🔶🔸
امام على عليه السلام :
جاهِد شَهوَتَكَ وَغالِب غَضَبَكَ وَخالِف سوءَ عادَتِكَ، تَزكُ نَفسُكَ، وَيَكمُل عَقلُكَ وَتَستَكمِلُ ثَوابَ رَبِّكَ؛
با هوا و هوس خود جهاد كن،
بر خشمت مسلّط شو و با عادتهاى بد خود مخالفت كن تا نفست پاكيزه شود، عقلت به كمال برسد و از پاداش پروردگارت بهره كامل ببرى.
-------------
غررالحكم، ج3، ص365، ح4760
✅ظهور مهدی موعود منّتی است بر مستضعفان و خوارشمردهشدگان، و وسيلهای است برای پيشوا و مقتداشدن آنان، ومقدمهای است برای وراثت آنها خلافت الهی را در روی زمين.
📙قیام و انقلاب مهدی(ع)، ص56
امام زين العابدين عليه السلام فرمود : «هرگز، هرگز ! مبادا براى اين كار ، گرفتار خودشيفتگى گردى ! نكند چيزى بر زبان آورى كه احساس نادرستىِ آن، زودتر بر دلها نشيند ، گرچه بتوانى براى آن توجيهى ارائه كنى . چنين نيست كه به هر كس كه سخن غريبى بگويى ، بتوانى عذرت را نيز به گوش وى برسانى» .
سپس فرمود : «اى زُهرى ! هر كس كه خردش، كاملترين ويژگى او نباشد ، نابودىاش، آسانترين خصوصيت او خواهد بود» .
سپس فرمود : «اى زُهرى ! چه اشكالى دارد كه مسلمانان را چون خانواده ات بشمارى و بزرگشان را در جايگاه پدرت بدانى و كوچكشان را در جايگاه فرزندت و همسالت را به منزلت برادرت ؟
حال به كدام يك از اينان دوست دارى ستم كنى ؟
كدام يك از اينان را دوست دارى نفرين كنى ؟
آبروى كدام يك از اينان را دوست دارى بريزى ؟
اگر هم ابليس - كه نفرين خدا بر او باد - در تو اين پندار را پديد آورد كه تو بر يكى از اهل قبله برترى دارى ، بنگر كه اگر وى بزرگتر از تو بود، بگو : پيش از من ايمان آورده و عمل صالح انجام داده است . پس بهتر از من است . اگر كوچكتر از تو بود ، بگو : من پيش از او به گناهان و معصيتها روى آوردم . پس او بهتر از من است و اگر همسالت بود ، بگو : من نسبت به گناه خود ، يقين دارم و در باره او ترديد دارم . پس چرا يقينم را به خاطر شك خود ، رها كنم ؟
اگر ديدى مسلمانان به تو حرمت مى نهند ، بزرگت مى شمارند و گرامى ات مى دارند ، بگو : اين فضيلتى است كه آنان به چنگ آورده اند (از بزرگواري و نيكدلي آنها ست كه مي توانند مرا خوب و قابل تعريف ببينند) و اگر از آنان درشتى و روى گردانى از خودت را ديدى ، بگو : اين به سبب گناهى است كه از من سر زده است . اگر چنين كنى ، خداوند، زندگى را بر تو آسان مى كند ، دوستانت فراوان مى گردند ، دشمنانت اندك مى شوند و از نيكى مردم ، شادمان مى گردى و از درشتى و جفايشان اندوهگين نمى شوى .
اين را بدان كه گرامى ترينِ مردم نزد آنان ، كسى است كه خيرش به آنان برسد و خود از آنان بى نياز باشد و از درخواست چيزى خوددارى كند . پس از او ، گرامى ترينِ مردم نزدشان ، كسى است كه از درخواست كردنْ خوددارى كند ، گرچه بدانها نيازمند باشد . در حقيقت ، اهل دنيا دلبسته اموال خويش اند و هركه مزاحم دلبستگى شان نشود ، نزدشان گرامى است و اگر مزاحم اموالشان نشود و حتّى چيزى بر امكاناتشان بيفزايد ، عزيزتر و گرامى تر خواهد بود» .
الاحتجاج : ج ۲ ص ۱۵۷ ح ۱۹۱ ، تنبيه الخواطر : ج ۲ ص ۹۳ ، التفسير المنسوب إلى الإمام العسكري عليه السلام : ص ۲۵ ح ۸ ، بحارالأنوار : ج ۷۱ ص ۲۲۹ ح ۶
#خودسازی
#سـلامـامامـزمـانمـ🤚🏻
🔹خبر آمدنش را همه جا پخش ڪنید
می رسد لحظه میعــاد ، به امید خدا
منتقم می رسد و روز ظهـورش حتما
می شود فاطمه دلشــاد به امیـد خدا🦋
اللهم عجل لولیڪ الفرج
🍃🌺قَالَ علیه السلام ازجُرِ المسُیِ ءَ بِثَوَابِ المُحسِنِ
🍃🌺(شخص بدکار را با پاداش دادن به نیکوکار تنبیه کن). این که شخص بدکار ببیند نیکوکاری را پاداش داده اند، وادار به نیکوکاری شده و از کار بد دست برمی دارد، پس پاداش دادن به شخص نیکوکار همچون تنبیهی است برای بدکار، چون تنبیه و ادب او را در پی دارد. کلمه ی (زجر) استعاره برای تنبیه و ادب، آورده شده است.
📙شرح#حکمت_177
حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص181
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📿عِلمیت حضرت علی علیه السلام...
💎مظهرالعجائبِ مظلوم
💎فضائل و مناقب اصحاب الحسين علیهم السلام
رسول خدا صلی الله عليه وآله وسلم درباره اين بزرگواران می فرمايند: «وَ هُوَ يَوْمَئِذٍ فِي عُصْبَةٍ كَأَنَّهُمْ نُجُومُ السَّمَاءِ يَتَهَادَوْنَ إِلَى الْقَتْلِ؛ امام حسين عليه السلام در آن روز (عاشورا) در ميان گروهی است که همانند ستاره های آسمان هستند. آنان در شهادت از يکديگر پيشی می گيرند.»[1]
همچنين اميرالمومنين عليه السلام در تعريف ايشان می فرمايند: «لا يسبقهم من کان قبلهم ولايلحقهم من کان بعدهم؛ نه افرادی که قبل از ايشان بودند بر آنان پيشی گرفتند ونه آيندگان به آنان خواهند رسيد.»[2]
و نيز وجود مقدس اباعبدالله الحسين عليه السلام در شب عاشورا در وصف اصحاب خود میفرمايند: « اما بعد فانی لا اعلم اصحابا اوفی ولا خيرا من اصحابی ولا اهل بيت ابر و اوصل من اهل بيتی؛ من اصحابی بهتر و با وفاتر از اصحاب خويش وهمچنين خانواده ای نيکوتر و همراه تر از خانواده ام نمیشناسم.»[3]
اين سخنان که برخواسته از علم الهی ائمه اطهار عليهم السلام است، نشانگر مقام رفيع اصحاب الحسين عليهم السلام میباشد. با تاملی اندک در توصيفاتی که رسول خدا و اميرالمومنين و امام حسين عليهم السلام در مورد شهدای دشت کربلا داشتهاند متوجه خواهيم شد که آن بزرگواران دارای مقام ومنزلتی هستند که برای احدی قبل از آنان و برای شخصی بعد از آنان رقم نخورده و نخواهد خورد.
📕[1] بحارالأنوار ج : 44 ص :264
📕[2]بحارالأنوار 41 295 باب 114
📕[3]بحار الانوار جلد 42 صفحه 392
✅کپی برابر با اصل نبود
👌بی نظیر بودن حادثه عاشورا
🔰اساس دين با عاشورا پيوند خورده و به بركت عاشورا هم باقى مانده است. اگر فداكارىِ بزرگِ حسين بن على علیه السلام نمى بود، كه اين فداكارى، وجدان تاريخ را به كلّى متوجّه و بيدار كرد در همان قرن اول يا نيمۀ قرن دوم هجرى، بساط اسلام به كلّى برچيده مى شد. قطعاً اين گونه است. اگر كسى اهلِ مراجعه به تاريخ باشد و حقايق تاريخى را ملاحظه كند، اين را تصديق خواهد كرد. چيزى كه وجدان جامعۀ اسلامى را در آن زمان برآشفت و اسوه و الگويى براى بعديها شد، همين حادثۀ عجيبى بود كه تا آن روز در اسلام سابقه نداشت. البته، بعد از آن، نظاير بسيارى پيدا كرد؛ اما هيچ كدام از آن نسخه ها، مطابق اصل نبود. امّت اسلام، شهيدان زيادى داد. شهداى دسته جمعى داد. اما هيچ كدام به پاى حادثۀ عاشورا نرسيد. حادثۀ عاشورا، در اوج قلّۀ فداكارى و شهادت باقى ماند و همچنان تا قيامت باقى خواهد ماند. «لا يَومَ كَيَومِكَ يَا اَباعَبدِالله.»[1]ما شيعيان، از اين حادثه، خيلى بهره برده ايم. البته غير شيعه هم، استفاده كرده اند.🔰
💠قَالَ علیه السلام تَرکُ الذّنبِ أَهوَنُ مِن طَلَبِ المَعُونَةِ
💠(ترک گناهان آسانتر است از درخواست توبه). انجام ندادن امری است عدمی و زحمتی ندارد، اما درخواست توبه از خدا نیاز به استعداد زیادی دارد تا بنده شایستگی برای پذیرش توبه و افاضه ی بخشش الهی را داشته باشد.
📙شرح#حکمت_170
حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص174
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🚩 تمام حرف عاشورا دوتا کلمه هست...
📌 مراقب باشیم ⚠️
⛔️ سوال: چرا واقعه عاشورا اتفاق افتاد؟ ⛔️
این سوال گاهی مطرح می شود که علت قیام #کربلا چه بود؟ چرا حضرت سیدالشهدا قیام کرد؟ و چرا واقعه قتل عام 72 تن از بهترین فرزندان و یاران رسول خدا رخ داد؟
برخی هم ممکن است یکی از جوابهای زیر را به این سوال بدهند:
💥- امام حسین علیه السلام بخاطر دعوت کوفیان قیام کرد. (این نظر معتقدست معاذالله حضرت سیدالشهدا، ظرفیت پیروان خود را درست محاسبه نکرده بود)
💥- حسین علیه السلام برای به دست گرفتن قدرت و سلطنت و بدست گرفتن حکومت بر مسلمین علیه یزید شورید.
💥- حسین علیه السلام قیام کرد که به وصال خداوند برسد! و خداوند او را برای شهادت برگزیده بود و اختیاری نبود!
💥- حسین علیه السلام از قبل می دانست که شهید می شود و از سوی جدشان دستور مستقیم داشت که به سوی کربلا حرکت کند! (مثلا نوعی خودکشی سیاسی)
💥- حسین علیه السلام برای بهشت رفتن شیعیان کشته شد. هر کاری خواستی در طول سال بکن، با گریه 10 روز محرم، پاک می شود. (رویکرد مسیحی)
✅اما امام حسین علیه السلام به طور مشخص به دو علت زیر قیام کردند:
⬅️1. امربعروف و نهی از منکر: مبارزه با ظلم و ستم دستگاه حاکم (یزید) و اعتراض به رویکرد ضداسلامی حکومت یزید. بیعت نکردن با چنین حکومت فاسد و نالایقی و نشان دادن انحراف در اسلام
خطبه امام حسین در منا در همین مورد است تا به جامعه اعلام کند با چنین حکومتی نباید سازش کرد.👌
امام در این مرحله موفق شد ⚡️صدای اعتراض به ظلم و انحراف در سیره جدش را نه تنها به مردم ان زمان که به مردم همه زمان ها اعلام کند. فریاد تسلیم نشدن و سازش با حکام جور را برای همیشه در جهان طنین انداز کرد تا همه بدانند برای جلوگیری از انحراف در اسلام تا پای جان باید ایستاد. و همرنگ ظالمان نشد.
دقیقا این ویژگی قیام امام حسین است که مسیحی و سنی و هر آزاده ای در جهان را مجذوب ایشان می کند. 👌
2⬅️. تشکیل حکومت اجرا کننده اسلام (در صورت مهیا شدن شرایط)
امام در این مرحله موفق نشد ⚡️ و از همین رو، شیعه، "منتظر" است تا با قیام آخرین امام، انتقام خون ایشان گرفته شود و حکومت اسلامی در سراسر جهان برپا شود.
✅اینکه چرا قیام ایشان به "تشکیل حکومت" که هدف دوم بود نرسید، علل و عوامل مختلف اند. از جمله:
1. خواب آلودگی انحراف جامعه اسلامی از اسلام ناب عصر رسول الله صلی الله علیه و اله به مرور زمان و فراموش شدن و غفلت جامعه اسلامی از آموزه های قرانی. سرگرم شدن جامعه به امور دنیوی و فراموش کردن سلوک پیامبر
دنیاگرایی و سست عهدی کوفیان، بعنوان مهمترین شهر اسلامی در آن زمان، معلول همین وضعیت بود. آنها به عبیدالله بن زیاد، شمشیر دادند و سکه گرفتند. (دنیا را بر دین برگزیدند)
⚡️حضرت اباعبدالله فرمود: باید خونمان را به صورت این خوابزده ها بپاشیم تا بیدار شوند.⚡️
2. قساوت و بیرحمی حکومت اموی تا آنجا که برای خون عزیزترین فرزند رسول خدا هم ارزشی قائل نبودند و به هر شیوه ای مایل بودند ایشان را به قتل برسانند.
علت خروج امام حسین با خانواده شان از #مدینه و رفتن به #مکه (حرم امن خدا) هم همین موضوع بود. چون به حاکم مدینه فرمان داده شده بود، یا از امام #حسین بیعت بگیرد و یا او را به قتل برساند.
اما وقتی جان امام علیه السلام در مکه هم در خطر بود، تصمیم به نیمه تمام گذاشتن حج و خروج از مکه و حرکت به سمت #کوفه گرفتند.
این نکته ناگفته نماند، امام حسین علیه السلام به شهادت خویش علم داشتند و آگاهانه راه شهادت را برگزیدند. با این حال نه امام حسین نه امیرالمومنین و نه پیامبر و نه هیچکدام از اهلبیت در زندگی سیاسی خویش از دانش غیبی استفاده نمیکردند و پیشگامی و اسوه بودن آنها مبتنی بر وضع موجود و ارزیابی ظاهری بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین زمانت رو دریاب ...
🍁🍁پيام محرم و عاشورا
🔰عاشورا، فرياد بلند مقاومت در برابر تحريف اسلام است. عاشورا، فريادي عليه بي تفاوتي و بي طرفي در جنگهاي حق و باطل سراسر تاريخ است. عاشورا، آواي اعتراض سيدالشهداء عليه السلام به نشستن ناصالحان بر كرسي حكومت امت اسلامي است.
عاشورا، بي تفاوتي حكومتها نسبت به سه مسئله مهم «حقيقت »، «عدالت » و «فضيلت » را محكوم مي كند و حمايت دولتمردان از باطل و بيداد و فساد را بزرگترين منكرات اجتماعي مي داند، كه امام شهيدان در برابر آن بپاخاسته و همه رنج را در مقابله با اين منكر بزرگ و بنيادي تحمل كرده است.
🍁نهضت حسيني، حركتي از سر سيري و جهانگردي و سفر تفريحي و تجاري و ورزشي و حتي سفري به قصد انجام حج و عمره و جهانگردي مذهبي و زيارتي نيست. سفر كربلاي سيدالشهدا عليه السلام هجرتي دفاعي، عبادي، زيارتي و تبليغي به منظور انجام وظيفه اي دشوار و بزرگ و جهاني و جهادي است. از مراسم عاشورايي كه ما برگزار مي كنيم تا عاشوراي معرفت حسيني، فرهنگها فاصله است؛ گرچه شبيه عاشورا هم مغتنم است و براي بيدادگران وحشت انگيز.
🍁از عبادت كربلايي تا عادت كربلايي تفاوت از زمين تا آسمان است؛ گرچه نفس حضور و زيارت سرور شهيدان شيرين و دلنشين و مسئوليت آفرين است.
🍁از شور عاشورايي تا شعور و عرفان حسيني تفاوت از زمين تا آسمان است.
🍁از امامي كه برخي ترسيم مي كنيم كه گريزان و هراسان و صامت و آرام است، تا امام قيام و جهاد و فرياد و عزت و اعتراض و وارث پيامبر و امين خدا، مسافتي از غرب تا شرق عالم است.
#پنجره_ای_رو_به_بیداری
🍁مولای من... یا صاحب الزمان!
چقدر جای دستان بخشنده ات
طنین گرم صدایت
لبخند ملیح پدرانه ات
گام های استوار و حیدری ات...
خالیست!
چقدر دنیا تو را کم دارد...
کاش خورشید ظهورت از این تاریکی ها نجاتمان دهد و روزهای تلخ ندیدنت تمام شود!
#اݪسلامعلیڪیابقیةاللھ..🌱
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
🍃🌼قَالَ علیه السلام الإِعجَابُ یَمنَعُ الِازدِیَادَ
🍃🌼(خودبینی آدمی را از کسب فضیلت باز می دارد). خودبینی به خاطر فضیلت درونی مانند علم و یا فضیلت بیرونی مثل ثروت و اندوخته تنها سبب تصور کمال آن شخص در اینها بوده و اعتقاد بر این که نسبت به اینها به حد نهایی رسیده است همین اعتقاد او را از زیاده جویی و فضیلت خواهی باز می دارد.
📙شرح#حکمت_167
حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص171
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضه نمی خواهد تنی که سر ندارد
حجةالاسلام استادمیرزامحمدی
🔹قَالَ علیه السلام لَا طَاعَةَ لِمَخلُوقٍ فِی مَعصِیَةِ الخَالِقِ
🔹آنجا که معصیت خدا باشد، پیروی از مخلوق روا نیست.) مانند وضو با آب غصبی و نماز در خانه غصبی. و نفی در چنین مواردی بر نفی جواز اطاعت حمل شده است، همانطوری که از امام، علی (علیه السلام) و از اهل بیت (علیه السلام) نقل کرده اند. اما به عقیده ی شافعی در چنین موردی طاعت صحیح است و نفی برای فضیلت آن است.
📙شرح#حکمت_165
حکمت های نهج البلاغه ( همراه با 25 ترجمه و شرح )/ ص169
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام عالی
تذکر به بیحجابی در مجالس روضه...
🌴ماهیت ولایت🌴
🌿در جهان بینی توحیدی، مقام تشریع و قانون گذاری اصالتا از آن خدا است. «اِنِ الْحُكْمُ اِلاّ لِلّهِ» حكم و فرمان مخصوص خداوند است. و حق تعیین پیامبر نیز كه سفیر الهی است از آن حق تعالی است كه «اَللّهُ اَعْلَمُ حَیثُ یجْعَلُ رِسالَتَهُ» خدا داناتر است كه رسالت خویش را در كجا قرار دهد.
شیعه معتقد است كه جانشین پیامبر نیز باید از جانب خدا تعیین شود؛ زیرا آگاهی بر صفاتی همانند علم و عصمت كه از شرائط عمده جانشین پیامبر است، برای انسانهای عادی امكان پذیر نیست.
«إنَّما وَلِیُّکُمُ اللهُ و رَسُولُهُ وَ الَّذینَ آمَنُوا الَّذینَ یُقیمُونَ الصَّلوةَ وَ یُؤتُونَ الزَّکوةَ وَ هُم رَاکِعُونَ»؛ به درستی که سرپرست شما خدا و رسولش و مؤمنان هستند. همان کسانی که نماز بر پا می دارند و در حالی که در رکوعند زکات می دهند.
ماهیت ولایت
1. اساس اسلام: امام صادق ع: اسلام بر پنج پایه بنا شده است؛ ولایت، نماز، زکات، روزه ماه رمضان و حج.
2. نگاهبان واجبات دین: امام علی ع: حدود واجباتی خداوند به بندگانش واجب کرده، پنج چیز از بزرگترین فرایض است؛ نماز، زکات، حج، روزه و ولایت که نگاهدارنده این چهار فریضه است.
📚 منبع: انعام/ 57. انعام / 124
مائده/55 نساء/ 59
🇮🇷
🔥تیز کنندگان خنجر شمر
♨وقتی به تاریخ مراجعه میکنید، میبینید که خنجر شمر را صلحطلبها تیز کردند. در صفین هنگامی که حضرت امیر علیه السلام در اوج اقتدار بودند، اینها گفتند باید صلح کنیم. موقعی که ماجرا رسید به دوران امام حسن علیه السلام و سران سپاهشان یک به یک به دشمن پیوستند، امام مظلوم ما را در میدان تنها رها کردند و دم از صلح زدند.
👈 اما وقتی به عاشورا رسید، دیگر صحبت از صلح نکردند. وقتی به عاشورا رسید، دیگر دم از صلح نزدند، گفتند صلح معنی ندارد، یا بپذیر و بیعت کن، یا تو را میکشیم. اینها دقیقا همان افراد بودند، همان اشعثها بودند که صلح را به امام علی علیه السلام تحمیل کردند. حال وقتی شما میخواهید به تاریخ اسلام استناد کنید، به کدام یک استناد میکنید؟ لذا چون روی این موارد حساسیت هست، مطالعه درباره اینها ضرورت دارد.
♨درگیری ما با نظام سلطه، یک درگیری ماهیتی است. یعنی ما ماهیتا با هم درگیر هستیم. پایانی برای آن متصور نیست مگر اینکه یکی از طرفین درگیر، تغییر ماهیت دهند؛ یا ما دست از اسلام ناب در حاکمیت برداریم یا نظام سلطه دست از خوی استکباریاش بکشد و به قول حضرت امام(ره) از خر شیطان پیاده شود.
♻خدای متعال آیه ۱۶ سوره مبارکه حشر می فرمایند «کمثل الشیطان اذ قال للانسان اکفر فلما کفر قال انی بریء منک انی اخاف الله رب العالمین». یکی از کارهای شیطان همین است. به انسان میگوید کفر بورز، وقتی کفر ورزید، میگوید من از تو بیزارم و از خداوند، پروردگار جهانیان میترسم.
#پنجره_ای_رو_به_بیداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 از چه زمانی خداوند به حضرت علی علیه السلام لقب امیرالمؤمنین (فرمانده تمام اهل ایمان) را داده است؟
اگر مردم میدانستند منکر فضائل او نمیشدند!
🔘 حجت الاسلام و المسلمین #میرشفیعی
کربلای معلی_۲۰۲۳_۰۷_۲۷_۱۰_۰۴_۲۶_۹۵۱.mp3
4.53M
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
رمق نداره پاهام...
میخوام که باهات بیام
از دار دنیا فقط ؛
تو مونده بودی برام 💔😭
🎤 سید مجید بنی فاطمه
🇮🇷درسی از مکتب انقلاب اسلامی🇮🇷
💠🔷💠🔷💠🔷💠
ما این انقلابی که کردیم و ملت ما کرد، این را به حسب آن طوری که از اول ندای او بلند شد و الآن هم این ندا بلند است، این #انقلاب برای #اسلام بوده است نه برای #کشور، نه برای #ملت، نه برای به دست آوردن یک #حکومت؛ برای این که #اسلام را از شر #ابر_قدرتها و جنایتکارهای خارجی و از شرسلیقه های کج داخلی و داخل اسلامی نجات بدهد.
<صحیفه امام، جلد 20، صفحه 203>
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️تقدیم به غدیری ها، دوستداران و مُحبّین امام علی علیه السلام...
🎙حجت الاسلام والمسلمین استاد #رفیعی
#غدیر
#عید_غدیر
#من_غدیری_ام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد شجاعی
※ خیلیها میان برا امام حسین علیهالسلام سینه میزنند،
اما امام یه عدهای رو برمیداره برای یه کار مهمتر!
💫اميرمؤمنان(ع) مىفرمايد:
✨«در حكومت مهدى(عج)...
#عمرها #طولانى مىشود».
📚عقد الدرر، ص159؛ القول المختصر، ص20.
💫امام محمدباقر علیهالسلام فرمود:
«هر کس قائم را درک کند، اگر به بیمارى دچار باشد، #شفا یابد و چنانچه دچار ناتوانى باشد، #توانگر و #نیرومند گردد».
📚(بحارالانوار، 52/335، ح68)
💫 امام حسين(ع) درباره حكومت مهدى(عج) میفرمايد: «هيچ نابينا، زمين گير و دردمندى بر روى زمين نمیماند، مگر آن كه خداوند درد او را برطرف میسازد»
📚خرائج، ج2، ص489؛ بحارالانوار، ج53، ص62.
💫اميرمؤمنان(ع) میفرمايد:
✨«... آنگاه قائم ما كه پنهان و مخفى است، ظاهر میشود در حالى كه جبرئيل پيشاپيش او و كتاب خدا در پيش روى اوست. آن حضرت بيماران پيسى و خوره را شفا میبخشد».
📚دوحه الانوار، ص133؛ الشيعة و الرجعه، ج1، ص171
✅از اين روايت استفاده میشود كه حضرت مهدى(عج) خود در درمان بيماریهاى غيرقابل درمان، نقش اساسى دارد. امام صادق(ع) میفرمايد: «هنگامى كه حضرت قائم قيام كند، خداوند بيمارىها را از مؤمنان دور میسازد و تندرستى را به آنان باز میگرداند».
📚نعمانى، غيبة، ص317؛ بحارالانوار، ج52، ص364؛ اثبات الهداة، ج3، ص493.
💫امام باقر(ع) در اين باره میفرمايد: «هر كس قائم اهل بيت مرا درك كرد، اگر به بيمارى دچار باشد، شفا میيابد و چنانكه دچار ناتوانى باشد، توانا و نيرومند میگردد».
📚نعمانى، غيبة، ص317؛ صدوق، خصال، ج2، ص541؛ روضة الواعظين، ج2، ص295؛ صراط المستقيم، ج2، ص261؛ بحارالانوار، ج52، ص335؛ به نقل از: خرائج.
✅در كتاب خصال شيخ صدوق صفحه 507 آمده است:
✨«روزگار حضرت مهدى(عج) بيمارى برطرف میشود و آنان (مؤمنان) مانند پارههاى آهن میگردند»