eitaa logo
درشهرچه خبر
1.1هزار دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
2.6هزار ویدیو
0 فایل
با ما همراه باشید ؛ لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/306446337C0d8b780ccd دوستان خود را به کانال درشهر استان تهران دعوت نماید 😍 خبرهای داغ از استان تهران
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 اسراییل عروسک گردان نمایش 7 آبان است... فکت‌های عجیب و حیرت آور را ببینید
‏اینکه پدربزرگ مادربزرگای براندازا فقط پشت ترافیک دسته های عزاداری محرم میمیرن ولی پشت دسته های عزاداری امام رضا نمیمیرن یعنی اعتقاد بین براندازای مشهد هنوز از بین نرفته:) °مرتضی قربانی °
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مراسم خطبه خوانی شب #شهادت_امام_رضا (ع) در حرم مطهر رضوی
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سلام آقا... 💠 تایم‌لپس دیدنی از زیارت حضرت علی بن موسی الرضا(ع)🕌 التماس دعا
⭕️ خبررسیده آدم های با همکاری بعثی ها و مزدوران سعودی، تظاهر کنندگان عراقی رابا قناص میزنن و بعدش ازعمد بلند حرف میزنن که همه تظاهر کنندگان عراقی متوجه بشن اینها ایرانی هستن! هدفشون اینه تظاهرکنندگان خیال کننداز نیرو اومده برای سرکوب مردم "احسان بخش🇮🇷"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اینجا نه #عراق است و نه ونزوئلا اینجا کشور شیلی است، چندصدهزار نفر به خیابانها آمده اند و تظاهرات میکنند اما این تجمعات چندصدهزار نفری برخلاف تجمعات چندهزار نفری عراق بشدت سانسور میشود، میدانید چرا؟ چون اینها علیه حاکمان وابسته به آمریکا قیام کرده اند . سانسور شدید خبری میشوند تا هیچکس صدای آنها را در دنیا نشنود..‌.
🔰 لوح | در آستان خورشید ▪️رهبر انقلاب: خادمی #امام_رضا علیه‌السلام افتخار من است. 💻 @Khamenei_ir
شهیدان دوتن از ۳۰ شهید سرافراز دانش آموز شهرستان + وصیت نامه شان 👌 ستادبرگزاری مراسم یوم الله 13 آبان شهرستان ورامین
#حدیث 🖊 #امام_رضا_عليه_السلام: ▪️فروتنى آن است كه با مردم چنان رفتار كنى كه دوست دارى با تو رفتار شود. 📕كافي : ج2،ص124
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چند درصد از مسئولین ما جهنمی هستند؟ 🎙 #رحیم‌پور_ازغدی: 💬 پیامبر اکرم (ص) فرمودند اگر کسی خانه‌ای بسازد که وقتی مردم از جلوی آن رد می‌شوند و آن را می‌بینند آه بکشند، صاحب آن خانه و کاخ #جهنمی است! 🔹 چند درصد از مسئولین در #شمال_شهر و در خانه‌های مجللِ چند ده میلیاردی زندگی می‌کنند؟
🔴 سفر مشکوک #وزیر_ضعیف آذری‌جهرمی به قطر و آلمان! محمد جواد #آذری_جهرمی وزیر ارتباطات هم اکنون در قطر به سر می برد و بعد از قطر، قرار است به کشور آلمان سفر کند. گفته می شود وزیر ارتباطات قرار است در اجلاس منطقه‌ای کنفرانس امنیتی مونیخ آلمان با موضوع امنیت سایبری حضور یابد که بر مشکوک بودن این سفر می افزاید.