eitaa logo
در امتداد انقلاب
884 دنبال‌کننده
11.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
70 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
دلار و یورو در صرافی ملی چند؟ 💵 قیمت فروش دلار در صرافی‌های بانکی ۲۶ هزار و ۹۰۳ تومان و قیمت خرید ۲۶ هزار و ۳۷۱ تومان تعیین شده است. 💶 قیمت فروش یورو ۳۰ هزار و ۹۵۳ تومان و قیمت خرید ۳۰ هزار و ۳۴۰ تومان اعلام شده است.
🔸وزیر اقتصاد برای پاسخگویی درباره وضعیت بورس راهی پارلمان می شود 🔹به گفته علی نیکزاد، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی سه شنبه هفته آینده سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد در مجلس حضور خواهد یافت و درباره وضعیت بورس توضیح خواهد داد.
♦رئیس جمهور: هیچ خط قرمزی ندارم؛ نه معاونینم و نه وزرا هیچ کدام خط قرمزی برای من نیستند رئیسی در جلسه هیأت دولت: 🔹دولت سیزدهم مبارزه با فساد را با قوت و جدیت پیگیری خواهد کرد، مردم شاید فقر و سختی‌های معیشتی را تحمل کنند، اما فساد را نمی‌پذیرند. 🔹هیچ خط قرمزی ندارم؛ نه دفترم، نه معاونینم و نه وزرا هیچ کدام خط قرمزی برای بنده نیستند. 🔹تلاش کردم همکارانم را از افراد پاکدست و ضدفساد انتخاب کنم. 🔹 اخذ نظرات و انتقادات صاحب نظران اقتصادی تصمیمات دولت را پخته‌تر می کند.
زمان ازسرگیری مذاکرات وین مشخص شد 🔹معاون سیاسی وزیرخارجه: مذاکرات ایران و گروه ۱+۴، ۸ آذر در وین آغاز می‎شود.
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۲۴|امروز چه خبر بود؟ از شکست آمریکا در دزدی نفت ایران تا تذکر رهبر انقلاب به مجلس
10.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مناظره موافقان و مخالفان کرونا
السد اجازه جدایی ژاوی را نمی‎دهد 🔹مدیر اجرایی باشگاه السد: از سفر برخی مقامات بارسلونا به قطر استقبال می‎کنیم اما ما متعهد هستیم که سرمربی خود را حفظ کنیم و نمی‎توانیم در این مقطع حساس اجازه ترک باشگاه را به ژاوی بدهیم.
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | تصاویر عملیات برخورد پاسداران سپاه با ناوهای جنگی آمریکا و توقیف
آمریکا: مذاکرات باید از نقطه قبلی از سرگرفته شود 🔹سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ما به روشنی گفته‌ایم که اگر قرار است گفت‌وگوها موفقیت‌آمیز باشند و اختلاف‌های باقی‌مانده را حل کنیم باید مذاکرات دقیقاً از جایی که در دور ششم به اتمام رسیدند آغاز شوند. 🔹در دور هفتم مذاکرات وین درباره برجام شرکت می‌کنیم. رییس هیأت آمریکایی رابرت مالی است. چنانچه ایران جدی باشد، رسیدن به توافق سریع امکان‌پذیر است.
☑️ بیانیه اتحادیه روپا در خصوص ازسرگیری مذاکرات در وین 🔸اتحادیه اروپا: 🔹کمیسیون مشترک برجام روز ۲۹ نوامبر در وین دیدار خواهد داشت. 🔹انریکه مورا، هماهنگ کننده اتحادیه اروپا در مذاکرات هسته‌ای ریاست نشست کمیسیون را بر عهده خواهد داشت و نمایندگانی از چین، فرانسه، آلمان، روسیه، انگلیس و ایران نیز در آن حاضر خواهند شد. ـــــــــــــــــــــــ
🔴 کمیسیون بهداشت مجلس طی روند کارشناسی، حسن روحانی را به خاطر «اشتباهات محرز» به عنوان رئیس ستاد کرونا در مدیریت این بیماری، مقصر شناخته و گزارشی را به قوه قضیه ارسال کرد.