[1] ر.ک: طباطبائی، المیزان (عربى)، ج 14، ذیل آیۀ 36، سورهى حجر، ص 160، 161، 175.
[2] صافی گلپایگانی ،منتخب الاثر، ص 474؛ الزام الناصب، ص 228؛ الملاحم والفتن، ص 54، منقول از، روزگار رهایى، ج 2، ص 600.
[3] مجلسی،بحار الانوار، ج 51، ص 75؛ الملاحم والفتن، ص 56؛ غیبت شیخ طوسى، ص 114 و... .
[4] مائده،14 و 64
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
🔸 از الغدیر چه می دانید ؟؟؟
🔹 دانستنی هایی در مورد الغدیر؛
⁉️ آیا می دانستید مجموعه ی عظیم الغدیر دفاع از مظلومیت امیرالمومنین علی علیه السلام و خلافت بلافصل ایشان است!
⁉️ آیا می دانستید مصادر و منابعی که در کتاب الغدیر مورد استناد قرار گرفته، همگی از منابع کُتب علمای اهل تسنن است!
⁉️ آیا می دانستید علامه امینی برای نوشتن و جمع آوری الغدیر در شبانه روز حدود ۱۷ ساعت مطالعه و تحقیق می کرد!
⁉️ آیا می دانستید علامه امینی برای نوشتن کتاب الغدیر ۱۰ هزار جلد کتاب از (باء بسم الله تا تای تمت) آن را خوانده و به ۱۰۰ هزار جلد کتاب مراجعات مکرر داشته است!
⁉️ آیا می دانستید وقتی فقط یک جلد از کتاب الغدیر به لبنان رفت، در عرض مدت خیلی کوتاهی ۳۰ هزار سنی به واسطه مطالعه این کتاب شیعه شدند!
⁉️ آیا می دانستید مجموعه بی نظیر الغدیر ۲۰ جلد است، که تا کنون ۱۱ جلد آن چاپ شده است و ۹ جلد از کتاب هنوز منتشر نشده است. مرحوم علامه امینی فرمودند: حرفهای اصلی خودم را در آن ۹ جلد زدهام و این ۱۱ جلد، مقدماتی برای آن سخنان بوده است. و اگر انتشار این کتاب کامل شود دنیا را تکان میدهد!
⁉️ آیا می دانستید مطالب الغدیر به مذاق بسیاری خوشایند نیست اما از آنجایی که با اتکاء به منابع و مآخذ مُتقَن نوشته شده، تا کنون ظرف این مدت (حدود شصت سال) از چاپ این کتاب گذشته، کسی یا گروهی نتوانسته نقدی یا ردّی بر کتاب الغدیر و یا نقدی بر صفحه ای از الغدیر بنگارد!
⁉️ آیا میدانستید امرا و وزرا و شخصیت های سیاسی هم برای کتاب الغدیر تقریظ نوشتهاند. ملوک و بزرگان فقهاء و محدثین و بزرگان مولفین و شعرا اهل تسنن هم توجه میکنند و تقریظ مینویسند. تا چه رسد به بزرگان شیعه!
⁉️ آیا می دانستید علامه امینی با کتاب شریف الغدیر خود، راه هر گونه انکار یا توجیه کسانی که در فکر مخالفت با خطبه غدیر و اثبات ولایت امیر المومنین علیه السلام هستند با مستندات و کتب اهل تسنن بسته است و این کتاب حجت را بر همه تمام کرده که به هیچ وجه نمی توان به خطبه ی نورانی غدیر شک نمود!
✅ مرحوم علامه امینی در کتاب بینظیر الغدیر؛ روایت غدیر را از (۱۱۰) صحابه پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم، و (۸۴) نفر از تابعین، و (۳۶۰) راوی حدیث، از کتب اهل سنت، از قرن دوم تا قرن چهاردهم هجری قمری معرفی کرده است!
✅ علامه امینی فرمودند: «روز قیامت با دشمنان امیرالمومنین علیه السلام مخاصمه خواهم کرد! همانطور که آن ها وقت آقا را گرفتند، وقت مرا هم گرفتند وگرنه می خواستم معارف امیرالمومنین علیه السلام را گسترش بدهم، این ها آمدند مرا وادار کردند که من در اثبات امامتش کتاب بنویسم.»
✅ علامه امینی رحمت الله علیه شخصیتی است که یک تنه در برابر تحریف کنندگان تاریخ قیام نموده و با قلم توانا و آتشین و در عین حال منطقی و علمی پرده ها را کنار زد و حقایق را از لابه لای زوایای تاریک تاریخ بیرون کشید و خلافت بلافصل امیرالمومنین علیه السلام را برای جهانیان اثبات نمود.
☆ مَنْ كُنْتُ مَوْلاه فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاه ☆
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
TMP_iyMVpکارگاه عزت نفس_۱.mp3
10.11M
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
کارگاه عزت نفس
شماره....یک...۱
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
ِ« السَّلامُ علیکِ یا بِنتَ یَعسُوبِ الدِّینِ ، السَّلامُ علیکِ یا بِنتَ أَمیرِ المؤمِنین »
🌺🌸🌹🌼🌷💐🌾🌺💐🌸🌹🌾🌼🌷
رسید مژده که ماه جمادی الاولی ٰست
مه مبارک میلاد زینب کبراست
دهید مژده به ختم رسل که این مولود
ولادت دگر پارة تنت زهراست
خدا به کوثر خود داد کوثری دیگر
که خیر، قطره و، خیر کثیر او دریاست
سزد چو فاطمه مصداق کوثرش خوانم
که او به فاطمه آیینة تمام نماست
محمد و علی و فاطمه، حسین و حسن
جمال انورشان در جمال او پیداست
هنوز شیر ننوشیده چشم نگشوده
به سینه اش طپش قلب سیدالشهداست
مرا چه زهره که گویم ثنای دخت علی
خدا گواست که اوصاف او کلام خداست
مقام یذهب عنکم گرفت این دختر
یقین کنید که قرآن به عصمتش گویاست
نماز شب به نماز شبش نماید فخر
دعا به هر نفس او نیازمند دعاست
🌸🌺🌹🌻💐🌷🌼🌸🌺🌹🌻💐🌷🌼
سلام علیکم / ولادت با سعادت ستاره پر فروغ کوثر ، بانوی فصاحت و اعجاز ، عقیلة العرب ، مصادق أتم الگوی بانوان مسلمان ، فاطمه صغری ، حضرت زینب کبری سلام الله علیها را به محضر شریف شما عزیز و ارجمند تبریک و شادباش عرض می نمایم.🌺/ ارادتمند
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
♦️♦️♦️♦️♦️♦️
✅ 10 راهکار مؤثر برای ترک کردن بدگویی و غیبت
🔵 افزایش دانش و آگاهی درباره تعالیم اسلام، دوری از افراد اهل غیبت و مکانهایی که در آنها غیبت صورت میگیرد و تلاش مؤدبانه برای ترک غیبت در مورد افراد، از جمله راهکارهای مؤثر برای ترک بدگویی و غیبت است.
خداوند در آیه ۱۲ سوره حجرات میفرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا کَثِیرًا مِّنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا یَغْتَب بَّعْضُکُم بَعْضًا أَیُحِبُّ أَحَدُکُمْ أَن یَأْکُلَ لَحْمَ أَخِیهِ مَیْتًا فَکَرِهْتُمُوهُ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَّحِیمٌ»(ای کسانی که ایمان آوردهاید! از بسیاری از گمانها بپرهیزید، چرا که پارهای از گمانها گناه است، و هرگز (در کار دیگران) تجسس نکنید، و هیچ یک از شما دیگری را غیبت نکند. آیا کسی از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده خود را بخورد؟ همه شما از این امر کراهت دارید، تقوای الهی پیشه کنید که خداوند توبه پذیر و مهربان است).
غیب کردن کار ناپسند اما آسانی است. یک مکالمه کاملاً معمولی ممکن است در یک ثانیه بسیار زشت و کریه شود. ممکن است خود را در حال غیبت کردن بیابید و حتی متوجه نشوید که چطور شروع کردهاید.
به گفته حضرت محمد(ص) غیبت عمل ناشایست بر زبان آوردن کلام و مطلبی در مورد فردی در نبود او است که راضی به مطرح شدن آن نیست.
بسیاری از مردم نمیدانند که غیبت چه معنای گستردهای دارد. غیبت علاوه بر گفتن شامل شنیدن هم میشود. غیبت حتی میتواند یک کلمه، یک نگاه، یک اشاره و یا یک نوشته باشد.
غیبت آثار مخرب فردی و اجتماعی دارد و بنابر آموزههای اسلامی فرد غیبتکننده عاقبت خوشی در انتظار ندارد.
خوشبختانه میتوان با خویشتنداری و تلاش، از غیبت کردن اجتناب کرد. در زیر ده راهکار عملی برای کنار گذاشتن این عادت زشت ارائه میشود:1_ دانش خود را زیاد کنید
اسلام دین متفکران است. انتظار میرود که ما به عنوان یک مسلمان در مورد دین خود بدانیم، تحقیق کنیم و آن را بشناسیم. مطالعه مباحث مطرح شده در دین اسلام در مورد غیبت کمک فراوانی به ما خواهد کرد.
همچنین مطالعه کتابهای خوب سبب وسعت نظر انسان، گسترش شناخت او و پرهیز از عادات بد میشود.
2_ از افرادی که در مورد دیگران صحبت میکنند دوری کنید
بعضی افراد هستند که اگر از دیگران صحبت نکنند چیز زیادی برای صحبت کردن ندارند. یکبار به دوستم در مورد عدم تمایل به غیبت کردن گفتم و او پاسخ داد: «پس در مورد چه چیزی باید صحبت کنیم؟» متأسفانه بسیاری از اوقات همینطور است. از گفتوگوهایی با کسانی که نمیتوانند غیبت نکنند اجتناب کنید حتی اگر یک یا دو دوست خود را از دست بدهید.
3_ به اماکنی که در آنجا غیبت میشود نروید
در محل کار شما حتماً جاهایی وجود دارد که شایعات در آنجا رد و بدل میشوند. رستورانهای دانشگاهها به مکانی برای انتشار شایعات شهرت دارند. در فضای مجازی و اینترنت نیز با استفاده از چترومها و نیز برنامههای ارتباطی مانند تلگرام، لاین و .. فرصت نامحدودی برای غیبت وجود دارد. از قرار گرفتن در فضاهایی که سبب میشود در معرض غیبت کردن قرار بگیرید، اجتناب کنید.
4_سوالات هدایتکننده به سمت غیبت نپرسید
بسیاری از اوقات در درون خود میدانیم که سوالی را که میپرسیم به کجا ختم خواهد شد. از پرسیدن سوال در مورد فردی که در جمع غایب است اجتناب کنید.
5_به محض شروع غیبت آن را متوقف کنید
اگر در موقعیت جدیدی هستند و افراد شروع به غیبت کردن میکنند، سریع اما مؤدبانه و با ملایمت به آنها اجازه دهید بدانند که شما نمیخواهید در چنین مکالماتی حضور داشته باشید.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
6_ بگذارید دیگران بدانند که شما تلاش میکنید که غیبت نکنید
یکی از سختترین کارها متوقف کردن غیبت با کسانی است که قبلاً این کار را با آنها انجام میدادهاید. به آنها بگویید که به شدت در حال تلاش هستند که دیگر غیبت نکنید و از آنها بخواهید که به شما کمک کنند. اگر وسط صحبتهایتان ناگهان غیبت شروع شد، با ملایمت یادآوری کنید که در تلاش برای ترک آن هستید شاید تلاشهای شما آنها را هم ترغیب کند.
7_سیاست یادآوری به یکدیگر برای پرهیز از غیبت را امتحان کنید
با دوستانتان قرار بگذارید که به یکدیگر کمک کنید تا دیگر از کسی بدگویی نکنید. اگر از قبل با هم در این رابطه صحبت کرده باشید، راحتتر میتوانید به هم یادآوری کنید که در حال نزدیک شدن به غیبت هستید.
8_ سکوت؛ راه امن
در مباحث اخلاقی و عرفانی «سکوت» یک اصل مهم و یک فضیلت ارزشمند است که «به از خامشی هیچ پیرایه نیست» و «ترا خامشی این خداوند هوش/ وقار است و نااهل را پردهپوش». امنترین راه برای پرهیز از غیبت، صحبت نکردن در مورد کسانی است که در جمع حاضر نیستند. اگر همیشه این قانون را عمل کنید احتمال غیبت را بسیار کم کرده آید.
9_ کسانی را که از شما غیبت کردهاند، ببخشید
همه ما خطا میکنیم و خطاکاری انسان جز ذات او است. خداوند نیز انسان را از این ویژگی آگاه کرده و به او تعلیم داده که هر گاه خطایی کرد به آغوش او که بخشاینده و مهربان است باز گردد. انسان نیز باید همین صفات را در خود پرورش دهد و خطاهای دیگران را ببخشد.
10_مرگ را به یاد آورید
یکی از توصیههایی که به انسان شده این است که گاهگاه به مرگ و گذر اجتنابناپذیر خود از این زندگی فکر کند. این کار علاوه بر اینکه انسان را از کارهای زشت باز میدارد، او را مهربان کرده و به سمت کارهای خیر و خدمت و محبت به مردم سوق میدهد.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
توصیه آیت الله بهجت برای اینکه خواب بد نبینیم
پرسش: برای خوابهای بد و کابوس چه مرقوم میفرمایید؟
پاسخ: بسمهتعالی، سورههای که با «قل» شروع میشود در وقت خواب بخواند و علاوه بر آن دعایی که در جناتالخلود نقل کردهاند، که اولش این است: «سبحان الله ذی الشأن دائم السلطان…» را بخواند.
بهسوی محبوب، ص ۸۷
توضیح بیشتر:
سُبْحانَ اللهِ ذِی الشأنِ، دائِمِ السلْطانِ، عَظیمِ الْبُرهانِ، کل یوْمٍ هُوَ فی شَأْنٍ، یا مُشْبِعَ البُطُونِ الْجائِعَةِ، وَ یا کاسِی الْجُنُوبِ الْعارِیةِ، یا مُسَکنَ الْعُرُوقِ الضارِبَةِ، وَ یا مُنَومَ الْعُیونِ الساهِرَةِ، سَکنْ عُرُوقِی الضارِبَةِ وَ أَذنْ [ائْذَنْ] لِعَینی نَوْما عاجِلاً. پاک و منزه است خداوند صاحب شأن و عظمت که سلطنتش دائمی، و دارای دلیل روشن و بزرگ است، هم او که هر لحظه در کاری است. ای سیرکنندهی شکمهای گرسنه، و ای پوشانندهی بدنهای عریان، ای آرامکنندهی رگهای تپنده، و ای به خواب برندهی چشمهای بیدار، رگهای تپنده مرا آرام کن، و سریعاً خواب را همدم چشمم نما.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
🌷 #هر_روز_با_شهدا_شماره_۵
#نظركرده!
🌷هنگامی که در عملیات رمضان اسیر شدم، مرا به بصره بردند و در سالنی که در یک پادگان قرار داشت، به صورت موقت در کنار تعدادی دیگر از اسرا جای دادند. در آنجا برادری بود که از ناحیه ی سینه ترکش خورده بود و یک تیر کلاشینگکف نیز دو طرف پهلوی او را سوراخ کرده که در نتیجه ی آن روده اش نیز سوراخ شده بود.
🌷او حال خیلی بدی داشت. بدنش عفونت کرده بود و هر چه نگهبان عراقی را صدا می زدیم، آنها توجهی نمی کردند. گاه گاهی هم سربازی می آمد و ما به او می گفتیم که این اسیر در حال مرگ است؛ ولی آن سرباز وعده ی آمدن پزشک را می داد و می رفت.
🌷او چهل و هشت ساعت ناله می کرد و به خود می پیچید و کسی در آن سالن داغ و آتشین به فریادش نمی رسید. ما هم که مضطرّ شده بودیم، عراقی ها را صدا می زدیم و آنها می آمدند و بر سرِ ما فریاد می کشیدند؛ ولی ما هم کوتاه نمی آمدیم و می گفتیم که: باید این مجروح را به بیمارستان ببرید. چون می دیدیم که او دارد از دنیا می رود.
🌷پس از گذشت چهل و هشت ساعت آمدند و گفتند که دکتر آمد. ناگهان دیدیم یک پسر بچه ی پانزده، شانزده ساله یک روپوش سفید به تن کرده و دارد می آید. آن بچه، یک تکه گاز روی محل جراحت او که روی زمین افتاده بود، گذاشت و دو تا چسب هم روی آن قرار داد و رفت. آنجا فهمیدیم که تمام راه ها بسته شده است.
🌷حال دوستمان هم خیلی وخیم شده بود. بالای سر او نشستم. متوجه شدم که سیاهی چشمش کنار می رود و سفیدی آن نمایان می شود. دیدم لحظات آخر زندگی را می گذراند. من با صدای بلند بالای سرش داد زدم و گفتم:....
#ادامه_در_شماره_بعدى....
#شهدا_را_ياد_كنيم_با_ذكر_صلوات
👇👇👇👇👇
🌷 #هر_روز_با_شهدا_شماره_۵
#نظركرده!
🌷....بالاى سرش داد زدم و گفتم: اسمت چیست؟ و چند بار تکرار کردم. او به آرامی گفت: محمدعلی. گفتم: نام فامیلت چیست؟ گفت: مرادی و خیلی آهسته گفت: مبارکه ی اصفهان. یک سنگریزه برداشتم و اسم آن را روی دیوار نوشتم. بچه ها دور او را گرفته بودند و گریه می کردند. صحنه ی غریبانه ای بود. یک رزمنده ی اسلام در غربت و زندان دشمن، داشت مانند شمع خاموش می شد. عراقی ها صدای ناله ی بچه ها را شنیدند و ریختند داخل و با مشت و لگد بچه ها را زدند و همه را از اطراف محمدعلی دور کردند و از سالن خارج شدند.
🌷یکی از دوستان مشهدی به نام حامد کیومرثی که از همه ی ما کم سن تر و چهره اش نمایانگر پاکی بود، به من گفت: سید! بیا برای شفای محمدعلی یک دعای توسل بخوانیم! من یک قسمتهایی از دعا را حفظ هستم و شما هم قسمتهایی دیگر؛ چون ما از آمدن پزشک ناامید شده ایم. حرف حامد به دلم نشست. با بچه ها در میان گذاشتیم و همه رو به قبله نشستیم. حامد دعای توسل را با اشک و آه شروع کرد و بچه ها خیلی گریه کردند. در دعا، شفای محمدعلی را طلب کردیم. هنوز دعا کاملاً تمام نشده بود که عراقی ها، صدای ما را شنیدند و آمدند و دعا را بر هم زدند و ما پخش شدیم و هر کدام با حالتی اندوه بار در گوشه ای نشستیم.
🌷همین که عراقی ها بیرون رفتند، ناگاه صدای ضعیف محمدعلی را شنیدیم. بچه ها خوشحال شدند و ریختند بالای سرش. او گفت: مرا بلند کنید! می خواهم راه بروم. گفتیم: چطور می خواهی راه بروی؟ به هر حال او باز هم حرف خود را تکرار کرد و بچه ها زیر بغلش را گرفتند و بلندش کردند. چند قدم که راه رفت، گفت: مرا بر زمین بگذارید! پس از چند دقیقه گفت: مرا بلند کنید که راه بروم! و چند مرتبه این وضعیت تکرار شد.
🌷کل ماجرا همین بود و محمدعلی دیگر راه می رفت. از بصره ما را به بغداد انتقال دادند. در آنجا من با محمدعلی بودم. تا اینکه به اردوگاه موصل بردند. آنجا محمدعلی را در زمین فوتبال می دیدم و هیچ مشکلی نداشت. آن روزها هر چند وقت یک بار، من محمدعلی را در اردوگاه صدا می زدم و در جای خلوت و بیسر و صدایی می نشستیم. به او می گفتم: محمدعلی! تو نظر کرده هستی. لایق بودی که مولا به تو نظر کند. با نظری که مولا به تو کرد، در واقع یک پیامی هم به ما داد و فرمود که ما در اینجا شما را زیر نظر داریم و رهایتان نمی کنیم.
🌷....محمدعلی پس از گذشت بیش از هشت سال با بقیه ی آزادگان به وطن بازگشت....
#شهدا_را_ياد_كنيم_با_ذكر_صلوات