6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 عروس ودامادکارت دعوت فرستادن برای امام رضا (ع) ☀️ودعوتش کردن به عروسیشون ،حالا ببینید امام رضا براشون چی کارکرده!🌹
🌸 @valghoratalhamida
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنیا شما رو میبره یک گوشه رینگ.....
مثبت زندگی
https://eitaa.com/Ge1402
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ذکری که امام زمان به ملاقاسم رشتی یاد داد
🔹 «يا محمدُ، يا علي يا فاطمه يا صاحبَ الزمان ادركني و لا تُهلكني»
#امام_زمان
❤️ او
May 11
به مناسبت سالروز شهادت حضرت حمزه
۱۵ شوال، سالروز جنگ احد و شهادت حمزه، عموی بزرگوار پیامبر خدا (ص) است. نخستین بارلقب سیدالشهدا،از سوی رسولخدا ص به حمزه بن عبدالمطلب،که در جنگ اُحد به شهادت رسید، عطا شد و از آنپس از حمزه با لقب سیدالشهدا یاد میشد.
حمزه به سبب ایمان بالا و سابقه درخشان، در حمایت از اسلام، یاری و دفاع از شخص رسولخدا ص همواره موردتوجه و علاقه ایشان بود. ایثار و فداکاریهای حمزه و همچنین شجاعت فوقالعاده او در تاریخ اسلام مشهور است. همچنان که در جنگ اُحد نیز صحنههایی از این ایمان و ایثار و شجاعت و دلاوری را به نمایش گذاشت. درکنار این فضایل، چگونگی شهادت او و اوج غربت و مظلومیت او نیز در میان شهیدان اُحد و قبل و بعدازآن کمنظیر بوده است.گویا با توجه به موارد فوق، حمزه، ملقب به سیدالشهدا گردید و بر سایر شهیدان والامقام اسلام برتری یافت. امامان شیعه نیز بر تکرار لقب سیدالشهدا برای حمزهبنعبدالمطلب تأکید میورزیدند و همواره یکی از افتخارات و ارزشهای والای معنوی خاندان رسولخدا را، انتسابشان به حمزه سیدالشهدا ذکر میکردند.
بدون شک حضرت حمزه ع، از محبوبترین شخصیتهایی است که رسول گرامی اسلام صلیالله علیه و آله بیشترین محبت و علاقه را به آنان ابراز داشت و پیوسته فضیلتهای آنان را برای همگان اعلام کرد. ابوالفرج اصفهانی در روایتی از رسول خدا (ع) آورده که آن حضرت فرمود: «بهترین مردم، حمزه و جعفر و علی (ع) هستند». همچنین جابربن عبداللّه انصاری میگوید: یکی از یاران ما صاحب فرزندی شد. پس خدمت پیامبر خدا (ص) رسید و از ایشان پرسید چه نامی بر او بگذارد؟ حضرت (ص) در پاسخ فرمود: «محبوبترین نامها را نزد من برای او انتخاب کن؛ نامش را حمزه بگذار»
نام حمزه که به معنای شیر ژیان است، بهحق آینه تمام نمای خصلتها و منشهای والای شخصیت حضرت حمزه میباشد.
کلمه «شهدا» جمع واژه «شهید» به معنای کشته در راه خداست. همچنین شهید و شهادت از ماده «شهد» به معنای گواهی، حضور و آگاهی آمده است؛ اما اینکه چرا کشته راه خدا را شهید نامیدهاند، چند جهت در کتب مربوط به این مباحث یادشده است که از آن جمله این مورد است که گفتهاند آنکه خدا و ملائکه شاهد جانبازی و فداکاری او و ناظر رفتن او به بهشت هستند، شهید خوانده میشود یا گفتهشده است شهید را ازاینجهت شهید میگویند که هنگام کشته شدن بر روی زمین میافتد و زمین که یکی از گواهان قیامت است و «شاهده» ازجمله نامهای اوست، شاهد جانبازی اوست.
ماخذ:
ثواب الاعمال، الامالی شیخ صدوق
الاصابه متقی هندی و کنزل العمال سیوطی
السیره النبویه ابن هشام
https://eitaa.com/joinchat/71827456C9cfb0e296d
🔻آنچه که امروز می خوانید
🟥۱_ روضه حضرت حمزه سیدالشهدا
🟧۲_ سقط جنین ( قسمت سوم )
🟨۳_ رعایت نکردن نوبت
🔳۴_حمزه سیدالشهدا و جعفر طیار
🟩۵_ رسیدگی ب پدر و مادر
🟦۶_ قدرت و عظمت
🟪۷_ پیوستن به نماز جماعت
🟫۸_ کاشت ناخن مصنوعی
🟧۹_ اسما متبرکه را چکنیم؟
🟦۱۰_کندن پوست بدن
#روضه_حمزه_سیدالشهداء
#روضه_حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
از بعد شهادتدحمزه ی سیدالشهدا
وحشی دیگه مکه هم نموند
اومد طائف،
اسلام وقتی به طائف رسید قاصد پیامبر که اومد دنبالش،
اونو دعوت به توبه و اسلام کرد
قبول نکرد
گفت من مشرکم
خدای این پیامبر فرموده همه گناهانو میبخشم غیرازشرک،
مرتبه ی دوم آیه ی دیگری نازل شد
قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَحمةِ الله
امید پشت سرامید،
گفت من هم فحشا انجام دادم
هم قتل انجام دادم
هم مشرکم،
تا آیه ی ۷۰ سوره ی فرقان نازل شد
اولـٰئِک َ یُبَدِّلُ اللهُ سَیِّئاتِهِم حَسَنات...
آخرالامر قبول کرد
همراه با این قاصد
که بعضی ها گفتند ابن عباس بوده ،
اومد محضر پیامبر،
وقتی ایمان آورد
پیغمبر فرمود
بگو ببینم عمومو چجوری کشتی ؟
وقتی ماجرارو تعریف کرد
پیغمبر فرمود دیگه تو مدینه نمون ،
من نمیتونم قاتل عموم رو ببینم...
چی میخواهی بگی...
یا رسول الله یه لحظه هم قاتل عموتونو نتونستید ببینید
اونوقت علی باید ....
عمری ز دیدار مغیره رنج بردم....
نمیخواهم از آن کوچه بیایم
چه سازم خانه ام یک راه دارد...
====================
https://eitaa.com/abasaleh313EAR
🏴🏴🏴🏴🏴
🌸 بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم🌸
🎤 بیان احکام در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🕍 شبستان امام خمینی
☪️ احکام سقط جنین
3️⃣ جلسه سوم: جریمه سنگین
🔺 چند ماهی از حمله وحشیانه رژیم جنایتکار اسرائیل به غزه میگذرد و در این مدت ده ها هزار نفر از مردم غزه به شهادت رسیدند که بیشتر آنان زنان و کودکان بودند، اما با کمال تأسف در کشور ما این تعداد تلفات انسانی در یک ماه در قالب سقط جنین صورت می گیرد.
بر اساس آمار برخی مسئولان وزارت بهداشت، روزانه بیش از ۱۰۰۰ سقط جنین در کشور انجام میشود و شیعیان امیرالمؤمنین علی علیه السلام از بین میروند و تاکنون برخورد لازم و بازدارنده با مقصران این فاجعه نابهنجار صورت نگرفته است. علاوه بر آن که تزریق بیش از ۴۰ واکسن به کودکان معصوم به صورت اجباری نیز در هالهای از ابهام میباشد که تحقیق جامع و کامل پیرامون هر دو موضوع سقط جنین و واکسن اجباری لازم است.
صرف نظر از این که مقصر اصلی این جنایت هولناک چه کسانی بوده و هستند، اما تمامی دستگاههای مسئول خصوصاً وزارت بهداشت و نهادهای فرهنگی، امنیتی، قضایی و کلیه مبلغان دینی از ائمه جمعه و جماعت گرفته تا حوزه و دانشگاه، مسئولیت سنگینی در برابر این اتفاق ناگوار در کشور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دارند.
👈 پیش گیری
احکام اسلام در جهت اولین گام برای جلوگیری از فاجعه سقط جنین و حفظ حیات جنین، جریمه سنگینی را در قالب دیه و کفاره برای مرتکبین این خطای بزرگ در نظر گرفته است.
🥀 مراحل خلقت
خداوند متعال در قرآن مراحل مختلف خلقت انسان را که از معجزات علمی قرآن است بيان ميفرمايد: وَ لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ مِنْ سُلالَةٍ مِنْ طينٍ ثُمَّ جَعَلْناهُ نُطْفَةً في قَرارٍ مَكينٍ ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظاماً فَكَسَوْنَا الْعِظامَ لَحْماً ثُمَّ أَنْشَأْناهُ خَلْقاً آخَرَ فَتَبارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخالِقينَ.
و ما انسان را از عصاره خاک آفريديم، سپس او را نطفهاي در قرارگاه مطمئن (رحم) قرار داديم، سپس نطفه را به صورت علقه (لخته خون) و علقه را به صورت مُضغه (پاره ای گوشت) و مُضغه را به صورت عظام (استخوان) درآورديم و بر استخوانها لحم (گوشت) رويانديم، سپس آن را آفرينش تازهاي داديم (روح در آن دميديم) پس بزرگ است خدايي که بهترين آفرينندگان است.
📗 سوره مؤمنون، آیات ١٢ الی ١۴.
🛑 ديه سقط جنين
حضرت اميرالمؤمنين علي علیه السلام با استفاده از اين آيه، مراحل ديه سقط جنين را بيان کرده و فرمودند: ديه سقط جنین اگر در مرحله نطفه باشد بيست دينار طلا(١۵ مثقال طلای بازاری) و اگر علقه باشد چهل دينار (٣٠ مثقال) و مُضغه شصت دينار(۴۵ مثقال) و استخوان هشتاد دينار(۶٠ مثقال) و لحم قبل از دميده شدن روح صد دينار(٧۵ مثقال) است و هر گاه روح در آن دميده شود ديه کامل انسان يعني ١٠٠٠ دينار طلا (٧۵٠ مثقال طلای بازاری) ميباشد.
💠 قَضَى أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام فِي رَجُلٍ ضَرَبَ امْرَأَتَهُ فَأَلْقَتْ عَلَقَةً أَنَّ عَلَيْهِ دِيَتَهَا أَرْبَعِينَ دِينَاراً وَ تَلَا قَوْلَهُ عَزَّ وَ جَلَّ: وَ لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ مِنْ سُلالَةٍ مِنْ طِينٍ ثُمَّ جَعَلْناهُ نُطْفَةً فِي قَرارٍ مَكِينٍ ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظاماً فَكَسَوْنَا الْعِظامَ لَحْماً ثُمَّ أَنْشَأْناهُ خَلْقاً آخَرَ فَتَبارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخالِقِينَ ثُمَّ قَالَ فِي النُّطْفَةِ عِشْرُونَ دِينَاراً وَ فِي الْعَلَقَةِ أَرْبَعُونَ دِينَاراً وَ فِي الْمُضْغَةِ سِتُّونَ دِينَاراً وَ فِي الْعَظْمِ قَبْلَ أَنْ يَسْتَوِيَ خَلْقاً ثَمَانُونَ دِينَاراً وَ فِي الصُّورَةِ قَبْلَ أَنْ تَلِجَهَا الرُّوحُ مِائَةُ دِينَارٍ وَ إِذَا وَلَجَتْهَا الرُّوحُ كَانَ فِيهِ أَلْفُ دِينَار.
📚 بحارالأنوار، ج ١٠١، ص ۴٢۶.
👈 تبصره:
١. دیه جنینی که روح در آن دمیده شده (حدود ۴ ماه)، دیه کامل انسان است. یعنی اگر پسر باشد ١٠٠٠ دینار و اگر دختر باشد ۵٠٠ دینار
٢. جنين اگر دو قلو يا سه قلو يا بيشتر باشد و سقط شود، ديه آن هم به همان تعداد تکرار خواهد شد.
٣. اگر مادر همراه با جنين از دنيا برود، ديه مادر نیز بر مباشر قتل است.
✍️ استفتاء از مراجع
سؤال: آیا برای سقط جنینی که روح در آن دمیده شده علاوه بر دیه کفاره هم لازم است؟
پاسخ مراجع عظام تقلید: در سقط جنین عمدی اگر روح دمیده شده باشد علاوه بردیه، کفاره جمع هم لازم است. یعنی ۶۰ روز، روزه بگیرد و ۶۰ مسکین را طعام بدهد.
📚 احکام بارداری و سقط جنین، جامعة الزهرا سلام الله علیها، ص ۲۷.
🌷اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ولعن أعدائهم اجمعین🌷
کانال احکام حرم 👇
http://eitaa.com/ahkamharam