فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا در این روز
زیبای پاییزی
تمنا دارم درهای
مهربانیـت را بروی
دوستان وعزیزانم گشوده
و روزی حـلال،
سلامتی و تندرستی
مهربانی و آرامـش را
برای همگیشان مقرر بفرما
سلام صبحتون بخیروشادی
✍آیت الله بهجت (ره) :
افراد بشر چه بیماری دارند که راحت نمینشینند، و پیوسته بر سر قدرتطلبی و ریاست و مقام با هم میجنگند؟! ما همینقدر میفهمیم که مُلک دنیا باقی و پابرجا نمیماند و از بین میرود.
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص۳۱۳
🍃🌸
غیبــت = نابودی اعمال
✍ رسول اکرم صلےالله علیه وآله:
روز قيامت فردى را مےآورند و او را در پيشگاه خدا نگه مى دارند و كارنامه اش را به او مى دهند، اما حسنات خود را در آن نمى بيند. عرض مى كند: الهى! اين كارنامه من نيست! زيرا من در آن طاعات خود را نمى بينم! به او گفته مى شود: پروردگار تو نه خطا مى كند و نه فراموش. عمل تو به سبب غيبت كردن از مردم بر باد رفت.
✨سپس مرد ديگرى را مى آورند و كارنامه اش را به او مى دهند. در آن طاعت بسيارى را مشاهده مى كند.
عرض مى كند: الهى! اين كارنامه من نيست! زيرا من اين طاعات را بجا نياورده ام! گفته مى شود: فلانى از تو غيبت كرد و من حسنات او را به تو دادم. «جامع الأخبار ص۱۴۷»
داستان مرتاض هندی و امام زمان عج!
✍ استاد ما حجت الاسلام تهرانی میگفت دوران نوجوانی در محضر سیدعبدالکریم کشمیری بودیم این داستان رو زبان خود ایشون شنیدیم
💠آیت الله کشمیری میفرمود در هند یه مرتاضی بود، این توانایی رو داشت که اگر اسم شخص و مادرش رو بهش میگفتیم، بهت میگفت که طرف زندهس یا مرده و کجا دفنه. ازش چند نفر رو پرسیدیم کاملا درست جواب داد. مثلا آیت الله بروجردی رو پرسیدیم، گفت: کُم کُم. منظورش قم بود. یعنی قم هستش پرسیدیم زندهس یا مرده، گفت مرده. آیت الله کشمیری اهل کشمیر بود و زبان هندی رو بلد بود
💠این مرتاض این توانایی رو داشت که بفهمه منظور ما چه کسی هست. چون مثلا اسمها خیلی مشترک هستش، شاید تو کل دنیا چندهزار آدم وجود داشته باشه که اسمش محمد باشه و اسم مادرش هم مثلا فاطمه. ولی این شخص میفهمید معنا و منظور چه کسی هست. این قدرت رو داشت که شرق و غرب عالم رو ببینه و میگفت شخص کجاست و آیا روی خاک هست یا زیر خاک
💠آیت الله کشمیری گفت دیدیم وقت خوبیه ازش درباره امام زمان(عج) بپرسیم ببینیم حضرت کجاست و مرتاض چی میگه. گفتیم مهدی فرزند فاطمه. مرتاض یکم صبر کرد و گفت چنین کسی رو متوجه نشدم. اونی که منظور شماس این اسمش نیست. ماهم دیدیم اشتباه گفتیم، اسم امام زمان محمد هستش، مهدی لقب حضرته، مادر حضرت مهدی هم باید نرجس بگیم نه حضرت زهرا(س)
💠به مرتاض گفتیم، محمد فرزند نرجس. دیدیم مرتاض بعد از چند لحظه مکث، رنگ و روش عوض شد و یکم جا خورد و کمی عقب رفت چندبار گفت این کیه؟ این کیه؟ گفتیم چطور مگه؟
اینجای تعریف کردن داستان که رسید آیت الله کشمیری شروع کرد به گریه کردن
به مرتاض گفتیم این امام زمان ماست. گفت هرجای عالم که رفتم این شخص حضور داشت، همه جا بود. جایی نبود که این شخص نباشه
🍃اللهم عجل لولیک الفرج
#حدیث✨
قال مولاناامام جعفر صادق (عليه السلام):
بِرُّوا آباءَكُمْ يَبِرَّكُمْ اَبْناؤُكُمْ وَ عِفُّوا عَنْ نِساءِ النّاسِ تَعِفَّ نِساؤُكُمْ ؛
به پدر و مادر خود نيكى كنيد، تا فرزندانتان به شما نيكى كنند
و نسبت به زنان مردم پاكدامن باشيد، تا زنانتان پاكدامن باشند.
📚 كافى ، ج 5، ص 554 ، ح 5
✨﷽✨
♥️ضمانت خانهی بهشتی
✍🏻پيامبر صلى الله عليه و آله فرمودند :
أَنَا زَعِيمٌ بِبَيْتٍ فِي رَبَضِ الْجَنَّةِ وَ بَيْتٍ فِي وَسَطِ الْجَنَّةِ وَ بَيْتٍ فِي أَعْلَى الْجَنَّةِ لِمَنْ تَرَكَ الْمِرَاءَ وَ إِنْ كَانَ مُحِقّاً وَ لِمَنْ تَرَكَ الْكَذِبَ وَ إِنْ كَانَ هَازِلًا وَ لِمَنْ حَسُنَ خُلُقُهُ.
💥من براى كسى كه بگومگو
را رها كند، هر چند حق با او باشد،
💥و براى كسى كه دروغ گفتن
را اگر چه به شوخى باشد، ترك گويد،
💥و براى كسى كه اخلاقش را نيكو گرداند،
خانه اى در حومه بهشت و
خانهاى در مركز بهشت و خانه اى
در بالای بهشت برایش ضمانت میكنم.
#خصال_ص144_ح170
✨✨✨✨✨
✨﷽✨
🔴انصاف درگرفتن اجرت
✍شیخ در گرفتن اجرت براي کار خیاطی، بسیار با انصاف بود. به اندازه اي که سوزن می زد و به اندازه کاري که می کرد مزد می گرفت.به هیچ وجه حاضر نبود بیش از کار خود از مشتري چیزي دریافت کند.
یکی از روحانیون نقل می کند که : عبا و قبا و لباده اي را بردم و به جناب شیخ دادم بدوزد، گفتم چقدر بدهم؟ گفت : دو روز کار میبرد ،چهل تومان. روزي که رفتم لباسها را بگیرم گفت: اجرتش بیست تومان می شود. گفتم: فرموده بودید چهل تومان؟ گفت فکر کردم دو روز کار می برد ولی یک روز کار برد
روایت است که امام علی (ع) فرمود :
الانصاف افضل الفضائل
انصاف برترین فضیلتها است
📚:کتاب کیمیای سعادت
✅ نماز شب
✍مرحوم آقا نجفی قوچان ، در شرح حال خود می گوید: «در اصفهان، حجره هایمان به هم وصل بود. از میان طاقچه سوراخی نمودیم و ریسمانی در آن کشیدیم که یک سر ریسمان در حجره رفیق بود و یک سر آن در حجره من
وقت خواب، آن سر ریسمان را رفیق به دست یا پای خود می بست و این سر ریسمان را من به دست خود می بستم که سحر هر کدام زودتر (برای نماز شب بیدار شدیم دیگری را بدون اینکه صدایی بزنیم، به وسیله همان ریسمان بیدار کنیم، که مبادا طلبه ای از صدای ما بیدار شود و راضی نباشد.»
📚سیمای فرزانگان ص۲۸۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبہ ی
پاییزی تون زیبا🍂🍃
دعا میکنم در این
آخر هفتہ زیبا
لحظاتت همہ شاد
دلت از غم آزاد
روزگارت لبخند
دلت ازکینہ تهی
همہ جا،نام تو ازمهر
بہ لبها جاری
و تو با یاد خداوند بزرگ
بہ سلامت ببری راه بہ پیش🌼🍃