فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸توصیه انتخاباتی آیت الله گلپایگانی(ره)
إنشاءالله(مردم) به کسی رای بدهند که هم جنبه ولایتش محکم باشد و هم وابسته به گروههای منحرف نباشد و بتواند که همیشه تقویت بکند این جمهوری اسلامی را که به هدف حقیقیاش که مسئله ترویج اسلام و بسط احکام شرع مقدس باشد در مملکت و جلوی خلاف شرعها و منکرات را بگیرد.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
@darsvareh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰"فرصت خدمتگزاری به کشور و ملت را قدر بدانید و انگیزههای خدائی را همواره مدّ نظر داشته باشید."
❇️در پی حضور حماسی و شورانگیز ملت بزرگ ایران در انتخابات ۲۸ خرداد، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی پیروز بزرگ انتخابات را ملت ایران دانستند.
🔸متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت بزرگ و سربلند ایران!
حضور حماسی و شورانگیز در انتخابات ۲۸ خرداد، صفحهی درخشان دیگری بر افتخارات شما افزود. در میانهی عواملی که هریک بهگونهئی میتوانست مشارکت در انتخابات را کمرنگ کند، مناظر چشمنوازِ اجتماعات شما در مراکز رأیگیری در سراسر کشور، نشانهی آشکاری از عزم راسخ و دلِ امیدوار و دیدهی بیدار بود.
🔸پیروز بزرگ انتخابات دیروز، ملت ایران است که یکبار دیگر در برابر تبلیغات رسانههای مزدور دشمن و وسوسهی خاماندیشان و بدخواهان، قد برافراشت و حضور خود در قلب میدان سیاسی کشور را نشان داد. نه گلایه از دشواری معیشت طبقات ضعیف، نه دلتنگی از تهدید بیماریِ فراگیر، نه مخالفخوانیهائی که با انگیزهی دلسرد کردن مردم از ماهها پیش آغاز شده بود، و نه حتی برخی اختلالات در جریان رأیگیری در ساعاتی از روزِ انتخاب، هیچیک نتوانست بر عزم ملت ایران فائق آید و انتخابات مهم ریاستجمهوری و شوراهای شهر و روستا را دچار مشکل سازد.
🔹اینجانب جبهه سپاس بر خاک میسایم و خداوند علیم و قدیر را بر توفیقی که به ملت ایران عطا کرد و نظر رحمتی که بر ایران و جمهوری اسلامی افکند، شکر بیپایان میگزارم. به ملت ایران شادباش میگویم و به حضرات محترمی که با انتخاب مردم به مسئولیت والای ریاستجمهوری یا عضویت شوراها در سراسر کشور دست یافتهاند، همراه با عرض تبریک، قدردانی از این ملت باوفا و پایبندی کامل به وظائفی را که در قانون برای آنان شمرده شده است، یادآوری میکنم. فرصت خدمتگزاری به کشور و ملت را قدر بدانید و انگیزههای خدائی را همواره مدّ نظر داشته باشید.
لازم میدانم از شورای محترم نگهبان و وزارت کشور و دستگاههای حافظ امنیت و سلامت و رسانهی پرتلاش ملی و نامزدهای محترم و همهی کسانی که بهنحوی به این آزمون بزرگ کمک کردهاند تشکر کنم.
🔸به حضرت ولیاللهالاعظم ارواحنا فداه که صاحب اصلی این کشور و این نظام است سلام عرض میکنم و درود میفرستم، علو درجات امام عزیز که سلسلهجنبان حرکت عظیم ملت ایران بود و شهیدان والامقام را که برترین افتخارات کشورند، از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۲۹ خرداد ۱۴۰۰
🌀 نماز روزهای #یکشنبه_ماه_ذیقعده
رهبر انقلاب:
«روزهای یکشنبهی ماه ذیقعده ایّام توبه و انابه است و عملی دارد که مرحوم عارف بزرگوار حاج میرزا جواد آقای ملکی در المراقبات نقل میکند از رسول مکرّم اسلام که خطاب به اصحاب خود فرمود: کدامِ از شماها مایلید توبه کنید؟ همه گفتند ما میخواهیم توبه کنیم -ظاهراً ماه ذیقعده بوده است- طبق این نقل و این روایت حضرت فرمودند که در روزهای یکشنبهی این ماه این نماز را -یک نمازی با یک خصوصیّتی در مراقبات ایشان ذکر میکنند- انجام بدهید. غرض، ایّام در ماه ذیقعده که اوّل ماههای حرام است در این سه ماه متوالی، ایّام و لیالی مبارک و متبرّکی است، پر از برکات است؛ باید از اینها استفاده کرد.» ۱۳۹۴/۶/۱۸
#توبه
@darsvareh
🔰غربت نهج البلاغه در دیار خودش
🔷 شيخ محمد عبده، #مفتى_اسبق_مصر كه نهج البلاغه را با شرح مختصرى در مصر چاپ كرد و منتشر ساخت و براى اولين بار به توده مصرى معرفى كرد، مدعى است كه اصلًا نهج البلاغه را نمى شناخته و نسبت به آن آگاهى نداشته است، تا اينكه در يك حالت دورى از وطن اين كتاب را مطالعه مى كند و سخت در شگفت مى ماند؛ احساس مى كند كه به گنجينهاى گرانبها دست يافته است. همان وقت تصميم مى گيرد آن را چاپ كند و به توده عرب معرفى نمايد.
🔶 بيگانگى يك عالم سنى با نهج البلاغه چندان عجيب نيست.
❗️عجيب اين است كه نهج البلاغه در ديار خودش، درميان شيعيان على، در حوزه هاى علميه شيعه «غريب» و «تنها» است همچنانكه #خود_على_غريب و تنهاست. بديهى است كه اگر محتويات كتابى و يا انديشه ها و احساسات و عواطف شخصى با دنياى روحى مردمى سازگار نباشد، اين كتاب و يا آن شخص عملًا تنها و بيگانه مى ماند هرچند نامشان با هزاران تجليل و تعظيم برده شود.
✅ ما طلاب بايد اعتراف كنيم كه با نهج البلاغه بيگانه ايم؛ دنياى روحى اى كه براى خود ساختهايم دنياى ديگرى است غير از دنياى نهج البلاغه.
#نهج_البلاغه
🌐کانال جامع اندیشه های شهید مطهری
@darsvareh
#اخلاص
🌀 مراعاتهای شیخ عباس قمی
حجت الاسلام شیخ جعفر ناصری:
🔻 آیت الله سید عبد الکریم کشمیری میفرمودند: من بچه بودم و نماز آسید ابوالحسن اصفهانی رفته بودم؛ یک شب آقا نیامدند. آشیخ عباس قمی صف جلو بود. آقایان آمدند و به ایشان گفتند: شما امامت کنید.
🔸 ایشان نماز مغرب را خواندند و بلند شدند و از لابه لای صفوف شروع کردند عبور کردند در حالی که عبایشان را روی سرشان کشیده بودند و می گفتند: اعیدوا صلاتکم اعیدوا صلاتکم!(نمازهایتان را دوباره بخوانید.)
🔹 آیت الله کشمیری می فرمودند: دو روز بعد پدرم خدمت آشیخ عباس رفته بود و علت آن را پرسیده بود که چرا گفتید: اعیدو صلاتکم؟!
🔸 گفته بودند من در رکوع بودم دیدم مامومین از فاصله دور دارند می گویند: یا الله ان الله مع الصابرین! در دلم خطور شد که امشب هم برای ما بد نشد؛ برای همین من نماز عشا را دیگر نخواندم و گفتم شاید در بین مامومین کسی باشد که از مرحله خطور فکری هم رد شده باشد.
🔹 بعد از این مراعاتها و اخلاص هاست که خداوند کارهای ماندگاری به دست این افراد جاری میکند.
@darsvareh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢مثل چمران بمیرید
🔻" امام خمینی" رحمهالله یک روز پس از شهادت دکتر "مصطفی چمران" در صبح یکم تیرماه هزار و سیصد و شصت در حسینیه جماران درباره این شهید فرمودند:
«شماها چند سال دیگر نیستید در این عالم، چمران هم نیست؛ چمران با عزت و عظمت و با تعهد به اسلام جان خودش را فدا کرد و در این دنیا شرف را بیمه کرد و در آن دنیا هم رحمت خدا را بیمه کرد؛ ما و شما هم خواهیم رفت. #مثل_چمران_بمیرید!»
🌷۳۱ خرداد چهلمین سالگرد شهادت دانشمند عارف شهید مصطفی چمران در منطقه دهلاویه
@darsvareh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸امام رضا عليه السلام:
تا سه خصلت در مؤمن نباشد، مؤمن نيست:
خصلتى از پروردگارش، خصلتى از پيامبرش صلى الله عليه و آله و خصلتى از ولىّ خدا . امّا خصلت پروردگارش، نهفتن راز است؛ و خصلت پیامبر خدا؛ ملایمت با مردم است، و خصلت ولی خدا؛ شکیبایی در تنگنا و سختی است.
📙 تحف العقول ص ۴۴۲
میلاد باسعادت شمس الشموس، ثامن الحجج، حضرت على بن موسى الرّضا علیه السلام بر شما مبارک باد💐
@darsvareh
💠 #پناهی برای همه
🔸شهید آیت الله سید محمد باقر صدر:
اهالی خراسان ترور فضلبنسهل را کاری از سوی مأمون تفسیر کردند و ازاینرو انبوهی از مردم بهپا خاستند و بر درِ کاخ مأمون در انتظار ایستادند تا او بیرون بیاید و خشم خود را بر سرش خالی کنند و از او انتقام بگیرند. مأمون از در پشتی خارج شد و به خانه امام(ع) ـ که در همسایگی وی بود ـ رفت و به ایشان پناه بُرد. آن گاه امام(ع) بیرون آمد و انبوه مردم را به یک فرمان پراکنده کرد.
🔸 این یعنی در همان سرزمینی که مأمون در آن حکومت میکرد و درواقع در همان شهری که حکومت را به مأمون داده بود و با نیرو و سپاه او را یاری میکرد، در همان سرزمین، پشتوانۀ مردمی و اجتماعی امام(ع) به چنین حدی رسیده بود؛ بگذریم از پشتوانۀ علمی و فکری و پیشوایی علمی و فکری ایشان که نمونههای بسیاری از آن سراغ دارید.
📙 کتاب امامان اهلبیت علیهمالسلام، صفحه۶١٨
#امام_رضا
#میلاد_امام_رضا
@darsvareh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیت الله استاد آقا مرتضی تهرانی (ره)
۶۰ ساله هنوز نفهمیدم...
🔅خدا داری؟
@darsvareh