و چه احساس قشنگیست
که در خلوت خود
یاد یک خوب تو را
غرق تمنا سازد..
#شبتون_سرشار_از_آرامش 🌑
💎 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ 💎
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن
💎 اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن
💎 اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹خدایا قلبهای مارا با قرآن نورانی کن
🌹خدایا اخلاق ما را با زینت قرآن مزین کن
🌹خدایا شفاعت قرآن در روز قیامت را روزی ما کن
آمین یا رب العالمین
🇮🇷 #واقعیت_ایران_امروز 🇮🇷
✅استقلال
♻️شعارهای «نه شرقی نه غربی – جمهوری اسلامی» و «استقلال آزادی - جمهوری اسلامی» گویای یک واقعیت تلخ بود. این واقعیت تلخ همان به تاراج رفتن استقلال 🇮🇷ایران🇮🇷 با سلطه قدرتهای خارجی برای یک دوره طولانی است.
👌با انقلاب اسلامی،🇮🇷ایران🇮🇷 از یک طرف از سلطه قدرتهایی خارجی رها شد و از طرف دیگر با حفظ استقلال در سیاست خارجی، مسیر توسعه قدرت برای تحقق آرمانهای انقلاب و اهداف والای جمهوری اسلامی را در پیش گرفت.
#اقتدار_زیر_سایه_ولایت
#22_بهمن🇮🇷🇮🇷
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
⛔️ #سقوط_انسانیت
🔍 بخش چهارم:
#پیامدهایانسانشناسیغربی
🔻انسانشناسی غربی اگر چه در عرصههای علمی پیشرفتهای قابل توجهای داشته است و تمدن غرب را از لحاظ #علمی و #صنعتی به رشد قابل توجهی رسانده است، اما الگوی انسانشناسی غربی در عرصه معرفتی، اخلاقی و اجتماعی پیامدهای بسیار منفی داشته است که اکنون به بررسی آنها خواهیم پرداخت :
♨️الف. سرگردانی در شناخت حقیقی انسان
1⃣ ناتوانی از تبیین مهمترین پدیدههای انسانی :
🔻انسانشناسی غربی به علت منحصر نمودن منبع شناخت به حس و تجربه سبب شده است که بسیاری از سؤالات کلیدی انسان در مورد انسانشناسی بدون پاسخ بماند چرا که تجربه و حس قابلیت پاسخ به این سؤالات را ندارد، این سؤالات اعم است از آنکه از کجا آمده ام؟ آمدنم بهر چه بوده؟ به کجا میروم؟ و بسیاری از مسائل دیگر که از این سه سؤال گرفته خواهد شد و به دنبال روشن نمودن گذشته و آینده انسان به صورت شفاف است.
🔻لذا میتوان ادعا کرد که علوم انسانی در غرب توانایی حل سؤالات کلیدی انسان را ندارد، همانطورکه «ماکس شلر» نیز این ادعا را تصدیق و بیان میکند : «علوم انسانی تخصصی که پیوسته تعدادشان افزایش مییابد بیشتر پنهانگر ذات انسان بوده است تا روشنگر»
🔻در پست آینده دیگر پیامدهای انسانشناسی غربی را بررسی خواهیم کرد.
📒جزوه سقوط انسانیت
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
@daneshgahevelyat
⛔️⛔️⛔️
🔰دركربلا تحريم آب را زمانی برداشتند
🔶كه سرها را بريدند
🔷خيمه ها را سوزاندند
🔶و اهل بيت(علیه السلام)را به اسارت بردند...
👈 ساده لوحی است
🔻اگر برخی فكر میكنند
يزيديان زمان 🇪🇺🇬🇧🇩🇪🇫🇷🇺🇸
برای لغو تحريم ها به كمتر از اين راضی هستند❗️
🔴عرصه عاشورا به گستره تاريخ است..
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
@daneshgahevelyat
#مقاله_با_موضوع👇👇
👈شبکه گلادیو چیست؟
👈 شبکه گلادیو در ایران را چهکسانی تشکیل میدهند؟
👈 از گارد ویژه حزب الله چه میدانید؟
👈چه کسی پیشنهاد تشکیل آن را داد؟
برای آگاهی از پاسخ سوالات بالا و بسیاری سوالات دیگر، با ما همراه باشید ✅
#شبکه_گلادیو_ایرانی
در سال 1984 میلادی تحقيقات دوباره يك قاضي جوان ايتاليايي به نام "فليس كاسون" Felice Casson بر روي پروندهاي تروريستي و مختومه شده، پرده از رازي برداشت كه ناگهان كل اروپاي غربي را در بهت و حيرت فرو برد. با پايان یافتن جنگ جهاني دوم و آغاز جنگ سرد، ايتاليا تبديل به يكي از حادثهخيزترين كشورهاي اروپايي تبديل شد. حوادث تروريستي، بمبگذاري، قتلهاي سياسي كه در بسياري از موارد دامن مردم عادي را نيز ميگرفت تقريبا در اين كشور به حادثهاي عادي تبديل شده بود.
بر طبق آمار رسمي در يك محدوده زماني از ابتداي سال 1969 تا پايان سال 1987، 14591 حادثه تروريستي در ايتاليا اتفاق افتاده است. بسياري از اين حوادث منتسب به گروههاي دست چپي مانند "بريگاد سرخ" بود، اما حقايقي كه كاسون به آن رسيد همه معادلهها را به هم ريخت در حالي كه تقريبا قريب به اتفاق افكار عمومي ايتاليا، كمونيستهاي ايتاليايي را مسئول قتلعامهاي خونين ميدانستند، كاسون كشف كرد كه در حقيقت پشت پرده بسياري از اين قتلها نه چپها، كه گروههاي راست افراطي ايتاليا هستند.
تحقيقات كاسون همچنين ثابت كرد كه اين گروههای راست افراطی توسط حلقه خاصی کنترل و هدایت می شوند. این حلقه ماموريت داشت تا با تامين و تهييج تروريستهاي راستگرا آنها را به انجام عملياتهاي وسيع عليه مردم عادي با تلفات بالا هدايت كند. اين عملياتها برخلاف سبك گروههاي چپ (كه بر روي سرمايهدارها و افراد سياسي خاص و تاثيرگذار متمركز بود)، مردم عادي را هدف ميگرفت و در نهايت به چپ ها نسبت داده ميشد، تا نفرت عمومي از گروههاي چپ را در جامعه ايتاليا نهادينه سازد.
تحقيقات قضايي به نتايج ديگري نيز رسيد، نتايجي كه بسياري از ايتالياييها را به شدت آشفته كرد؛ حقيقت اين بود كه پشت سر این حلقه که راست افراطی را هدایت می کرد، رابطهاي سازمان جاسوسي آمريكا CIA و يك شبكه گسترده اطلاعاتي- نظامي وابسته به ناتو قرار داشت. با انتشار اين اطلاعات مشخص شد كه اين شبكه تنها به ايتاليا محدود نميشود و مربوط به پروژهاي است كه تمام اروپاي غربي و كشورهاي اطراف بلوك شرق را در برميگرفت.
در پي فشار حقوقدانان ايتاليا براي افشاي راز ترورهاي سياسي بيست ساله اخير اين کشور و ارائه يک سند سرّي به پارلمان ايتاليا، در 24 اکتبر 1990 جوليو آندروئوتي، نخستوزير، مجبور شد در مجلس حضور يابد و به وجود شبکهاي بنام "گلاديو" اعتراف کند که از سال 1956 توسط سيا(CIA) و ام. آي. سيکس(MI6) در ايتاليا ايجاد شده است.
آندروئوتي در معرفي اين سازمان گفت:
«اين شبکه مخفي متشکل از شهرونداني است که با وسواس خاص انتخاب و براي خرابکاري، تبليغات و جنگهاي چريکي آماده شده اند.» طبق اظهارات آندروئوتي، اين شبکه بمنظور مقابله با اشغال احتمالي قاره اروپا توسط اتحاد شوروي شکل گرفت و تا بدانجا گسترش يافت که «هماکنون» هزاران زن و مرد ايتاليايي در آن به فعاليت مشغول اند.
📝روزنامه نگاران بعداً کشف کردند که گلاديو از راستگرايان افراطي و اعضاي مافيا براي خرابکاري بنام چپ استفاده مي کرده است و روشن شد که بسياري از اقداماتي که گروه چپگراي معروف ايتاليا، بنام بريگاد سرخ، انجام داده، از جمله ربودن و قتل آلدو مورو (9 مه 1978)، نخستوزير پيشين ايتاليا، کار نفوذيهاي گلاديو در بريگاد سرخ بوده است.
يکي از مأموران سابق ناتو ميگويد: در ايتاليا اينتليجنس سرويس انگلستان به ايجاد واحدهاي نظامي مخفي کمک ميکرد. اين سرويس صدها نفر را در انگلیس و سارديني آموزش نظامي داد و شبکه استي بيهايند(ST.Behind) در ايتاليا گسترش يافت و تعداد اعضاي آن به حدود 12 هزار نفر رسيد.
🖋کیت گورشورن در مقاله "خشونت پنهان و ثبات زدایی سیاسی" مینویسد:
«رسوایی گلادیو، که چند سال پیش بنیان های سیاسی ایتالیا را لرزاند، امری کاملاً مستند و مورد تأیید پرونده های دولتی است. از این زمان ظنی که ایتالیایی ها طی سال های طولانی داشتند تأیید شد و ثابت شد که تمامی تاریخ سیاسی ایتالیا را در دوران پس از جنگ جهانی دوّم... طرحهای ارائه شده و سازمان یافته از سوی سرویسهای اطلاعاتی ایالات متحده دستکاری کرده است. این اقدام در پیوند با بقایای وفاداران به فاشیسم در ساختار قدرت ایتالیا و در همکاری با مافیا و لژهای مخفی راستگرای افراطی صورت گرفته است. منظور از لژهای مخفی سازمانی شبه ماسونی است که با نام اختصاری پ. 2(P.2) (تبلیغات 2) شناخته می شود.
این سازمان میلیون ها دلار از ایالات متحده دریافت میکرد. یکی از عناصر اصلی در "استراتژی تنش زایی" این سازمان انجام ترور (مانند بمب گذاری در ایستگاه راهآهن بولونیا در سال 1980 که 85 کشته بر جای نهاد) و سپس مقصر کردن سازمان های سیاسی چپگرا بود. نتیجه منطقی این اقدامات، بی اعتبار کردن و تضعیف قدرت انتخاباتی حزب کمونیست ایتالیا بود. این استراتژی به مدت چند دهه به خوبی اجرا می شد و حزب میانه روی دمکرات مسیحی را در قدرت حفظ میکرد تا زمانی که کل طرح در جریان برخی رسوایی ها و افشاگری ها آشکار شد.
این اقدامات در نهایت سیلویو برلوسکونی، غول رسانه ای، را به قدرت رسانید و صعود دولت ائتلافی نئوفاشیست او را سبب شد.
📍«دانيل گنسر» استاد تاريخ معاصر دانشگاه سوييس، كتابي با نام «ارتش هاي سري ناتو» منتشر كرده كه براساس آن، ايالات متحده آمريكا طي 50 سال اخير، اقدام به سازماندهي بمبگذاري هايي در كشورهاي اروپاي غربي كرده، كه اين بمبگذاري ها به نادرست به چپگرايان افراطي نسبت داده شد، تا از اعتبار آنها در ميان رأي دهندگان كاسته شود.
💠در حقيقت اينگونه است كه از دهه 70 میلادی، شبکه اطلاعاتی ناتو با استفاده از اين ارتش ها اقدام به تحريك و برانگيختن حملات تروريستي مي كنند، كه با هدف ايجاد ترس در بين مردم و در مراحل بعد متهم كردن كمونيست ها، انجام شده اند. به اين ترتيب بايد گفت استراتژي بحران براي بي اعتبارسازي، تضعيف و توقف كمونيسم ازدستيابي به قدرت اجرايي بوجودآمد.
🏮توده های بدلی :
در عملیات براندازی وکودتا علیه محمد مصدق نیز شاهد فعالیت شبکه اطلاعاتی ناتو در ایران هستیم. این شبکه تحت نام "شبکه بدامن" در ایران اقدامات متعددی را بمنظور بدنام سازی مصدق و ... انجام داد.
به عنوان مثال؛ با نفوذ عناصر پرووکاتور (تحريک کننده) به درون صفوف حزب توده اين افراد توده اي ها را به اقدامات افراطي و قانون شکنانه تشويق مي کردند. شاخه سياسي "بدامن" حمله به مساجد و شخصيت هاي اجتماعي را به نام حزب توده سازمان مي داد.
در عصر 16 اوت 1953/ 25 مرداد 1332 "نرن" و "سيلي" جمعيت بزرگي را اجير کردند و در روز 17 اوت/ 26 مرداد آنان را به خيابان هاي مرکزي تهران ريختند. آن ها شعارهاي حزب توده را فرياد مي زدند و آرم هايي در طرد شاه حمل مي کردند.
♦️اين جمعيت "توده اي بدلي"، که در عصر روز قبل (در ازاي 50 هزار دلاري که يک افسر سيا به "نرن" و "سيلي" پرداخت) اجير شده بود، بايد وحشت از سلطه حزب توده و حمايت از زاهدي را برمي انگيخت. اعضاي واقعي حزب توده نيز به سرعت به جمعيت پيوستند. جمعيت مرکب از توده اي هاي بدلي و واقعي به مقبره رضا شاه حمله کردند و در خيابان هاي تهران مجسمه هاي شاه و پدرش را پايين کشيدند. شعارهاي عدهاي به نمايندگي از كمونيستها، عليه شاه، نيروهاي مذهبي را نيز از استيلاي كمونيسم بر كشور بيمناك ميساخت.
از ابتدای انقلاب، برخی از افراد وگروهها علیرغم برخی اختلافات سیاسی و عقیدتی (حداقل ظاهری)، با اقدامات خود، بدنبال بدنام سازی جمهوری اسلامی ونیروهای انقلابی وحزب اللهی بوده اند. به عنوان نمونه؛ در سال های اول پیروزی انقلاب اسلامی، (1358 تا 1360) سازمان منافقین عده ای را با تیپ خاص حزب اللهی، مامور می کرد تا به دختران جوانی که نشریات مجاهدین را می فروختند، حمله کنند و با فحاشی و اهانت به آنها، مظلومیت منافقین را در برابر دیدگان مردم قرار دهند.