🍃💚♻️💕♻️💚🍃
💚🌸🍃☘
♻️🍃🌺
💕☘
1.انسان ها دارای ظرفیت مختلف اند
٢.امتحان،سنت الهی
٣.حفظ جان امام
۴.مومنین،ودایع الهی
✅انسان ها دارای #ظرفیت های مختلف اند
از آنجایی که تمامی مردم در یک حد و استعداد نیستند، بعضی از مؤمنین از نظر ایمان و تقوا دارای درجات برتر هستند و بعضی در مراحل ابتدایی از دین قرار دارند؛ همان گونه که از روایات فهمیده می شود. در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) آمده است: «... حَدیثُو عَهدٍ بِشِرک لَهَدَمتُ الکعبَه فَألزَقتُها بِالاَرضِ وَ جَعَلْتُ لَها بابَینِ[1]؛ اگر عرب های تازه اسلام آورده ظرفیت داشتند... من کعبه را خراب می کردم و برای آن دو درب قرار می دادم».
از چنین روایتی متوجه می شویم که همه مردم دارای یک ظرفیت نیستند؛ بلکه دارای طبع های مختلف هستند. بنابراین همه چیز را نمی توان به هر کس گفت. خداوند نیز در قرآن شریف می فرماید: (یا أیهَا الّذینَ آمَنُوا لا تَسْئَلُوا عَنْ أشْیاءَ إِنْ تُبْدَ لَکمْ تَسُؤْکمْ)[2]؛ «ای کسانی که ایمان آورده اید از چیزهایی سؤال نکنید که اگر آشکار و روشن گردد، شما را ناراحت می کند».
این آیه به وجود حضرت مهدی(عج) تأویل شده است؛ یعنی از غیبت و زمان ظهور سؤال نکنید؛ زیرا شما ظرفیت شنیدن آن را ندارید و موجب ناراحتی شما می شود. این معنا در کلام مبارک حضرت مهدی(عج) به عنوان دلیل و حکمت غیبت ذکر شده است، آنجا که فرمود: «وَ أمّا عِلّه ما وَقَعَ مِنَ الغَیبَه فَإنَّ اللهَ عَزَّوّجَلَّ یقُولُ: (یا أیهَا الَّذینَ آمَنُوا لاتَسئَلُوا عَنْ أشیاءَ إنْ تُبْدَلَکمْ تَسُؤکمْ)... فَأغْلِقُوا أبْوابَ السُّؤالِ عَمّا لایعْنیکمْ، وَلا تَتَکلَّفُوا عِلَی ما قَدْ کفیتُمْ وَ أکثُروا الدُّعاءَ بِتَعجیلِ الفَرَجِ فَإنَّ ذلک فَرَجُکمْ[3]؛ و اما درباره وقوع غیبت، خدای تعالی می فرماید:
💕☘
♻️🍃🌺
💚🌸🍃☘
🍃💚♻️💕♻️💚🍃
🍃💚♻️💕♻️💚🍃
💚🌸🍃☘
♻️🍃🌺
💕☘
ای کسانی که ایمان آورده اید! هرگز سؤال نکنید از مسائلی که اگر فاش شود، شما را اندوهگین سازد و از اموری که سودی برایتان ندارد، سؤال نکنید و خود را در آموختن آنچه از شما نخواسته اند، به زحمت نیندازید و برای تعجیل فرج بسیال دعا کنید که همان فرج شماست».
✅ #امتحان_سنت_الهی
(وَ لَنَبْلُوَنّکمْ بِشَی ءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ اْلأمْوالِ وَ اْلأنْفُسِ وَ الثّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصّابِرینَ)[4]؛ «شما را امتحان می کنیم به چیزی از ترس و گرسنگی و کاستن مال و خطر جانی و ثمرات زندگی؛ مژده بده به آن ها که ثابت قدم هستند».
امام صادق(ع) خطاب به یار وفادارش «محمّدبن مسلم» فرمود: «قبل از ظهور قائم نشانه هایی از جانب خدای تعالی برای مؤمنان خواهد بود. عرض کردم: فدای شما شوم، آن ها کدام است؟ فرمود: امتحان که خدا می فرماید: «به چیزی از ترس»؛ این ترس بیماری های گوناگون، گرسنگی، بالا رفتن قیمت ها، کاستن مال، قحطی، خطر جانی، مرگ شایع، نقص ثمرات زندگی و نیامدن باران است. پس در آن موقع به آن ها که در عقیده به ما ثابت می مانند، مژده بده. آن گاه فرمود: ای محمد! این تأویل آیه است و هیچ کس جز آن ها که راسخ در علم هستند، تأویل قرآن را نمی داند و ماییم راسخین در علم».[5]
پی نوشت ها:
[1]. جامع الصحیح، ابن مسلم القیشری النیشابوری، ج 3 و 4، ص 98؛ العمده، ص 317.
[2]. مائده (5): 101.
[3]. کمال الدین، ج 2، ص 239؛ الزام الناصب، ج 1، ص 428.
[4]. بقره (2): 155.
[5]. کمال الدین، ج 2، ص 554، کشف الغمه، ج 3، ص 359.
🌤اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
@daneshgahevelyat
♻️
💕☘
♻️🍃🌺
💚🌸🍃☘
🍃💚♻️💕♻️💚🍃
دانشگاهمدافعانحریمولایت
هاشمی رفسنجانی: ما هنوز آمریکا را خصم انقلاب اسلامی میدانیم
دانشگاهمدافعانحریمولایت
روحانی: آمیختگی دین و سیاست زیربنای تفکر اسلامی است
روزنامه رسالت- ۱۸ تیر ۱۳۷۵
امروز میخوام صفحه اول ده شماره از دو روزنامه کیهان و جمهوری اسلامی از روز 20 خرداد 1360 [برکناری بنی صدر از فرماندهی کل قوا ] تا روز یک تیر [برکناری از ریاست جمهوری] رو تقدیم دوستان کنم امید که به درد بخورده برای بازخوانی بخشی از تاریخ انقلاب ...
دانشگاهمدافعانحریمولایت
امام خمینی : اگر چنان چه احساس خطر بکنم ، همان طوری که با محمد رضا عمل شد با همه آن طور عمل خواهد شد / دیکتاتوری همان است که نه به مجلس سر فرود می آورند نه به قوانین مجلس و نه به شورای نگهبان و نه به تائید شورای نگهبان و نه به قوه قضائیه و نه به دادستانی و نه به شورای دادستانی و همین طور همه ارگان ها ...
دانشگاهمدافعانحریمولایت
بنی صدر از فرماندهی کل قوات برکنار شد / آیت الله منتظری : دیگر زمان سازش و معامله سیاسی ما با هر گروه وابسته به غرب یا شرق گذشته است / امیر انتظام به حبس ابد محکوم شد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
امام خمینی : متاثرم از این که با دست خودشان گور خودشان را کندند / نمی خواستم که شما ائتلاف بکنید با منافقین که ضد اسلام هستند / دیروز ملت یکپارچه مقابل خط دیکتاتوری ایستاد / طرح عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور دلیل هماهنگی مجلس با شما مسلمانان است
🌷40 سال است که همه میگویند #امام_امد و تلویزیونها فرودگاه مهرآباد تهران را نشان میدهند
✅🌷اما روزی خواهد رسید که همه فریاد بزنند #امام_آمد و تلویزیونها #مکه را نشان دهند
✊و تنها راه رسیدن از نهضت #امام_خمینی به حکومت #امام_زمان فقط و فقط #انقلابی_ماندن است...!!
🌺 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌺
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در چهل سالگی انقلاب اسلامی، اهداف و آرمانهای انقلاب با صدای یک زن خواننده و یک بازیگر وسط جشنواره فجر و در حضور صالحی و.... و نی انبون یک دختر در نمایشگاه انقلاب اسلامی وسط اندلس (اسپانیای کنونی) در حضور قشقاوی و مونسان شنیده شد!
#علی_برکت_الله #اندلسیزاسیون
#بهشت_کجاست؟ 4
⚫️ نمونه سوم
💟 رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود:
در لیلة الاسراء به ابراهیم (علیه السلام) برخورد نمودم و او به من گفت: به امتت امر کن که تا می توانند در بهشت درخت بکارند، زیرا زمین بهشت بسیار وسیع و خاکش بسیار پاکیزه است. گفتم: مقصود از نهادن درخت در بهشت چیست؟ گفت: لا حول و لا قوة الا بالله(404).
💟 همانطور که ملاحظه می شود بهشت و جهنم تجسم خود اعمال است که لحظه به لحظه در حاق وجود آدمی که متصل به ملکوت آفرینش است، ساخته و پرداخته می شود و هر آن که انسان بمیرد از این ساخته ها و تصاویر پرده برداری می گردد: یوم تبلی السرائر.
💟 در ذیل نمونه ای از احادیثی که زمین و آسمان را، مکان جهنم و بهشت معرفی می کند، آورده می شود:
ابن عباس می گوید: دو تن از یهودیان بر امیرالمؤمنین (علیه السلام) وارد شدند و سوالاتی مطرح ساختند (من جمله):
💟 بهشت کجاست؟ جهنم کجاست؟ حضرت فرمود:
اما بهشت، بهشت در آسمان است و اما آتش (جهنم)، جهنم در زمین.
💟 عرض کردند: مقصود از هفت (جهنم) چیست؟ فرمود: مقصود هفت باب جهنم است که طبقه طبقه روی هم است.
عرض کردند: مقصود از هشت (بهشت) چیست؟ فرمودند: هشت در بهشت(405).
💟 علی بن ابراهیم قمی در اثبات اینکه بهشت در آسمان است بر آیه ذیل استناد می کند:
لا تفتح لهم ابواب السماء ولا یدخلون الجنة(406).
درهای آسمان برای آنها باز نشده و داخل بهشت نمی گردند.
و در مورد زمینی بودن جهنم نیز به این آیه استناد می کند:
و اذا البحار سجرت
آنگاه که دریاها شعله ور می شوند.
در آیات سوره تکویر مقدمه پیدایش جهنم و بهشت را تغییرات عمده در آسمانها و زمین معرفی می کنند:
اذا الشمس کورت و اذا النجوم انکدرت و اذا الجبال سیرت(407).
💟 (ای رسول ما یادآور) هنگامی که آفتاب تابان تاریک شود. و ستارگان آسمان تیره شوند. و کوه ها به حرکت درآیند. و شتران عشار (دو ماهه آبستن) را رها کنند و بدور افکنند. و هنگامی که وحوش به عرصه قیامت محشور شوند. و هنگامی که دریاها (چون آتش) شعله ور گردند.
💟 و هنگامی که نفوس خلق همه با هم جنس خود در پیوندند. و هنگامی که دختران زنده بگور شده را باز پرسند. که آن بی گناهان را شما به چه جرم کشتید؟ و هنگامی که نامه اعمال خلق گشوده شود. و هنگامی که آسمان را از جای برکنند. و هنگامی که آتش دوزخ را سخت بیفروزند. و هنگامی که بهشت را به اهلش نزدیک سازند.
منبع📔
بحارالانوار، ج 8، ص 149.
404) بحارالانوار، ج 8، ص 149.
405) بحارالانوار، ج 8، ص 128.
406) اعراف، 40.
407) تکویر، 1 - 13.
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
@daneshgahevelyat
⚠️⚠️به پیشوایت اقتدا کن....
🌹امام صادق (ع):آیا می ترسید گمراهتان کنم؟؟؟
✅توان و ظرفیت هر کسی فرق دارد..
🔴به امام صادق – علیه السلام – عرض کردم: رفتار بایسته ی ما با اقوام مان و آنان که با آنها معاشرت داریم و شیعه هم نیستند چیست؟
🔵 امام علیه السلام – فرمودند: به #پیشوایان خود نگاه کنید و از آنان پیروی کنید، آن گونه که آنان رفتار می کنند شما نیز همان طور رفتار کنید، به خدا سوگند آنان به #عیادت بیماران غیرشیعه شان می روند و بر #جنازه هایشان حاضر می شوند و به سود و ضرر آنها [هرچه حق باشد] گواهی می دهند و #امانتهای آنان را به آنها بر می گردانند.»📘( شیخ کلینی، کافی، ج2، ص636 ؛ علی بن حسن بن فضل طبرسی، مشکاة الانوار فی غرر الاخبار، ص123؛ شیخ حر عاملی، وسائل الشیعة، ج12، ص6.(سند این روایت صحیح است. محمد بن یعقوب عن محمد بن یحیى عن أحمد بن محمد عن علی بن الحکم عن معاویة بن وهب)
🔻جالب اینجاست که امام – علیه السلام- در روایتی دیگر ضمن تأکید بر این مطلب، به راوی می فرمایند:
👈آیا #می_ترسید_گمراهتان_کنیم؟! نه به خدا هرگز شما را گمراه نمی کنیم!»📕( علی بن حسن بن فضل طبرسی، مشکاة الانوار فی غرر الاخبار، ص123و بحار الأنوار، ج85، ص119. )
✅کاری کنید به مذهب شما #رغبت پیدا کنند..
هنگامی از امام صادق،علیه السّلام، درباره دوستی و مدارا با کسانی که قائل به افضل بودن امیرمؤمنان، علیه السّلام، بر همه مردم هستند و# تولی او را در دل دارند ولى توصیف های شیعیان را درباره فضائل اهل بیت، علیهم السلام، نمی پذیرند، سؤال شد؛ حضرت فرموند:👇👇👇
🔻باید در مجموع #دوستشان بدارید، مگر نه این است که خداوند بهره ای از علوم و معارف دارد که رسول خدا، صلی الله علیه وآله، ندارد، و رسول خدا، صلی الله علیه وآله، نیز نزد خداوند بهره ای از #علوم و #مراتب معنوی دارد که ما اهل بیت، علیهم السلام، داریم، و نزد ما چیزی است که نزد شما نیست؟ و نزد شما چیزهایى هست که نزد دیگران نیست؟ خداوند تبارک و تعالى اسلام را بر #هفت_سهم قرار داده: بر #صبر و #راستى و #یقین و #رضا و #وفا و #دانش و #بردبارى، سپس آن را در میان مردم تقسیم نموده، هر کس که همه این هفت سهم را داشته باشد #ایمانش_کامل، و #طاقت و تحمل دارد، و به گروهى از مردم #یک_سهم داد، و گروهى را #دو_سهم، و عدّه اى را #سه_سهم، و عدّه اى را #چهار_سهم و عدّه اى را #پنج_سهم، و بعضى را #شش_سهم، و عدّه اى را #هفت_سهم، پس شما به آن کس که یک سهم از ایمان نصیب دارد تکلیف دارد تکلیف دو سهم را #تحمیل_نکنید، و آنکه داراى دو سهم است، #بار_سه_سهم بر دوشش منهید، و کسى را که سه سهم دارد به چهار سهم تکلیف نکنید، و از چهار سهمى انتظار تحمّل وظیفه پنج سهمى را نداشته باشید، و بر پنج سهمى شش سهم و بر شش سهمى هفت سهم #تحمیل_ننمایید، که بارشان را سنگین و آنها را از #دین_رمیده_سازید، و به جاى این کار با آنان #مدارا کنید، و #راه_کار را بر آنان #آسان نمایید…(امام در اینجا داستانی مشابه داستان روایت قبلی نقل می نمایند.)👇👇
بنابراین؛ شما هم بر مردم فشار نیاورید، مگر نمى دانى که فرمانروایى دولت #بنى_امیه به #زور_شمشیر و فشار و ستم بود، ولى فرمانروایى ما با #مدارا و #مهربانى و #متانت و #تقیه و #معاشرت_نیکو و #پاکدامنى و #کوشش است، پس کارى کنیدکه مردم به دین شما و مسلکى که دارید #رغبت پیدا کنند.
📗(شیخ صدوق،خصال، ص354 و شیخ حر عاملی، وسائل الشیعه، ج16، ص164.)
#فاطمیه #ایام_فاطمیه #دهه_فجر
#ظرفیت_افراد #ارتباط_با_اهل_سنت
#درجات_ایمان #نه_افراط_نه_تفریط #بر_مردم_سخت_نگیرید
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد