13.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی:
اگر امامت امیرالمؤمنین و اولاد علی علیهمالسلام نبود، نبوّت، حقیقتی نداشت ...
🎙آیت الله محمدجواد #فاضل_لنکرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : آثار و برکات خوش اخلاقی
🌱استاد#رفیعی
72.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 باطن تلخ " رشوه "
در همان جریانی که در نهج البلاغه ذیل قصّه عقیل آمده، وجود مبارک امیرالمومنین (سلام الله علیه) بعد از جریان عقیل، می فرماید: کسی شبانه آمده و کاری داشت و زیر لباس او یک حلوای شیرینی را هم به من نشان داد که برای من آورده است؛ در زمان حکومت حضرت امیرالمومنین (سلام الله علیه) بود. فرمود: اگر این حلوای شیرینی که آوردی صدقه است، زکات است، صله و مانند آن است که به ما نمی رسد؛ اگر منظور دیگری داری، ( اَ مختبط انت ؟ )، مگر اینکه مخبّط (دیوانه) باشی!! یعنی اگر به قصد زکات و صدقه اینها را آوردی که به ما نمی رسد؛ اگر به قصد رشوه آوردی، مگر مُخبّطی؟ مگر آدم دست به رشوه دراز می کند؟!
#داستان_آموزنده
🔆داستان يوم الانذار
✨در اوائل بعثت پيغمبراكرم صلى اللّه عليه و آله آيه نازل شد: و انذر عشيرتك الاقربين خويشاوندان نزديك را انذار و اعلام خطر كن . هنوز پيغمبر اكرم صلى اللّه عليه و آله اعلام دعوت عمومى به آن معنا نكرده بودند. در آن هنگام على (علیه السلام ) بچّه اى بود در خانه پيغمبر صلى اللّه عليه و آله . (على (علیه السلام ) از كودكى در خانه پيغمبر بودند كه آن هم داستانى دارد.)
رسول اكرم صلى اللّه عليه و آله به على (علیه السلام ) فرمود: غذايى ترتيب بده و بنى هاشم و بنى عبدالمطلب را دعوت كن . على (علیه السلام) هم غذايى از گوشت درست كرد و مقدارى شير نيز تهيّه كرد كه آنها بعد از غذا خوردند.
پيغمبر اكرم صلى اللّه عليه و آله اعلام دعوت كرد و فرمود: من مامورم كه ابتدا شما را دعوت كنم و اگر سخن مرا بپذيريد سعادت دنيا و آخرت نصيب شما خواهد شد. ابولهب كه عموى پيغمبر بود تا اين جمله را شنيد عصبانى و ناراحت شد و گفت تو ما را دعوت كردى براى اينكه چنين سخنى را به ما بگويى ؟! جار و جنجال راه انداخت و جلسه را بهم زد.
پيغمبر اكرم صلى اللّه عليه و آله براى باردوّم به على (علیه السلام ) دستور تشكيل جلسه را داد. خود اميرالمؤ منين (علیه السلام ) كه راوى هم هست مى فرمايد، كه اينها حدود چهل نفر بودند يا يكى كم يا يكى زياد.
در دفعه دوّم پيغمبر اكرم صلى اللّه عليه و آله به آنها فرمود: هر كسى از شما كه اوّل دعوت مرا بپذيرد، وصى ، وزير و جانشين من خواهد بود.
غير از على (علیه السلام ) احدى جواب مثبت نداد و هر چند بار كه پيغمبر صلى اللّه عليه و آله اعلام كرد، على علیه السلام از جا بلند شد.
در آخر پيغمبر فرمود: بعد از من تو وصى ، وزير و خليفه من خواهى بود
📚 امامت ، مجموعه آثار، ج 4، ص 879.
🔰بــصیـــــرتــــ🔰!!!!!
✓حـــواست هســــت⁉️
به "زبیر "میگفتن سیف الاسلام، منا اهل البیت،فقط زبیر بود تو تشییع جنازه حضرت زهرا"س"
با شمشیرش میدونی چه گره هایی توراه اسلام بازکرد؟
به" ابن ملجم "میگفتن شیعه امیرالمومنین،خودش به امیرالمومنین گفت حب وعشق تو تو خون ورگ من هست...
"شمر"جانباز صفین بود و داشت به درجه رفیع شهادت میرسید
میدونـــی؟
میدونی وقتی وارد قتلگاه شد زانو هاش رو بسته بـــود؟
از بس نماز شب خونده بود زانوهاش پینه شتری بسته بود.
میدونستی "عمرسعد"روز عاشورا نماز صبح که تموم کرد "قربت الی الله"
گفت واولین تیر رو به سوی خیمه "سیدالشهدا" نشونه زد؟
میدونستی همه اونایی که اومدن کربلا مسلمون بودن واهل نماز وروزه؟
همشونم "قربت الی الله"گفتن و اومدن برای کشتن" سیدالشهدا"...
"زهیر بن قین" عثمانی مسلک بود و اومد برای یاری ابـــی عبدالله!
"شمربن ذی الجوشن"هم نماز شبش ترک نمےشـــد ولی اومد برای کشتن
ابی عبدالله...
بصــیـــرت نداشته باشــــــیم...
خسر الدنیا والاخرت میشیـــــم...
مواظــــب خودمون باشـــــیم...
نکنـــه ما هم از مسیر دور بشـیم...
و روز ظهور تو جبهه دشمن باشیـم...
#بصیرت
#نهج_البلاغه
📿وَمَا خَيْرُ خَيْر لاَ يُنَالُ إِلاَّ بِشَرّ، وَيُسْر لاَ يُنَالُ إِلاَّ بِعُسْر
🟤آن نيکى که جز از طريق بدى به دست نيايد نيکى نيست و نه آن آسايش و راحتى که جز با مشقت زياد (و بيش از حد) فراهم نشود
✍اشاره به اينکه بعضى براى رسيدن به مقصود خود از هر وسيله اى استفاده مى کنند در حالى که دستور اسلام اين است که تنها از طريق مشروع و صحيح بايد به اهداف رسيد. به بيان ديگر، هدف وسيله را توجيه نمى کند. همچنين نبايد براى رسيدن به راحتى ها به سراغ مقدماتى رفت که بيش از حد انسان را در فشار قرار مى دهد.
📘#نامه_31
💠خودسازی(درهای بهشت)
🔹امام على علیه السلام:
جهاد درى از درهاى بهشت است که خداوند آن را بر روى اولیاى خاص خود گشوده است.
جهاد در راه خدا از عظیم ترین عبادات است، چون معامله با شیرین ترین و دوست داشتنی ترین چیزی است که انسان دارد و آن جان است.
📙نهج البلاغه#خطبه_27
🕌 نماز، آرامش و اجابت
🌺 قال الامام الصادق عليه السلام : ما يَمْنَعُ اَحَدَكُمْ اِذا دَخَل عَلَيْهِ غَمٌّ مِنْ غُمُومِ الدُّنْيا اَنْ يَتَوَضَّاَ ثُمَّ يَدْخُلَ مَسْجِدَهُ وَ يَرْكَعَ رَكْعَتَينِ فَيَدْعُوَ اللّه فيهِما؟ اَما سَمِعْتَ اللّه يَقُولُ: «وَاسْتَعينوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ».
🌹 چه چيز مانع مي شود كه هر گاه بر يكي از شما غم و اندوه دنيایی رسيد، وضو بگيرد و به سجده گاه خود رود و دو ركعت نماز گزارد و در آن دعا كند؟مگر نشنيده اي كه خداوند مي فرمايد:«از صبر و نماز مدد بگيريد»؟
📚 «تفسير عياشي، ج 1، ص 59، ح 39
▫️وَاعْرِضْ عَلَيْهِ أَخْبَارَ الْمَاضِينَ، وَذَکِّرْهُ بِمَا أَصَابَ مَنْ کَانَ قَبْلَکَ مِنَ الاَْوَّلِينَ، وَسِرْ فِي دِيَارِهِمْ وَآثَارِهِمْ، فَانْظُرْ فِيمَا فَعَلُواعَمَّا انْتَقَلُوا وَأَيْنَ حَلُّوا وَنَزَلُوا
🟤و اخبار گذشتگان را بر او (بر نفس خود) عرضه نما و مصايبى که به اقوام قبل از تو رسيده به او يادآورى کن. در ديار و آثار (ويران شده) آنها گردش نما و درست بنگر آنها چه کردند، از کجا منتقل شدند و در کجا فرود آمدند
✍مهم اين است که در گوشه و کنار اين کره خاکى در بسيارى از شهرها و روستاها آثارى از پيشينيان ديده مى شود; آثارى خاموش که گذشت روزگار آنها را به ويرانى کشيده; ولى در عين خاموشى هزار زبان دارند و با ما سخن مى گويند و سرانجام زندگى دنيا را به همه ما نشان مى دهند بسيارى از مردم به ديدن اين آثار مى روند و به آن افتخار مى کنند که اين آثار تاريخى نشانگر تمدن پيشين ماست در حالى که اگر از آنها درس عبرت بگيرند سزاوارتر است آن گونه که خاقانى ها از ديدن کاخ کسرى ها چنان درسى آموختند.
📘#نامه_31
💠دعای رفع فقر و تنگدستی
🖌 در حدیث معتبر از پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) منقول است که هر که فقر بسیار بر او زور آورد ، بسیار بگوید :
✨ «لاحَولَ ولا قُوّةَ الا بِالله»
🖌 بدرستی که این کلمه گنجی است از گنجهای بهشت و در آن شفای هفتاد و دو درد هست که کمتر آنها اندوه است.(۱)
🖌 پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) فرمود : هر که نعمت پیاپی دارد بسیار بگوید : «الحَمْدُلِله رَبِّ العالَمین» و هر که #فقر بر او پاید باید بسیار بگوید :
✨ «لاحَولَ ولا قُوّةَ الا بِالله اَلعلیِّ العَظیم»
🖌 که آن یکی از گنجهای بهشت است و درمان هفتاد و دو نوع بلا است که کمتر آن اندوه است.(۲)
📚 حلیةالمتقین ص۲۴۵
📚 امالی شیخ صدوق ، حدیث۱۳