🔰اتمام بازی با ننگنامه برجام؟
برجام که تنها ابزاری برای اعمال فشار بیشتر برای ایران بود، امشب توسط ترامپ کنار گذاشته شد. قطعا بخش زیادی از مردم در شوک خواهند رفت و شاید هم ترسی در وجودشان بیافتد اما همه میدانیم که برجام هیچ خاصیتی برای کشور نداشت و اتفاقا رهبری هم پیش بینی کرده بود که به ده سال نمی انجامد!
سوال اینست که ما چرا باید بترسیم؟ از تحریم بیشتر یا از جنگ؟
تحریم بیشتر ایران آنهم در شرایطی که از منظر همگان، آمریکا مقصر شناخته می شود امکان ندارد.
جنگ هم که ارتباطی به برجام نداشت و آمریکا و اسرائیل به هیچ وجه توانایی آغاز یک جنگ دامن گیر با ایران را ندارند.
تنها مایه خرسندی آنست که دولت پس از این مشاهده شکست تلاش های پنج ساله خود، کمی به داخل کشور برگردد و در تقویت کشور بکوشد.
متاسفانه از صحبت های امشب روحانی برمیاد که میخواد به برجام بدون آمریکا ادامه بدهد. تمام حرفهای شعاری ایشون دروغ محض هست و ایشون به هیچ وجه عبرت نمی گیرند. بقول یکی از اساتید، وقتی با روحانی حرف میزنی، انگار که با یک بشقاب حرف میزنی!
بنابراین، بازی با برجام هنوز تمام نشده است و دولت به دنبال خواسته قلبی ترامپ(اجرای برجام بدون آمریکا) می باشد.
رهبر انقلاب درباره برجام می گفتند:
خوشبین نیستم
ساده لوحی است
👈سم مهلک
👈 نقطه خیالی
👈 یک تجربه برای ملت
👈خسارت محض و...❗️
ایشان صریحا بیان می کردند که اعتماد به آمریکا ساده لوحانه و احمقانه است. جالب تر اینکه پیش بینی می کردند که برجام به ده سال نمی کشد.
🔰اتمام روحانی با اتمام برجام
امشب برجام تمام شد چون کدخدای برجام رفت اما سوال اینست 👈با دولتی که پنج سال از عمر یک ملت هشتاد میلیونی را برای تقریبا هیچ ضایع کرد چه باید کرد؟ با اعلام خروج آمریکا از برجام امیدوار بودیم که دولت تصمیم به بازگشت به توان داخلی بگیرد اما...
می توان گفت که خروج آمریکا از برجام، بهانه ای برای کشاندن ایران به میز مذاکره جدید است. از صحبت های امشب روحانی هم چنین برداشت می شد که حاضر است با اروپایی ها مذاکراتی داشته باشد!
🔰با چنین دولتی که هرگز عبرت نمیگیرد چه باید کرد؟
تنها راه برای مردم، پیگیری👈 عدم کفایت سیاسی روحانی👉 است.
✅بر اساس بند دهمِ اصل 110 قانون اساسی، 2 راه برای عزل رئیس جمهور، وجود دارد:
1-مجلس
2-دیوان عالی کشور
متن قانون اینه:
عزل رییس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور پس از حکم دیوان عالی کشور به تخلف وی از وظایف قانونی، یا رای مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی
کاری که مردم می توانند انجام بدهند آنست که از نمایندگان مجلس درخواست تصویب عدم کفایت رئیس جمهور رو کنند. همچنین می تونن به دیوان عالی کشور هم اعتراض کنند که چرا به وظیفه قانونیش عمل نمیکند؟
👈به وظیفه خود، عمل کنیم.
🚩عدم کفایت یک رئیس جمهور
⛔️دلایل بیکفایتی بنی صدر از نظر مقام معظم رهبری👇👇
۱ – عدم احترام به نهادهای قانونی
آقای بنیصدر بارها به نهادهای قانونی بیحرمتی روا داشته و به این طریق پایه مشروعیت خود را سست کرده است.
۲- رعایت نکردن حرمت جمهوری و رئیس جمهور
رئیس جمهور بالاترین مقامی است که حفظ حرمت نظام جمهوری از او انتظار میرود تحقیر جمهوری تحقیر رئیس جمهوری است.
۳- استفاده از هر ابزاری در مقابله با مخالفان
آقای بنی صدر در مقابله با کسانی که وی آنها را دشمن خود فرض میکرد از هیچ اقدامی اباء نکرد و حتی از اینکه رویههای تخریبش اساس جمهوری اسلامی واستقلال کشور را خدشهدار کند پروائی نورزید. رفتار شخص آقای بنی صدر و دوستانش در مقابله با دولت آقای رجایی قدم به قدم نشاندهنده همین طرح است تقوای سیاسی و تعهد اسلامی که شرط اصلی ریاست جمهوری است چنین روشی را تقبیح میکند وهرگز با آن نمیسازد.
۴- سیاست گرایی به جای حقیقت گرایی
آقای بنی صدر سیاست بازی را جانشین حقیقت گرائی کرد.
۵- صادق و راستگو نبودن
یکی از اصول اخلاقی اسلام ومصداق بارز تقوی وامانت که جزو صلاحیتها وشرائط رئیس جمهور در قانون اساسی به شمار آمده صداقت و راستگویی است. آقای بنی صدر این شرایط را نقض کرده واساس کار خود را بر عدم صداقت در اظهار و در عمل نهاده است.
۶- بیقدر و منزلت کردن امام و امت
بی شک چهره منور و شخصیت والای معنوی و روحانی و هوشمندی و قاطعیت امام خمینی سنگینترین وزنه انقلاب و جمهوری ما است. حضور مردم در صحنه وزنه عظیم دیگری است که دشمن را مایوس میکند و نظام جمهوری اسلامی صحنه اقدام و مجاهدت امام وامت است هم اکنون آیا کوشش عمدی یا سهوی در بیقدر و منزلت کردن این عظمتها به چه تعبیر میشود؟ خیانت یا عدم کفایت؟
۷- رعایت نکردن حیثیت جمهوری در خارج از کشور
رئیس جمهور باید حیثیت جمهوری را در خارج از کشور حفظ کند. تخلف از این کار اگر خیانت نباشد قطعا بیکفایتی سیاسی واخلاقی و خیلی بیکفایتیهای دیگر است
۸- مشاوران بدنام و مشکوک
کمترین حد کفایت سیاسی آن است که محدوده مشاوران نزدیک و همکاران و یاران رئیس جمهور از عناصر بدسابقه و بدنام ولااقل مشکوک ومورد سوء ظن پاک باشد.
۹- افشای اسرار اقتصادی کشور
افشای اسرار اقتصادی کشور نیز یکی دیگر از دلائل عدم کفایت آقای بنی صدر است. اظهار میزان نیاز ایران به صدور نفت و میزان موجودی ارزی کشور و اظهار فلج اقتصادی از آن جمله است.
۱۰- ایجاد تشنج در کشور پیش از جنگ
در ۳۰ شهریور ۵۹ حمله بزرگ متجاوزان عراقی به ما آغاز شد. ۱۳ روز قبل از آن آقای بنیصدر در یک سخنرانی با مشتعل کردن آتش اختلافات داخلی و با طرح مسائلی… منشاء یک سلسله خصومتهای داخلی میان مردم و پیدایش جو اختلاف و کدورت شد آیا بنیصدر در آن هنگام از حدوث قریبالوقوع جنگ مطلع بود یا خیر؟ به هر تقدیر یکی از دو شق، بیهوشی و بیتقوائی یعنی به هر حال بیکفایتی بر آن منطبق است.
۱۱- بیتوجهی به خط رهبری انقلاب
کفایت سیاسی رئیس جمهور در درک صحیح پایههای رهبری و حرکت در جهت رهنمودهای آن تجلی میکند وآقای بنیصدر نه تنها در این جهت حرکت نکرد بلکه عملا در مقابل رهبری ایستاد و رهنمودهای امام امت مبنی بر خط آرامش و جلوگیری از تشنجآفرینی را آشکارا زیر پا نهاد.
۱2- حرکت به سمت قدرت مطلقه و استبداد
وی تلاشگر قدرت مطلقه بود. طبیعی بود که در برابر او مقاومت شود و او این مقاومت را کارشکنی مینمود و جای تاسف است که کسانی هنوز هم همان سخن را تکرار میکنند و قولا و عملا به قدرتطلبی و قدرتگرائی جنبه مشروعیت میبخشند.
۱۳– اخلالگری و شورش
عجیبترین پدیدهای که در رابطه با عدم کفایت ایشان قابل بررسی است اخلال و شورشگری ایشان است. این از هر کس در یک نظام اجتماعی قابل تصور باشد از رئیس یک دولت غیرمعقول است بارها ایشان مردم را کارگران را نظامیان را به مقاومت در برابر نظم موجود دعوت کرده است.
۱۴– خصلتهای ناپسند فردی از جمله غرور
❌خصلتهای شخص ایشان نیز هر کدام در سلب صلاحیتهای لازم برای یک رئیس جمهوری دولت اسلامی دارای نقش است غرور وی که خود را اندیشه بزرگ قرن و کتاب خود را بزرگترین اثر تاریخ اسلام میشناسد که نوار گفته ایشان که اتفاقا در همین جا در عمارت دبیرخانه کنونی مجلس گفتهاند موجود است.✅
❎ منبع:مشروح مذاکرات مجلس، 30 خرداد 1360
❌مدرسه انقلاب 👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3679322117C664392fd9f
آمارهای جهانی درباره اقتصاد ایران
1-ضریب جینی(عدالت وبرابری) در ایران بهتر از چین و آمریکاست . ضریب جینی آمریکا 41.1 و ایران 37.4 می باشد
http://tn.ai/۱۶۴۵۷۲۰
http://hdr.undp.org/en/indicators/67106
2-بر اساس اعلام بانک جهانی، اقتصاد ایران در جایگاه هجدهم جهان قرار دارد.
https://www.isna.ir/news/۹۶۱۱۰۷۰۳۵۵۶/
3- اقتصاد ایران با تولید ناخالص داخلی برحسب قیمت جاری به ارزش ۴۲۸ میلیارد دلار در بین ۱۹۲ کشور، پس از کشورهای بلژیک و تایلند و بالاتر از اتریش و نروژ، در رده ۲۷ قرار دارد.
4-اتکای حیاتی ایران به درآمد نفتی قطع شده است و اوضاع امنیتی کشور نیز در بالاترین سطوح جهان قرار دارد.
5-سن امید به زندگی در ایران هماکنون همرده آمریکا و روسیه است.