هدایت شده از کانال حمید کثیری
صبح امروز دو تن از قاتلان شهید #روح_الله_عجمیان به نامهای محمد مهدی کرمی و محمد حسینی به دار مجازات آویخته شدند.
پینوشت: از انتشار این تصاویر عذرخواهم. صرفاً برای اینکه در تاریخ بماند و جای جلاد و شهید عوض نشود
#حمید_کثیری
@hamidkasiri_ir
هدایت شده از کانال حسین دارابی
در سالروز حادثه هواپیمایی اوکراینی پدافند هوایی اوکراین، اشتباها جنگنده خودی را سرنگون کرد😂🤦♂
آقا راضی بهزحمت نبودیم
نکنه کار خودمونه؟ تا حواسا پرت بشه
✍حسیندارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
🌸 #میلاد_حضرت_زهرا(س)
💐بوی گل و سوسن و یاسمن اومد
💐بازم روز مادر و روز زن اومد
🎙 #محمدحسین_حدادیان
👏 #سرود
هدایت شده از 🇱🇧🇵🇸🇮🇷دلکده🇮🇷🇵🇸🇱🇧
🔴 از وقتی گفتن جمهوری اسلامی اولین برف امسال رو نمیبینه یکسره داره برف میاد 😅
🤲خدایا این خوشیهای کوچیک را از ما نگیر😂
@Delkadeh_313
نمرات تحقیق درس عقائد سه ثبت شد.
توجه: کسانی که سر کلاس ارائه داشتند نمره کامل گرفته اند و تحسین و تشکر از آنها در کلاس انجام شده است؛☺🌺 ابراز تشکر نوشتاری در صفحه خصوصی خواهرانی که غائب بوده اند اما تحقیق خوبی ارسال کرده اند، دلیل بر نادیده گرفتن لطف حاضرین نیست. قطعا حضور در کلاس و فعالیت کلاسی زنده، نقش ویژه ای در پیشرفت بهتر طلبه دارد.
تذکر:
ذخیره نمرات و نظر در سایت مرکز حوزه علمیه خواهران، گاهی با قطع نت و شلوغی کارهای من تداخل می کرد و ممکن است نمره ای از افراد فعال ثبت نشده باشد.
لطفا اگر تکلیف داده اید و ثبت نشده، به من خبر بدهید.
از ویرایش و راهنمائی مجدد برای کسانی که مقاله آنها نمره پایین گرفته است معذورم.
شادی مؤمن در چهره او، و غمش در قلبش می باشد.
به دیگران لبخند بزنید و انرژی مثبت بدهید.
همدرد غم آنها باشید، نه اینکه بر غم آنها بیفزایید.
🥰🥰🥰🥰
#امام_علی
#شادی_مؤمن
#شهدای_ایران
#سلبریتی
#جنگ_رسانه
#ترویج_نفرت
#ترویج_غم
#سیاهنمایی
هدایت شده از 🥀زینبـیون 🥀
🌸 بعضی آدم ها هستند که دایما شاکرند.
ذکر لبشان "خدایا شکرت" هست. اصلا انگار غم و غصه ندارند.
🌸وقتی به زندگیشان نگاه می کنی خیلی مشکلات هست اما آرامش محض اند. هیچوقت از مشکلاتشان حرف نمی زنند. فقط لبخند و امید آدم کنارشان قوت قلب می گیرد.
🌸بعضی هام نه درست برعکس ، همیشه شکایت دارند دائم از وضعشان ناراضی اند. هر جا می نشینند از گرفتاریهایشان حرف می زننداز بدشانسی هایشان آدم پیش آنها یاد غمهایش میفتد.
🌸خداوند شاکراست و بنده های شاکر رنگ خدا هستند. رنگ آرامش ، زشتیها را میپوشانند. بدی ها را نادیده می گیرند ، سختی ها را رد می کنند. و باور دارند که آخرش آسانی است.
💚چون خداوند فرموده: "حتما آخرش آسانی است".
آدمای شاکر خدا را واقعا باور دارند.
بیایید ما هم به رنگ خدا باشیم❤
سلام؛ ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن و روز مادر؛ برگه های فلسفه اسلامی سه جهرم تصحیح شدند.