eitaa logo
🇱🇧🇮🇷 دغدغه 🇮🇶🇵🇸
203 دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
638 ویدیو
23 فایل
💐 امام صادق علیه‌السلام: 🚨بزودى شبهه‌‏اى به شمامیرسد ⛔️که درآن نه نشانه آشکاردارید ⁉️و نه پیشوای هدایت ❌و کسى ازآن شبهه نجات نمی‌یابد 💡مگرآنکه مانندفردی که درشرف غرق‌شدن است، دست به دعابردارد! 🤲🏼یااللهُ یارَحْمانُ یارَحِیمُ یامقلب القلوب ثبّت قلبی
مشاهده در ایتا
دانلود
🇱🇧🇮🇷 دغدغه 🇮🇶🇵🇸
💐 دوستان ماله کش 😐 اینو دیگه با کدوم ماله ... 🆔 @DADAQEH
🎥 | قاضی زاده هاشمی، معاون رئیسی و رئیس فعلی بنیاد شهید در ۵ خرداد ۱۴۰۰ مدعی شد: 🔸 با یَک دستور رئیس‌جمهور، مشکل بورس سه روزه حل می‌شود!
هدایت شده از .
🇮🇷 44 سال، مانده در گام اول ☹️ 🆔 @DADAQEH
هدایت شده از .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روشِ تدریسِ آخرین معلمِ بشر 🕊 محمد از قلب‌ها وارد می‌شود... 🆔 @DADAQEH
🇱🇧🇮🇷 دغدغه 🇮🇶🇵🇸
🆔 @DADAQEH ☹️ چرا آقای قاضی زاده هاشمی برنامه حل «سه روزه» مشکل بورس را در اختیار آقای رئیسی قرار نم
🚨 آژیر قرمز در بورس! ‌ 😜 آقای خاندوزی لطفا اجازه بدید آقای قاضی‌زاده‌هاشمی سه روز رییس سازمان بورس بشه! ‌ 📜 کمپین دعوت از قاضی‌زاده‌هاشمی برای رفع مشکل بورس😉😅
هدایت شده از .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 جلّ الخالِق 💐 🆔 @DADAQEH 😳 تغییر رنگ اختاپوس، وقتی که خواب می‌بیند.
هدایت شده از .
✊🏼 حرِّ خمینی ✊🏼 🆔 @DADAQEH
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‏🎥 فیلم وسترن و اکشن واقعی 😆 گوربابای بالیوود و هالیوود 🔴 این آرامش بچه‌های پاسدار جلوی یک ناوشکن آرلی برک کلاس آمریکایی آنهم وسط یک درگیری، از آن صحنه‌هایی هست که نمی‌شود ازش گذشت و باید در تاریخ ثبت شود! 😃 🔸‏دست بچه های نیروی دریایی سپاه را می بوسم. آنها که متجاوزان استعمارگر در آبهای ایران را با همه تجهیزات و شاخ و برگ های به ظاهر رعب آور نظامی شان به هیچ انگاشتند و انتقام دزدی دریایی آنها را در آبهای خودمان با اقتدار گرفتند. 🔹زنده باد شیرهای نترس و غیور ایرانی.. 🆔 @DADAQEH 🔸عربستان سعودی چگونه می‌خواهد مناسبات دیپلماتیک‌ش با ایران را بازسازی کند درحالیکه در دزدی آشکار دریایی با ایالات متّحده هم‌دستی می‌کند و نفت‌کش خود را در اختیار این دولت قلدر و قانون‌شکن می‌گذارد؟ برخی هم این روابط نواستعماری را می‌بینند اما می‌گویند ایران یاغی و نامتعارف است! 🔹‏خیلِ اساتید حقوق بین‌المللی که مثلاً برای برجام اضافه تکاپو می‌کنند، چرا زمینه‌های پیگیری حقوقی اقدامات شرم‌آور دولت‌های ناهنجاری که در روز روشن به دارایی‌های ملّت‌ها دستبرد می‌زنند را فراهم نمی‌کنند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا