🔴 پرویز کاردان/ حمام و زنان نیمه برهنه
حمامِ خانهٔ پرویز کاردان، بازیگر و کارگردان سینما در دست تعمیر بود و مجبور میشه برای دوش گرفتن به حمام عمومی بره. در حین دوش گرفتن متوجه میشه یه عکاس داره ازش عکس میگیره.
کاردان به عکاس میگه: «برید عکس لختی رو از #زنان خوشگل سینما و تئاتر بگیرید»
نویسنده روزنامه در ادامه میگه: «عکاس به حرف کاردان گوش نداد و این عکس رو ازش گرفت، برای اینکه نشون بده وقتی #عکس نیمه برهنه از ستارههای زن سینما میگیره چه خدمت بزرگی به چشمان خوانندگان مجله میکنه.»
با #درواقع همراه باشید ...
🆔@darvaqe1
🔴 خط قرمز حکومت پهلوی
محمدرضا پهلوی ضمن سفری به کشور عمان با افسران ایرانیِ حاضر در شهر ظفار دیدار کرد. او همچنین در ملاقات با سلطان قابوس پادشاه عمان به موضوع دخالت بیگانگان در منطقه پرداخت و گفت: «حفظ #امنیت و ثبات خلیجفارس صرفاً مربوط به کشورهای آن است و دیگران حق اعمال نفوذ و دخالت در این مورد را ندارند. هر موقع که کشورهای آزاد و مستقل حوزه #خلیجفارس در راه امنیت خود از ما درخواست کمک کنند، ما به یاری آنان خواهیم شتافت.»
با #درواقع همراه باشید ...
🆔@darvaqe1
🔴 ریگان و اعراب/ حمله به اسرائیل (۳)
در خاطرات ریگان که توسط داگلاس برینکلی مورخ مشهور آمریکایی منتشر شده آمده است: «روزی که اسرائیل با استفاده از درگیری عراق با ایران، تاسیسات اتمی عراق را بمباران کرد واکنش نشان ندادم زیرا که اگر چیزی می گفتم #عربها شیر می شدند و به طور گروهی به اسرائیل #حمله می کردند که در آن وضعیت به مصلحت نبود.»
عکس:
۱. ریگان و مناخیم بگین، واشنگتن، ۱۹۸۱/۰۹/۰۹
۲. نقشه حمله به تأسیسات اتمی عراق، علمیات #اپرا
۳. تأسیسات اتمی عراق پس از حمله
با #درواقع همراه باشید ...
🆔@darvaqe1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
🌘🫵🧣🥁🎨🌴🍺🌒
🔴 "مگر پاییز رنگیتر کند خاکستریها را ...»
@darvaqe1
🔴 آمریکا/ سرزمین #ترور (۴)
در خاطرات ریگان که توسط داگلاس برینکلی مورخ مشهور آمریکایی منتشر شده آمده است: «من خیال میکردم که ممکن است از ناحیه سرهنگ قذافی مورد سوءقصد قرار گیرم ولی در پایتخت خودمان و توسط یک #آمریکایی گلوله خوردم!»
پ.ن:
تاکنون شش تن از رؤسایجمهور آمریکا توسط شهروندان این کشور در معرض ترور قرار گرفتهاند، که چهار نفر از آنها کشته و دو تن زخمی شدهاند.
کشته شدگان: آبراهام لینکلن (در ۱۸۶۵ توسط جان ویلکس بوث)، جیمز آبرام گارفیلد (در ۱۸۸۱ توسط چارلز جی. گیتو)، ویلیام مککینلی (در ۱۹۰۱ توسط لئون چولگوش) و جان اف. کندی (در ۱۹۶۳ توسط لی هاروی اسوالد).
زخمی شدگان: رونالد ریگان (در ۱۹۸۱ توسط جان هینکلی) و تئودور روزولت (در ۱۹۱۲ توسط جان شرانک)
با #درواقع همراه باشید ...
🆔@darvaqe1
🔴 رقاصهای نمازخوان
در میانههای دهه پنجاه، عدهای از خانمهای شیکپوش، زیست دوگانهای رو به عنوان سبک زندگی ارائه میدادن. مثلاً هم لباس دکلته میپوشیدن و به رقص و #قمار میپرداختن و هم برای زیارت خانه خدا به حج میرفتن. #نماز و روزهشون ترک نمیشد ولی از اصول زندگی متجددانه هم دستبردار نبودن. در واقع یه چیزی تو مایههای مذهبی صورتیهای همین الآن خودمون. دین رو دوست داشتن ولی جذابیتهای دنیایِ لامصب ول کنشون نبود.
با #درواقع همراه باشید ...
🆔@darvaqe1
🔴 گوستاو/ توپ غولپیکر آلمان
در سال ۱۹۴۱، یک سال بعد از اشغال فرانسه توسط آلمانیها، یک کارخانهٔ اسلحهسازی آلمانی به نام «فردریش کراپ اَی جی» ساخت توپی غولپیکر به نام «گوستاو» (Gustav) را به دستور هیتلر آغاز کرد. این توپ ۴ طبقه با بیش از ۴۷ متر طول و ۱.۳۵۰ تن وزن میتوانست گلولههایی با وزن تقریبی ۵.۰۰۰ کیلوگرم را از لولهٔ ۳۰ متری خود شلیک کند. توپ ریلی که آلمانیها آن را «سلاح معجزه آسا» مینامیدند، بزرگترین آتشبار توپخانهای بود که در #جنگ_جهانی دوم به کار گرفته شد. از این توپ تنها یک بار علیه سواستوپول (بندری در جنوب غربی شبهجزیره کریمه) استفاده شده. سواستوپول مستحکمترین دژ جهان در آن زمان بود. پس از آن، نازیها گوستاو را به لنینگراد (سن پترزبورگ کنونی) منتقل کردند، اما این سلاح دیگر هرگز استفاده نشد. زمانی که نیروهای شوروی، آلمان نازی را عقب راندند، تمام ردپاهای این توپ از اسناد نظامی ناپدید شد، بدون اینکه ردی از آن باقی بماند. به احتمال زیاد، آلمانیها توپ غول پیکر خود را برای جلوگیری از افتادن آن به دست متفقین نابود کردند و دیگر هرگز دیده نشد.
با #درواقع همراه باشید ...
🆔@darvaqe1
🔴 مشکلات مالی شجریان و خوانندگی در کاباره
گفتگوی محمدرضا #شجریان با روزنامه اطلاعات: «مشکل من، مشکلِ ارج نگذاشتن به کار هنرمند است. در شرایطی که زندگی در اجتماع ما هر روز مشکلتر میشود و هزینهٔ زندگی دائماً رو به افزایش است، زندگی کردن با پولی که سازمان رادیو و تلویزیون به من میدهد بسیار مشکل است و با این #درآمد نمیتوانم به چیزی دلخوش باشم. اداره کردن یک خانواده هفت نفری با پولی در حدود پنج تا شش هزار تومان در ماه، برای آدمی مثل من که حتی خانهای از خود ندارد، دیگر وقتِ فکر و خیال باقی نگذاشته است که به هنرم بیاندیشم. چیزی که ناراحتیم را افزایش میدهد این است که فکر میکنم آیا برای یک هنرمند، تن به کار کابارهای ندادن و پرداختن به کار خوب و سازنده باید عاملی باشد برای سقوط او؟ آیا اگر این وضع ادامه یابد، نتیجه آن خواهد شد که هنرمندان واقعی به سوی کابارهها بروند یا به طور کلی هنر را کنار بگذارند؟ من توقع درآمدی در حد خوانندگان #کاباره که گاه به صد تا دویست هزار تومان در ماه میرسد را ندارم، توقع من اینست که بتوانم زندگی خود و خانوادهام را تأمین کنم.»
با #درواقع همراه باشید ...
🆔@darvaqe1