و این گونه گناهانم را بر من بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
💠 #تکبر
🔹 امام هادی (علیه السلام):
هر که از مکر خدا و مواخذه دردناک او آسوده خاطر باشد، دچار تکبر می شود تا اینکه قضاى الهى و امر نافذ خداوند بر او جارى شود و هر که خدا را از روى دلیل روشن بشناسد، مصائب دنیا بر او سبک می شود، هر چند با قیچى قطعه قطعه گردد و پراکنده شود.
⚜️ مَنْ أَمِنَ مَكْرَ اَللَّهِ وَ أَلِيمَ أَخْذِهِ تَكَبَّرَ حَتَّى يَحُلَّ بِهِ قَضَاؤُهُ وَ نَافِذُ أَمْرِهِ وَ مَنْ كَانَ عَلَى بَيِّنَةٍ مِنْ رَبِّهِ هَانَتْ عَلَيْهِ مَصَائِبُ اَلدُّنْيَا وَ لَوْ قُرِّضَ وَ نُشِرَ
📚 ترجمه تحف العقول/ص887