با سلام و عرض پوزش بابت تاخیر در ارسال فایلهای مسابقه طرح لذت بندگی (جزء 20 ). در ادامه این فایلها تقدیم می گردد . التماس دعا
جزء بیست فایل یک
🌴
سوال اول:
بر اساس تفسیر آیه 5 سوره قصص کدام گزینه صحیح نیست؟
1. این آیات بشارتی است برای پیروزی حق بر باطل و ایمان بر کفر، بشارتی است برای آزادی خواهان جهان، اینکه پایان جهان از آن پابرهنگان مؤمن است.
🍂
2. نمونه ای از تحقق مفهوم این آیه (حکومت بنی اسرائیل و زوال حکومت فرعونیان) و یا (حکومت پیامبر اسلام و یارانشان بعد از ظهور اسلام) و یا (ظهور حکومت حق و عدالت در تمام جهان به وسیله حضرت مهدی علیه السلام است.)
🍂
3. امیرالمؤمنین علیه السلام در نهج البلاغه فرمودند: «جهان این طور نخواهد ماند و ما همیشه در انزوا نخواهیم ماند. بالاخره این دنیای چموش یه روزی نسبت به ما آرام می شود.»
🍂
4. هیچ کدام از موارد فوق
جزء بیستم فایل دوم:
🌴🌴
سوال دوم:
بر اساس تفسیر آیه 25 سوره قصص کدام گزینه صحیح نیست؟
1. خدمت خالصانه به مردم، برای انسان برکاتی را به ارمغان می آورد. مزد کارگر را می توان نگهداشت و برای او سرمایه گذاری کرد.
مزد کارگران را معمولاً آن گونه که باید پرداخت نمی کنند.
🍂
2. برکات خدمت خالصانه موسی به دختران شعیب:
ازدواج ساده و دلخواه، اشتغال و مُکنت و قدرت مالی، تربیت یافتن در مکتب یک پیامبر
🍂
3. بانوان با رعایت شرایط می توانند خارج از منزل اشتغال یابند و حیاء از برجسته ترین کمالات یک زن است و به همین دلیل دختر شعیب پشت سر موسی حرکت کرد تا اندام او نمایان نشود.
🍂
4. بدون دعوت، مهمان کسی نشویم. کسی که از دربار طاغوت بگریزد، در امان پیامبر و ولی خدا جای خواهد داشت.
جزء بیستم فایل سوم
🌴🌴🌴
سوال سوم:
بر اساس تفسیر آیه 27 سوره قصص کدام گزینه صحیح است؟
1. «وَمَا أُرِيدُ أَنْ أَشُقَّ عَلَيْكَ» یعنی نباید در امر ازدواج به خانواده دختر سخت گرفت. نداشتن امکانات و جهیزیه را مانع ازدواج ندانیم.
🍂
2. دختر شعیب (صفورا) در توصیف جناب موسی گفت: پدر جان او را استخدام کن «يَا أَبَتِ اسْتَأْجِرْهُ» چرا که او مرد خوش اخلاق، مهربان و توانمندی است.
🍂
3. از جمله شروط یک مدیر قوی و شایسته، پاک دستی و تخصص است. «إِنِّي حَفِيظٌ عَلِيمٌ»
🍂
4. شناخت داماد پیش از ازدواج یک امر ضروری است. اگه خواستیم نهادی نابود شود باید مدیریت آن را یا به متخصص غیرمتعهد یا متعهد ناکارآمد و ضعیف بدهیم.
جزء بیستم فایل چهارم
سوال چهارم:
🌴🌴🌴🌴
بر اساس تفسیر آیه60 سوره قصص کدام گزینه صحیح نیست؟
1. «يَسْتَحِبُّونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا» یعنی دنیاپرستان دنیا را بر آخرت ترجیح می دهند. امام علی علیه السلام فرمودند: دنیا مسجد دوستان خداست و دنیا تجارتخانه اولیاء الهی است.
🍂
2. متاع یعنی کالای زیبا و اندک. دنیا متاع غرور است. دنیا متاعی است اندک. دنیا غنچه ای است که برای هیچ کس گل نمی شود.
🍂
3. همه نعمت های دنیا بالاخره عوارضی دارد. مثل فانی شدن و بی وفا بودن آن. قرآن این دنیا را عَرَض و بازیچه می داند.
🍂
4. شهدای عزیز ما «مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَزِينَتُهَا» را دادند و آخرت بهتر و پایدارتر را گرفتند. امام علی علیه السلام فرمودند: دنیا خانه عافیت و صداقت است، سرای توانگری است.
جزء بیستم فایل پنجم
🌴🌴🌴🌴🌴
سوال پنجم:
بر اساس تفسیر آیه 83 سوره قصص کدام گزینه صحیح است؟
1. اگر کسی حتی به اندازه این که بند کفشش از دیگری زیباتر است خود را بالاتر و برتر بداند، بهشت نخواهد رفت.
🍂
2. حضرت رضا علیه السلام در بازارها قدم می زدند و گمشده ها را راهنمایی می فرمودند. به ضعفا کمک می کردند. اگر کسی نیاز به راهنمایی داشت او را مشاوره می دادند و به تجار نصیحت می کردند و این آیه را برای آن ها می خواندند.
🍂
3. امام باقر علیه السلام فرمودند: با نزول این آیه همه آرزوها بر باد رفت و دسترسی به بهشت دیگر کار خیلی سختی است، چون کم می شودکسی اراده علّو در زمین نداشته باشد.
🍂
4. استعلا یکی از قواعد تجویدی است یعنی درشت ادا کردن هفت حرف (ص ض ط ظ غ خ ق)
🌹دارالقرآن الکریم اصفهان 🌹
✨✨متن شماره : ۱✨✨
🌺 جزء بیستم : اضطرار چیست 🌺
💫💫💫💫
آیه ۶۲ سوره نمل:
أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ وَ يَجْعَلُكُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ أَ إِلهٌ مَعَ اللّهِ قَلِيلاً ما تَذَكَّرُونَ
🌾حالت «اضطرار» چیست؟ حالت اضطرار یکی از زمینه های استجابت دعاست ، زیرا مضطر ، در آن حال از همه چیز قطع امید می کند و ظاهر و باطن او تماما به خداوند توکل می کند.🌾
🤲 اصولاً هر مضطری به خدا رو کند ، با دست پر بر میگردد.از آنجا که این واقعیت ، به عنوان یک احساس فطری ، درون همه انسان هاست ، بت پرستان نیز هنگامی که در میان امواج خروشان دریا گرفتار میشوند ، تمام معبودهای خود را فراموش کرده و دست به دامن خدا میشوند.
🖍️✏️ در برخی روایات گفته اند که، حضرت مهدی «عجل الله تعالی فرجه»، مانند یک مضطر ، برای نجات مردم و احیای اسلام محمدی ،در «مقام ابراهیم» دو رکعت نماز به جا آورده، به درگاه خدا دست به دعا بر میدارد، دعایش مستجاب میشود و خلافت زمین را به عهده میگیرد.
🌷🌷🌷🌷
📚 : تفاسیر نور المیزان، نمونه، بهرام پور، فایلهای صوتی نور آقای قرائتی
🌹دارالقرآن الکریم اصفهان 🌹
✨✨متن شماره : ۲✨✨
🌺 جزء بیستم : دابه الارض 🌺
💫💫💫💫
آیه ۸۲ سوره نمل :
وَ إِذا وَقَعَ الْقَوْلُ عَلَيْهِمْ أَخْرَجْنا لَهُمْ دَابَّةً مِنَ الْأَرْضِ تُكَلِّمُهُمْ أَنَّ النّاسَ كانُوا بِآياتِنا لا يُوقِنُونَ
🌾«دابة الارض» چیست؟
«دابه» به معنی جنبنده و «ارض» به معنای زمین است و برخلاف آنچه تصور میشود، دابه ، تنها به جنبندگان غیر انسان گفته نمی شود ، بلکه مفهوم وسیعی داشته و انسانها را نیز شامل میشود.
🍃علامه مجلسی در «بحارالانوار» از امام صادق «علیه السلام» این چنین نقل می کند که، حضرت علی «علیه السلام» در مسجد خوابیده بودند ، پیامبر «صلی الله علیه و آله» حضرت را بیدار کرده و فرمودند:
《برخیز ای جنبنده الهی!》
کسی از یاران پیامبر عرض کرد: ای رسول خدا ! آیا ما حق داریم ، یکدیگر را به این اسم بنامیم؟ پیامبر فرمودند:
《نه این نام مخصوص او بوده و اوست دابه الارض》 سپس فرمودند:《 ای علی! در آخرالزمان خدا ، تو را به بهترین شکل زنده کرده و وسیله ای در دست توست که دشمنان را با آن علامت می نهی 》.
بنابراین «دابة الارض» بر هر یک از پیشوایان بزرگی که در آخرالزمان قیام و حرکت فوقالعادهای میکنند ، حق و باطل را مشخص می سازد ، منطبق می شود.
🌷🌷🌷🌷
📚 : تفاسیر نور المیزان، نمونه، بهرام پور، فایلهای صوتی نور آقای قرائتی
🌹دارالقرآن الکریم اصفهان 🌹
✨✨متن شماره : ۳✨✨
🌺 جزء بیستم : داستان قارون 🌺
💫💫💫💫
آیه ۸۲ - ۷۶ سوره قصص :
إِنَّ قارُونَ كانَ مِنْ قَوْمِ مُوسى فَبَغى عَلَيْهِمْ وَ آتَيْناهُ مِنَ الْكُنُوزِ ما إِنَّ مَفاتِحَهُ لَتَنُوأُ بِالْعُصْبَةِ أُولِي الْقُوَّةِ......
موسی در طول مبارزات خود با سه قدرت طغیانگر روبرو بود :
فرعون و هامان ، نشانگر زور و قدرت ؛
قارون ، نماد ثروت و سرمایه داری ؛
سامری مظهر تزویر و نیرنگ ؛
قارون ، ابتدا جزء مؤمنان و دانشمندان آن زمان بود و در خواندن تورات مهارت بسیاری داشت . اوایل از یاران موسی و جزء ۷۰ نفر اولی که همراه وی به کوه طور رفتند ، بود، ولی با ثروت زیادی که به دست آورد یکی از مخالفان وی شده ، سرانجام مورد خشم خدا قرار گرفت.
🌸قارون سابقه خوبی داشت ، ولی این امر، دلیل بر خوش عاقبتی نیست. او پسر خاله موسی هم بود ،ولی فامیل بودن نیز، دلیل بر موفقیت نیست .
مورد دیگری که باید در نظر داشت اینکه اگر کسی بد شد، قرار نیست بقیه افرادی که با او هستند، هم بد باشند.
🌿 ثروت بی اندازه اش، او را سرمست کرد، گروهی از افراد مؤمن قوم موسی ، او را نصیحت کردند:
1.در آنچه خدا به تو داده، آخرت را بخواه و در راهی که خدا تعیین کرده، صرف کن.
2. سهم و بهره ات را از دنیا فراموش نکن.
3. همانطور که خدا به تو احسان کرد تو هم همان کن.《وقتی به دنیا آمدی، هیچ نداشتی و خدا به تو احسان کرد، پس با احسان به دیگران لطف خدا را جذب کن》
4. مبادا امکانات دنیا، تو را فریب دهد و آن را در راه فساد خرج کنی که خداوند مفسدان و نیز کسانی که دلشان ، به پول دنیا شاد میشود را دوست ندارد .
5.راه رسیدن به آخرت کمک به مردم است ، با عشق، به سمت آخرت برو ، ولی دنیا را هم فراموش نکن.
🥀قارون با همان تکبر در مقابل این نصایح گفت:《من این ثروت را با علم خود به دست آورده ام و بهتر می دانم آن را در چه راهی مصرف کنم》.
خدا، در این آیه، او را تهدید به هلاکت نمود، تا از مجازات الهی ترسیده، توبه کند، ولی او متنبه نشد و همچنان در کبر و غرور خود باقی ماند، لذا در پایان آیه، هشدار نهایی به او داده شد که، هنگام عذاب الهی مجرمان، درباره گناهانشان، سؤال نمیشود، فرصتی برایشان نیست، مهلت توبه وجود نداشته و بلا و قهر خدا، آنها را در کام خود فرو می برد.
پس، سوال نپرسیدن در آخر آیه مربوط به دنیاست وگرنه، در آخرت از همه کارها سوال شده، به ریزترین آنها رسیدگی میشود.
🌾روزی قارون، ثروت خود را به نمایش گذاشت ، تا به ناصحان خود ، دهن کجی کند.این تظاهر ، بسیاری را تحت تاثیر قرار داد و شوق آنها را به دنیا برانگیخت. کسانی که طالب دنیا بودند، گفتند: ای کاش ما هم مثل آنچه قارون دارد، میداشتیم .
در این جریان، سه گروه امتحان شدند .
قارون و عوامل او،
دنیا طلبان
مومنان.
☘️کسانی که آگاه تر بودند ،گفتند: وای بر شما !چه می گویید؟ پاداش الهی برای کسانیکه ایمان و عمل صالح دارند بهتر است و نیز، برای کسانی که صابر بوده ، بر کمبودهای زندگی ، شکیبایی کرده ، مواظب دین و ایمان خود باشند و تسلیم صاحبان زر و زور نگردند.
🍂بنابراین بر پیروان دین اسلام واجب است که، با قرآن بیشتر آشناشوند . مال دنیا موقتی و محدود است، ولی در آخرت ابدی و نامحدود.🍂
🍃عالم واقعی، کسی است که جذب مادیات نشود و معنویت ها را در نظر بگیرد.
🌹 خداوند قارون و کل اموالش را به زمین فرو برد و هیچ کس، در برابر قهر خدا نتوانست به او کمک کند.
🍁نتیجه ظلم نابودی است. همه هستی ، ارتش خدا هستند، آب برای فرعون ؛ شن های بیابان برای نیرنگ آمریکا در طبس ؛
🌾ثروت وسیله نجات نیست کسانی که دیروز آرزو داشتند به جای او باشند، با دیدن این صحنه ، گفتند: 《وای بر ما! خدا رزق را بر هر کس از بندگانش بخواهد، وسعت میدهد، اگر آرزوی ما برآورده می شد، ما هم به زمین فرو رفته بودیم 》 🎍داراییها رزق نیست، آرزوی داشته های دیگران را نکنید، چون همه آرزوها، به صلاح ما نیست.
🍁کافر در این آیه، منظور کسانی است که خودخواه و مغرور باشند.
🌿 اگر هم خواستیم آرزویی کنیم، خوبی هایی همچون تواضع، تحصیل، خدمت به دیگران و...را آرزو کنیم نه مادیات را و هرگز، آه نکشیم ، چون معلوم نیست به نفع ما باشد یا نباشد.
🌷🌷🌷🌷
📚 : تفاسیر نور المیزان، نمونه، بهرام پور، فایلهای صوتی نور آقای قرائتی
🌹دارالقرآن الکریم اصفهان 🌹
✨✨متن شماره : ۴✨✨
🌺 جزء بیستم : سرای آخرت 🌺
💫💫💫💫
آیه ۸۳ سوره قصص :
تِلْكَ الدّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُها لِلَّذِينَ لا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَ لا فَساداً وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ
🍂 آنچه باعث محرومیت انسان از مواهب آخرت می شود، برتری جویی و فساد روی زمین است ، که همه گناهان را در خود جمع کرده ، چرا که هر چه خدا از آن نهی کرده ، حتماً بر خلاف آفرینش انسان و تکامل وی بوده است . بنابراین ارتکاب آن ، نظام زندگی را بر هم میزند ، لذا باعث فساد در زمین است.🍂
☘️گاهی شده ، انسان ، از اینکه بند کفشش از بند کفش دوستش بهتر باشد ، لذت میبرد و به همین خاطر ، شامل این آیه می شود ، چرا که این حس نیز جزئی کوچک از برتری جویی است .
🖍️✏️حضرت علی «علیه السلام» در خطبه «شقشقیه» می فرمایند:《زمانی که قیام به امر خلافت کردم ،عده ای عهد خود را شکستند، گروهی از دین خدا بیرون رفته و دستهای دیگر راه ظلم و طغیان در پیش گرفتند . گویی آنها سخن خدا را نشنیده بودند که می فرماید:
«سرای آخرت تنها برای کسانی است که خواهان برتری طلبی، استکبار در زمین و فساد نباشند و عاقبت نیک از آن پرهیزکاران است.»چرا شنیده بودند و خوب آن را حفظ داشتند، ولی زرق و برق دنیا چشمانشان را خیره کرده، زینتش آنها را فریفته بود.
🌿 عامل انحراف از حق در همه دورانها ، حب دنیا و دلباختگی در برابر زرق و برق آن است.
✨این شبها زیاد بخوانیم :
《اخرج حب الدنیا من قلبی》✨
🌷🌷🌷🌷
📚 : تفاسیر نور المیزان، نمونه، بهرام پور، فایلهای صوتی نور آقای قرائتی
🌹دارالقرآن الکریم اصفهان 🌹
✨✨متن شماره : ۵✨✨
🌺 جزء بیستم : خانه های سست 🌺
💫💫💫💫
آیه ۴۱ سوره عنکبوت :
مَثَلُ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللّهِ أَوْلِياءَ كَمَثَلِ الْعَنْكَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَيْتاً وَ إِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنْكَبُوتِ لَوْ كانُوا يَعْلَمُونَ
🕸️کسانی که غیرخدا را ولی و معبود خود برمیگزینند،مانند عنکبوتند که خانه ای برای خود میگیرد و سست ترین خانه ها، خانه عنکبوت است،اگر می دانستند.
🍂چه مثال جالب و تشبیه گویا و دقیقی!
🕸️🕷️🕸️ اگر دقت کنیم هر حیوان و حشره ای برای خود خانه و لانه ای دارد ، اما هیچ یک ، به سستی خانه عنکبوت نیست .
اصولاً خانه باید سقف و دیوار داشته باشد و صاحبش را از حوادث حفظ کند. بعضی از خانه ها سقف ندارند ، اما لااقل دیواری دارند و بلعکس ، اما لانه عنکبوت که از تعدادی تارهای نازک ساخته شده ، دیوار ، سقف ، حیاط و حتی دری هم ندارد . همه اینها از یک سو و از سوی دیگر این خانه ، بقدری سست و بی دوام است که در برابر هیچ حادثهای مقاوم نیست.
🎋معبودهای دروغین نیز، سود و زیانی نداشته ، نه تنها مشکلی را حل نمی کنند بلکه در روز درماندگی هم پناه کسی نیستند.
🕷️بنابراین کسانی که غیر خدا را تکیه گاه قرار میدهند به تار عنکبوت تکیه زده اند، مثل : تخت و تاج فرعونها ؛ اموال بی حساب قانونها ؛ قصرها و گنج های شاهان ؛ همه مانند تارهای عنکبوت هستند🕷️
🎍تاریخ نشان می دهد که هیچ یک از این امور نمی تواند تکیه گاهی برای انسان باشد ، و آنها که بر ایمان و توکل به خدا تکیه میکنند ، تکیه گاهی پولادین دارند.
🌷🌷🌷🌷
📚 : تفاسیر نور المیزان، نمونه، بهرام پور، فایلهای صوتی نور آقای قرائتی
سوال 6 از تفسیر متنی جزء 20
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
در آیه ی۸۲ سوره ی مبارکه نمل به گفته ی امام صادق علیه السلام منظور از دابه الارض چه کسی است؟
۱. امام علی علیه السلام
۲. امام عصر عج الله تعالی فرجه الشریف
۳. پیامبر اکرم (ص)
۴ فرشته ای که در نفخ صور می دمد
لینک ازمون تفسیر جزء 20 (دارالقرآن اصفهان)
digiform.ir/darolgoran20
AUD-20200425-WA0007.mp3
1.43M
*دستور نماز استغفار در ایام سال و به خصوص در شبهای قدر*
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
*برمبنای روایت پیامبر (ص)و سفارش آیت الله بهجت*
4_5898001416177321841.mp3
3.62M
#مداحے🎶
.
.
گریھ نڪُن بابا..
بالا سرَم امشب😭
اشڪِ تو مےگیرھ
جونِ منو زینب..🖤
.
#جوادمقدم
#التماسدعـا
...ملائکه کجا نازل میشوند ؟
همیشه فکر میکردم شب قدر یعنی شب نزول قرآن . ارزش شب قدر را به نزول قران میدانستم اما یک شب قدر حرفهایی را از یک استاد یاد گرفتم که همه چیز را در ذهنم به هم ریخت .
سوره قدر را تفسیر میکرد میگفت :
آیا نزول قرآن شب قدر را شب قدر کرده ؟ یا اینکه شب قدر شب قدر بوده و قرآن در آن نازل شده است ؟ مثل کسی که ازدواج خود را که یک کار مهمی است در یک وقت با برکتی قرار میدهد برکت ان وقت به ازدواج نیست . نزول قران یک کار مهم و بزرگی است اما در شب قدر اتفاق افتاده….
انا انزلناه فی لیلة القدر .
یعنی اول شب شب قدر بوده و بعد قرآن در آن نازل شده . دلیل بهتر آیات بعدی است که شروع میکند به توضیح چیستی شب قدر .
لیلة القدر خیر من الف شهر
تنزل الملائکة و الروح فیها باذن ربهم
من کل امر
سلام هی حتی مطلع الفجر .
«انزلناه» فعل ماضی است یعنی نازل کردیم و تمام شد . اما در معرفی شب قدر میگوید «تنزل» فعل مضارع است یعنی هنوز نازل میکنیم یک عملی در این شب هر سال تکرار میشود و در توضیح عظمت این شب این عمل را بیان میکنند .
«الملائکه» یعنی «کل ملائکه» این الف و لام در زبان عربی معنای «کل »میدهد . «الروح» همان رئیس ملائکه است در ان شب همه اینها متوجه زمین اند و فرود میآیند .چه واقعه ای رخ میدهد ؟ چه شده که همه دارودسته خدا در صحنه عالم متوجه زمین اند ؟
هر سال ؟ همه ؟ از تمام آسمانها؟ به سوی زمین ؟
یعنی هر خبری هست اینجاست و در عوالم بالا خبری نیست !
سوال اینجاست که اینها کجا نازل میشوند؟ منزل علیه کیست؟ به کجا میایند ؟
برای پاسخ خوب است اول بپرسیم اینها برای چه میآیند ؟
«من کل امر .»
یعنی چه ؟
یعنی برای تصمیم گیری برای همه چیز . این امر امر تکوینی است یعنی هر موجودی .
از این جا باید فهمید کجا میآیند؟
«من کل امر .»
«امر» چیست ؟
این امر دو جای دیگر در قرآن آمده:
یکی «انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون»
و دیگری «ائمة یهدون بامرنا .»
علامه طباطبایی از اولی این را استفاده میکند که معنای این «امر» هر شیئی است که وجود داشته باشد امر تکوینی . و از آن استفاده میکند که آیه «ائمة یهدون بامرنا» فصل امامت را بیان میکند یعنی وجه تمایز ائمه را نشان میدهد که آنها هدایت تکوینی میکنند همه موجودات عالم را .
و در شب قدر تکلیف کل امر است که مشخص میشود . ....
عزیزان ! آن رئیس حقیقی و ذاتی عالم آن خدای لا یزال همه را به سراغ فرمانده زمینی و خلیفه خود میفرستد همه متوجه ولی عصر هستند اوست که قرار است همه تصمیمات منجز و معلق عالم یعنی قضا و قدر به دست او میرسد . شب شب اوست .یعنی چی ؟
یعنی رفیق من! اگر تا به صبح مناجات کنی و قران سر بگیری اما از او غافل باشی بیراهه میروی .
هیچ عملی بی رنگ فریاد درونی «یا صاحب الزمان» فایده ای ندارد بقیه همه بیراهه رفتن است .
مردم !بدانید باید به چه چیز بچسبید . کدام ریسمان را چنگ بزنید .
بعد با بیانی طعنه آمیز گفت : همه میایند پایین تو میخواهی تنها بروی بالا؟!
این ایام همه عطش دارند اما نمی دانند کدام حلقه را باید بگیرند . آن حلقه گم شده تو امام است چه بفهمی چه نفهمی .
یک عده خوابند و اصلا در حرکت نیستند یک عده اما در حرکتند ولی جهت را نمی دانند . راه اینجاست و بقیه راهها مسدود است .
شاید حسابی در کار بوده که شهادت مرد ولایت و امامت علی مظهر خلافت خدا در این شب ها رخ میدهد .
استاد میگفت :
حقیقت دین معرفت امام است معرفت امام و حجت خدا . شب قدر شب تجلی خلافت خلیفة الله است . خلافت او در این شب تجلی میکند . تمام گردانندگان عالم هستی «من کل امر » بر او نازل میشوند . بله حالا آن گردانندگان تحفه قران را پیش پیامبر آوردند جبرئیل دست خالی نیامد آن تحفه را هم آورد والبته
این اهمیت و ارزش قران را می رساند .
نکند همه عالم از دیو و دد تا فرشته و جبرئیل متوجه او باشند و من و تو متوجه جای دیگر !
معقول نیست خلف است محال است سلام کنی و او جواب ندهد .
در تاریخ سراغ نداری سائلی دست پیش امام دراز کند و دست خالی برگردد زبان حال و قال شما این باشد :
..... یا ایها العزیز مسنا و اهلنا الضر و جئنا ببضاعة مزجاة فاوف لنا الکیل و تصدق علینا ان الله یجزی المتصدقین.....
شبهای آخر ماه رمضان است و آن حرفها هنوز مرا سرگردان و آشفته کرده .
این ماه هم در حال تمام است
من کجا او را پیدا کنم ؟
او کجاست ؟
میزبان و مهماندار این مهمانی خدایی کجاست ؟
نکند همه عالم متوجه او باشند و تو متوجه جای دیگر؟!
♥️ #اللهم_ارزقنا_شهادت ♥️
Nariman Panahi - Heydar Oftad Roye Sajade (128).mp3
5.27M
حیدر(ع) افتاد
دوباره حسن(ع) به یاد مادر💔افتاد
@darolquranehazratmahdi
🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳
🖤🍂🖤🍂🖤🍂🖤
🍂🖤🍂🖤🍂🖤
🖤🍂🖤
🍂🖤
*بسم الله الرحمن الرحیم*
*سلام علیکم*
ضمن عرض تسلیت به مناسبت *شهادت مولای متقیان حضرت امیرالمومنین علیه السلام و التماس دعا از همه ی شما همراهان در لیالی عظیم قدر*
احتراما شماره ی برندگان مسابقه ی《 جزء ۱۸ 》به شرح ذیل میباشد:
۳۳۶۴ .....۰۹۱۳
۹۴۸۱ ..... ۰۹۱۳
۱۹۶۵ .....۰۹۱۳
۰۳۲۷ ..... ۰۹۱۳
۳۶۸۰ ..... ۰۹۱۳
لازم به ذکر میباشد:
1-همکاران محترم به زیر مجموعه های خود اطلاع رسانی کنند .
2-به 5نفر از شرکت کنندگان که پاسخ صحیح داده باشند به قید قرعه کارت هدیه 500000ریالی اهدا میگردد .
3-بابرندگان تماس گرفته میشود وضمن نظر سنجی، هدیه با هماهنگی به آنها تحویل میگردد.
🖤🍂🖤🍂🖤🍂🖤
《پاسخ صحیح مسابقه : جزء 18》
🍂 《 123242 》
🍂🖤
🖤🍂🖤
🍂🖤🍂🖤🍂🖤
🖤🍂🖤🍂🖤🍂🖤
🍂🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳