کلیپ صوتی | امنیت، زیربنای پیشرفت - Khamenei.ir.mp3
5.29M
🌷#کلیپ_صوتی | امنیت، زیربنای پیشرفت
✏️بیانات روز گذشته رهبر انقلاب درباره اهمیت امنیت و تجلیل از تلاش حافظان امنیت
🎙از طریق یکی از سکوهای زیر بشنوید:
castbox | shenoto
در مورد سقوط بشار اسد🔴
✳️کسی در نظرات پرسش کرده از نظر سابقت پشیمان نیستی؟ پاسخ من منفی است. من هنوز معتقدم که حضور ایران در سوریه در گذشته درست بود و در انتخاب بین بد و بدتر ایران به درستی بد را انتخاب کرد. ایران مدافع دیکتاتوری اسد و خاندان اسد نبود اما اسد به مراتب از مخالفان بربرش که داعش، تحریر الشام و ارتش آزاد بودند قابل دفاع تر بود. منفعت ملی، دفاع از راهبرد منطقه ای و همچنین دفاع از مقدسات مذهبی در حضور در سوریه همسو بودند.
✳️تصور من این است که سقوط بشار اسد بیشتر مرهون تضعیف شدید اقتصادی پس از اشغال چاه های نفت توسط آمریکا و چپاول آنها به مدت بیش از ده سال، غارت کارخانجات صنعتی سوریه در شمال در هنگام حضور نیروهای وابسته به ترکیه، تحریم های طولانی مدت آمریکا بود. من نمی دانم سهم نارضایتی سیاسی چقدر بوده است ولی ظاهرا در زمان بشار اسد نسبت به دوران پدرش فضای سیاسی به مراتب بازتر شده بود. توطئه تشکیلات جاسوسی کشورهای منطقه و در راس آنها ترکیه و اسرائیل برای تطمیع و خرید فرماندهان نظامی سوریه نیز عامل دومی است که کارگر افتاد.
✳️کماکان بر این عقیده ام که برای غرب دیکتاتوری یا دمکراسی حاکمان این منطقه اهمیت ندارد. گناه بزرگ سوریه این بود که پل حمایتی ایران از حزب الله را تامین می کرد و حاضر به معامله بزرگ با اسرائیل نشد. در عمل هم دیدیم که حاکمان مزوّر و خائن ترکیه در زمانی که ملت فلسطین تحت بدترین فشارها و جنایتها بودند نه تنها تجارت خود را متوقف نکردند بلکه در حال توطئه علیه محور مقاومت و محور حمایت از مظلومان منطقه بودند. اردوغان اگر عابد زمانه نیز شود نوکری و خوش خدمتی اش به اسرائیل از جبینش پاک نخواهد شد و به فضل خدا روزی در همین دنیا پیامد اقداماتش را تجربه خواهد داد.
✳️ادعا می شود این تحریر الشام با آن تحریرالشامی که در بربریت با داعش مسابقه داشت تفاوت کرده است. امیدوارم چنین باشد و آنها نیز مثل طالبان پس از روی کار آمدن، دست به خونریزی گسترده نزنند. اگرچه بسیار ناامید و بدبینم اما امیدوام مردم سوریه دوران بهتری را در پیش رو داشته باشند.
✳️نسبت به آینده منطقه بیمناکم. ترکیه که سرمست از موفقیت در توطئه چینی است به احتمال زیاد گام بعدی یعنی حمله مجدد به ارمنستان و قطع ارتباط ایران با آسیای میانه را انجام خواهد داد. به نظرم بدخواهان ایران انرژی جدیدی پیدا کردند تا منتظر فرصتی شوند تا از شرق از سوی طالبان و از سوی غرب توسط تکفیریها و از شمال از سوی ایادی ترکیه و از جنوب از سوی عربستان و از آسمان از سوی اسرائیل و آمریکا ایران را مورد هجمه قرار دهند. زمانه زمانه خطیری است که هر اشتباه راهبردی پیامدهای وخیمی خواهد داشت. خدا به حاکمان ما عقل و درایت عنایت کند تا از این مهلکه ها به سلامت گذر کنیم.
https://telegram.me/ali_sarzaeem
💢 برای مطالعهی یادداشت، روی لینک زیر کلیک کنید:
🔗 https://khl.ink/f/58744
هدایت شده از تحلیل و تبیین
🎤 #تحلیل_و_تبیین | خدمت دولت سوریه به ایران در دفاع مقدس به روایت آمارها
👈یک کمک حیاتی که بیعوض نماند
🔹با آغاز جنگ تحمیلی در سال ۱۹۸۰ و محدودیت عراق برای صادرات نفت از خلیج فارس، صادرات نفت این کشور از ۳ میلیون و ۲۴۷ هزار بشکه در روز در سال ۱۹۷۹ به ۲ میلیون و ۴۸۲ هزار بشکه در روز در سال ۱۹۸۰ کاهش یافت. پس از خلیج فارس، مهمترین راه صادرات نفت عراق از طریق خط لولهی سوریه بود که نفت را به دریای مدیترانه میرساند. دولت سوریه برای حمایت از ایران در جنگ تحمیلی و البته به این بهانه که حق امتیاز ترانزیتی که از عراق دریافت میکند برای پرداخت هزینهی نگهداری خط لوله کافی نیست، ابتدا صادرات نفت از این خط لوله را به ۲۵۰ هزار بشکه در سال ۱۹۸۱ کاهش داد و سپس در آوریل سال ۱۹۸۲ این رقم را به صفر رساند. این روند تا پایان دفاع مقدس ادامه داشت.
🔹برآوردها نشان میدهند در اثر انسداد خط لولهی عراق-مدیترانه توسط دولت وقت سوریه، ۹۱ میلیارد و ۱۰۴ میلیون دلار درآمد بالقوهی نفتی صدام از دست رفت. این رقم معادل ۴۶ درصد از کل درآمد نفتی بالقوهی از دست رفتهی عراق در طول جنگ تحمیلی است. فریدمن و کارش (۱۹۹۳) در مورد آثار اقتصادی جنگ ایران و عراق بر این کشور مینویسند: «عراق از یک کشور مرفه با حدود ۳۵ میلیارد دلار ذخایر ارزی خارجی در ۱۹۸۰ به کشوری با ۸۰ میلیارد دلار بدهی خارجی، زیرساختهایی از هم پاشیده و اقتصادی در تنگنا در سالهای پس از جنگ تبدیل شد.»
💻 در پی بیانات رهبر انقلاب درباره این موضوع، رسانه KHAMENEI.IR در گزارشی با نگاهی به آمارهای رسمی، محاسبات و برآوردها اهمیت خدمت دولت سوریه به ایران در دفاع مقدس را مورد واکاوی قرار داده است.
🔍متن کامل گزارش را بخوانید:👇
khl.ink/f/58744
💢 سیاست کلی هدفمندی یارانهها
📝 وقتی رئیس جمهور محترم میگوید "رساندن یارانهها به دست مصرفکنندهی نهایی" دغدغهی مقام معظم رهبری است و رسانهی دفتر رهبر انقلاب آن را منتشر میکند، یعنی ادعای "عدول رهبر انقلاب از سیاست کلی هدفمندی یارانهها" کذب محض است.
https://x.com/DavoudiD/status/1873890152143347733
♨️ پیشنهاد عضویت در کانال "تهبین"
محمدحسین امینی هرندی از دوستان کاردرست فعال در حوزهی خبر و رسانه است.
دوسالی هست که با دغدغه جهاد تبیین برای جمعی محدود اخبار روز را گلچین میکند و با چاشنی تحلیلی کوتاه در کانال "تهبین" منتشر میکند.
اخیراً کانال را از حالت خصوصی خارج کرده تا افراد بیشتری از محتوا استفاده کنند.
🔸️ پیشنهاد میکنم این کانال خوب را از لینک زیر دنبال کنید:
🔗https://eitaa.com/joinchat/802357465C52d8e6491c
بازار توافقی آنچه هست و آنچه نیست!
از شروع بازار توافقی اکثر مجادلات بر سر نرخ این بازار شکل گرفت. موافقان افزایش نرخ شروع به دفاع از آن کردند و مخالفان افزایش نرخ، استدلالهای خود را بیان کردند. اما برخی موافقان و مخالفان حتی تفاوت بازار توافقی و افزایش سقف نیما را نمیدانند.
این بازار در مولفههای مختلف با نیما متفاوت است.
۱- این بازار یک بازار معاملاتی واقعی است درحالی که نیما تنها یک سامانه ثبت بود شبیه سامانه دیوار!
۲- در این بازار اصطلاحا تابلو دارک است یعنی واردکننده و صادرکننده هم را نمیشناسند؛ این از خالی فروشی و تبانی طرفین جلوگیری میکند.
۳-در بازار طرفین معامله دو کارگزار یعنی دو بانک (در مواقعی یک کارگزار) هستند. بدین معنا که طرف حساب بانک مرکزی هم دو بانک است. این اتفاق هم شفافیت تراکنشها را برای بانک مرکزی بیشتر میکند و هم امکان نظارت بانک مرکزی را بالا میبرد چون بانک مرکزی در ریال قدرت حاکمیت دارد.
بانک مرکزی در زمان شوکهای کیفی ارز را بیشتر میکند. زمانی که تبدیل یوآن به درهم یا ارزهای دیگر حیاتی و از شوکهای ارزی جلوگیری میکند. شبیه زمستان ۱۴۰۱
۴- با افزایش قدرت کارگزار طرفین معامله، قدرت صرافی بانک افزایش مییابد و امکان بانک مرکزی برای استفاده از مانده ارزی آن بیشتر
لذا نهایتا این بازار میتواند حکمرانی بانک مرکزی را بهبود ببخشد. حکمرانی ارزی که با آمدن ترامپ ضرورت آن بسیار بسیار بیشتر خواهد شد. ناآگاهانه بیشتر مجادلات بر سر نرخ اتفاق افتاده است. در حالی که اصلا نرخ مسئله نیست. در رشتوی بعد بیشتر توضیح خواهم.
✍🏻 محمد نبیزاده
https://x.com/MhmdNby17584/status/1875097083692401097?t=H6mc0G67dFeCIN6HtBoCEg&s=19
@Nahadiat
هدایت شده از اقتصاد معاصر
🔻 چرا رشد ۸ درصدی امکان پذیر است؟
دانیال داودی پژوهشگر توسعه اقتصادی:
🔻تحقق رشد ۸ درصد اقتصادی در برنامه هفتم با چند شرط امکانپذیر میشود.
🔻رشد اقتصادی شامل بخشهای نفتی و غیرنفتی است و به بازه پنجساله تعلق دارد. بخشی از این رشد از طریق بهرهوری عوامل تولید تامین میشود.
🔻رفع ناترازی برق با سرمایهگذاری در انرژیهای تجدیدپذیر امکانپذیر میشود. صادرات گاز و گازوئیل از محل حل ناترازی برق افزایش پیدا میکند.
🔻ظرفیتهای معطل صنایع با تامین انرژی فعال میشوند. افزایش سرمایهگذاری از ۴ درصد به ۵.۲ درصد در پنج سال قابل دستیابی است. اصلاحات اقتصادی و واگذاری امور به بخش خصوصی رشد بهرهوری را تقویت میکند.
🔻 لینک یاداداشت
@Eghtesade_Moaser
@Eghtesade_Moaser
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔴رسیدن به رشد ۸ درصدی امکان پذیر است/ بخش خصوصی باید میداندار اقتصاد شود
دانیال داودی، کارشناس اقتصاد توسعه در گفتوگو با SNNTV:
🔸هدف رشد ۸ درصد مربوط به سال ۱۴۰۴ نیست، بلکه میانگین رشد اقتصادی در طول ۵ سال برنامه هفتم (از سال ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۷) است. بنابراین، برای رسیدن به این هدف پنج سال فرصت داریم و باید در این مدت برنامهریزیهای لازم انجام شود.
🔸در قانون برنامه هفتم، به افزایش سرمایهگذاری بهعنوان یکی از عوامل اصلی رشد اقتصادی اشاره شده است. اگر رشد بهره وری کل عوامل تولید ثابت بماند، افزایش سرمایهگذاری میتواند به رشد اقتصادی ۵.۲ درصدی منجر شود. همچنین، با توجه به روندهای اخیر، پیشبینی میشود که میتوان از طریق افزایش سرمایهگذاری در بخشهای مختلف، رشد اقتصادی را از ۴ درصد به ۵.۲ درصد رساند.
🔸برای رسیدن به رشد اقتصادی پایدار و هدفگذاریشده، باید اصلاحات اقتصادی اساسی در سیاستهای کلان اقتصادی انجام شود. اولاً، باید سیاستهای توسعه صادرات به ویژه با کشورهای همسایه و شرقی پیگیری شود. ثانیاً، سیاستهای هدفمندی یارانهها باید به درستی اجرا شود و درآمدهای نفتی بهطور مؤثر برای توسعه کشور مصرف شود. نکته دیگر این است که باید تصدیگری دولت در اقتصاد کاهش یابد و بخش خصوصی بتواند نقش بیشتری در اداره بنگاهها ایفا کند. (
👈🏻مشروح گزارش : https://snn.ir/00567Y )
#اقتصادی
🆔 @snn_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💻 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
⚙️ رهبر انقلاب در بازدید از نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت»:
👈تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از توانمندیهای بخش خصوصی است. ۱۴۰۳/۱۱/۲
⚙️ #بخش_خصوصی #پیشگامان_پیشرفت
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از انتشارات انقلاب اسلامی
📝 این اقتصادی که به عنوان اقتصاد مقاومتی مطرح میشود، مردمبنیاد است؛ یعنی بر محور دولت نیست و اقتصاد دولتی نیست، اقتصاد مردمی است؛ با ارادهی مردم، سرمایهی مردم، حضور مردم تحقّق پیدا میکند. امّا «دولتی نیست». به این معنا نیست که دولت در قبال آن مسئولیّتی ندارد؛ چرا دولت مسئولیّت برنامهریزی، زمینهسازی، ظرفیّتسازی، هدایت و کمک دارد کار اقتصادی و فعّالیّت اقتصادی دست مردم است، مال مردم است؛ امّا دولت به عنوان یک مسئول عمومی نظارت میکند، هدایت میکند، کمک میکند. آنجایی که کسانی بخواهند سوء استفاده کنند و دست به فساد اقتصادی بزنند، جلوی آنها را میگیرد؛ آنجایی که کسانی احتیاج به کمک دارند، به آنها کمک میکند. بنابراین آماده سازی شرایط وظیفهی دولت است؛ تسهیل میکند.
📚 برشی از کتاب روایت تولید
سیرهی اقتصادی ائمهی معصومین(ع) در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
نوشتهی حجتالاسلام حمید سبحانی صدر
https://shop.khameneibook.ir/product/روایت-تولید
@KhameneiBook
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما از الزامات تحقق رشد ۸ درصد اقتصادی گفتم.