🔴 دعا برای ظهور در تعقیبات مشترکه هر نماز
🔵 در کتاب «جمال الصالحین» از مولایمان امام صادق علیه السلام نقل شده است که حضرت فرمودند:
🌕 همانا از حقوق ما بر شیعیان ما این است که بعد از هر نماز واجب دست هایشان را بر چانه گذاشته و سه مرتبه بگویند:
یا رَبَّ مُحَمَّدٍ عَجِّل فَرَجَ آلِ مُحَمَّدٍ،
یا رَبَّ مُحَمَّدٍ إِحفَظ غَیبَةَ مُحَمَّدٍ،
یا رَبَّ مُحَمَّدٍ إِنتَقِم لِابنَةِ مُحَمَّدٍ
ای پروردگار محمّد، فرج و گشایش امور آل محمّد را تعجیل فرما، ای پروردگار محمّد، محافظت کن (دین را در) غیبت محمّد، ای پروردگار محمّد، انتقام دختر محمّد را بگیر.
📚 صحیفه مهدیه، ص۲۷۱/مکیال ج۲بخش ۷
#امام_زمان
#ادعیه_مهدوی
🍃
@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج ✨
⃟🌿 ⃟🌺
✔️ با بزرگ خانوادهتان مدارا کنید
🔻عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی🔻
🔸اگر زن با مرد مدارا کند، در نصف اعمال خوب او شریک است.
🔸با بزرگ خانوادهتان مدارا کنید. زن با شوهرش و فرزندان با پدرشان مدارا کنند و حرمت او را نگاه دارند.
🔸بزرگ خانواده باید تحریک نشود و از جا در نرود؛ هر چه اهل خانه توی سر هم بزنند، او حرکت نکند.
🔺مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب
#خانواده
🍃
@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج ✨
zan-az-didgahe-eslam-850422.mp3
11.12M
💠 زن از دیدگاه اسلام
خدای متعال در جنبههای معنوی و ارزشهای انسانی در قرآن کریم بین زن و مرد تفاوت قائل نشده است و کاملاً برابرند. جنبههای انسانی ناظر بر روح است. در بعد روح انسانی: زن و مرد، مذکر و مؤنث نداریم.
براساس طراحی نظام عالم این روحها به دو گروه زنها و مردها تقسیم شدند. خدای متعال یکسری وظایف و نقشها برای هر کدام پیشبینی کرد و متناسب با آن وظایف و نقشها، سرمایهها و امکاناتی به این دو داد. این در واقع تقسیم وظیفه است و هیچکدام بر دیگری برتری ندارد.
نقش عظیم مادرانه و عواطف قویتر زنان؛ سرمایهای در وادی سیر و سلوک عرفانی
پاسخ به شبهه در مورد آیه اَلرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ
بحث تفاوت احکام ارث و دیه ...
🎤 استاد مهدی طیّب
۸۵/۰۴/۲۲
#حجاب_و_حقوق_زن
🍃
@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج ✨
⃟🌿 ⃟🌺
💠#حديث
🔻بنا به نقل، پيامبر اكرم صلّي الله عليه و آله و سلّم فرمودند: هرگاه خداوند براى خانوادهاى خير بخواهد آنان را در دين دانا مىكند، كوچكترها بزرگترهايشان را احترام مىنمايند، مدارا در زندگى و ميانه روى در خرج روزيشان مىنمايد و به عيوبشان آگاهشان مىسازد تا آنها را برطرف كنند.
🔅 إذا أرادَ اللّه بِأهلِ بَيتٍ خَيرا فَقَّهَهُم فِى الدّينِ و َوَقَّرَ صَغيرُهُم كَبيرَهُم و َرَزَقَهُمُ الرِّفقَ فى مَعيشَتِهِم و َالقَصدَ فى نَفَقاتِهِم وَ بَصَّرَهُم عُيُوبَهُم فَيَتُوبُوا مِنها.
نهج الفصاحه، ص ١٨١، ح ١٤٧
🍃
@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج ✨
⃟🌿🤲 ⃟🌺
✔️ نیمی از امر ازدواج، آسمانی است.
🔻عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی
🔸وقتی دختر و پسر همدیگر را پسندیدند، بله والسّلام. نکند شرط و شروط بگذارید و مهریّهی سنگین و شیربها و گرفتن مجالس پرخرج عروسی و جهیزیهی کلان و امثال آن را به همدیگر تحمیل کنید و از همان اوّل زندگی خانوادهها را خراب کنید. شرط، باطل کنندهی عقد است. همینجا عقد را خراب کردی. البته عقد اسلامی خراب نمیشود، ولی عقد ایمانی خراب میشود. چون تا میگویی شرط دارد، دختر و پسر دلشان میلرزد و در نتیجه عقد خراب میشود. وقتی دختر و پسر در شب زفافشان برای بدهیها و مخارج، یک دنیا غصّه و نگرانی دارند، بچّهای هم که درست میشود، حاضر نیست به این دنیایی بیاید که پر از نگرانی و غصّه است، لذا مجبور میشوند پهلوی مادر را بشکافند و به زور بچّه را بیرون بیاورند. وقتی دو طرف همدیگر را پسندیدند، بگذارید با اختیار و میل خودشان آنچه در وسعشان است، انجام دهند.
🔸هر ازدواجی را که خداوند انعقاد کرده، یعنی خداوند آنها را به هم عقد کرده، واقع میشود و الاّ به هم میخورد. ندیدی بعضی از ازدواجها به هم میخورد؟ مال این است که قبلاً انعقاد خدایی نبوده است. پس اگر زنی گرفتی و به نظرت بد از آب در آمد، نباید دیگران را مقصّر بدانی؛ این چیزی است که خدا برایت بریده است و برای رسیدن تو به کمال، بهترینها بوده که برایت انتخاب کرده است. بهترین زن برای تو همین بوده است و اگر چشمت باز شود، میفهمی اگر همهی زنهای عالم بودند، تو همین را انتخاب میکردی. پس راضی باش و خدا را شکر کن. نیمی از امر ازدواج، آسمانی است.
🔺مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب
#خانواده
🍃
@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری #استاد_شجاعی
• همیشه لذّت از عبادت، نشانهی مقبولیت عبادتهای ما نیست.
✘ گاهی این لذّتها رو شیطان ایجاد میکنه!
🍃
@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج ✨
👤 #انسان_شناسی۲۴۴
🍃
@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج ✨
انسان شناسی ۲۴۴.mp3
12.82M
#انسان_شناسی ۲۴۴
#حجهالاسلام_قرائتی
#استاد_شجاعی
شما همین الآن در حال عبورید!
از روی همان صراط که بارها نامش را شنیدهاید.
تنها کار مهم شما نیز این است که:
در این مسیر،
۱ـ کسی را نسوزانید!
۲ـ خودتان نسوزید!
✘ چگونه میتوان نسوخت و نسوزاند؟
🍃
@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠موشن گرافیک احکام: تو فجازی ساکت نباش !
🔸احکامی که باید بدانیم
✅ مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
🔰پاسخگویی تلفنی : 096400
🔰پاسخگویی پیامکی (فقط احکام شرعی) : 30009640
#آموزش_احکام
🍃
@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج ✨
⃟🌿 ⃟🌺
💠 حجاب و کودک - ۱
⚪️ کودکان آینهوار رفتارهای والدین را تقلید میکنند
لزوم پوشیدگی و حجاب در همۀ ابعاد فردی و اجتماعی آن، یکی از احکام ضروری اسلام است که رعایت آن در جامعه نه تنها سبب تحکیم بنیان خانواده میشود؛ بلکه افزایش امنیت و آرامش روانی افراد را نیز به دنبال خواهد داشت. در حال حاضر بسیاری از خانوادهها، از وضعیت پوشش فرزندانشان راضی نیستند؛ که این نارضایتی آنها از یک طرف باعث ایجاد تحمیل و اجبار در پوششهای افراطی نسبت به فرزندان میشود و از طرف دیگر موجب پافشاری و مقاومتهای خودسرانۀ بچهها نسبت به این امر الزامآور اسلامی خواهد شد. این معضل و مشکل بزرگ را میتوان با کوچکترین و جزئیترین راهها حل کرد.
در نشست با استاد مهندس مهدی طیّب، در رابطه با مسئلۀ حجاب و ایجاد روحیۀ عفاف و حیا در وجود کودکان و نوجوانان به گفت وگو پرداختیم. ایشان که از حدود ۴۰ سال قبل تاکنون به موازات درس آموزی و کسب فیض از محضر عالمان دین و عارفان اهل یقین، در جهت نشر و آموزش معارف اهل بیت علیهم السّلام به سخنرانی و تدریس در دانشگاهها و جلسات دینی پرداخته و به نگارش و نشر مقالات و کتب دینی مبادرت ورزیدهاند؛ از میان روشهای تعلیم و تربیت به مهمترین و کلیدیترین عامل، یعنی الگوسازی و تقلید اشاره میکنند و مهمترین دوران را در آموختن حجاب، دوران کودکی عنوان میکنند. این که کودکان آینهوار رفتارهای والدین را تقلید میکنند و الگوی عملی که خانواده ارائه میکند؛ مانند نحوۀ پوشش و حجاب مادر یا تقیّد پدر به دستورات دینی، را الگوی خود قرار میدهند؛ این که بزرگترها در درجۀ اوّل باید به یک باور فردی نسبت به منطق حجاب برسند تا حجاب اسلامی برای فرزندانشان از حالت تحمیلی خارج شده و دلنشین و لذّتبخش جلوه کند و ... اگر میخواهید فرزندانتان از همان طفولیت با روح حجاب و حد و حدود آن آشنا شوند، خو کنند و در نوجوانی و جوانی نیز تابع همان ارزشها عمل کنند و از هنجارها و ارزشهای پسندیده منحرف نشوند؛ مطالعۀ این گفت و گو را از دست ندهید:
⚪️ باور فردی و اعتقادی بزرگترها به فرهنگ و حجاب و حدّ و حدود آن
قدم اوّل برای پرداختن به مسألۀ تبدیل حجاب به یک هنجار در کودکان، متقاعد شدن، معتقد شدن و موظف شدن بزرگترهاست؛ که میتواند شامل خانواده، مربّیان، معلمان مهدکودکها و مدارس یا مسئولان و مدیران جامعه در سطوح مختلف باشد. تا زمانی که آنها متقاعد نشوند؛ یعنی به صورت جدّی پایبندی عملی به حجاب پیدا نکنند؛ به هیچ وجه نمیتوان این امر را در خصوص کودکان و نوجوانان دنبال کرد. پس این بزرگترها هستند که باید با این منطق آشنا شوند، تعریف حجاب و حد و حدود آن را درک کنند، دلائل و چراییهای عقلانی که باعث رعایت این مسأله میشود را باور کنند و پیامدهای بسیار خسارتباری که بیاعتنایی و کماعتنایی به این مسأله میتواند در جنبههای مختلف برای فرد و جامعه ایجاد کند را بشناسند و به صورت جدّی به کسب آگاهی در این مورد بپردازند...
ادامه دارد ....
🎤 مصاحبه با استاد مهدی طیّب به مناسبت روز عفاف و حجاب - مجلۀ شهرزاد - تیرماه ۱۳۸۹
#حجاب_و_حقوق_زن
🍃
@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج ✨
⃟🌿 ⃟🌺
💠 حجاب و کودک - ۲
⚪️ عادت دادن کودکان به حجاب کامل؛ سدّی محکم در برابر مقاومت روحی آنها در بزرگسالی
قدم بعد مربوط به خود کودکان و نوجوانان است. الان با یک نوع مقاومت از سوی دختران دبستانی و راهنمایی نسبت به مراعات کامل حجاب مواجهیم. ابتدا این سؤال مطرح است که اصلاً چرا این مقاومت شکل میگیرد؟ اگر ما در همان دوران کودکی یک نوع عادت در پوشش در دخترانمان ایجاد نکنیم، بدون شک در بزرگسالی یک مقاومت روحی در مورد آن پوشش در آنها وجود خواهد داشت. بنابراین به ضرورت اُخت شدن و عادت کردن بچهها به پوشیدگی از دوران طفولیت، باید این اقدام جدّی صورت بگیرد؛ که البتّه این موضوع هم باید ابتدا در وجود خود بزرگترها حل شود. این که منطق حجاب و حدّ و مرز آن را در قالب حجاب کامل اسلامی و شرعی، بدور از هر سوء برداشتی، به صورت جدّی درک کرده باشند؛ تا بتوانند بر اساس آن حدّ و حدود، کودکان و نوجوانان خود را با این نوع پوشش عادت بدهند. به طور مثال میتوانیم به روپوشها و یونیفرمهای بچهها در مهدکودکها، دبستانها و حتّی راهنماییها اشاره کنیم که آیا این نوع پوشش همان حجاب اسلام است؟ و آیا درست است که کودکان خود را با حدّاقلّ حجاب عادت دهیم؟
نکتهای که در این میان حائز اهمیت است این است که وقتی ما کودکان و نوجوانان را در پوشش و حجاب اسلامی به حداقل عادت دهیم، وقتی با اندکی سستی و ناهنجاری در جامعه روبهرو شوند، این پوشش به حدّ غیرقابل قبولی خواهد رسید و حجاب شرعی و اسلامی به طور کامل منتفی خواهد شد. پس باید در مهدکودکها و دبستانها و حتّی راهنماییها، برای کودکان و نوجوانان دختر حجاب و پوششی به شکلی دوستداشتنی و مطبوع، بهعنوان یونیفرم و روپوش پیشبینی شود. در این صورت بچه از همان دوران طفولیت به مراعات حجاب کامل عادت میکند و در سنین بالاتر، مراعات حجاب برای او امری عادی و طبیعی خواهد بود؛ همانطور که هر یک از دختر و پسر، از همان آغاز طفولیت، به پوشیدن لباس دخترانه یا پسرانه عادت میکند و لذا در سنین بالاتر اگر بخواهیم لباس جنس مقابل را بر تن کند؛ برای او دشوار و ناگوار است. چنان چه بزرگان فرمودهاند اَلْعِلمُ فی الصِّغَرِ کَالنَّقْشَ فی الْحَجَرِ، یعنی زمانی که حقیقتی در کودکی به فرد آموخته شود، همانند کندهکاری روی سنگ، در طول عمرش پایدار خواهد بود. پس بعد از آگاهی کامل بزرگترها از مسئلۀ حجاب و منطق آن، در قدم بعد باید کودکان و نوجوانانمان را از همان طفولیت با این نوع پوشش عادت دهیم تا در بزرگسالی همچون سدّی محکم باعث پایداری و مقاومت آن ها در مراعات حجاب شود.
⚪️ حیا و عفاف در فرزندانمان نباید باعث خجالتی شدن آنها شود
در رابطه با بحث حیا و عفاف که مربوط به ترتیب اخلاقی بچهها است، باید سرمایه گذاری حسابشدهای صورت بگیرد تا این روحیه در باطن و درون آنها تقویت شود؛ که اگر این کار در حدّ صحیح و حسابشدۀ آن انجام شود؛ بدون شک بر حجاب و پوشش و ظاهر آنها نیز تأثیر خواهد گذاشت، اما والدین باید مواظب باشند که در تقویت روحیۀ حیا و عفاف در وجود فرزندانشان افراط نکنند که منجر به خجالتی شدن آنها شود که این نیز همچون بیحیایی، یک بیماری اخلاقی و روانی خواهد بود و برای ریشهکنی و درمان آن راه دشواری باید پیمود. حیا به عنوان یک ویژگی اخلاقی ارزشمند، درباطن و درون آدمی به شمار میرود و آن زمانی است که فردی از انجام کار ناستودهای پرهیز میکند؛ امّا خجالتی بودن زمانی است که کاری درست و پسندیده را نتواند انجام دهد. پس این دو را نباید به یک معنا پنداشت. برای ریشهدار شدن حجاب در شخص، در همان سنین طفولیت باید به این بُعد از تربیت اخلاقی فرزندان پرداخت، تا قوّت حیا و عفاف در باطن پاک آنها، منجر به رعایت حجاب از سوی آنها شود و آن باعث ایجاد عادت به پوشش اسلامی از همان خردسالی گردد.
ادامه دارد ....
🎤 مصاحبه با استاد مهدی طیّب به مناسبت روز عفاف و حجاب - مجلۀ شهرزاد - تیرماه ۱۳۸۹
#حجاب_و_حقوق_زن
🍃
@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸 #بسم_الله_الرحمن_الرحیم🍃🌸
👇شبی یک صفحه قرآن 👇
4_5787608851020778260.mp3
861.9K
4_213466574760181984.MP3
818.7K
🥀⃟🍃
#ترتیل_وترجمه ⚡️
#صفحه_15 سوره مبارکه #بقره
#سوره_2
#جزء_1
قاری: #پرهیزکار
🌿@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
🥀⃟🍃
#متن_ترجمه ⚡️
#صفحه_15 سوره مبارکه #بقره
#سوره_2
#جزء_1
از کتاب ترجمه خواندنی قرآن
🌿 @Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
4_5785134348562858714.mp3
2.42M
🥀⃟🍃
#صوت_ترجمه ⚡️
#صفحه_15 سوره مبارکه #بقره
#سوره_2
#جزء_1
از کتاب ترجمه خواندنی قرآن
🌿@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
🥀⃟🍃
#متن_تفسیر ⚡
#صفحه_15 سوره مبارکه #بقره
#سوره_2
#جزء_1
از کتاب تفسیر یک جلدی مبین
🌿@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
4_5787608851020778264.mp3
4.39M
🥀⃟🍃
#صوت_تفسیر⚡
#صفحه_15 سوره مبارکه #بقره بخش اول
#سوره_2
#جزء_1
مفسر: استاد قرائتی
🌿@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
4_5787608851020778266.mp3
3.38M
🥀⃟🍃
#صوت_تفسیر ⚡️
#صفحه_15 سوره مبارکه #بقره بخش دوم
#سوره_2
#جزء_1
مفسر: استاد قرائتی
🌿@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
✘ بیحجاب، بیدین نیست ✘
با بیاحترامی و دعوا و هتاکی، هیچ چیزی در جامعه اصلاح نمیشه!
✘ واکسن فرهنگی باید تولید کرد!
آپارات | یوتیوب
🍃
@Darmahzareghoran
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج ✨