#تربیت_فرزند
والدین دقت کنند❗️
✅از کنترل کردن دست بکشید.
از جنگ قدرت بپرهیزید.
بدانید که جبر و زور اگر از ناحیه پدر و مادر باشد,تولید مقاومت میکند.
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#تنهایی_معضل_جهانی_آخرالزمان
📛 از تجرد لذت ببر!! / #تجرد_اجباری
🔻 مشابه جمله فوق را این روزها بیشتر از گذشته میبینیم. متأسفانه دعوت به تجرد و افتخار به آن برای برخی به یک پز روشنفکری و فمینیستی تبدیل شده و مستقیم یا غیر مستقیم و به زبانهای مختلف توجیه میشود.
🔻 آدم برای خوردن یک لیوان شیر که یک گاو نمیخرد!
🔻 مستقل باش و از تنهایی خود لذت ببر!
🔻 در لحظه زندگی کن؛ برای همه نسخه واحد نپیچید؛ تأهل هم تنها یک گزینه است.
📌 نکته اینجاست که تأهل، یک انتخاب عادی مانند رفتن یا نرفتن به یک سفر نیست. زن و مرد در ساختار خلقت و طبیعت خود به شکلی کاملا وابسته به هم خلق شدهاند هم به لحاظ روانی و عاطفی، هم جنسی و جسمی؛ هم جنسیتی و هم حتی عقلی (به ویژه عقل عملی). مثل دو قطعه پازل نامنتظم که با در کنار هم قرار گرفتن، یک شکل منتظم را میسازند.
✴️ زوجیت در نهاد بشر به شکل هوشمندی طراحی و نهاده شده است انسانها زن و مرد خلق نشدهاند، عروس و داماد خلق شدهاند به عبارت دقیقتر انسانها با ازدواج، هویت عاطفی و عقلی خود را تکمیل میکنند. کسی که به سن ازدواج رسیده و مجرد مانده تقریبا مانند کسی است که از مرحله نوجوانی به مرحله هویتیافته جوانی نرسیده است. حکمت جشن عروسی چیزی شبیه به حکمت جشن تکلیف است.
📛 تجرد بر طبق یافتههای قطعی علمی و روانشناختی اگرچه ممکن است در کوتاه مدت زمینه لذتهایی موقت و سطحی از زندگی را فراهم کند اما در بلند مدت عامل مهمی در پیدایش ناآرامیها و آسیبهای متنوع روحی و مانع درک برخی لذتهای عمیق و متعالی در زندگی است. پس تأهل یک نیاز فطری است و تجرد هرگز یک مزیت محسوب نمیشود و بلکه نوعی نقص به حساب میآید.
👌 البته:
🔻 قطعا نباید جوانان را مقصر اصلی وضع اسفبار موجود دانست. عوامل متعددی در این امر دخیلاند لذا هرگز نباید کسی را که ناخواسته مجرد مانده، قضاوت کرد و با طعنه او را در منگنه روحی گذاشت که این، از زشتترین و مخربترین کارهاست. بلکه باید با دلسوزی او را در حل مسئله یاری کرد؛ به ویژه درمورد دختری که بدون سختگیریهای نامعقول، کفو مدنظر خود را پیدا نکرده است.
🔻 همچنین قطعا نباید حرکت و رسیدن به «همه» اهداف متعالی یک انسان را صرفا در گرو ازدواج تعریف کرد و متوقف شد اگرچه برخی رشدهای مهم جز با تأهل قابل تجربه نیست.
🔻 و نیز نباید تمام هویت یک زن را در نقش بیبدیل و رشدآفرین مادری و همسری محدود کرد اگرچه بعد ازدواج اینها اولویت پیدا میکند نه تمامیت!
💢 وضعیت فعلی، یک معضل است و نیاز به درمان دارد. صورت مسئله را نباید پاک کرد، ازدواج جایگزین ندارد!
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🗓بمناسبتسالروز فتنه ۱۸تیر۱۳۷۸
🏳و امر رهبریبرمقابلهبافتنهگران
💠رهبرانقلاب
‼️مردم عزیز تهران، دو روز است که جمعی از اشرار با کمک برخی از گروهکهای سیاسىِ ورشکسته و با پشتیبانی دشمنان خارجی در سطح تهران، به فساد و تخریب اموال، پرداخته و موجب سلب امنیت مردم شدهاند.
به مسؤولان در دولت و بخصوص مسؤولان امنیت عمومی تأکید شده است که با درایت و قدرت، عناصر مفسد و محارب را بر جای خود بنشانند و بیشک کسانی که چشم به فتنهانگیزیهای این روسیاهان دوختهاند، مأیوس خواهند شد. ملت بزرگ ایران مخصوصاً جوانان عزیز باید در کمال هوشیاری مراقب حرکات دشمن باشند و به طور کامل با مأموران، همکاری کنند و عرصه را بر عناصر مزدور و خود فروختهی دشمن، تنگ نمایند. و بخصوص فرزندان بسیجیام باید آمادگیهای لازم را در خود حفظ کنند و با حضور خود در هر صحنهای که حضور آنان در آن لازم است، دشمنان زبون را مرعوب و منکوب سازند! ۷۸/۴/۲۲
#جهاد_تبیینی
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔺 شعارهای جهانی، فطری، درخشان و همیشهزندهی انقلاب اسلامی
🔹برای همهچیز میتوان طول عمر مفید و تاریخ مصرف فرض کرد، امّا شعارهای جهانی این انقلاب دینی از این قاعده مستثنا است؛ آنها هرگز بیمصرف و بیفایده نخواهند شد، زیرا فطرت بشر در همهی عصرها با آن سرشته است. آزادی، اخلاق، معنویّت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیّت، برادری، هیچ یک به یک نسل و یک جامعه مربوط نیست تا در دورهای بدرخشد و در دورهای دیگر افول کند. هرگز نمیتوان مردمی را تصوّر کرد که از این چشماندازهای مبارک دلزده شوند. هرگاه دلزدگی پیش آمده، از رویگردانی مسئولان از این ارزشهای دینی بوده است و نه از پایبندی به آنها و کوشش برای تحقّق آنها. «بیانیه گام دوم»
#کلام_رهبری
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
ماهوارهی جیبی!
بالاخره ما نفهمیدیم تفاوت «ماهواره» و «اینستاگرام» دقیقا در چیست؟
اساسا تفاوتی دارند؟ ندارند؟
آن یکی حجم بیشتری اشغال میکند، و این یکی کمتر؟!
براستی اینستاگرام چه دارد که ماهواره ندارد؟
بلی! موافقم. اینستاگرام از ویژگیای برخوردار است که ماهواره فاقد آن میباشد، و آن عبارت است از ⬅️ قابل حمل بودن و انعطاف عجیب و فوقالعاده!
اگر لازمهی استفاده از شبکههای ماهوارهای، خرید وسایل و متعلقات متعدد مربوطه و نشستن در منزل است، برای استفاده از اینستاگرام به هیچ چیزی بیش از یک گوشی تلفن همراه و اینترنتی بی در و پیکر نیاز نیست. هست؟
به این ترتیب، محدودیتها و مشقتهای استفاده از ماهواره حذف شده است و کاربران میتوانند به آسودگی در هر مکانی که اراده کنند از این ⬅️ماهوارهی جیبی➡️ و قابل حمل بهره گیرند!
دشمنان و بدخواهان ما چقدر تلاش کردند که «ماهواره» را به درون همهی منازل مردم خصوصا قشر در اصطلاح مذهبی بکشانند، اما نتوانستند. اکنون چه؟ بالاخره توانستند بکشانند، و آنهم چه کشاندنی!
ضمنا انعطاف فضای ماهواره، ماهیتا و سطحا قابل قیاس با فضای اینستاگرام نیست. دنیای عجیبی است این «اینستاگرام»!
حال چون در اینستاگرام صفحات مفیدی هم وجود دارند پس استفاده از این فضا جایز است؟! مگر در ماهواره شبکههای مفید فعالیت نمیکنند؟ مانند: شبکههای ولایت، العالم، الکوثر، پرس تیوی، هیسپان تیوی. پس با این حساب میتوان حکم کرد به بلااشکال بودن استفاده از ماهواره؟!
احتمالا شما نیز بارها و بارها این قبیل استدلالهای متقن و کوبنده!! را شنیده و از آنها مستفیض گشتهاید!
@daneshgahevelyat
👇
دانشگاهمدافعانحریمولایت
ماهوارهی جیبی! بالاخره ما نفهمیدیم تفاوت «ماهواره» و «اینستاگرام» دقیقا در چیست؟ اساسا تفاوتی دار
به هر دلیلی که استفاده از ماهواره شرعا و قانونا جایز نیست، به همان دلیل استفاده از اینستاگرام (بخوانید: فحشاگرام) و هر فضای دیگری که اساسا با هدف تغییر هویت انسانها و ایجاد چندپارگی در وجود آدمیان، تسلط و استیلا بر سبک زندگی آنان و ایجاد گسست و شکافهای عمیق میان مردم و نظامهای مخالف غرب طراحی شده است و تحت اشراف مستقیم و کامل شیاطین انس مدیریت میشود، شرعا جایز نیست و از نظر قانونی نیز باید ممنوع اعلام شود.
❇️ بیچاره آن کسانی که به واسطهی اجازهی اینستاگرام به کاربران برای تاسیس صفحه و درج و انتشار مطالبشان، خیال کردهاند که آزادی عمل دارند و میتوانند در این فضا به صورت بایسته تاثیرگذار باشند! باید بیدارشان کرد!
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#تربیت_کودک
کودکانی که فیلم های خشن را تماشا می کنند نسبت به کودکان دیگر در بازی هایشان از #خشونت بیشتری استفاده می کنند.
تفکر و استدلال در کودکان زیر 8 سال رشد نکرده و در این سنین بچهها هر چیزی را واقعی تصور میکنند و تصور وجود کارگردان، فیلمنامه ، هنرپیشه که نقش بازی میکند سخت است. هنگامی که کودکان تصاویر ترسناک و یا صحنههایی از تیراندازی را در فیلمها مشاهده میکنند، برخی از آنها در پی انجام موارد مشابه آنها در بازیهای کودکانه خود برمیآیند، در حالی که گروهی دیگر از دیدن چنین صحنههایی نگران، ناراحت و وحشتزده میشوند.
طبق تحقیقات انجام شده، کودکان قادر به درک این موضوع نیستند که در برنامه های تلویزیونی وقتی شخصی به شخص دیگر حمله می کند حمله او واقعی نیست.
مراقب محتوای برنامه هایی كه بچه ها نگاه می كنند باشيد.
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد