@dars_akhlaq (1).mp3
9.97M
🔊 #کلیپ_صوتی
💐🎙 آیت الله استاد بهاءالدینی (ره)
🔵موضوع: تزکیه نفس (نفس اماره)
👌 پیشنهاد دانلود فوق العاده👌
#درس_اخلاق
✅ارسال به دیگران فراموش نشود
⭕️ قسمت اول ⭕️
═══✼🍃🌸🍃✼══
🌹 کــانال درس اخلاق
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
درس اخلاق
🔊 #کلیپ_صوتی 💐🎙 آیت الله استاد بهاءالدینی (ره) 🔵موضوع: تزکیه نفس (نفس اماره) 👌 پیشنهاد دانلو
تزکیه نفس (نفس اماره) جلسه اول
خداوند برای قوم موسی (ع) دریا را شکافت و آن ها را نجات داد و در همان دریا فرعونیان را عذاب داد و غرق کرد. طبق آیه "اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم" اگر خداوند را یاری کنید، خداوند نیز شما را نصرت می کند.
فضایل و تمام خوبی را جنود عقل و رذایل را جنود شیطان می گویند. عقل سازنده ی صفات حمیده است و نیرویی است که انسان را از گناه دور نگه می دارد و به خدا نزدیک می کند. عقل آن است که تقوا در انسان ایجاد کند. نفوسی که از رذایل اجتناب نمی کنند، عقل ندارند. مرحله ی اول عقل، سازندگی نفس است. هنگامی که انسان نفس خود را به کمال رساند به مرحله ی هدایت و رهبری دیگران می رسد.
برای به کمال رساندن نفوس بشریه باید تذهیب و تزکیه نفس را از خود شروع کنیم. از آثار تقوا شناخت انسان بهشتی و جهنمی است.
در قرآن خطاب به بنی اسرائیل آمده است، یک زمانی شما گرفتار فرعونی ها بودید،آن عذابی که اطفال را قربانی می کردند، پسران کوچک را ذبح می کردند تا حضرت موسی (ع) متولد نشوند. زنان شما را به کنیزی و اسارت می بردند و این عذاب بزرگی بود برای شما. ما شما را به وسیله ی غرق آل فرعون در رود نیل نجات دادیم.
آل فرعون با هیچ موعظه ای به راه راست هدایت نشد و هیچ پند و نصیحتی در آن ها اثر نگذاشت و مورد خشم و عذاب الهی قرار گرفت.
اگر تمام انسان ها یکتاپرست شوند، خدا را با تمام وجود بپرستند و نفس و قلب خود را پاک نمایند، هیچ ظلم و گناهی صورت نمی گیرد، حتی حقوق حیوانات نیز ضایع نمی شود.
انسان برای رهایی از رذایل اخلاقی باید از زبان، گوش، چشم و ... خود شروع کند.
🔷 #درس_اخلاق
🔶 #تزکیه_نفس
🆔 @dars_akhlaq
درس اخلاق
🎥 #کلیپ_تصویری ❤️ #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)❤️ موضوع : مباهله ،صحنه تمایز حق و باطل #مباهله #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری| شرح حدیث اخلاق|
⭕️ سر مشق بندگی
❤️ #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)❤️
✅ #درس_اخلاق
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
🆔 @dars_akhlaq
🧕 زن با وفا
بیماری را از مطب به خانه آوردند در حالی که دکتر، او را جواب کرده بود. بیمار ناله کنان ، از زنش پرسید: خانم بالاخره دکتر درد مرا نگفت؟
زن گفت: چیزی نیست، کمی ضعیف شده ای ، باید تقویت بشی. بیمار گفت: خب، همان گوسفندی که در حیاط نگه داری می کنی، سر ببر و گوشتش را کباب کن بخورم تا قوت بگیرم. 💪
در جواب زن گفت: 🤭🙊
⭕️👈 حالا بنظرتون پاسخ زن چی باید باشه؟؟🤔
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1414398029Cf606f0ca09
🔴 کانال حکایت های عبرت انگیز☝️☝️
@dars_akhlaq (2).mp3
11.53M
🔊 #کلیپ_صوتی
💐🎙 آیت الله استاد بهاءالدینی (ره)
🔵موضوع: تزکیه نفس (نفس اماره)
👌 پیشنهاد دانلود فوق العاده👌
#درس_اخلاق
✅ارسال به دیگران فراموش نشود
⭕️ قسمت دوم ⭕️
═══✼🍃🌸🍃✼══
🌹 کــانال درس اخلاق
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
درس اخلاق
🔊 #کلیپ_صوتی 💐🎙 آیت الله استاد بهاءالدینی (ره) 🔵موضوع: تزکیه نفس (نفس اماره) 👌 پیشنهاد دانلو
تزکیه نفس (نفس اماره) جلسه دوم
تمام موجودات جهان از معجزات خداوند هستند. بصیرت انسان باید حقیقت جهان را درک کند و هوای نفس مانع آن می شود. امت های گذشته در جواب دعوت انبیاء به یکتاپرستی می گفتند: ما تابع کارهای پدرانمان هستیم، آن ها بت پرست بودند و ما نیز بت پرستیم.
پیامبر (ص) می فرمایند: هیچ پیامبری مانند من اذیت نشد.
انسان با تزکیه و تهذیب نفس به درک حقایق اطراف و معجزات عالم بشریت می رسد.
👈ایمان به خدای تعالی از همه چیز انسان را غنی می کند. قرآن می فرماید: از روزی بترسید که دیگر کسی به حال کسی فایده ای نکند. در روز قیامت غنی و فقیر فرقی با هم ندارند و کمکی به هم نمی کنند. چیزی که همراه انسان است اعمال اوست. فقط شفاعت اهل عصمت شامل بندگان با ایمان می شود.
امام سجاد (ع) می فرمایند: انسان با ایمان آشنایی پیدا نمی کند در صورتی که دروغ بگوید، ولو این که دروغی بگوید که به شوخی باشد. سخن انسان مومن باید به گونه ای باشد که نیاز به سند و مدرک برای تایید صدق آن نباشد.
رابط بین نعمات الهی و روحانیت، عبارت از عاقله است. عقل یک نورانیت است و عاقله پیامبران و اولیاء را تربیت می کنند، عاقله معارف و اخلاق اسلام را ادراک می کند و مورد خطابات الهی است. کسی کمال عقلی پیدا می کند که محبوب ترین موجودات الهی باشد، تمام برکات انبیاء و اولیاء همه از عاقله است.
نفوس غیر الهی، تمام جرایم را کمال خود می داند. اگر خداوند به انسان عقل عطا فرمود و مورد حب خود قرار داد، انسان هرگز جرایم را جزو کمالات خود نمی داند.
پیامبر اسلام (ص) عظمت را یافته است و زمین خاکی و یا نخ ابریشم برایش تفاوتی ندارد.
بزرگی این است که دستان خدا با انسان همراه باشد.
#تزکیه_نفس
#درس_اخلاق
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
🆔 @dars_akhlaq
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری
💐🎙 آیت الله استاد مصباح یزدی (ره)
🔵موضوع: لزوم شناخت در مسیر محبت خدا
👌 پیشنهاد دانلود فوق العاده👌
#درس_اخلاق
✅ارسال به دیگران فراموش نشود
⭕️ محبت خدا قسمت اول ⭕️
═══✼🍃🌸🍃✼══
🌹 کــانال درس اخلاق
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
عرض سلام و ادب خدمت همه عزیزان
رفقا اگه پرسش یا پیشنهادی دارید اگه نقدی وارده خوشحال میشیم بیان کنید. این کانال اون کانال و... اگه چیزی یاد نگرفتید حیفه وقتتون تلف میشه. لذا هر کانالی که باشید و اگه مفید باشد ازش استقبالش کنید و محتوای بیشتری را جستجو و دنبال کنید
بنده پیشنهادم اینکه هر سؤالی که دارید مطرح کنید یک وقت مدیون شما نشیم.
تشکر از همگی🌹
@dars_akhlaq.mp3
4.25M
🔊 #کلیپ_صوتی
💐 آیت الله استاد مرتضی تهرانی (ره)
🔵 موضوع: بیماری های روح
👌 پیشنهاد دانلود فوق العاده👌
#درس_اخلاق
✅ارسال به دیگران فراموش نشود
⭕️ بیماری های روح قسمت اول ⭕️
═══✼🍃🌸🍃✼══
🌹 کــانال درس اخلاق
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq