استاد فاطمي نيا:
از يكي ازمعصومين (عليهم السلام ) پرسيدند: چرا هرچه دعا ميكنيم مستجاب نميشود؟
فرمودند :"لانّكم تدعـُون من لا تعرفونه" (زيرا شما كسي راميخوانيد كه نمي شناسيد)
درد ما ، خدانشناسي است!
بايد به اندازه ي خودمان خدا رابشناسيم؛
وقتي خدا را در حد توانت شناختي ، همه كارهايت درست ميشود؛ همه مشكلات حل ميشود،
شناخت خدا مراتب دارد، بايد به اندازه ي خودمان خدا را بشناسيم!
@ganjeneh_marefat
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸داستان توبه جلال صاحب کاباره ای در کرج توسط مرحوم کافی(ره) که خودشان تعریف می کنند.
💎کانال گنجینه معرفت 💎
@ganjeneh_marefat
در محضر علما
مرحوم میرزا اسماعیل دولابی می فرمود: خدا ملا آقاجان را رحمت کند. میگفت به کردستان رفتم. گرسنه هم بودم. او روضه میخواند و مجنون بود. موهایش بلند بود. دیوانهوار از تبریز حرکت کرده بود. گریه میکرد و روضه میخواند. او مجنون امام حسین(ع) بود. در کردستان، در نزدیک سر حدّ عراق بدید که در محرّم، روضه نیست و مردم دور هم مینشینند و سیگار میکشند و یک غذایی میخورند و میروند. گفت شما چرا ذکر مصیبت ندارید؟ گفتند رسم آبا و اجدادی ما این است که این طور روضه میخوانیم. محرّم که میشود، شبی دو سه ساعت دور هم هستیم، روضهای از روضات چنان است، مینشینیم و میرویم. روضه ما این است. گفت نه! باید کسی را بیاورید که تاریخ عاشورا را بخواند و ببینید که مصیبت چه بوده و چه نبوده است. صاحب مجلس کمی پکر شد؛ چون پدر و مادرشان در دهات این کار را میکردند.
خود ملاّ آقاجان تعریف میکرد که شب خواب دیدم حضرت زهرا(س) میگویند تو ادّعای نوکری ما را میکنی؛ رفتی و مجلس فرزند ما را به هم زدی؟ فهمید که صاحب مجلس از گفته او پکر شده و فکر کرده بود که لابد یک چیزی هست که این را به من میگوید. ملا آقاجان میگفت دیدم هیچ چارهای ندارم. کمی پول داشتم به او دادم. گفتم دو سه شب هم روضه برای من بخوانید تا قلبش راحت شود.
✍کتاب طوبی محبت؛ جلد چهارم – ص ۶۳
مجلس حاج محمد اسماعیل دولابی
@ganjeneh_marefat
#نجات_از_فشار_قبر
#حتما_بخونید
📝از امام باقر (علیه السلام) پرسیدند:
✨وقتی انسان میمیرد چرا جریدتن را با او دفن میکنند؟
حضرت فرمودند: «زیرا تا زمانی که آن دو چوب، تَر باشد عذاب از میّت برداشته میشود و از او حسابرسی نمی کنند زیرا عذاب قبر و حساب در یک روز و یک ساعت میباشد و آن هم از وقتی است که میّت را داخل قبر میکنند تا موقعی که بستگان از سر قبر او برمی گردند اما بعد از خشک شدن آن دو چوب، دیگر میّت را عذاب نمی کنند. »
📗بحار، ج ۶، ص ۲۱۶
🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶
@ganjeneh_marefat
در محضر علما
شیخ حسنعلی نخودکی(ره):
انسان وقتى مى گويد:
اللهم انت السلام يعنى : خداوندا! تو سلام هستى
بايد به حال خود نگاه كند و ببنيد كه آيا او را در افعال خود سالم مى داند؟ آيا او راظالم نمى داند، و درافعال خود عادل مى شناسد؟ آيا افعال او را خالى از نقص و عيب مى بيند يا آنكه به زبان خدا را عادل مى خواند و در قلب خويش او را ظالم مى داند؟ در اين زمينه ، افعال انسان ، شاهد عقايد او است اليوم نختم على افواههم و تكلمنا ايديهم يعنى : امروز مهر، سكوت بر دهانشان مى زنيم و دستهايشان با ما سخن مى گويند
مقصود آن است كه آنچه به وسيله دستهايشان انجام دادند شاهد بر عقايدشان است كسى كه خداوند را در افعالش سالم بداند و يقين داشته باشد كه هيچ حركتى بى اذن او انجام نمى گيرد و همه به امر اوست ، ممكن نيست كه در برابر ابتلاء به وقايع و حوادث عالم؛ در سويداى قلب خودش كراهت و ناخرسندى احساس كند، و نسبت به آن ها چون و چرا نمايد؛ زيرا كه يكى از اركان اربعه ايمان ، رضا است ، و دنيا محل امتحان است و اين مطالب برهانى و وجدانى است
✍️سایت معاونت تهذیب حوزه های علیمه(درس اخلاق4)
@ganjeneh_marefat
یک روز دیگر
یک برکت دیگر
وفرصت دیگربراے زندگی
خدای مهربانم
تو راسپاس بخاطرروزی دیگروآغازی نو
با نام تو آغاز می کنیم
#خدایا_به_امید_خودت
🍃🍃🌸🍃🍃
@ganjeneh_marefat