11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا موسی ابن جعفر (ع)
#شهادت_موسی_ابن_جعفر
#موسی_ابن_جعفر_علیه_السلام
#موسی_ابن_جعفر #امام_کاظم
#یا_باب_الحوائج #شهادت_امام_کاظم
وا میکند بر روی ما بن بستها را
باب الحوائج شد بگیرد دستها را
شهادت مظلومانه آقا موسی ابن جعفر علیه السلام را به محضر علی ابن موسی الرضا علیه السلام ، کریمه اهلبیت فاطمه معصومه سلام الله علیها ، امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و همه شما محبین اهلبیت علیهم السلام تسلیت عرض می نماییم
Roze Emam Kazem.mp3
7.96M
🔹 #روضه
🔸روضه شهادت امام کاظم علیهالسلام
▫️
▪️ السلام علیک یا موسی بن جعفر الکاظم🥀
14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : پنج نصیحت کوتاه
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
کانال سخنرانی دلنشین
مداحی آنلاین - اخلاق خوب امام کاظم - استاد رفیعی.mp3
3.36M
🏴 #شهادت_امام_موسی_کاظم(ع)
♨️اخلاق خوب امام کاظم(ع)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #رفیعی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
کانال سخنرانی دلنشین
🎀🍃🎀🍃🎀
🍃🎀🍃
🎀🍃
#راهکار_تسلط_بر_مشابهات
📝📝📝
✅ نقش وقف و ابتداء در حسن حفظ و جلوگیری از تداخل در مشابهات.
❌ وقف اشتباه باعث می شود که نتوانیم ادامه آیه را درست بخوانیم.
☑️ همانطور که یک حافظ آیات را حفظ می کند باید مواضع وقف را هم حفظ کند و همچنین نوع وقف هر موضع را بداند.
👌 بعضی از آیات شباهت زیادی به هم دارند اما مواضع وقفشان با هم فرق دارد و بعد از موضع وقف کل دو آیه با هم فرق دارند. مثال :
1⃣ وَقَالَ الۡمَلِكُ ائۡتُونِی بِهِۦۖ فَلَمَّا جَاۤءَهُ الرَّسُولُ قَالَ ارۡجِعۡ إِلَىٰ رَبِّكَ فَسۡـَٔلۡهُ مَا بَالُ النِّسۡوَةِ الَّـٰتِی قَطَّعۡنَ أَیۡدِیَهُنَّۚ إِنَّ رَبِّی بِكَیۡدِهِنَّ عَلِیمٌ
سوره يوسف 50
2⃣ وَقَالَ الۡمَلِكُ ائۡتُونِی بِهِۦۤ أَسۡتَخۡلِصۡهُ لِنَفۡسِیۖ فَلَمَّا كَلَّمَهُۥ قَالَ إِنَّكَ الۡیَوۡمَ لَدَیۡنَا مَكِینٌ أَمِینٌ
سوره يوسف 54
❌ اگر در آیه دوم وقف شود ممکن است با آیه اول اشتباه شود و همچنین اگر در آیه اول وقف نشود ممکن است با آیه دوم اشتباه شود.
#استاد_مهدی_حسنی
🎀🍃
🍃🎀🍃
🎀🍃🎀🍃🎀
____ 🌏🌎________
____✍✍_________
🔶️🔷️بهتان و افتراء ( تهمت ) عبارتست از: اینکه انسان در حق غیر به چیزی که راضی نیست دروغ بگوید. به عبارت دیگر چیزی را به دروغ به دیگری نسبت دهد و شخصی که مرتکب گناه و عمل زشتی نشده به انجام آن متهم کند و یا عیب و نقصی را که در او نیست به او بچسباند و فرقی نیست که این نسبت دروغ در حضور او باشد یا در غیاب. بهتان و تهمت از گناهان کبیره است و در قرآن مجید به شدت از آن نهی، و عذاب شدیدی برای آن ذکر گردیده است .
🔶️افتراء
تهمت زننده با علم و آگاهی، گناه یا عیبی را به شخصی نسبت میدهد یعنی میداند که آن شخص دارای این عیب نیست و یا این گناه از او صادر نشده است لکن آن را به او نسبت میدهد و حتی گاهی خود او مرتکب عمل زشتی شده ولی برای نجات خود از گرفتاری و فرار از مجازات آنرا به دیگری نسبت میدهد، که در اصطلاح به آن افتراء گویند.
بدترین نوع افتراء ، افتراء بستن به خدا و پیغمبر اوست .
انظر کیف یفترون علی الله الکذب و کفی به اثما مبینا ( آیه ۵۰ سوره نساء)
🔷️بهتان
تهمتزننده بدون علم بلکه از روی ظن و گمان چیزی را به شخصی نسبت میدهد. ریشهی بهتان همان سوءظن و بدبینی نسبت به دیگران است که موجب میشود هر کاری که از دیگران صادر شود آنرا حمل بر فساد و بدی کند. و اکثر تهمتها بخاطر ناآگاهی و سوءظن است، و لذا خداوند در قرآن میفرماید:
«یا ایها الذین آمنوا اجتنبوا کثیراً من الظن ان بعض الظن اثم؛
ای مؤمنان از بسیاری از گمانها بپرهیزید زیرا بعضی از گمانها گناه است.»
❌یکی از مسائلی که در قرآن کریم بسیار بر آن تاکید شده و گناهی بسیار بزرگ به حساب آورده شده است، تهمت زدن خصوصاَ تهمت زدن به زنان است:
«ان الذین یرمون المحصنات الغافلات المؤمنات لعنوا فی الدنیا و الاخره و لهم عذاب عظیم
آنان که به زنان عفیف غافل تهمت می زنند (زن غافل یعنی بی خبر از همه جا که در خانه خود نشسته است)، در دنیا و آخرت مشمول لعنت الهی هستند و برای اینها عذاب بزرگی است»
(سوره نور، آیه 23)
«یوم تشهد علیهم السنتهم و ایدیهم و ارجلهم بما کانوا یعملون
آن روزی که زبانها و دستها و پاهای آنان علیه ایشان به اعمالی که مرتکب شده اند شهادت می دهند»
(سوره نور، آیه 24)
✔پس کسی که تهمت زند لعنت شده دنیا و آخرت است و در روز قیامت اعضا و جوارحش علیه او شهادت میدهند و جایگاهش دوزخ خواهد بود .
✅نابود کردن وجهه افراد در جامعه ، و ريختن آبروى آن ها به وسيله بهتان يا تهمت از بدترین رذایل اخلاقی ست.
امام جعفر صادق (عليه السلام ) در اين زمينه مى فرمايند:
من روى على مؤمن روايه يريد بها شينه و هدم مروءته ليسقط من اعين الناس اخرجه الله من ولايته الى ولايه الشيطان ، فلا يقبله الشيطان.
اگر کسى سخنى را بر ضد مومني نقل کند و قصدش از آن ، زشت کردن چهره او و از بين بردن وجهه اجتماعى اش باشد و بخواهد او را از چشم مردم بيندازد، خداوند او را از محور دوستى خود خارج مى کند و تحت سرپرستى شيطان قرار مى دهد؛ (ولى) شيطان هم او را نمى پذيرد.😱😦
📛 تهمت نیز از دسته گناهانی ست که باید جبران شود. انسانی که با آبروی انسان دیگری بازی کرده باید تاوان این عمل خود را بدهد و آن شخص را راضی گرداند. گاهی اوقات حلالیت طلبیدن و رضایت بدست آوردن، مفسده دارد و جریان جدیدی به راه می افتد، در این صورت می توان توسط نامه و یا با پیامک یا ایمیل به صورت ناشناس در پی کسب رضایت او برآمد. در نهایت اگر هیچ راهی برای عذر خواهی وجود ندارد، باید از راه های دیگر، در جهت جبران برآمد، از جمله ، استغفار برای او، صدقه دادن و زیارت کردن به نیابت از او و...
🌿اللهم نور قلوبنا بالایمان و زین اخلاقنا بالقرآن 🤲🤲
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا