🔵 در محضر آیت الله بهجت (ره)
1⃣✅ اگر بخواهیم محیط خانه گرم و باصفا و صمیمی باشد، فقط باید صبر و استقامت و گذشت و چشم پوشی و رأفت را پیشه خود کنیم تا محیط خانه گرم و نورانی باشد.
2⃣✅ ما باید باب توجیه خطا و اشتباه را به روی خود ببندیم و برای هر خطا، زبان به استغفار بگشاییم و اگر قابل جبران باشد، جبران کنیم.
3⃣✅ خدا نکند حرام در نزد انسان زینت داده شود! این یک بیماری قلبی است که انسان به آن مبتلا می شود، و با وجود راههای حلال که نیازش را برآورده می کند، خود را به حرام گرفتار می نماید!
4⃣✅ اگر می خواهید از ناحیه دعا به جایی برسید، زبان حالتان این باشد: تسلیم خدا هستیم، هر چه بخواهد بکند، بنا داریم عمل به وظیفه بندگی کنیم.
سخنان گهربار آیت الله #بهجت (ره)) نشریه موعظه خوبان ۱۵
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_تصویری
🌸🎙استاد آیت الله #جاودان
موضوع : #شهوت عامل نفهمی
#پیشنهاد_دانلود 💯👌👌
💢 #درس_اخلاق 💢 #شهوت
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
🌹چراباید خجالت بکشم🌹
✅چرا باید خجالت بکشم ؟ .
.
🔵۱- ﻭﻗﺘﯽ عده ای از ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯﮔﻮﺵ ﺩﺍﺩﻥ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺑﺎﺻﺪﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺭﺍﺗﻮﻣﺒﯿﻠﺸﺎﻥ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﺸﻨﺪ .چراﺍﺯﮔﻮﺵ ﺩﺍﺩﻥ ﻗﺮﺁﻥ ﺩﺭﺍﺗﻮﻣﺒﯿﻠﻢ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺸﻢ؟ ....! .
.
🔵۲- ﻭﻗﺘﯽ عده ای از ﭘﺴﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻦ ﺍﺑﺮﻭﯼ ﺧﻮﺩ ﻭ ﺑﻨﺪ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ ﺑﺼﻮﺭﺗﺸﺎﻥ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﺸﻨﺪ . ﭼﺮﺍ ﻣﻦ ﺍﺯ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ﻣﺤﺎﺳﻦ ﻭ ﺭﯾﺶ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺸﻢ؟ ...!
.
. 🔵۳ - ﻭﻗﺘﯽ عده ای ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩﻥ ﺯﯾﻨﺖ ﻭﺍﻧﺪﺍﻣﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﺸﻨﺪ . ﭼﺮﺍ ﻣﻦ ﺍﺯ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻥ ﺑﺪﻧﻢ ﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺣﺠﺎﺏ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺸﻢ؟ ...!
.
. 🔵۴ - ﻭﻗﺘﯽ عده ای از ﭘﺴﺮﺍﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺗﻘﻠﯿﺪ ﺍﺯ ﻫﻨﺮﭘﯿﺸﮕﺎﻥ ﻓﺎﺳﺪ ﻏﺮﺑﯽ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﺸﻨﺪ . ﭼﺮﺍ ﻣﻦ ﺍﺯ ﭘﯿﺮﻭﻯ ﺍﺯ ﺳﻨﺖ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ ﻭ امامان معصومم ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺸﻢ؟ ...! .
.
🔵۵ - ﻭﻗﺘﯽ بعضی از ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯﮔﻔﺘﻦ ﻫﺮ ﺧﺰﻋﺒﻼﺗﯽ ﺩﺭ ﺟﻤﻊ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﺸﻨﺪ . ﭼﺮﺍ ﻣﻦ ﺍﺯ ﯾﺎﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺭﺳﻮﻝ و خواندن احادیث اهل بیت ع ﺩﺭﺟﻤﻊ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺸﻢ؟ ...! .
.
🔵۶- ﻭﻗﺘﯽ ﺟﺎﻫﻼﻥ ﺍﺯ ﺁﯾﯿﻦ ﻫﺎﯼ ﺧﺮﺍﻓﯽ ﻭ ﭘﻮﺳﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﺠﻮﺳﯿﺖ ﻭتفکر بظاهر روشن فکرانه ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﺸﻨﺪ .ﭼﺮﺍ ﻣﻦ ﺍﺯﺩﻓﺎﻉ ﺍﺯﺍﺳﻼﻡ ﭘﺎﮎ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺸﻢ؟ ...!
.
. 🔵۷ - ﻭﻗﺘﯽ عده ای ازﭘﺴﺮﺍﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺤﺮﻣﺎﻥ ﺩﺭﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﺸﻨﺪ و با هم در پارک آب بازی می کنند!!! ﭼﺮﺍ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﮑﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺤﺮﻡ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ ﺳﺮﺧﻮﯾﺶ ﺟﻠﻮﯼ ﻧﺎﻣﺤﺮﻡ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺸﻢ؟ ...!
.
. 🔵۸ - ﻭﻗﺘﯽ عده ای ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﻓﺎﺳﺪ ﺍﺯ ﺗﺒﻠﯿﻎ ﻓﺴﺎﺩ ﻭ ﻫﺮﺯﮔﯽ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﯿﮑﺸﻨﺪ .ﭼﺮﺍ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﺒﻠﯿﻎ ﺩﯾﻦ ﭘﺎﮐﻢ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺸﻢ؟ ...! .
.
🔵۹- ﺍﯼ ﻋﺎﻗﻼﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﻧﺸﺮ ﺑﺪﯼ ﻫﺎ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﻧﻤﯿﺸﻮﺩ چرا ﺍﺯ ﺗﺒﻠﯿﻎ ﭘﺎﮐﯽ ﻫﺎ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺸﯿﻢ؟ ....!
.
. ✅شما که خجالت نمی کشید ؟؟؟
🌸برای دوستاتون فوروارد کنید🌸
#تلنگر
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨✨
📡 http://eitaa.com/joinchat/630849539C3403cf3433
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_تصویری
🌸🎙حجت الاسلام #فرحزاد
💠 ثواب خدمت به #خانواده
#پیشنهاد_دانلود 💯👌👌
💢 #ثواب 💢 #خانواده
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
⚜بر گرفته از سخنراني هاي آيت الله ناصري⚜
قسمت اول: راستگويي
روایت از حضرت صادق عليه السلام است که حضرت فرمودند: احدی در ترک سه صفت معذور نیست یعنی عذرش پذیرفته نیست ـ
✅اول راستگویی؛ راست بگو. اگر آن را ترک بکنی هیچ عذری نداری. انسان همیشه صادق باشد، صادق الوعد باشد، صادق القول باشد، در تمام کارها راست بگوید، تصمیم بگیرد دروغ نگوید، دروغ یکی از گناهان کبیره است که خدا در قرآن مکرر برای آن وعدۀ عذاب داده است.
🔴↩️ مثلاً می فرماید : وای به حال دروغگویان یازده بار این آیه در قرآن تکرار شده است!
در روایات متعددی دارد که: النجاة مع الصدق. یعنی اگر میخواهی نجات پیدا بکنی راست بگو. با برادران دینی ات صاف باش، با غیر برادران دینی ات هم همینطور. نبی اکرم صلى الله عليه که امین بودند نه فقط برای کسانی که معتقد به حضرت بودند برای مشركین، یهودیها، نصرانیها هم امین بودند. شما هم برای همه راست بگو.
🎙🌸 استاد آيت الله #ناصري
💢 #درس_اخلاق 💢 #راستگویی
📝 ادامه دارد.....
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
@dars_akhlaq.mp3
2.7M
🔊 #كليپ_صوتی
🎙🌸استادآيت الله #حق_شناس
موضوع: مثل عنکبوتی که در تارهای خود گرفتار می شود!
🔊بسیار شنیدنی و #تأثیرگزار😍
🔍 #درس_اخلاق 🔍 #گرفتار
✅✅ همین الان #دانلود کنید👌
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
🔴 پرهیز از دوستی باچهار گروه❗️
🔻پسرم ! از #دوستى با احمق بپرهـيز ، چـرا كـه مى خواهد به تو نفعى رساند اما دچار زيانت مى كند.
🔻 از #دوستى با بخيل بپرهيز ، زيرا آنچه را كه سخت به آن نياز دارى از تو دريغ مى دارد.
🔻 و از #دوستى با بدكار بپرهيز، كه با اندك بهايى تو را مى فروشد.
🔻 و از #دوستى با دروغگو بپرهيز كه به سراب ماند : دور را به تو نزديك ، و نزديك را دور مى نماياند.
📘 فرازی از حکمت 38 نهج البلاغه
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹 کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
درس اخلاق
✨✨✨⤴️⤴️⤴️✨✨✨ مدیریت خانواده 💠👈 موضوع: تدبیر منزل(مدیریت خانواده) 📌 قسمت شانزدهم آداب گفتگو و س
🔶🔷🔶🔷⤴️⤴️🔶🔷🔶🔷
#مدیریت_خانواده
✅ درس اخلاق استاد احمد عابدی :
💠👈 موضوع: تدبیر منزل(مدیریت خانواده)
📌 قسمت هفدهم
آداب راه رفتن👉
💠 نحوه راه رفتن، نحوه نشستن، نحوه غذا خوردن، نوعی از آداب است؛ و 👈 ادب یعنی هر عملی را در هر زمان و مکانی به بهترین نحو آن انجام دهد.
💠 موقع راه رفتن، برخی تند و برخی کند می روند، برخی هم به حالت دو و برخی هم با نوک پا راه می روند، به گونه ای که فقط انگشتان پا را روی زمین بگذارند. این نحوه اخیر راه رفتن در قدیم مخصوص عبدها بوده که کف پا را روی زمین نمی گذاشتند.
📌 در آن زمان پیامبر نیز چنین راه می رفت؛ یعنی می خواستند بفرمایند که من هم عبد و بنده خدا هستم.
📌 نشستن نیز مثل راه رفتن است که افراد آزاد هر گونه بخواهند می نشستند؛ ولی کسی که عبد ابود؛ در حالی که کف پا به زمین است، دو زانو را به بغل می گرفت.
💠 این نحوه راه رفتن و نشستن در زمان گذشته بوده که نوعی ادب محسوب می شده.
✳️ اما امروز شاید بگوییم دو زانو نشستن، نوعی ادب است و چهار زانو بودن مال بزرگان.
💠 اینکه چه نوع غذایی و چگونه آن را بخورند، از چه وسیله ای استفاده کند، خانه اش چگونه باشد، .... به هر حال مراد این است که 👈👈باید دید در هر زمان و مکانی، چه نوع عملی مناسب با ادب است.
📌 به همین جهت گفته شده است که جامع ترین آیه قرآن این آیه است که می فرماید: «وَ امُر بِالعُرفِ»؛ که خلاصه معنای آن این است که یعنی ببین عرف عقلا و عرف جامعه چه چیزی را می پسندد که البته مخالف با احکام شرعی هم نباشد.
💠 منبع کانال رسمی استاد احمد عابدی زید عزّه
💢 #مدیریت 💢 #خانواده
✅✅ جلسه 7⃣1⃣ ادامه دارد......
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
@dars_akhlaq.mp3
4.17M
🔊 #کلیپ_صوتی
🔴 مجموعه درس اخلاق 🔴
💐🎙 #مقام_معظم_رهبری
💢 موضوع: #معروفیت
🌹 بسیار زیباست 👌👌
#پیشنهادویژه_دانلود 💯💯💯
💢 #درس_اخلاق 💢 #معروفیت
═══✼🍃🌹🍃✼══
🔴کــانال درس اخلاق
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
🗓 #حدیث_روز
🌸 امام على عليه السلام 🌸
وُصولُ المَرءِ اِلى كُلِّ ما يَبتَغيهِ مِن طيبِ عَيشِهِ وَ اَمنِ سِربِهِ وَ سَعَةِ رِزقِهِ بِحُسنِ نيَّتِهِ وَ سَعَةِ خُلقِهِ؛
انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محيط و روزى زياد، دست مى يابد.
تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص 92 ، ح 1607
💢 #حدیث 💢 #اخلاق
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq